Profeetta Dr. Owuor

Uusi suomenkielinen MESSIAS on Tulossa - Radio!

Tervetuloa kuuntelemaan uutta MESSIAS on Tulossa -Radiota! Lopunajan radiokanava, joka valmistaa Kristuksen morsianta Messiaan loisteliasta tulemusta varten!

Ylistysmusiikkia Kenian Herätyksen keskeltä & väkeviä suomenkielisiä HERRAN Sanomia. Pyhän Hengen täyteistä ohjelmaa vuorokauden ympäri 24/7.

http://mixlr.com/messias-on-tulossa/

JEESUS ON HERRA -RADIO -> KANAVA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

28.4.2019 massiivisessa super grand mega Parantumiskokouksessa HERRAN Väkevimmät Profeetat eivät astuneet ulos asunnostaan Nairobissa ja julistivat parantumisen radion kautta, kun ihmiset olivat kuulolla 87 stadionilla Keniassa + myös maailmanlaajuisesti. Näimme sen massiivisen voiman ja auktoriteetin, jonka HERRA on tallettanut Hänen Kahteen Palvelijaansa. Parantuneiden laskenta on käynnissä. Erilaisia parantumisia on kirjattu yhteensä jo yli 450 ympäri maailman, kun JUMALAN ojennettu käsivarsi kosketti ihmisiä. Myös helsinkiläinen Niina nousi ylös pyörätuolista Meilahden sairaalassa. Hallelujaa! Väkevä Lopunajan Herätys kasvaa kasvamistaan. Lukuisia ihmisiä tulee uskoon. Voitto kuuluu Jeesukselle!

Kuuntele Jeesus on Herra -radiota seuraavista linkeistä:
1. www.jesusislordradio.info
2. https://s3.radio.co/s97f38db97/listen
3. http://station.voscast.com/5ca3d6cd7c777/

4. http://31.14.40.208:8000/;stream.mp3 

Kännykkään kannattaa ladata Play kaupasta appi: 'Simple Radio' ja etsiä sieltä: Jesus is Lord -radio ja tallettaa se suosikkeihin. 

16.2.2020: HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT TOIVAT HERRAN VALTAVAT SIUNAUKSET IHMISILLE PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNISSA

 ”HERRAN JAHVEN KAKSI VÄKEVINTÄ JA LOISTELIAINTA PROFEETTAA SANOVAT, ETTÄ TÄMÄ ON AIKA JUHLIA JUMALAN HYVYYTTÄ, KOSKA JAHVE JUMALAN PILVI ON LASKEUTUNUT. AIVAN KUTEN VOITTE NÄHDÄ, NIIN HERÄTYS JA TUOMIO OVAT SAAPUNEET, NE OVAT SAAPUNEET YHDESSÄ.

HE OVAT SIUNANNEET SEURAKUNTAA PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN ALLA TÄNÄÄN. HE, JOIDEN LUONA NÄIMME HERRAN JUMALAN JEHOVA JAHVEN VIERAILEVAN TUMMASSA PAKSUSSA PILVESSÄ, OVAT SIUNANNEET TEIDÄN:

PERHEITÄ

ELÄMIÄ

LAPSIA

YHTEYKSIÄ

TYÖPAIKKOJA

TÖITÄ

TERVEYTTÄ

15.2.2020 PROFETIA LÄÄKÄRISTÄ, JOKA TULEE LEVITTÄMÄÄN KORONAVIRUSTA TIETÄMÄTTÄÄN JA PANIIKISTA, JOKA KASVAA – KANSAKUNTIEN ON TEHTÄVÄ PARANNUS!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. Hän Puhui Kahden merkittävän Palvelijansa kanssa Ilmestyskirjasta, Palvelijoiden, jotka juuri nyt käyvät edellä ja valmistavat loisteliasta voideltua Tietä KUNINKAAN MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Tässä keskustelussa, joka HERRALLA oli kanssani, kalliit ihmiset, HERRA Puhui tämän hetkisestä koronavirus-vitsauksesta maailmassa. Tässä keskustelussa liittyen koronavirus-vitsaukseen, HERRA näytti minulle ja vei minut paikkaan ja näin paniikin. Vakava paniikki on tulossa muodostumaan. Totinen paniikki on tulossa kehittymään.

6.2.2020 PROFETIA NÄLÄNHÄDÄSTÄ, JOKA ON TULOSSA MAAILMAAN – MESSIAS ON TULOSSA!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani ja tässä keskustelussa, jonka jaan juuri nyt, voitte nähdä hyvin selvästi, että MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Kansakuntien täytyy valmistautua. Kaikkien ihmisten täytyy uskoa evankeliumi ja tehdä parannus, kääntyä pois synnistä! Tässä keskustelussa, jonka olen jakamaisillani, näette hyvin selvästi, että MESSIAS on tulossa ja koska MESSIAS on tulossa, niin kansakuntien tulee valmistaa Tie MESSIAAN tulemukselle. KUNINGAS on tulossa.

2.2.2020 PROFETIA: KUINKA IHMISET JUOKSEVAT SUOJAVAATTEIDEN KANSSA & PEITTÄVÄT SUUNSA HAUKOTELLESSAAN - MESSIAS ON TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä, yönä ennen tätä yötä. Tässä keskustelussa Hän on Puhunut MESSIAAN tulemuksesta. HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Tässä keskustelussa näen ihmisten ottavan kätensä, he ottavat kätensä ja yrittävät peittää suunsa. Näen paljon ihmisiä ottavan kätensä ja peittävän suunsa. Toisin sanoen, HERRA Sanoo, että: "Tulette ottamaan kätenne ja peittämään suunne", kun he haukottelivat. He haukottelivat, kun he peittivät suunsa.

Sivut