Profeetta Dr. Owuor

JEESUS ON HERRA -RADIO -> KANAVA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

28.4.2019 massiivisessa super grand mega Parantumiskokouksessa HERRAN Väkevimmät Profeetat eivät astuneet ulos asunnostaan Nairobissa ja julistivat parantumisen radion kautta, kun ihmiset olivat kuulolla 87 stadionilla Keniassa + myös maailmanlaajuisesti. Näimme sen massiivisen voiman ja auktoriteetin, jonka HERRA on tallettanut Hänen Kahteen Palvelijaansa. Parantuneiden laskenta on käynnissä. Erilaisia parantumisia on kirjattu yhteensä jo yli 450 ympäri maailman, kun JUMALAN ojennettu käsivarsi kosketti ihmisiä. Myös helsinkiläinen Niina nousi ylös pyörätuolista Meilahden sairaalassa. Hallelujaa! Väkevä Lopunajan Herätys kasvaa kasvamistaan. Lukuisia ihmisiä tulee uskoon. Voitto kuuluu Jeesukselle!

Kuuntele Jeesus on Herra -radiota seuraavista linkeistä:
1. www.jesusislordradio.info
2. https://s3.radio.co/s97f38db97/listen
3. http://station.voscast.com/5ca3d6cd7c777/

9.11.2019 NÄKY KOLMESTA ISRAELIN ILMAVOIMIEN LENTOKONEESTA SIIRTÄMÄSSÄ HERRAN KAHDEN PROFEETAN PALVELUSTYÖN ISRAELIIN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Kaikkein Korkein HERRA, HERRA JEHOVA GOEL, HERRA teidän Lunastajanne, HERRA JEHOVA JIREH, teidän Huolenpitäjänne, JEHOVA KABODHI, JEHOVA HASOPHET, JEHOVA HAMELECH, JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, JEHOVA ROPHE, Sinun Parantajasi, HERRA, joka parantaa sinut, JEHOVA MISQUABBI, Mahtavin Korkein Tornini, JEHOVA MASCHI, Sinun Turvapaikkasi, JEHOVA BARA, HERRA maailmankaikkeuden Väkevä Luoja, kaikkien ihmisten ja seurakunnan Luoja, Hän on Puhunut kanssani todella valtavassa keskustelussa, jolla on todella vakavat seuraamukset seuraku

7.11.2019 PROFETIA: KAHDEN PROFEETAN PALVELUSTYÖ ISRAELISSA & UUSI PARANTUMINEN LÖYDETÄÄN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA ELOHIM, väkevä väkevä, valtava Israelin JUMALA, koko universumin Luoja, Taivaan ja maan Luoja, Hän Puhui kanssani viime yönä läpi koko yön noin klo 10 saakka aamulla. Tämä oli todella pitkä keskustelu, erittäin tärkeä keskustelu seurakunnalle. Haluan jakaa kanssanne kaksi dimensiota siitä keskustelusta, jonka HERRA jakoi ja välitti minulle, jotta voin kertoa ne eteenpäin teille.

 

4.11.2019 NÄKY PYHÄN HENGEN PERSOONASTA, JOKA LASKEUTUI ALAS TAIVAASTA KYYHKYSEN LAILLA HERRAN VÄKEVIMPIEN PROFEETTOJEN YLLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA, Israelin Luoja, Hän, joka on valinnut Jerusalemin, Hän Puhui kanssani viime yönä. JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän Puhui kanssani viime yönä todella voimallisessa keskustelussa, tullen suoraan tämän todella voimallisen Konferenssin jälkeen, kolme päiväisen Konferenssin, Herätys SANAN RÄJÄHDYKSEN, joka tapahtui kauniilla Utawalan Alttarilla, voimallisella Utawalan Alttarilla, jonne HERRA navigoi Profeettansa tuoden heidät sinne. Ja suuri Vierailu seurasi Utawalan Alttarilla.

31.10.2019 PROFETIA PERJANTAIN MAHTAVASTA SANAN-RÄJÄHDYS KONFERENSSISTA & JUUDAN HEIMON LEIJONA

Siunatut ihmiset, vain muutama tunti huomiseen Mega Mega Konferenssiin. Ja HERRA on Puhunut ennen tätä Konferenssia eilen. Ja jaoin teille osuuden siitä, mitä HERRA Puhui eilen. Mutta ennen kuin tuon teille sen toisen osuuden keskustelusta, jonka HERRA Puhui suoraan tämän Konferenssin rajalla, niin haluan mainita teille, että te, jotka olitte täällä, te, jotka olitte täällä Päätoimistoilla viime viikonloppuna, lauantai-iltapäivänä tässä opetuksessa, koskien tien valmistamista MESSIAAN tulemusta varten, he näkivät.

30.10.2019 PROFETIA JUUDAN HEIMON LEIJONASTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän on Puhunut kanssani viime yönä todella todella valtavalla tavalla, todella väkevällä väkevällä tavalla, todella erityisellä tavalla, jonka haluan jakaa kanssanne tänä iltana. Ja odotin tähän hetkeen saakka, kunnes kaikki ovat tulleet takaisin työpaikoiltaan Itä-Afrikan aikaan. Tiedän, että on toinen aikavyöhyke toisella puolella maailmaa, kummallakin puolella; Aasiassa, Lähi-Idässä, Läntisellä pallonpuoliskolla.

30.10.2019 PROFETIA PERJANTAIN MAHTAVASTA SANAN-RÄJÄHDYS KONFERENSSISTA

Siunatut ihmiset, tulen luoksenne tänä aamuna ilmoittamaan, että SANAKONFERENSSI, jonka oli tarkoitus tapahtua täällä Päätoimistoilla Nairobissa, tulee nyt tapahtumaan Gigirissä, Gigirissä KTTC:ssa, KTTC:n alueella, suuremmalla kentällä nyt. Koska monet ihmiset pyysivät, että he saisivat osallistua siihen. Ja nyt HERRA on päättänyt avata sen auki suuremmalla tavalla. KTTC:llä Gigirissä on tarpeeksi parkkitilaa, joten kaikki voivat ajaa autoillaan ja parkkeerata sinne, myös bussit, mitkä vain, minibussit, ja parkkeerata sinne.

Sivut