Profeetta Dr. Owuor

JEESUS ON HERRA -RADIO -> KANAVA, JONKA KAUTTA HERRA KOMMUNIKOI KANSAKUNNILLE MAAILMANLAAJUISESTI

28.4.2019 massiivisessa super grand mega Parantumiskokouksessa HERRAN Väkevimmät Profeetat eivät astuneet ulos asunnostaan Nairobissa ja julistivat parantumisen radion kautta, kun ihmiset olivat kuulolla 87 stadionilla Keniassa + myös maailmanlaajuisesti. Näimme sen massiivisen voiman ja auktoriteetin, jonka HERRA on tallettanut Hänen Kahteen Palvelijaansa. Parantuneiden laskenta on käynnissä. Erilaisia parantumisia on kirjattu yhteensä jo yli 450 ympäri maailman, kun JUMALAN ojennettu käsivarsi kosketti ihmisiä. Myös helsinkiläinen Niina nousi ylös pyörätuolista Meilahden sairaalassa. Hallelujaa! Väkevä Lopunajan Herätys kasvaa kasvamistaan. Lukuisia ihmisiä tulee uskoon. Voitto kuuluu Jeesukselle!

Kuuntele Jeesus on Herra -radiota seuraavista linkeistä:
1. www.jesusislordradio.info
2. https://s3.radio.co/s97f38db97/listen
3. http://station.voscast.com/5ca3d6cd7c777/

9.10.2019 PROFETIA RAMMASTA LAPSESTA, JOKA ALKAA KÄVELLÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut tänään Hänen Kahden Valtavan Profeettansa kanssa. Tänään noin klo 17 HERRA JEHOVA Puhui Hänen Kahden Palvelijansa kanssa. On meneillään Herätyksen kiihtyvä tahti, joka kuluttaa seurakuntaa. Kun HERRA Puhui Raamatussa jälkimmäisestä Vierailusta, myöhemmästä Kirkkaudesta, jälkimmäisestä Sateesta, kuinka tuo Sade tulisi, mutta pohjimmiltaan Hän ei näyttänyt, esitellyt, demonstroinut tai paljastanut sitä, kuinka tämä myöhempi JEHOVAN Kirkkaus tulisi näyttäytymään juuri ennen MESSIAAN Tulemusta.

4.9.2019 PROFETIA ISÄ JUMALAN VIERAILUJEN MERKITYKSESTÄ SEURAKUNNALLE & JUMALAN VALTAKUNNAN LEVITTÄYTYMINEN

Siunatut ihmiset, kuinka voimallista. Kuinka väkevä väkevä hetki jälleen, että HERRA on sallinut minun tulla eteenne ja jakaa teille valtavia oraakkeleita ja ohjeistuksia, jotka ovat tulossa juuri nyt Taivaasta seurakunnalle. Me havainnoimme ja katselemme juuri nyt todella voimallista Herätystä maailmassa. Juuri nyt on todella selvää, että on meneillään keskustelu HERRAN JEHOVAN ja KRISTUKSEN seurakunnan välillä. Ja HERRA ohjeistaa kansakuntia, Hän Puhuu kansakunnille, Hän valmistaa kansakuntia, Hän valmistaa maailmankaikkeutta MESSIAAN, KIRKKAUDEN KUNINKAAN loisteliasta tulemusta varten.

4.10.2019 PROFETIA VALTAVASTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA KRISTUKSEN SEURAKUNTAAN MAAILMANLAAJUISESTI

Kiitos hyvin paljon. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä iltapäivänä todella voimallisella tavalla. Tänä iltapäivänä HERRA JEHOVA Puhui kanssani todella todella voimallisella tavalla. Ja HERRA JEHOVA, Hän vei minut välittömästi suoraan Taivaaseen. Ja Hän vei minut Taivaaseen, Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Hänen Valtaistuinsalinsa takana näin silloin HERRAN ISÄ JUMALAN ottavan Lehtiä Elämän Puusta, ja Hän asetti ne käteeni. Asettaen Lehtiä Elämän Puusta käteeni.

3.10.2019 PROFETIA MESSIAAN EDELLÄKÄVIJÄSTÄ, TIEN VALMISTAJASTA, ELIASTA, JOKA ON TÄÄLLÄ

Se mitä HERRA Sanoo on hyvin selvää. Näette hyvin selvästi, että kun HERRA astui esiin identifioimaan MESSIAAN, näette, että Taivas todisti, että tämä on KRISTUS. Tämä, jonka olette Ristiinnaulinneet täällä, tämä on MESSIAS. Tämä on Elävän JUMALAN POIKA. Tämä on se Vanhurskas. Tämä on Taivaan Voideltu. Näette, kuinka Taivas tuli todistamaan, että tämä on MESSIAS. Taivas tuli identifioimaan MESSIAAN, huomioimaan Hänet koko maailmankaikkeuden edessä, ihmisten silmien edessä, koko maailman edessä ja kaikkien kansakuntien edessä.

ILMESTYSTÄ SIITÄ, MIKSI AURINKO ON TAPUTTANUT

Rakkaat ihmiset, se tosiasia, että joku tulee ja saarnaa JUMALAN loisteliasta Valtakuntaa ja Kirkkaat Taivaan Portaat lasketaan alas. Missä olet nähnyt koskaan mitään tällaista?! Nämä Konferenssit eivät ole normaaleita konferensseja, joihin osallistumme, kuten se, joka on tulossa Kenian Nairobiin 13.10.2019. Muistatte mitä HERRAMME JEESUS KRISTUS Sanoi:

”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14)

2.10.2019 PROFETIA: ISÄ JUMALA ITSE ON MUKANA KESKUSPUISTON KOKOUKSESSA!

Ylistys HERRALLE. Puhun nyt livenä Jeesus on HERRA -radiossa. Kiitos hyvin paljon. Siunatut ihmiset, kuinka valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. On keskustelu, jonka HERRA on Puhunut kanssani, jonka haluan jakaa teille tänään. Ja meidän tulee aina pitää mielessämme, että on suuri etuoikeus, on todella suuri kunnia, että HERRA on valinnut Puhua hyvin avoimesti tälle sukupolvelle.

Sivut