Valtava Taivaan ovi aukeaa – Messias on tulossa!

HERRA puhui minulle toissayönä ja Hän näytti minulle valtavan avonaisen Taivaan oven, jonka HERRA on itse avannut. HERRA antoi minun tietää, että Hän joka palveli meitä niin hyvin täällä maan päällä, Hän joka kuoli syntiemme tähden täällä maan päällä, Hän, joka lunasti seurakunnan ja otti kantaakseen meidän taakkamme, Hän joka vapahti ihmiskunnan kuoleman kirouksesta ja sai työnsä päätökseen täällä maan päällä meni ovesta sisälle Taivaaseen.

HERRA Israelin JUMALA, Kaiken luomakunnan ISÄ, antoi minun tietää, että Hän joka lunasti ihmiskunnan ristin kuolemallaan on juuri hyvin pienen ajan kuluttua, hyvin pian palaamassa tuosta ovesta takaisin!

Tuossa unessa panikoin ja pelkäsin ja heräsin siitä säikähtäen. HERRA antoi minun tietää, että hyvin pian MESSIAS palaa tuosta ovesta! Tämä keskustelu HERRAN kanssa on vielä osittain piilossa, koska en saa vielä jakaa koko näkyä vaan vain osan siitä. HERRA sanoo, että aika on ohi. MESSIAS on tulossa pyhälle, vanhurskaalle seurakunnalle eli täydellistetyllle seurakunnalle, jonka häävaate on täydellinen ilman tahraa ja ryppyä.

HERRA siunatkoon teitä. Te joiden hengelliset korvat ovat auki kuulkoot tämän ja valmistautukoot HERRAN kirkkaaseen tulemukseen! Aika on ohi. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta Dr Owuor 4.12.2013)

 

Katso alkuperäinen profetia:

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu6TkiY3a8&hd=1

 

- Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - (Ilm. 16:15).

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)