VÄKEVÄ SUNNUNTAIKOKOUS NAIROBIN DONHOLM ALTTARILLA (10.7.2016)

NOOAN PÄIVÄT

Kuvassa osa valtavan suuresta ihmisjoukosta; Vanhemmista Piispoista, Vanhemmista Pastoreista & Kallisarvoisista KRISTUKSEN Lampaista, jotka kokoontuivat kuulemaan HERRALTA.

Iso seurakunnan teltta oli niin täynnä, että suuret ihmisjoukot jäivät seuraamaan upeaa HERRAN Sanomaa teltan ulkopuolelta.

JUMALAN Mies osoitti Synnin, Korruption ja Väkivallan olleen suurimpina ristiriitoina JUMALAN ja ihmiskunnan välillä Nooan päivinä.

Hän varoitti, että se sama paha ihmisen tila, josta JUMALA tuomitsi ihmiskunnan Nooan aikana toistaa täydellisesi itseään tämän päivän sukupolvessa.

Hän varoitti tämän päivän Seurakuntaa, että kun se jatkaa itsepäisesti synnin harjoittamista, korruptoitunutta rahan evankeliumia ja vääriä profetioita, niin HERRA ei ainoastaan Katsele vaan myös Nauhoittaa ja Tallentaa. (Ps. 33:13-14)

HERRAN Profeetta paljasti, että kuinka kärsivällinen JUMALA onkaan, niin aika tulee kun JUMALAN kärsivällisyys loppuu ihmisen sydämen pahuuden tähden.

Hän varoitti, että JUMALA on PYHÄ ja HÄNEN tulee aina tuomita SYNTI. Hän varoitti, ettei mikään synti jää rankaisematta.

JUMALAN Mies varoitti, että JUMALA on kykeneväinen Tuomitsemaan Synnin ja Tuhoamaan Koko Maailman ja todistaakseen sen, HÄN on tehnyt sen aiemminkin. (1. Moos 6:17)

Hän julisti, että kuinka kiivas JUMALAN viha voikaan olla, HÄNELLÄ on aina suunnitelma suojella ja turvata ne Muutamat Vanhurskaat. (2. Piet. 2:9)

JUMALAN Palvelija painotti, että kuinka tahansa pahaksi synnin taso nouseekaan täten aiheuttaen Tuomion, silti HERRA ei tule koskaan antamaan synnille periksi; HÄNEN alkuperäinen suunnitelmansa luodulle jatkuu vieläkin.

Hän julisti, että HERRA on aina tarjonnut kaikille sukupolville kutsua Armoon ja viivyttänyt HÄNEN Vihaansa, antaakseen kaikille mahdollisuuden Parannuksentekoon.

Hän varoitti, että jos joku tulee saarnaten Parannuksentekoa ja Vanhurskauteen palaamista, Seurakunnan TÄYTYY kuunnella tuota Henkilöä, heillä ei ole varaa sivuuttaa sitä.

Hän ohjeisti, että milloin tahansa HERRA antaa Profetian, seurakunnan tulee kuunnella se hyvin tarkkaavaisesti, Uskoa se ja Totella; sillä se pelasti Nooan ja hänen perheensä.

Hän painotti, että milloin tahansa HERRA antaa Profetian, todisteena sille, että Seurakunta on Uskonut, on se kun se alkaa Rakentamaan Tosissaan Vapautuksen Arkkia. Uskominen on täten KUULIAISUUTTA.

Hän paljasti, että Nooan Profetia ja sen Täyttyminen esitteli täten opin synnistä ja KRISTUKSESTA (synti ja Vapahtaja, Vapauttaja, Lunastaja), sillä kaikki jotka menivät Arkkiin, pelastuivat. (Room. 10:13)

Hän varoitti, että aivan kuten Nooan tulvat tulivat yhtäkkiä ja yllätyksenä aivan tavallisena päivänä, jolloin ihmiset harjoittivat omia ihmisen ohjelmiaan ja tavallisia askareitaan, niin tulee olemaan myös MESSIAAN Tulemus. (Matt. 24:37-40)

(Lähde: www.repentandpreparetheway.org)

Air Jordan XI 11 Wool

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)