PROFETIA VALTAVASTA HERÄTYKSESTÄ TULOSSA GHANAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA on puhunut kanssani viime yönä. Tänään HERRA puhui kanssani hyvin, hyvin syvällisellä tavalla ja suurin yksityiskohdin, koskien tulevaa Herätyskokousta Ghanassa. Jälleen, HERRA on puhunut kanssani hyvin selvästi, koskien HERRAN Vierailua, joka on tulossa Ghanaan. Tuossa keskustelussa viime yönä HERRA vei minut Ghanaan. Hän näytti minulle seurakunnan tilan Ghanassa. Seurakunnassa on paljon syntiä: moraalittomuutta, valheapostoleja, vääriä profeettoja, vääriä opettajia, vääriä evankelistoja, vääriä pastoreita, kaikkea, koko yhdistelmä. Kaikkein tärkeimpänä HERRA on näyttänyt minulle tuon valtavan Vierailun, joka tulee tapahtumaan siellä Hänen tuodessaan Palvelijansa Ghanan kansakuntaan tämän vuoden ensimmäiselle missiolle. Näen sellaisen Parantumisten tason, jota en ole koskaan aiemmin nähnyt, tapahtuvan Ghanassa. Näen paljon Parantumisia, valtavia Parantumisia, sanoinkuvaamattoman Parantumisvierailun, joka tulee tapahtumaan, kun HERRA kävelee Palvelijansa, Väkevän Profeetan kanssa tuohon maahan ja tuohon Herätys- ja Parantumiskokoukseen.

Joten tulee olemaan suuri Vierailu ja Herätyksen syttyminen Ghanassa. Herätys on siis tulossa Ghanan kansakuntaan, suuri Herätys. En ole varmaan nähnyt sen kaltaisia Parantumisia, joita Ghanassa tulee tapahtumaan. Joten HERRA on jo opastanut Taivasta, Taivaan resursseja. Kaikki HERRAN missiot, HERRAN lähetystöt ovat nyt keskittyneet Ghanan kansakuntaan. Siellä tulee olemaan totinen Vierailu. Tämä tarkoittaa, että HERRA tuo julki aikomuksensa ja Hänen Siunatun tavoitteensa ja tarkoituksensa tänä ajankohtana Vieraillen muissa kansakunnissa tuoden tämän historiallisen Herätyksen, josta Kenia on nauttinut. Joten tämä vuosi tulee olemaan erittäin syvällinen ilmestyksen vuosi, jälleen toisen aallon vuosi halki kansakuntien, jona HERRA lähettää Palvelijansa valmistamaan seurakuntaa Siunatun MESSIAAN, Israelin Siunatun tulemukseen. Hän on tulossa! Muistakaa, että jokainen ohi menevä päivä vetää meidät lähemmäksi ja lähemmäksi tämän ihmeellisen Pelastajan, kaikkien ihmisten Lunastajan, KRISTUKSEN, MESSIAAN, Rauhan Ruhtinaan, todellisen Elämän Leivän, Elävän Kiven, Siionin Kulmakiven, Israelin Kuninkaan tulemusta. Joten myös ne, jotka ovat Ghanassa, valmistautukoon hyvin suureen JEHOVAN Vierailuun.

HERRA Siunatkoon teitä kuten Hän on Siunannut Keniaa. Ja muulle maailmalle: olemme nähneet mitä HERRA on käyttänyt Palvelijaansa tekemään Brasiliasta käsin, pääasiassa iskemään maata jälleen kerran hyvin vakavalla kärsimyksellä: Zikaviruksella. Kaikki nämä asiat auttavat meitä ymmärtämään, että MESSIAS on tulossa. Kun puhuin Brasiliasta käsin, Rio de Janeirosta, sitten Sao Paulosta käsin vuorilla, tuossa ulkoilmakokouksessa sanoen, näen monien hyönteisten purevan heitä, purevan heitä, ja sanoin, että olen mennyt sisälle heidän huoneisiinsa, heidän, brasilialaisten taloihin. Ja olen nähnyt kaikkien näiden asioiden tapahtuvan siellä, taloissa. Nyt näette. Sanoin, että tulee olemaan triljoonia, triljoonia ja triljoonia hyönteisiä, jotka purevat brasilialaisia, koetellen heitä. Nyt näette sotilaat, armeijan, kaikki menevät ihmisten olohuoneisiin, makuhuoneisiin, sisälle taloihin yrittäen suihkuttaa suihkepulloilla näitä hyttysiä. Aika on ohi! Kaikessa mitä teemmekin tänä päivänä, niin nähkäämme, että MESSIAS on tulossa. SHALOM.

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

(Suomennos Profetiasta 31.1.2016. Profeetta Dr Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)