Profetia: Valtava tuomio tulossa Yhdysvaltoihin 16.7.2013

Herra on puhunut kanssani tämän viimeisen 24 tunnin aikana. Herra Elo Gibbor, väkevä Israelin Jumala näytti minulle erittäin vakavan tapahtuman ja Herra nosti minut ylös ja vei minut Yhdysvaltoihin. Hän näytti minulle sen maan valtavan saastaisuuden. Hän näytti minulle saatanan palvojia, jotka kuuluvat salaiseen lahkoon, vapaamuurarien klubiin. Herra näytti minulle kuinka he ovat avainasemassa koko maan laajuisesti maan johdossa ja bisneksessä. Herra näytti sen maan pahuuden minulle ja sen kuinka koko seurakunta on langennut.

Herra puhui kanssani siitä valtavasta tuomiosta, joka on tulossa Yhdysvaltoihin. Herra näytti minulle tämän maan väärät apostolit, väärät opettajat, väärät profeetat, väärät pastorit ja väärät evankelistat. Sen käsittämättömän suuren eksytyksen, joka on vallannut Amerikan seurakunnan. Suurin osa seurakunnasta tai jopa koko Usan seurakunta on täysin langennut ja valtavassa eksytyksessä. He ovat valinneet toisen tien pyhyyden tien sijaan.

Ja nyt Herra puhuu Usan seurakunnasta ja sen tilasta. Herra näytti väärän opetuksen, eksytyksen, moraalittomuuden, pahuuden ja rahan evankeliumin, Jeesuksen veren myymisen. Hän näytti minulle sen valtavan noituuden ja rahan himon seurakunnan saarnastuolissa. Sitten Herra pyysi tässä unessa minua ”tuo tuomioni tähän maahan!” Näin tehtyäni näin valtavasti mustia kärpäsiä joka paikassa tsiljoonia, triljoonia peittäen koko maan. Tällä tavalla Herra näytti tuomionsa tulevan Yhdysvaltoihin.

Herra on oikeudenmukainen ja uskollinen Jumala. Hän sanoo, että jos hän langettaa tuomionsa maahan, mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille. (Jeremia 18) Herra sanoo, että tämä on trumpetin ääni Yhdysvalloille, että on aika kääntyä synnistä ja valmistaa Herralle tie nyt.

Tänään on Usan aika julistaa kansallinen parannus, ei huomenna, sillä tänään Herra on puhunut. Hän nuhtelee eksytystä seurakunnassa, valehtelijoita keräämässä rahaa, yksityiskoneiden evankeliumia, moraalittomuuden evankeliumia, menestysteologiaa. Herra on määrännyt parannuksen Usalaisille. Herran tuomiot ovat vanhurskaita:

Sinä olet vanhurskas, Herra, ja sinun tuomiosi ovat oikeat. (Psalmi 119: 137).

Maailman valkeus eli seurakunta on nyt eksynyt ja siksi Herra herättelee nyt seurakuntaa. Tulee palata vanhurskauteen! Nämä ovat Herran vanhurskaan tuomion päiviä! Tehkää parannus! Aika on ohi! Valmistakaa tie! Messias on tulossa! (Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 17.7.2013)

 

Alkuperäinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bNk-Wd6S6PE

 

Select The Materials Adidas

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)