Profetia: Vakavia rotujännitteitä tulossa Etelä-Afrikkaan 14.7.2013

Herra on puhunut kanssani tänään iltapäivällä hyvin vakavasta ahdistuksesta ja tuomiosta, joka on tulossa Etelä-Afrikkaan. Herra vei minut Etelä-Afrikkaan tässä unessa ja hän näytti minulle hyvin vakavan rotu-jännitteen mustien ja valkoisten kesken Etelä-Afrikassa. Näen valkoisten sotilaita harjoituksissa ja sen kuinka mustat hyökkäävät massoina. Mustat sanovat, että heitä ei ole kohdeltu oikein ja heitä on sorrettu. Näen turisteja paniikissa ja tämä vaikuttaa naapurivaltioihinkin. Näen myös yliopiston hyökkäyksen kohteena. Mutta missä on Nelson Mandela? Ihmettelen missä hän on?

Nämä ovat niitä merkkejä, joista Herra puhui Daniel 12 ja Matteus 24: ”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule”. Nämä ahdistukset, joita on joka puolella tulisivat olla seurakunnalle kuin trumpetin ääniä, merkkejä joita katsella hengellisillä silmillä. Nämä merkit, joista Herra puhuu palvelijalleen, näyttää meille kuinka Messiaan tulemus on lähellä. He, joilla on korvat kulkoot ja ymmärtäkööt valmistautua joka maanosassa.

Herra on suvereeni kaikkivaltias ja Hän valitsee mille maalle puhuu tuomion ja mille maalle siunauksen. Herra sanoo Etelä-Afrikalle saman viestin kuin Nigerialle, Meksikolle ja Botswanalle: Etelä-Afrikan seurakunnan on tehtävä kansallinen parannus ja palata Herran luokse, palata vanhurskauden tielle, jotta nämä asiat eivät tapahtuisi. Kun katsot Etelä-Afrikan seurakunnan historiaa, niin näet paljon vääriä profeettoja, opettajia, apostoleita ja evankelistoja. Seurakunta kuvastaa aina Herraa kyseisessä maassa, joten seurakunta on vastuussa.

Jeremia 18: ”mutta jos se kansa kääntyy pois pahuudestaan, josta minä sitä uhkasin, niin minä kadun sitä pahaa, jota ajattelin tehdä sille.... mutta jos se tekee sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, eikä kuule minun ääntäni, niin minä kadun sitä hyvää, jota olin luvannut tehdä sille”. Nyt Etelä-Afrikan tulee tehdä parannus tai sitten se tulee tuhoutumaan väkivallalla. Herran suu on puhunut tänään. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. David Owuor 14.7.2013)

 

Alkuperäinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1mDSbCRwHj4#at=397

 

nike air max 1 boots

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)