Profetia: Tuomio tulossa Uuteen-Seelantiin

HERRA on puhunut tästä valtavasta tuomiosta, joka on tulossa Uuteen-Seelantiin. Hän puhui tästä tänä aamuyönä. Hän näytti minulle paljon hämähäkkejä heidän kodeissaan puremassa heitä. Sitten Hän näytti minulle ne alastomat naiset, melkein ei ollenkaan vaatteita päällä. Sitten kuulin äänen sanovan, tämä on sitä mitä tapahtuu täällä. Näin Jumalan käden, joka kirjoitti valkoiselle paperilapulle. Ja Hän kirjoitti TEHKÄÄ PARANNUS (REPENT). Tämän jälkeen näin paljon kuolleita ruumiita, aikuisia ja eteenkin lapsia makaavaan kuolleena. Kun menin heidän luokseen ja nostin heitä, niin huomasin heidän olevan kuolleita. Se oli todella shokeeraavaa minulle.

Tämän jälkeen näin isoja tulvia, jotka olivat tulleet ihmisten taloihin sisälle. Näin miehiä puvuissa ja solmio kaulassa ja he taistelivat tulvia vastaan. Viesti on hyvin selvä tässä. HERRA pyytää Uusi- Seelantilaisia tekemään parannus alkaen tämän maan pääministeristä. Pääministerin tulisi järjestää päivä, johon ihmiset ja seurakunnat tässä maassa kokoontuisivat yhteen ja myös kolmen päivän rukoukseen ja paastoon. Kuten tiedämme, että maiden johtajat ovat HERRAN nostamia.

Kun HERRA nostaa johtajia, niin Hän nostaa heidät yhtä tarkoitusta varten, että he voisivat vapauttaa maan Hänelle. Heidän tulisi kokoontua yhteen pyhässä yhteydessä. Tulla HERRAN eteen yhdessä ja tehdä parannus tämän maan puolesta. Seurakunnalla on suuri vastuu tässä kutsussa. HERRA kutsuu seurakuntaa, joka on kansakunnan valona ja mielipidevaikuttajana kokoontumaan yhteen stadionille pastoreita ja seurakunnan jäseniä myöten yhdessä tekemään parannus (repentance). Heidän tulisi puhua HERRALLE ja pyytää Häntä vierailemaan tässä maassa ja poistamaan synti talosta, uudistaa talo ja tuoda herätys tähän maahan.

Ei ole parempaa ajanjaksoa kuin tämä saada parannuksen teosta lähtevä herätys, koska MESSIAS on tulossa. Tällä tavalla seurakunta ottaa johdon MESSIAAN paluuseen valmistautumisessa. Seurakunnan johtajat tulisi kutsua myös maan johtajia mukaan pääministeristä ministereihin ja maalikoihin, jotta koko maa voisi palata HERRAN luokse.

Jos Uusi- Seelanti ei käänny, niin tämä profetia tulee tapahtumaan ja todella tulette tietämään, että Jumalan profeetta on vieraillut täällä. Minun rukoukseni on, että nämä näkemäni asiat eivät tulisi tapahtumaan vaan sen sijaan Uusi-Seelanti valitsisi kääntymyksen, pyhyyden ja herätyksen. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta Dr Owuor 23.12.2013)

Katso alkuperäinen profetia: http://www.youtube.com/watch?v=K_MyFcsMSsk&feature=youtu.be

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)