Profetia: Tuomio tulossa Nigeriaan 9.7.2013

Herra on puhunut kanssani ja näen valtavan ahdistuksen tulevan Nigeriaan. Herra vei minut Nigeriaan ja näytti minulle kuinka seurakunnassa on perversioita, epäjumalan palvontaa, rahan palvontaa, menestysteologiaa, maailman rakkautta. Nigeria on unohtanut Herran vanhurskauden, joka vapautti heidät Golgatalla. Herra näytti sen pettymyksen siitä, kuinka Nigerian seurakunta ei ole ylistänyt Herraa.

Herra näytti minulle Nigerian parlamenttitalon ja siellä oli pelkoa, että se joutuu hyökkäyksen kohteeksi hyvin pahan saatanallisen ryhmän taholta nimeltään Boko Haram epätavanomaisilla aseilla. Näen tässä unessa suuren ahdistuksen ja pelon Nigeriassa. Ihmiset varautuvat pahimpaan.

Olen ollut Nigeriassa jo kahdesti ja käskenyt heitä tekemään parannuksen, kääntymään pois moraalittomuudesta ja menestysteologiasta, joka kasvanut suuresti viime aikoina ja on suoraan paholaisesta. Siinä ei ole pyhyyttä ja tiedämme kuinka pyhyys on avainasemassa mitä tulee seurakunnan pääsyyn ikuiseen Jumalan valtakuntaan.

Herra vei minut toiseen paikkaan, jossa vesi nousi nousemistaan korkealle ja melkein peitti minut. Herra näytti minulle tulvat, jotka ovat tulossa Nigeriaan. Raamattu puhuu näistä ajoista meille hyvin selvästi: Kun Daniel, lopun ajan profeetta näki tämän ajan missä elämme juuri nyt.

Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti”. (Daniel 12)

Tämän tarkoitus on laittaa ihmisviisaus häpeään ja tuoda seurakunta takaisin vanhurskauden ja pyhyyden valtatielle, Jehovan valtatielle. Ja tämä on se tie kuinka kansakunnat valmistautuvat Messiaan tulemukseen. Tämä kaikki tapahtuu siksi, että kansakunnat voisivat tehdä parannuksen ja palata vanhurskauteen.

Olen käynyt Nigeriassa jo kahdesti julistamaan parannusta. Jopa presidentti halusi tavata kanssani, mutta sitten seurakunnan pastorit alkoivat pelata politiikka vasemmalle ja oikealla ja koko kokousta ei koskaan tullut. Sitten he menivät itse tapaamaan presidenttiään. Sanoin ”Odota ja katso mitä tulee tapahtumaan Nigerialle”. Heidän olisi tullut antaa minun tavata maansa johto, jotta HERRA olisi voinut tuoda parantumisen maahan. Ja nyt Herra sanoo, että vakava ahdistus kohtaa Nigeriaa. Näen ihmiset varautuvan pahimpaan.

Messias on tulossa. Kun menin Nigeriaan, niin Herra näytti minulle tämän käärmeen, jonka pää oli mustan koiran pää ja se käärme halusi purra minua. Kun lähdin maasta, niin kysyin heidän piispoiltaan ja muulta kirkon johdolta, että miksi tämä käärme halusi purra minua? Nigeria ei vastaanottanut parannuksen teon sanomaa. He eivät vastaanottaneet parannuksen teon sanomaa. He saarnaavat korruptiota koko maailman laajuisesti. Ja Herra ei ole sokea tai kuuro. Hän on nähnyt ja kuullut pahan ja moraalittoman evankeliumin: ”kylvä siemen ja vastaanota siunaus”, He myyvät ja ovat kaupallistaneet Jeesuksen veren.

Herra on näyttänyt minulle tämän, jotta voin varoittaa Nigeriaa ja jos he tekevät parannuksen, niin nämä eivät tapahdu. Jumala on mahtava! Tällä puolella on parantuminen ja tuolla puolella on tuomio. Herra tulee upealle seurakunnalle. Ne, joiden korvat ovat ympärileikattu kuulkoot mitä Herra sanoo ja valmistautukoot vanhurskaudessa. Shalom.

(Tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 9.7.2013)

 

Alkupeärinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FQ2BBE5qB-Q

Air Jordan I 1 Shoes

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)