PROFETIA: Kirkkaudesta, joka valmistaa Tien 7.7.2013

(Tämä kuva on otettu 31.12.2012 Kenian Kisumun kokouksesta, jossa Jumalan näkyvä kirkkaus osui lavalle, jossa Hänen palvelijansa Profeetta Dr. David Owuor oli pitämässä parantumiskokousta)

Herra on taas puhunut kanssani ja tässä väkevässä keskustelussa Herra puhui minulle asioista, jotka tulevat tapahtumaan. Hän puhui minulle Messiaan tulemuksesta. Herra näytti minulle paikan, jossa olen vieraillut ja Herra lähetti minut sinne isoon kokoukseen. Tämän kokouksen jälkeen Herran ääni puhui, että mene puhumaan näille ihmisille. Tämän keskustelun jälkeen lopetin kokouksen ja lähdin maailman neljään ilmansuuntaan. Kun kävelin, niin ymmärsin käveleväni paljon nopeampaan kuin mitkään kulkuneuvot ja juoksevani paljon nopeampaa kuin lentokoneet. Kun kävelin yöllä, niin valtava valo, kirkkaus tuli minun, Herran palvelijan ylle. Ja näytti tietä valtamerien, laaksojen ja vuorien läpi. Mihin tahansa astuin, niin se näytti minulle tietä mihin kulkea.

Koko maan peitti valtava pimeys. Mutta tämä valtava valo oli kirkas ja suora kuin taskulampun valokeila, joka tuli Herran palvelijan, hänen profeettansa ylle ja näin tie luotiin. Tämä valo loisti pimeydessä. Herran palvelija kulki tässä valossa kaikkien maailman yhteisöjen halki ja tapasi paljon ihmisiä, lapsia, prostitoituja ja miehiä seisoskelemassa tienvarsilla, koteja. Se oli todella valtavaa. Kävelin yhdestä maanosista toiseen. Kävelin yhteisöjen halki vuorilla, laaksoissa, saarilla.

Kun tämä Herran valo tuli ihmisten kohdalle, jotka olivat eri tilanteissa synnin kanssa ja tekivät kompromisseja, niin he olivat häpeissään ja yrittivät peittää kasvonsa ja silmänsä ettei heitä nähtäisi alastomana. Kun olin kulkenut koko maailman halki, niin heräsin.

Arvoisat ihmiset. Ei ole epäilystä siitä, että tämä on hyvin vaikuttava ja historiallinen ajanjakso, johon kansakunnat ovat tulleet. Raamattu sanoo:

Jesaja 40:1-5:

"Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne.
"Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."
Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.
Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."

Jehova Eloheinu, Jehova Elolam on valmoistamassa tietä Messiaan tulemukselle. Tällä valtatiellä, jota Jehova on valmistamassa ei erotella tai tunneta maanosia, alueita, yhteisöjä tai rotuja. Miksi? Koska Messias on jo ollut kerran ristillä ja lunastanut kaikki kansakunnat, heimot, kielet ja yhteisöt.

Ja tässä hetkessä Herra käskee, että kaikki vuoret tasoitettakoon, eli ne vuoret sinun sydämessäsi. Ne ovat niitä epäjumalia, jotka ovat nousseet sydämessäsi Messiaan edelle. Herra sanoo, että valmistaa ihmisiä tässä hetkessä Messiaan tulemukseen hänen kirkkautensa väkevässä voimassa, jonka näemme tänä aikana.

Joka paikkaa, johon menin: alas laaksoihin, ylös vuorille, ja jokaikiseen paikkaan jonne menin, niin maa muuttui kiviseksi, jopa ne mutaiset laaksot ja suot joihin menin muuttuivat kivisiksi ja tasaisiksi, hyvin tasoitetuiksi. Ja sitä tuli luja ja hyvin tasainen tie, joka oli valaistu Jumalan kirkkaudella.

Herra sanoo, että kaikki nuo laaksot sinun sydämessäsi, masennuksen, seksuaalisynnin, valehtelun laaksot koroitetaan ja tasoitetaan nyt. Kuningas on tulossa! Herra sanoo: että tässä hetkessä jokaikinen kristitty, uskovainen tulisi kantaa mukanaa lapiota, jolla täyttää nuo laaksot ja tasoittaa nuo pienet vuoret, tasoittaen ja merkiten tietä, merkiten tien reunat, merkiten tien keskuksen ja sen oikean ja vasemman laidan. Messias on tulossa koko maailmalle! Hän tulee hakemaan Morsiantaan ja mikään kansakunta ei tule säästymään tältä. Se tulee olemaan peruuttamatonta, kun tämä päivä saapuu. Shalom. (Profetia: Dr. David Owuor 7.7.2013)

 

Täällä alkuperäinen englanninkielinen profetia:

https://www.youtube.com/watch?v=N1Ngn-LYV8w&feature=c4-overview&list=UU1Ej2mG1R8L4R2c1I7Sqq4A

 

 

nike air max 2019 blue

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)