Profetia juhlavaatteesta 11.7.2013

Herra puhui kanssani yöllä kello 1.00 väkevällä tavalla seurakunnalle. Ja puhun nyt tästä kansakunnile että eivät myöhästyisi. Herra nosti minut ylös Taivaaseen ja näytti minulle Kuninkaallisen juhlavaateensa, erittäin hienosti ja kauniisti koristellun kultaisilla koristeilla. Tämä puku kertoo hänen Herruudestaan. Herra lähetti Pyhän Henkensä luokseni ja hän seisoi edessäni ja kehoitti katsomaan omia vaatteitani ja huomasi, että vaatteeni olivat myös juhlavaatteet. Jehova Yahweh, Jehova Elohim, väkevä Taivaan Jumala, Israelin Jumala, Jeesuksen Kristuksen Jumala otti minut Taivaaseen ja näytti minulle Kuningas Jeesuksen juhlavaatteen.

Olen nähnyt Kuningas Jeesuksen kuninkaalliset vaatteet valmiina, upeasti koristellun ja täynnä värejä. Pyhä Henki seisoi edessäni ja pyysi minua katsomaan vaatteitani. Kun katsoi, niin näin sen olevan täysin koristellun hyvin hyvin upean juhlavaatteen. Hän pyysi minua tarkkailemaan erityisesti sitä upeaa kirkkautta joka vaatteesta heijastui. Hän sanoi, että ”tämä on hyvä , oikea vaate” ja sitten heräsin.

Nyt jokainen ymmärrämme, että Herra puhui pian koittavasta upeasta päivästä, Kuninkaan tulemuksesta. Tämä on seurakunnan ylöstempauspäivä. Ja olette huomanneet, kuinka profetiat joita olen antanut ympäri maailmaa ovat toteutuneet ja ne ovat aina ankkuroituna vahvasti Herran tulemukseen. Ja nämä profetiat eivät ole mitään kaukaisia unelmia ja oletuksia. Herra sanoo, että tämä on vaatteen hetki. Ja hän sanoo, että hän on Herra ja Hänen vanhurskautensa kestää ikuisesti.

Herra on näyttänyt minulle tämän vanhurskaan vaatteen Taivaassa vanhurskasta juhlaa varten. Herra sanoo seurakunnalle: pidä juhlavaatteistasi vaari, tämän hetken vaatteesta, vanhurskauden vaatteesta. MESSIAS ON TULOSSA! Taivaassa on nyt aivan kaikki valmiina hääjuhliin. Ne, joilla on korva kuulkoot, mitä Henki seurakunnalle sanoo. Shalom.

(tiivistelmä profetiasta: Dr. Owuor 11.7.2013)

 

Alkuperäinen video:

http://www.youtube.com/watch?v=BYJHHb39Xiw

Vi Tilbyr Billig Asics Uttak

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)