Profetia: Ahdistus tulossa Meksikoon (4.7.2013)

”Herra on puhunut tänä päivänä kanssani vakavasta ahdistuksesta, joka on tulossa maailmaan. Herra, Taivaan Jumala, Vanhurskauden Jumala, Tsidkenu on puhunut kanssani. Tämä tapahtuma tulee merkitsemään Messiaan pian koittavaa paluuta. Herra vei minut Latinalaiseen Amerikkaan ja Meksikoon. Herra vei minut tuohon maahan julistamaan Messiaan tukemusta, nuhtelemaan syntiä ja näin valmistamaan tietä Herralle. Meksikossa Herra näytti minulle pastorin. Kun istuin siellä, niin näin tämän pastorin tekevän vakavan vahingon. Näin ison fläppitaulun tässä seurakunnassa, jossa esiintyi väärä profeetta ja hän teki pahan virheen verratessaan itseään Jumalan väkevään profeettaan. Hän sanoi, katso tuo profeetta nuhtelee syntiä kuten minäkin. Herra puhui sanoen kuinka sinä väärä profeetta kehtaat verrata itseäsi minun palvelijaani? Näin Jumalan vihan.

Tämän jälkeen Herra siirsi minut, mutta olin vieläkin Meksikossa. En ole varma oliko se tämä sama seurakunta, mutta näin heidän uhraavan koiran. Ensin he teurastivat tämän koiran ja tunkivat kätensä sen sisälmyksiin poistaakseen elimiä ja privaattielimiä. Se oli todella kammottavaa. Seuraavaksi he teurastivat uhrasivat kukon saatanan seurakunnassa. Näin kuinka Jumalan viha kasvoi seitsenkertaiseksi! Näin kuinka Herra ravisteli tämän seurakunnan tuoleja ja kaikkea väkivalloin niin, että kaikki hajosi pieniksi kappaleiksi. Näin monien ihmisten kuolevan.

Raamattu on hyvin selkeä siitä missä ajassa elämme juuri nyt tässä hetkessä. Herra on lähettänyt minut koko maailman halki Suomeen, Ruotsiin, Alankomaihin, Chileen, Peruun, Kanadaan, Australiaan, Afrikkaan, Botswanaan, Nigeriaan... ja joka kolkkaan tässä maailmassa. Herra on lähettänyt minut kaikkiin neljään maailman suuntaan ja kulmaan saarnaamaan tätä sanaa, että aika on ohi ja Messias on tulossa upealle pyhälle seurakunnalleen, joka on erottautunut seksuaalisynnistä, vääristä: profeetoista ja apostoleista, evankelistoista, opettajista sekä pastoreista.

Herran ääni on nyt puhunut ympäri maailmaa, että kansakuntien tulee nyt kääntyä pois pahuudesta, sairaalloisesta synnistä, perverssioista, seksuaalisynnistä, homoseksuaalisuudesta, noituudesta, saatananpalvonnasta, epäjumalan palveluksesta, että he voivat nyt kääntyä Pyhyyden Valtatielle ylistämään Elohimia, Israelin Jumalaa.

Herra sanoo, että tässä hetkessä siunatuita ovat he, jotka kuulevat Pyhää Henkeä ja Pyhä Henki kulkee nyt ympäri maailmaa julisten sanomaa Messiaan, Voidellun, Isarelin Kuninkaan, Kirkkauden Kuninkaan tulemuksesta. Jotkut kansakunnat ovat vielä pimeydessä, eivätkä tiedä tästä äänestä, joka kuljeskelee kansakunnissa. Ei ole muuta ääntä nyt, joka tuo sanoman. Herra Elohim, El-Olam, El Shaddai, Rohi, Hoseenu, Eloheka, Eloheinu. Ei ole muuta ääntä juuri nyt koko maailmassa ja Taivaassa!

Tämä ääni paimentaa kansakuntia palaamaan takaisin Pyhyyden valtatielle, jotta he voivat valmistaa Herralle tietä. Ja hän sanoo hyvin selvästi Daniel 12:1. Että tulee ahdistusksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut aina tuohon aikaan saakka, joka tarkoittaa tätä aikaa, jossa nyt elämme. Matteus 24:21: Ahdinko on oleva niin suuri, ettei sellaista ole ollut maailman alusta tähän päivään asti eikä tule koskaan olemaan. Messias on tulossa. Se ahdinko, josta Herra puhui Danielille ja minkä Jeesus Kristus kuvaili Matteuksen kirjassa tarkoittaa tätä aikaa, jossa juuri nyt elämme. Se oli tarkoitettu ravistelemaan ihmisen, seurakunnan, kansakuntien pahuutta ja johdattamaan kansakunnat takaisin Pyhyyden valtatielle.

Jesaja 35:8-9: Ja sinne syntyy tie, valtatie, sitä kutsutaan pyhäksi tieksi. Epäpyhä ei saa sille astua. Herran tien kulkijoille se kuuluu, heille yksin. Siellä ei tyhmäkään eksy. Leijona ei nouse sille tielle, ei yksikään raateleva peto, ei yksikään. Vain vapaiksi lunastetut sitä vaeltavat.

Kun ihmiset kulkevat pyhyyden valtatietä, niin he näkevät Jumalan valtakunnan ja valmistautuvat voidellun Messiaan, Nasaretilaisen, Kristuksen, Kuningasten Kuninkaan, Taivaan rakkaan, Herrojen Herran, vapahtajamme tulemukseen. Hän on Messias, joka vapahti meidät ristillä. Ei ole muuta. Kuinka Meksiko voi palvoa jotain muuta?! Nyt olen nähnyt suuren ahdistuksen, he juoksevat, itkevät ja kuolevat suurina määrinä. Näen suuren Herran vihan koskettavan tätä maata väärien profeettojen vuoksi.

Kun oli viimeksi Meksikossa, niin varoitin heitä, että jos he eivät tee parannusta, niin Jumalan viha tulee heidän ylleen ja ahdistus on ollut heidän yllään siitä lähtien. Herra käski minun ajella hiukseni Meksikossa ja polttaa niistä osan kaupungin keskuksessa ja osan puhaltaa vuorille ja osan puukottaa terävällä veitsellä. Katsokaa sitä veren vuodatusta, joka on ollut Meksikossa. Kuinka he kehtaavat? Milloin Meksiko oikein ymmärtää? Herra on rankaissut teitä ja kärsinyt teitä, mutta te ette ole kääntyneet Herran puoleen siltikään. Miten Meksiko voi jatkaa epäjumalien ja paholaisen palvontaa? Koirien, kukkojen ja ihmisten uhraamista! Menin kaupunkiin, jossa uhrataan ihmisiä varoittamaa heitä, että Jumalan viha tulee heidän ylleen ja nyt viha on heidän yllään. Nyt valmistautukaa kaikki maat Herran tulemukseen! Aika on ohi. Herra tulee. Olen nähnyt Messiaan tulemuksen. Shalom."

(profetia Dr. Owuor 4.7.2013)

 

 

 

 

 

 

 

Online Store 100% Genuine Campus Shoes Red Ebay DET454

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)