PROFETIA 1.8.2017 PYHYYDEN VALTATIE: VAROITUS TÄMÄN PÄIVÄN SEURAKUNNALLE (Klikkaa tätä otsikkoa, niin saat suomennoksen auki!)

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani Pyhyyden Valtatiestä. Uudelleen, HERRA JEHOVA, Taivaan JUMALA, on Puhunut kanssani Pyhyyden Valtatiestä. Ja tämä on se, mitä haluan jakaa kuulijoidenne kanssa tänään. JEHOVA MAGEN, HERRA minun Kilpeni, jonka näet 5. Mooseksen kirjassa 33:29. JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA, jonka näet 1. Mooseksen kirjassa 15:2. JEHOVA GANA, HERRA, Israelin mustasukkainen JUMALA. JEHOVA HOSEA, HERRA minun Pelastajani, JEHOVA ROPHE, HERRA Parantaja, JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, JEHOVA MEPHALTI, minun Lunastajani, JEHOVA HAMELECH, Suuri vanhurskas Kuningas, JEHOVA HASOPHET, MISPHAT, hepreankielessä, Tuomari. HERRA, vanhurskas Tuomari.

Hän on Puhunut kanssani Pyhyyden Valtatiestä. Ja tämä on hyvin tärkeä sanoma seurakunnalle. Te, jotka pystytte kirjoittamaan ylös, seurakunta halki maailman, maailmanlaajuisesti. Kirjoittakaa tämä liittyen siihen, mistä HERRA, JEHOVA NISSI, minun Lippuni, Puhuu juuri nyt, koskien seurakuntaa. Tulen kuvailemaan sen keskustelun, johon Hän kiinnitti huomioni, koskien seurakuntaa halki maailman, maailmanlaajuisesti. Ja tuossa keskustelussa. Te, jotka pystytte kirjoittamaan, kirjoittakaa niin paljon kuin pystytte. Sen jälkeen selitän sen, annan teille ilmestyksen tuosta keskustelusta, joka tapahtui, ei viime yönä, vaan sitä edellisenä yönä, toissa yönä.

Tässä valtavassa keskustelussa HERRA vie minut erääseen paikkaan ja Hän näyttää minulle sen mission, jota varten Hän lähetti minut maailmaan. Hän näyttää, kuinka kaivoin maata. Ja käytin työvälineitä kaivaen maaperän läpi, luodakseni Tien. Pystyin siis kaivamaan koko matkan ja kaivamaan koko sen maaperän. Ja pitkältä matkaa, pitkältä matkaa. Ja seisoin, Hän vei minut tiettyyn paikkaan, jotta voisin katsoa taaksepäin tuota tietä, jonka olen tehnyt. Tietä, jonka olen tehnyt. Se on kapea, se on tomua, se on tomua. Ja etäisyydeltä se on hyvin pitkä ja tasainen. Ja sen jälkeen päällystin tuon tien. Hän antoi minulle työvälineet ja aloitin. Olin hyvin kiireinen. Tein työtä ja hikoilin ja päällystin tuota tietä, kunnes tuo tie oli todella tasainen. Sillä paikat, jotka olivat syvät, peitin ne, täytin ne soralla ja kivillä. Ja paikat, jotka olivat korotettuina, tasoitin ne alas. Joten tie oli todella hyvin tasainen.

Aloin siis työskennellä todella kovaa ja hikoilin kaikkialta. Ja päällystin hyvin pitkää valtatietä, hyvin, hyvin pitkää valtatietä. Tämä Valtatie näyttää menneen koko maailman halki. Mutta se oli hyvin suora. Ehdottoman suora. Joten tietystä pisteestä käsin HERRA laittoi minut katsomaan taaksepäin. Hän pysäytti minut ja salli minun katsoa taaksepäin sitä, kuinka kaukana Valtatie menee. Ja kuinka suora, suora Valtatie.

Ja tällä kertaa nyt alkaen hiekkatiestä, joka oli päällystetty, kaivaen läpi maaperän ja tehden sen tasaiseksi, nyt päällystin sen ja hikoilin kaikkialta. Hikoilin todella paljon ja päällystin. Ja päällyste oli niin tasainen. Hyvin puhdas ja hyvin suora ja hyvin sileä. Se oli hyvin selkeä. Sitten HERRA salli minun laittaa myös reunakivetykset. Reunakivetykset ovat tien reunoilla, tien sivuilla. Ne ovat pieniä kohokkeita, ehkä noin puolen jalan mitan korkeita. Joten asetin reunakivetyksiä ja sementoin ne todella hyvin. Reunakivetykset tien kummallakin sivulla siis todella merkitsivät sen, mihin tie päättyy, tien äärimmäiset laidat. Se on nyt todella voimallinen päällyste. Hyvin pitkä ja hyvin suora. Nyt, ehdottoman, äärimmäisen suora, niin että pystyin näkemään sen tarkan paikan, josta aloitin. Se oli siis hyvin suora, hyvin kaunis tie.

Sitten eräänä hetkenä aloin nyt myös maalata tietä. Käytin valkoista maalia ja maalasin. Maalasin maalin tielle, jotta pystyin näkemään ne eri kaistat hyvin selvästi. Hyvin suorat kaistat. Merkitsin kaistoja ja hikoilin, hikoilin kaikkialta merkaten maalilla, merkaten maalilla, merkaten koko matkan valkoisella maalilla. Valkoisella maalilla, hyvin kauniilla, valkoisella maalilla. Maalilla, joka merkitsi tien eri kaistoihin. Se oli leveä tie. Pystyin näkemään, en tiedä, kuinka monta kaistaa. Välittömillä silmilläni pystyin näkemään kolme kaistaa, jotka olen tehnyt. Ehkä niitä on enemmän, joita tulen tekemään sillä toisella puolella. Se on nyt leveä tie kapasiteetissaan ottaa ihmisiä.

Sen jälkeen HERRA JEHOVA, Hän näytti minulle nyt paljon ihmisiä tuossa hetkessä, kun kävelin nyt Hänen kanssaan tuolla tiellä, kun päällystin tietä. Silloin näin paljon ihmisiä, paljon ihmisiä. Heidät, jotka tarvitsivat nuo kolme kaistaa. Paljon ihmisiä, jotka olivat kristittyjä. Kristittyjä seurakunnassa, tässä seurakunnassa, josta Puhun. Tässä seurakunnassa. Ja he marssivat. Ja se tapa, miten he marssivat, oli aivan kuin. Ja näin, se oli ihmeellistä! Sillä näin sen saman tyyppisen marssimisen, jonka näet juuri nyt tapahtuvan Keniassa. Niitä kulkueita, joita meillä on tänä päivänä Mama Rosan kuolleista nousemisen kunniaksi. Niissä sanotaan: IT IS WELL, MUNGU WETU. Tarkoittaen, KAIKKI ON HYVIN, MEIDÄN JUMALA. MUNGU WA NABII, PROFEETAN JUMALA, AMEFUFUA, ON NOSTANUT KUOLLEISTA, MAMA ROSA, MAMA ROSAN.

Mutta näin nuo ihmiset, sen suuren määrän, jotka marssivat sen kaltaisella kaistalla, sen kaltaisella leveydellä ihmisiä. He marssivat aivan niin kuin ne kulkueet, jotka menevät juhlimaan Mama Rosan kuolleista nousemista kävellen tällä Valtateillä. Ja olin siellä edessä ja HERRA käveli kanssani heidän kaikkien marssiessa. Ja kun katson tämän tyyppistä marssimista tällä tiellä, se shokeerasi minua todella paljon. Sillä se näytti niiltä kulkueilta, joita meillä on Nairobissa, joita meillä on Nakurussa, Nanyukissa, Kakamegassa, Kisiissa, Kerokassa, Nyamirassa, Bondossa, Kisumussa, Mombasassa, Kwalessa, Kilifissä, niitä kulkueilta, joita meillä on Nyerissä, kaikkialla näissä kylissä, Murangassa. Kaikkia näitä kulkueita, joita meillä on täällä päin juhlien Mama Rosaa bannerien ja julisteiden kanssa. Tältä se näytti niille, jotka kävelivät tuolla Valtatiellä.

Tämä todella shokeerasi minua hyvin paljon, sillä se sai minut ymmärtämään jotakin todella tärkeää, että kun HERRA lähetti minut auktoriteettinsa kanssa kumoamaan kuoleman, kumoamaan kuoleman ja tuomaan kuolleista ylösnousemisen, herättämään eloon, nostamaan kuolleista Mama Rosan, joka oli kuollut, mädäntynyt ruumis. Ja tähän päivään saakka hän elää ja voi hyvin. Kun HERRA teki tämän, olen nyt ihmeissäni, että kun tämä Herätys puhkesi ja ihmiset marssivat kulkueissa Kenian eri kaupungeissa juhlien Mama Rosan kuolleista ylösnousemista, niin olen todella shokissa tästä unesta! Sillä tämä uni on avannut silmäni. Itseasiassa avannut silmäni, paljastanut minulle, että tämä marssiminen, jonka näemme kaduilla, marssiminen seurakunnassa, tässä seurakunnassa juhlien Mama Rosaa, niin he itseasiassa kulkevat HERRAN Valtatiellä, joka johtaa Taivaaseen. Tämä shokeerasi minua todella paljon. Nämä kulkueet, nämä juhlinnat, kun kävelimme: MUNGU WETU, IT IS WELL; HERRAN Väkevän Profeetan Sanat, kun ihmiset marssivat. Olen nyt ymmärtänyt tämän paremmin tästä keskustelusta JEHOVAN kanssa, että kun ihmiset marssivat kaduilla, en tiennyt, että he ovat itseasiassa kävelemässä HERRAN Valtatiellä, joka johtaa Taivaaseen. Pyhyyden Valtatiellä. Kaikki he, kaikista niistä kaupungeista.

Entäpä sitten he, jotka eivät marssineet? Tästä syystä eräänä hetkenä, kun ihmiset juhlivat, niin kysyin. Minulla oli kokous; oli Kansallisen Piispain Neuvoston Kokous ja kutsuin Neuvostoon amicus curiaen (oikeusistuimen ystäviä), jotka olivat tämän Neuvoston ystäviä. Jotkut heistä oli professoreita. Ja muistan, että eräänä hetkenä kysyin professoreilta sanoen heille: Olen ihmetellyt, marssivatko professorit myös ihmisten kanssa juhlien? MUNGU WETU, IT IS WELL (KAIKKI ON HYVIN), MUNGU WETU, MUNGU WA NABII. Marssivatko hekin kaduilla? Lakimiehet, lääkärit, professorit? Ja jotkut heistä sanoivat minulle: Kyllä, se on totta, mekin marssimme. Ja tämä on todella voimallista! Sillä nyt minulla on ilmestys HERRALTA tästä marssimisesta kaduilla juhlien Mama Rosaa, pohjautuen tähän keskusteluun tässä. Tämä marssiminen on itseasiassa seurakunta kävelemässä Pyhyyden Valtatiellä ja matkalla Taivaaseen, JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan. Tämä shokeerasi minua todella paljon!

Nyt, tuon unen sisällä kävelen HERRAN kanssa, ja näen seurakunnan. He seuraavat, he seuraavat minua tällä Valtatiellä, jota kaivoin, ja jonka päällystin ja merkkasin valkoisella maalilla. Myös HERRA käveli kanssani siellä, minun oikealla puolellani. Ja kun he seurasivat valtavana joukkona marssien, kävellen Taivaaseen, silloin HERRA näytti minulle toisen tien. HERRA vie minut nyt tielle, joka on tarkalleen samansuuntainen tämän Valtatien kanssa, joka on päällystetty ja kaunis. Ja jonka tein, ja hikoilin. Nyt samansuuntaisesti aivan niin kuin valtatiet on tehty, jos haluat päästä toiselle tielle tai ehkä mennä ostoskeskukseen, joskus on pieni oja, joka näyttää kuin viemäriverkolta. Pystyin näkemään, että se oli hiukan niin kuin viemäri, mutta siellä on ruohoa, joka kasvaa siellä. Ja rikkaruohoa ja kaikkea sellaista. Se oli kuin pensaikkoa. Mutta pystyin hyvin selvästi näkemään, että HERRAN Valtatien välissä, jolla ihmiset marssivat ja juhlivat JEHOVAN ylösnousemusvoimaa, Mama Rosan kuolleista ylösnousemista, nyt itseasiassa tiedämme marssien Taivaaseen, nyt, siellä oli toinen tie, tie, joka oli myös samansuuntainen, mutta tämä oli soratie, ja se oli kapea. Se oli hyvin, hyvin kapea. Ja se oli täynnä tomua ja paljon pölyä, eikä se ollut puhdas. Ja se menee pois päin. Se oli todella kapea, melkein puolen metrin levyinen. Jotkut ihmiset kävelivät tuolla tiellä. Se oli shokeeraavaa! Jotkut kristityt kulkivat itseasiassa samansuuntaisesti, mutta tomuisella tiellä.

Minun täytyy selittää tämä hyvin tarkasti. Nyt, tuo maaperä on punertavaa, se on tyypillinen punertava maaperä. Sitä ei ole päällystetty. Se on soratie, jolla on paljon kivenlohkareita ja kiviä, ja kaikkea sellaista. Ihmiset, jotkut heistä pyöräilevät. Näin hänen, joka johtaa heitä, pyöräilevän. Jotkut heistä pyöräilevät siellä, ne, jotka johtavat heitä tällä toisella tiellä, joka on samansuuntainen HERRAN Valtatien kanssa. Ja tällä tiellä on todella paljon tomua, niin paljon tomua. Itseasiassa niin paljon tomua, että se tulee pölyiseksi, mutta punertavaksi. Sillä tavoin kuin, jos auto tai pyörä kulkisi sillä, niin silloin näet paljon tomua, tomun savua. Jotkut ihmiset siis, ja tämä shokeerasi minua, he olivat kristittyjä. HERRA näytti minulle, että he kävelivät myös samansuuntaisesti, mutta tällä toisella puolella, joka on tomuista. Ja sitä ei ole vielä tehty. Sitä ei ole vielä tehty. Ja se on täynnä soraa ja kiviä, ja kaikkea sellaista. Ja tuolla tiellä oli melko vaivalloista kulkea. Ja heidän kulkiessaan, pyörän selässä oli eräs ihminen, joka johti heitä. Kun hän ajoi pyöräänsä johtaen heitä, ja myös toiset, jotka ajoivat pienemmillä pyörillä johtaen ihmisiä, jotka kävelivät siellä. Kun he pyöräilivät, niin me olimme tällä puolella HERRAN kanssa, kävelemässä tällä kauniilla, päällystetyllä tiellä, joka on tasainen. Mutta siellä on joitakin pieniä laaksoja, ja kaikkea sellaista. Tuota tietä ei ole tehty. Ja he kävelivät, ja tuo tie oli pölyinen. Mitään vaivannäköä ei oltu tehty siellä. Se oli huono tie.

Kun he siis kulkivat samansuuntaisesti HERRAN Valtatien kanssa, minua ihmetytti, että kun HERRAN Valtatie jatkui, niin tämä ihminen, joka johti heitä pyöräillen. HERRA vie minut pisteeseen, jossa hän saapuu paikkaan, jossa hän yhtäkkiä, HERRA näyttää minulle, kuinka tuo tie päättyy, tuo pieni osa päättyy. Ja noin kolme kilometriä syvä kaivanto. Se ei ole kuoppa, sillä se menee noin kolme kilometriä alaspäin. Koko se matka on syvällä. Se ei ole edes kuoppa. On aivan kuin se putoaisi terävästi, pystysuorassa. Noin kolmen kilometrin syvä pudotus laaksoon, noin kolme kilometriä syvään laaksoon. Kaikki siellä on syvää, tällä tavoin. Joten hän pyöräili, ja ihmiset seurasivat häntä. Ja hän melkein kaatui nurin, koska hän putosi tuohon kaivantoon, tuohon reikään, välittömästi! Hän ei ollut siis tietoinen, että siinä oli reikä, ansa. Ja näin, kuinka hän melkein kaatui nurin. Hän esti itseään. Ja sieltä käsin, missä olin HERRAN Valtatiellä, HERRA käski minun nuhdella heitä. HERRA JEHOVA käski minun nuhdella heitä ääneen kuultavalla Äänellään. Ja muistan nuhdelleeni heitä sanoen: Katsokaa! Kuinka voitte tehdä noin?! Tulette kuolemaan! Kääntykää takaisin! Kääntykää takaisin tai tulette kuolemaan!

Joten he pysähtyivät tuossa hetkessä. Hän melkein kaatui nurin. Se on noin kolme kilometriä, HERRA antoi minun tietää, että se on noin kolme kilometriä syvä. Se ei ole niin kuin kuoppa, mutta melkein kuin kuoppa. Koko tuo alue on nyt noin kolme kilometriä syvä. Voit siis sanoa, että suuri kuoppa. Samaan aikaan, kun se toinen, HERRAN Valtatie, jatkuu nyt. Ja muistan, että tuo ihminen, joka melkein kaatui nurin, joka johti heitä, sillä toisella tiellä sen jälkeen, kun hän kuuli nuhteluni, ja pyysin heitä peruuttamaan, menemään taaksepäin ja löytämään tiensä takaisin tälle Valtatielle. Puhuessani heille nyt tältä toiselta puolelta, HERRAN Valtatieltä HERRAN kanssa, ja HERRAN lapset marssivat tällä toisella puolella. Sitten muistan, että he päättivät peruuttaa. He peruuttivat, peruuttivat, peruuttivat.

Mutta heidän peruuttaessaan, siellä oli paljon muita naisia, lapsia. Siellä oli naisia ja he halusivat mennä sisälle taloon. He halusivat mennä sisälle taloon kuulemaan luopiojohtajaa. Luopiota, ihmistä, joka on langennut luopumukseen. Joten pystyin myös näkemään tuon naisten jonon. He kuitenkin peruuttivat. He todella peruuttivat nyt, koska he melkein kaatuivat nurin ja kuolivat. He peruuttivat erääseen paikkaan saakka, sanotaan noin kymmenen metriä, tällä tavoin. Ja he löysivät erään paikan, jossa nyt tuolla tiellä, jolla he olivat, tuolla likaisella rakentamattomalla tiellä, jossa on syviä kuoppia ja kivenlohkareita, ja kaikkea, heidän oikealla puolellaan oli nyt pieni polku, joka yhdisti, joka näytti nyt yhdistävän tämän tien HERRAN Valtatielle. Jotta he pystyisivät saamaan yhteyden ja pääsemään takaisin Valtatielle. Sillä olin itseasiassa pyytänyt heitä menemään takaisin Valtatielle.

Joten seistessäni siellä, näin heidän nyt valmistelevan. Mutta katsoessani tuota ojaa. Sillä yhteys tuon toisen, tämän toisen valheellisen tien, jolla he olivat, ja HERRAN Valtatien välillä, joka on päällystetty, on nyt tuo oja, tuo kaivanto, josta puhuin. Siellä oli nyt tällainen viemäriverkon tapainen oja. Tämä on nyt aivan niin kuin viemäriverkko, joka yhdistää ne. On aivan kuin ajaisit Nakuruun tai johonkin paikkaan, ja ajat päävaltatiellä ja siellä tien sivuilla on kauppakeskuksia. Ja valtatien ja ostoskeskusten välissä on normaalisti oja, viemäriverkko. Jotakin sen tapaista.   

Tällä kertaa tämä on kuitenkin afrikkalaisessa ympäristössä, siellä on paljon ruohoa. Sitä ei ole tehty, tuota viemäriverkkoa ei ole rakennettu. Mutta on paljon pensaita ja ruohoa. Pystyin kuitenkin näkemään, että on polku, polku, joka yhdistää nyt nuo ihmiset, jotka olivat eksyneet toiselle valtatielle. Pyysin heitä liittymään takaisin tälle HERRAN Valtatielle, jossa kaikki olivat, jotta he voisivat tulla kanssamme. Nyt on siis polku, joka yhdistää tuon valmistamattoman tien sieltä HERRAN Valtatielle. Ja he pystyivät näkemään, että tuossa pisteessä, jossa tuo tie muuttuu hieman viemäriverkon tapaiseksi, pensasmaiseksi poluksi, ja jossa se yhdistyy paikkaan, jossa Valtatie näyttää avanneen katukivetystä jonkin verran, niin kuin viemäriveden virrata.

Pystyin kuitenkin myös näkemään, että laskeutuen hieman alas päin, ennen kuin he menevät ylöspäin päästäkseen Valtatielle, siellä oli muutamat askeleet, muutamat portaat, jotka oli tehty, tehty yksinkertaisesti ottaen kuopan ja kaivaen. Kaivaen maan sillä tavoin, että ne saatiin tehdyksi. Itseasiassa vielä nytkin näen ne. Ne ovat kuin muutamat, kaksi tai kolme askelmaa. Joten he miettivät. Tuo johtaja mietti, kuinka pystyn menemään siitä pyörälläni, näitä askelmia mennen alaspäin tätä pientä ojaa, tällä tavoin. Pystyin näkemään sen polun. Nyt näen sen polun. Se ei liittynyt suoraan Valtatielle. Se aaltoili hieman vasemmalle, tällä tavoin ja tullen hieman oikealle. Sen tarkoitus oli yhdistyä tuolle Super Valtatielle, HERRAN Valtatielle.

Minua ihmetytti, että tuossa prosessissa, heidän miettiessään, kuinka ajaa pyörillä tuota polkua pitkin, niillä kahdella tai kolmella askelmalla, jotka itseasiassa ovat vain maaperää. Kaivat kaksi tai kolme tasoa, ja ne tulevat askelmiksi, portaiksi. Mutta heidän suunnitellessaan nyt mennä, sillä he pystyivät nyt selvästi näkemään tuon polun, joka voisi nyt yhdistää heidät HERRAN Valtatielle. Kuitenkin, heidän seisoessaan siellä johtajansa kanssa suunnitellen, kuinka yhdistyä tuolle Valtatielle, minua ihmetyttää se, että aivan kuin joku olisi tehnyt suunnitelman siellä rakentaen aidan jonkun asuinalueella, nyt tuon ojan pohjalla. Se on aivan kuin laakso, joka on viemäriverkko noiden kahden valtatien välissä. Se erotus noiden kahden tien välillä. Yksi on se toinen tie, ja toinen on HERRAN Valtatie. Erotettu sillä viemäriverkolla.

Nyt, itseasiassa tuo polku, joka yhdistää nuo kaksi tietä, menee pienen laakson läpi. Mutta on aivan kuin jonkun asuinalue olisi tehnyt suunnitelmia rakentaen aidan. Aidassa oli kuitenkin suuria reikiä. Pystyin näkemään reiät aidassa heidän nyt suunnitellessaan mennä ylitse liittyäkseen heihin kaikkiin muihin sillä HERRAN Valtatiellä, jossa HERRA oli, ja Hänen Väkevin Palvelijansa. Heidän suunnitellessaan katsoa, kuinka he voisivat pyöriensä kanssa: bum, bum, bum, hypätä yli, hypätä portaiden ylitse, kun kaikki muut ihmiset, jotka kävelivät, seuraisivat, niin yhtäkkiä vasemmalla puolella tuota pientä polkua, joka yhdistäisi heidät tuolle Valtatielle, on aivan kuin asuinalue. Ja joku on tehnyt suunnitelman rakentaa aidan ja aidassa on reikiä, suuria reikiä. Ja yhtäkkiä kuulin: Krrhh! Joitakin petoja. Siellä oli hyvin vakavia petoja siellä sisällä, suurissa rei'issä, huokoisissa halkeamissa aivan kuin aitalinjan tapaisella kuin jonkun asuinalueella. Pedot siis itseasiassa odottivat heitä siellä samalla polulla varmistaen, että he eivät pääse HERRAN Valtatielle. Vakavia petoja. Ne olivat todella raivokkaita: Krrhh! Pystyin näkemään, että ne todella karjuivat ja avasivat kitansa.

Joten nyt oli tämä dilemma. Olin kutsunut heitä, olin sanonut heille: "Mitä te oikein teette? Kuinka voitte kävellä tuolla valtatiellä? Kuinka te haarauduitte? Miksi te haarauduitte ottamaan toisen tien? Tämä on HERRAN Valtatie!" Joten kun HERRA pyysi minua nuhtelemaan heitä ja pyytämään heitä peruuttamaan ja tulemaan, niin nyt he eivät voi liittyä tälle Valtatielle. Sillä siellä on petoja odottamassa heitä tuossa pienessä ojassa. Tuossa pienessä laakson kaltaisessa ojassa tai viemäriverkostossa. Polku kulkee sieltä. Mutta siellä on petoja odottamassa nielaistakseen heidät. Tarkoittaen, estäen heitä. Ne eivät salli heidän liittyä HERRAN Valtatielle. Joten aloin uudelleen pyytää heitä menemään kauemmas. He miettivät nyt, kuinka palata koko matkan aina Valtatielle saakka, siihen pisteeseen saakka, josta he lähtivät kiertotietä, josta he haarautuivat ja lähtivät pois HERRAN Valtatieltä, kun he haarautuivat sille toiselle tielle. Väärennetylle tielle, tielle, joka johtaa kuolemaan. Tielle, josta he melkein syöksyivät kolme kilometriä syvään kuoppaan.

Joten näin, että he olivat huolissaan. He sanoivat, mutta jos peruutamme koko matkan takaisin. Mutta heidän täytyi, heidän kuitenkin täytyi. Sillä siellä on nyt petoja, jotka eivät salli heidän astua HERRAN Valtatielle. Joten heidän täytyi todella löytää tiensä, yrittää miettiä sitä. Näin heidän pysähtyvän siellä. He seisoivat siellä. He olivat todella ällistyneitä. He olivat tempautuneena tilanteeseen, jossa he miettivät, he kysyivät itseltään: Miten me teemme tämän? Mutta, jos me menemme takaisin. He sanoivat, mutta jos palaamme sinne, mistä lähdimme kiertotietä, missä jätimme HERRAN ihmiset, jotka kulkevat HERRAN Valtatiellä, ja otimme tämän toisen tien, niin se tulee olemaan liian myöhäistä. Nämä ihmiset, jotka kulkevat HERRAN Valtatiellä ovat jo silloin edenneet liian pitkälle, ja ehkä päässeet jo perille.

Joten HERRA laittaa minut kuulemaan heidän sydämiensä mietiskelyn, sen keskustelun ja väittelyn, heidän mielensä pohdiskelun, kun he nyt miettivät: Kuinka nyt pääsemme takaisin HERRAN Valtatielle? Ja sitten sen jälkeen, heräsin.

Haluan siis Puhua seurakunnalle maailmanlaajuisesti. Vaikka tiedän, että Vanhempi Arkkipiispa, Litunda, tulee puhumaan tietyille ihmisille, koskien tätä keskustelua, aloin jo käydä tätä keskustelua tiettyjen ihmisten kanssa Nakurun Pääalttarilla. Tämä keskustelu toistaa itseään. Se koskee koko seurakuntaa halki maailman, maailmanlaajuisesti. Vaikka tiedän, että Vanhempi Arkkipiispa, Litunda, pystyy puhuttelemaan tiettyjä ihmisiä tässä asiassa, josta aloin keskustella Nakurun Pääalttarilla keskiyöhön saakka eilen, ryhmien kanssa, jotka tekivät parannusta tästä asiasta. Tämä keskustelu kuitenkin toistuu maailmanlaajuisesti koko KRISTUKSEN ruumiissa. Itseasiassa, jos katsot nyt KRISTUKSEN ruumista maailmanlaajuisesti, niin voit nähdä, että on kaksi tietä: on HERRAN Valtatie, ja on se toinen tie, jota seurakunta on seurannut. Ja suurin osa seurakunnasta on seurannut tätä toista teitä.

Raamattu on hyvin selvä. Aloitan lukemalla Jesajan kirjan lukua 35:8-9. Tulen lukemaan HERRAN Valtatiestä. Ja sitten annan teille ilmestyksen tästä keskustelusta, siitä, mitä HERRA todella puhuu. Hän sanoo, annahan kun aloitan lukemalla Amplified -käännöstä. Hän sanoo:

8 Ja siellä on oleva valtatie, ja tie; ja sitä kutsutaan nimellä, Pyhä Tie. Epäpuhtaat eivät sitä ylitä; vaan se on lunastettuja varten, jotka sitä tietä kulkevat, kyllä, yksinkertaiset ja tyhmät eivät sillä harhaile ja eksy.

Ja Hän sanoo, jakeessa 9:

9 Ei ole siellä yhtään leijonaa, eikä nouse sinne mikään raateleva peto; ei sellaista sillä tavata, mutta lunastetut sitä kulkevat.

Tämä on Amplified -käännös. Kun luen nyt Kuningas Jaakon käännöstä, Hän sanoo:

8 Ja siellä on oleva valtatie, ja tie, ja sitä kutsutaan nimellä, Pyhä tie: epäpuhtaat eivät sitä ylitä; vaan se on heitä varten, jotka sitä tietä kulkevat, mutta tyhmät eivät sillä tiellä eksy.

Jakeessa 9, Hän sanoo:

9 Ei ole siellä yhtään leijonaa, ei nouse sinne mikään raateleva peto; ei sellaista siellä löydetä; mutta lunastetut sitä kulkevat. (Jes. 35:8-9)

New American Standard -käännös sanoo:

8 Siellä on oleva valtatie, ajotie, ja sen nimi on, Pyhyyden Tie. Sillä ei matkaa epäpuhdas; vaan se on häntä varten, joka sitä tietä kulkee. Ja tyhmät eivät harhaile siellä. 9 Ei ole siellä yhtään leijonaa, eikä nouse sinne mikään ilkeä peto; ei sellaista siellä tavata: mutta lunastetut siellä kulkevat. (Jes. 35:8-9)

Katsoessasi NIV:ta, New International Version -käännöstä. Hän sanoo:

8 Ja siellä on oleva valtatie; sen nimi on, Pyhyyden Tie: sitä ei kulje saastainen; se on heitä varten, jotka sitä Tietä kulkevat,

T isoin kirjaimin, ”sitä Tietä”. Tarkoittaen, elämäntyyliä. Heitä, jotka elävät sitä elämäntyyliä.

jumalattomat tyhmät eivät sitä kulje. 9 Ei ole siellä yhtään leijonaa, eikä yhtään ahnasta petoa; ei sellaista sieltä löydetä: Vain lunastetut siellä kulkevat. (Jes. 35:8-9)

Tämä on siis todella voimallista, rakkaat ihmiset. Sillä HERRA on Puhunut todella syvällisellä tavalla tämän päivän seurakunnalle, nykypäivän KRISTUKSEN ruumille. Ja tiedän, kuten sanoin eilen, käsittelin tätä asiaa keskiyöhön saakka Nakurun pääalttarilla tietyn ihmisryhmän kanssa. Mutta tämä tapahtuma kävellen toisella tiellä, toistaa itseään seurakunnan perustamisesta saakka, Ristillä. Ja se on vain pahentunut tässä Grand Finalessa ennen MESSIAAN Tulemusta. Katsoessasi KRISTUKSEN seurakuntaa maailmanlaajuisesti, näet aivan kuin olisi kaksi eri mittapuuta. Näet aivan kuin tämä seurakunta, jonka HERRA lähetti minut perustamaan, ja jolle Hän lähetti minut Puhumaan Hänen puolestaan, tämä seurakunta ylläpitää tiettyä vanhurskauden standardia, tiettyä pyhyyden standardia, ja siellä on nollatoleranssi synnille. Ja Pyhän Hengen Persoona auttaa heitä, tekee heille mahdolliseksi, helpottaa heitä noudattamaan JUMALAN vanhurskaita ja pyhiä standardeja, jotka näet vakiinnutettuna Heprealaiskirjeen luvussa 12:14. Kun Hän sanoo: Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Toisin sanoen, [sen puuttuessa] kukaan ei tule pääsemään MESSIAAN Loisteliaaseen Valtakuntaan, JEHOVAN, ISÄN Loisteliaaseen Valtakuntaan, Taivaan Loisteliaaseen Valtakuntaan, JUMALAN Pyhään, Kirkkaaseen Valtakuntaan.

Näet kuitenkin hyvin selvästi sananpaikassa, jonka olen lukenut. Näet, että tämä sananpaikka, jonka HERRA on sallinut minun lukea tänään, on sananpaikka, joka kuvailee täydellisesti sen massiivisen keskustelun, jonka HERRA kävi kanssani 48 tuntia sitten. Nämä kaksi tietä. Sillä tämä Raamatun jae sanoo "Siellä on oleva valtatie ". Tarkoittaen, että ei tule olemaan kahta tietä, vaan HERRA sanoo, että on vain yksi tie. Siellä on oleva valtatie. Ja Hän sanoo, tämä yksi tie, kuullessasi, kuinka Hän kuvailee sitä Jesajan kirjan luvussa 35:8-9, jonka olen juuri lukenut, Hän puhuu tiestä, joka on todella luotu ylös. Se on korotettu. Se on ylennetty. Se on nostettu kaiken muun yläpuolelle. Tarkoittaen, että et voi verrata sitä. Et voi edes verrata HERRAN Valtatietä ja mitään toista tietä. Voit nähdä Hänen puhuvan siitä, kuinka korotettu tämä Valtatie on, kuinka hyvin tehty, hyvin suunniteltu, hyvin huolehdittu ja hyvin asetettu HERRAA varten. Kuningas on tulossa! Kuningas on tulossa kulkemaan tätä Valtatietä! Se on hyvin valmistettu. Näet siis Jesajan kirjan luvussa 35, jonka olen lukenut, Hänen puhuvan vain yhdestä Valtatiestä. Hän siis pohjimmiltaan sanoo, että ei ole kahta tietä. On vain yksi Valtatie, joka johtaa tähän JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan. Ja tämä Valtatie on ylennetty, se on nostettu ylös; se on kaikkien muiden teiden yläpuolella. Se on ylhäinen, se on korkealle korotettu Valtatie.

Seuratessasi hyvin tarkasti, tässä keskustelussa, jonka HERRA kävi kanssani viime yönä, ja tämän sananpaikan valossa, jonka olen juuri lukenut, näet, että HERRA pääasiassa lähetti minut valmistamaan tämän Valtatien HERRAA varten, MESSIAAN Tulemusta varten. Näet pääasiassa kuitenkin tästä Raamatun jakeesta, että tämä Valtatie on JEESUS KRISTUS, MESSIAS. Tarkoittaen, että kun HERRA lähetti minut tänne, menemään halki maailman, kun HERRA toi minut Hänen Valtaistuinsalistaan maailmaan valmistamaan HERRAN Valtatietä, Hän pohjimmiltaan lähetti minut tulemaan ja uudelleen vakiinnuttamaan, uudelleen vakiinnuttamaan Veren ja Ristin auktoriteetin, ja pyytämään seurakuntaa palaamaan takaisin siihen alkuperäiseen pyhyyden evankeliumiin, siihen alkuperäiseen vanhurskauden pelastukseen. Toisin sanoen, johtamaan seurakunnan, osoittamaan seurakunnan takaisin JEESUKSEN KRISTUKSEN, Pyhän JUMALAN Pojan luo. Toisin sanoen, Hän sanoo, että tämä Valtatie, jolle Hän lähetti minut osoittamaan seurakunnan, johdattamaan heidät, on itseasiassa JEESUS KRISTUS, MESSIAS Itse.

Voit siis heti nähdä, että on suuri väärinymmärrys, koskien JEESUSTA KRISTUSTA, MESSIASTA. Ja olen monesti sanonut, että se rappio, se mädäntynyt luopumus seurakunnassa, on itseasiassa laskenut, yrittänyt laskea JUMALAN mittapuuta, koskien vanhurskautta ja pyhyyttä. Se ei kuitenkaan kannata itseään. Se on kestämätöntä tänä päivänä Puhuessani, kun JUMALAN Valtakunta on tullut lähelle. Näemme hyvin selvästi, että jos on jokin asia JUMALASSA, joka ei koskaan muutu, niin se on JUMALAN pyhyys, JUMALAN vanhurskaus. Hän sanoo, että yli vuosituhanten, äärimmäisyydestä, ääristä, Ikuisuuksien Ikuisuudesta, läpi tämän päivän, kun keskustelen kanssanne, Ikuisuuksien Ikuisuuteen, joka on tulossa, niin jos on yksi asia meidän JEHOVA JUMALASSAMME, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ADONAI, JEHOVA BARA, JEHOVA CHEZEQ, JEHOVA ELI, JEHOVA ELYON, JEHOVA MISQUABBI, JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA ROPHE, JEHOVA ORI, JEHOVA SELI, JEHOVA SHALOM, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA KABODHI, JEHOVA GO’EL, JEHOVA HOSHE’AH, JEHOVA HASHOPHET, JEHOVA HAMELECH, JEHOVA IMMEKU’. Yksi asia, koskien JEHOVA EL GIBBORIA, JEHOVA EL OLAMIA, Israelin JUMALAA, jota palvomme, JEHOVA SABAOTIA, on se, että Hän on Pyhä! Yksi asia Hänessä, joka ei koskaan muutu, on JUMALAN Pyhyys. Olen opettanut tätä ympäri maailmaa, halki maailman maanosien tässä seurakunnan ennallistamisen prosessissa, että jos on jokin asia, mikä ei muutu KRISTUKSEN pelastuksessa, KRISTUKSEN, jota me palvomme, jonka me tunnustamme, ja josta me puhumme, niin se on JUMALAN, palvomamme JUMALAN Pyhyys.  

Ja tämä on se ero meidän ja kaikkien muiden tämän maailman epäjumalanpalvoja-uskontojen välillä, että me palvomme Pyhää JUMALAA, jonka Nimi on JEHOVA, Israelin JUMALA. Tässä kontekstissa, näet hyvin selvästi, että lähettäessään minut, HERRA itseasiassa sanoo, mene ja elvytä seurakunta ympäri maailman kertoen, että se vanhurskauden standardi, jonka näet, se pyhyyden standardi, jonka näet Heprealaiskirjeen luvussa 12:14, se ei muutu! Se ei tule muuttumaan. Sitten kysyt itseltäsi, mikä on silloin armon aikakauden rooli? Armonliiton rooli? Ja Pyhän Hengen rooli? Sillä monesti tämän päivän seurakunta on itseasiassa tulkinnut väärin pyhyyden puolustamisen, JUMALAN pyhyyden puolustamisen, vakuuttamisen tarkoittamaan seurakunnan palauttamista. Sitä, että painottaessasi JUMALAN Pyhyyttä, työnnät heidät pohjimmiltaan takaisin lain aikakauteen. Teidän täytyy kuitenkin olla hyvin varovaisia seurakuntana ympäri maailmaa, sillä kun HERRA JEHOVA, Hän toi lain ja Hän toi Uuden liiton lain, niin Hän liitti ne yhteen, Vanhan testamentin, Vanhan liiton ja Uuden liiton. Ja Hän antoi teille Raamatun! HERRA siis itseasiassa sanoo, että jos luet Raamatun jakeita kuten Hepr. 10:26-31, jos luet 2. Piet. 2:19-22, ja luet Hepr. 6:4-6, näet varoituksen armon väärinkäytöstä, itseasiassa tiettyyn paikkaan ja pisteeseen saakka, jossa Hän varoittaa ja Hän sanoo:

28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: 29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä.

Näette tässä varoituksessa liittyen sananpaikkoihin, jotka mainitsin, tässä varoituksessa armon väärinkäytöstä, että HERRA Puhuu hyvin selvästi korottaen Uuden armonliiton ylemmyyttä. Sitä suveneeria armoa, suveneeria armonliittoa, jonka JEESUS KRISTUS toi seurakunnalle. Ja Hän puhuu hyvin, hyvin selkeästi kertoen tämän päivän seurakunnalle: Katso, silloin kun oli uhri ja eläimen veri, joka sovitti ihmisten synnit aina yhden vuoden, 12 kuukauden ajan, niin tällä toisella puolella, tässä tapauksessa nyt, JUMALAN suveneeri armonliitto, joka päästettiin valloilleen, annettiin, palkittiin kansakunnille, on nyt ylivoimaisempi liitto, sillä se on Itsensä Elävän JUMALAN Pojan Veren kautta. Tästä syystä on todella tärkeää, että me ymmärrämme, että kuinka paljon ihmiset joskus välttävätkin pyhyyteen pyrkimistä, ja sen sijaan tavoittelevat tätä modernismia, modernismin teologiaa, modernin kristillisyyden näkemyksiä, ja teorioita ja filosofioita ja periaatteita, joista tulee todella hataria pyhyyden asioissa, nyt HERRA Sanoo, että kun MESSIAS on juuri Tulemaisillaan, kun Hän on minut lähettänyt, niin pyhyyden standardi ei tule muuttumaan tuona päivänä!  

Sitten kysyt itseltäsi, mikä on Pyhän Hengen rooli? Olen opettanut siitä maailman laajuisesti kaikissa maanosissa. Olen sanonut, että kun Pyhän Hengen Persoona tulee seurakuntaan, Pyhä, Pyhä Henki, HERRAN Henki, niin Hän tulee paljastamaan enemmän ja enemmän KRISTUKSEN Persoonaa seurakunnalle. Ja mitä enemmän Pyhä Henki paljastaa KRISTUKSEN Persoonaa seurakunnalle, sitä enemmän alat ymmärtää, että Hän itseasiassa paljastaa KRISTUKSEN Pyhyyttä ja vielä enemmän KRISTUKSEN Pyhyyttä seurakunnalle. Joten Pyhä Henki pohjimmiltaan helpottaa seurakuntaa pyrkimään pyhyyteen. Jotta hekin voisivat nyt palvoa Hengessä ja Totuudessa. Hän itseasiassa sanoo, että JUMALA on hyvin Pyhä. Ja siksi Hän edellyttää heitä, jotka Häntä palvovat, olemaan pyhät. Tämä ei ole mitään sellaista, jonka vain otat, että jos toivot tai haluat, voit ottaa sen, vaan tämä on määräys! Tämä on se ero meidän kristillisen pelastuksemme, jonka JEESUS KRISTUS MESSIAS meille toi, ja toisten uskontojen välillä, jotka ovat itseasiassa valhe-uskontoja. Ne ovat itseasiassa väärennöksiä, nuo uskonnot ovat epäjumalanpalvontaa.

Ja tästä syystä Hän tuo meidät takaisin tähän todella tärkeään asiaan, joka nousi esille tänään, siihen totuuteen, että tämä Valtatie, jonka HERRA minulle näytti, jota pitkin johdatin seurakuntaa, jota valmistin, ja jota pitkin vein heitä, tämä on KRISTUS Itse. Sillä ainoastaan KRISTUKSEN kautta ihmiset, ihmiskunta voi saavuttaa JUMALAN Iankaikkisen, Loisteliaan Valtakunnan. Tämä vie minut nyt Johanneksen kirjan lukuun 14. Ja luen Joh. 14:6. Lukiessasi jakeen 1, Hän puhuu seurakunnan ylöstempauksesta. Hän sanoo:

1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. 2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? 3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. 4 Ja mihin minä menen-tien sinne te tiedätte."

Tämä on siis Joh. 14:1-3. Hän puhuu siitä määränpäästä, Hän puhuu seurakunnan määränpäästä, pelastuksemme määränpäästä, tämän kristillisen vaelluksemme määränpäästä, tämän Valtatien määränpäästä, jonka Hän näytti minulle unessa, tässä valtavassa unessa. Valtatien, jolla ihmiset kulkevat ja juhlivat Mama Rosan kuolleista ylösnousemista. Ja se shokeerasi minua todella paljon, että nyt kun ihmiset [marssivat] järjestäen kulkueita halki Kenian kaupunkien, MUNGU WETU, IT IS WELL, MUNGU WETU. Kaikki on hyvin, meidän JUMALA, Väkevän Profeetan JUMALA, on nostanut kuolleista Mama Rosan kuolleen, mätänevän ruumiin! Nyt hän on elossa! Nyt hän voi syödä, nyt hän voi istua, nyt hän voi puhua, nyt hän voi kävellä! Tämä juhla, jolla HERRA on hämmästyttänyt minua todella paljon avaten silmäni, saaden minut tietämään, että tämä on seurakunta, joka on marssimassa Pyhyyden Valtatiellä Iankaikkiseen JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on ihmeellistä!

Mutta Hän sanoo tässä, että tämä Valtatie on KRISTUS Itse. Ja ennen kuin luen Johanneksen evankeliumin luvun 14:6, joka puhuu tästä Valtatiestä, joka on itseasiassa JEESUS KRISTUS Itse, MESSIAS, minun HERRANI, Lunastaja. Ennen kuin menen sinne, haluan lukea Johanneksen evankeliumin luvun 14:1-2, jossa Hän puhuu seurakunnan ylöstempauksesta, seurakunnan sisälle pääsystä Taivaaseen. Hän itseasiassa korottaa kristityn vaelluksen määränpään, kristillisen pelastuksen määränpään, tämän Valtatien määränpään, jonka Hän on lähettänyt minut valmistamaan. Tämän Valtatien määränpään, jolla pyhä seurakunta kulki, ja jonka Hän näytti minulle unessa. Ja he olivat pukeutuneet pyhästi. Johanneksen evankeliumin luku 14:1-3. Jos menet nyt Johanneksen evankeliumin lukuun 14:6, Hän sanoo seuraavaa:

6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä;

Ja sitten Hän sanoo:

ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Tämä on voimallinen tilanne, rakastetut ihmiset, sillä nyt me alamme ymmärtää jopa syvällisemmin tämän valtavan unen merkityksen ja ilmestyksen, johon HERRA kiinnitti huomioni 48 tuntia sitten seurakuntaa varten tänä hetkenä. Hän siis itseasiassa sanoo, että tämä Valtatie, jolla kävelin, ja jolle johdatin seurakunnan, on JEESUS KRISTUS MESSIAS Itse. Näet siis, että itseasiassa Hänen missionsa, joka Puhuu teidän kanssanne, on määritelty juuri tässä. Tarkoittaen, osoittaa heidät, johdattaa heidät JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN luo. Hänen, joka on ainoa tie ISÄ JUMALAN luo, JEHOVA ADONAIN luo. Ja näet, että tämä tuo meille paljon todella voimallisia näkökulmia kulkemiseen siellä. Sillä HERRA sanoo, että JEESUS KRISTUS totisesti, on se tie, on arvollinen olemaan se tie, ja on se tie, ja on jo arvollinen olemaan se tie, seuraavan johdosta. Hän, ollen se valtava meidän pelastuksemme Kantaja. Sillä ainoastaan JEESUS KRISTUS kantaa ihmiskunnan pelastusta, ainoastaan JEESUS KRISTUS totisesti, kantaa tätä ihmiskunnan pelastusta. Ja ainoastaan pelastus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA tulee johdattamaan ihmiskunnan, ihmisen JUMALAN Loisteliaaseen, Iankaikkiseen Valtakuntaan.

Hän siis totisesti on se tie. Ja Hän sanoo, että ei kukaan pääse ISÄN luo, ei kukaan pääse JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan, kuin minun kauttani. Hän sanoo, JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta.  Ja Hän tekee näin, koska Hän on meidän pelastuksemme Kantaja. Hän on se, joka toi meille pelastuksen. Miten? Sen valtaisan kuuliaisuuden kautta, jonka Hän esitti, kun Hän päätti mennä ja kärsiä ja uhrata Itsensä Ristillä seurakunnan puolesta, ihmiskunnan puolesta, kansakuntien puolesta, tämän maailman puolesta. Jotta Hän voisi sovittaa heidän syntinsä, niidenkin sukupolvien, jotka eivät ole vielä syntyneet.

Tästä syystä on niin voimallista, että koko tässä keskustelussa, määränpää on keskittynyt siihen, että JEESUS KRISTUS, Hän on se tie. Joka johtaa mihin? Joka johtaa ISÄN luo, ISÄN JUMALAN luo. Ja tiedän, että totisesti, totisesti, kukaan ei koskaan halua, on hän sitten kristitty tai ei, en ole vielä koskaan tavannut ketään, joka sanoisi, katso, haluan mennä helvettiin, haluan mennä ikuiseen tuleen, infierno. Annahan kun vien tämän vielä astetta pidemmälle: En ole koskaan tavannut yhtäkään seurakuntaa, ketään kristittyä, ketään KRISTUKSEN seuraajaa, joka sanoo, olen kristitty, koska haluan mennä helvettiin, koska haluan pudota tuohon kuiluun, jonka näit. Ja tästä syystä tästä keskustelusta tulee hyvin kriittinen. HERRA JEESUS sanoi: Minä olen tie ISÄN luo. Minä olen tie Taivaan Valtakuntaan, JUMALAN Valtakuntaan.  

Joten pääasiassa, Hänet, joka Puhuu kanssanne, on lähetetty osoittamaan kansakunnat tuolle tielle, JEESUKSEN KRISTUKSEN luo, Hänen, joka on se tie. Ja samalla tässä prosessissa alleviivaamaan, mikä on sallittua ja mikä ei ole sallittua. Hän sanoo, että JEESUS KRISTUS, Hän tarjosi meille JUMALAN suveneerin armon kautta. Hän tarjosi meille JUMALAN suveneerin armon, Hänen vakavan, äärimmäisen kuuliaisuutensa ja uhrinsa kautta. Hänestä tuli niin kuuliainen ISÄLLE, että Hän oli valmis jopa kuolemaan, uhraamaan Itsensä. Kirkkauden Kuningas uhrasi Itsensä Ristillä syntisen ihmisen puolesta. Jotta heillekin nyt annettaisiin, nyt antamisen kautta heille uskottaisiin, heille, joilla on usko Häneen, ja jotka ovat Hänelle kuuliaisia, heille, jotka ovat JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Jotta hekin voivat nyt päästä sisälle ISÄN, ISÄN JUMALAN, HERRAN JUMALAN, JEHOVA ELIN, HERRAN, minun JUMALANI Iankaikkiseen Loisteliaaseen Valtakuntaan. Ja Hän sanoo, että tämän Valtatien keskittyminen, on sen määränpää, Taivas. Se määränpää, joka on Taivas. Ja Hän sanoo, että JEESUS KRISTUS uhraten Itsensä äärimmäisessä kuuliaisuuden teossa Ristillä, Hän itseasiassa avasi tämän tien ihmiskunnalle, jotta hekin voivat nyt olla osallisina armonliiton siunauksista, joka on Iankaikkisuus JUMALAN kanssa.

Tämä Iankaikkisuus JUMALAN kanssa tuo kuitenkin mukanaan JUMALAN vanhurskauden seurakuntaan, tuo JUMALAN Pyhyyden seurakuntaan. Ja tässä on se ongelma tänä päivänä. Katso, Hän ei ole horjuttanut JUMALAN Pyhyyttä seurakunnalle, joka nauttii JUMALAN suveneera armoa. Pyhyydestä ja vanhurskaudesta tulee siis syvemmälle juurtuneita, korotetumpia, syvemmälle sisään rakennettuja tässä seurakunnassa, joka kulki JUMALAN Valtatiellä HERRAN kanssa, Pyhän Hengen kanssa ja ISÄN kanssa. Tämä on ISÄN Valtakunta. Ja Hän sanoo, että se Valtatie, joka on JEESUS KRISTUS, on niin korkealle korotettu, enemmän kuin se toinen tie, jolla he melkein putosivat siihen kuoppaan, helvettiin. Ja JUMALAN MIEHEN täytyi pysäyttää heidät, ja sanoa heille: Ei! Kuinka voitte tehdä noin? Tulkaa takaisin! Palatkaa nyt ja liittykää meihin tällä toisella Valtatiellä! Kuinka voitte vaeltaa toisella tiellä, kun Ääni on niin selkeä?

Ja Hän sanoo, että JEESUS KRISTUS tarjosi seurakunnalle mahdollisuuden, tarjosi ihmiskunnalle mahdollisuuden astua tälle Pyhyyden Valtatielle, joka johtaa Taivaaseen. Kuinka? Sillä, että Hän Itse oli todella kuuliainen ISÄLLE, ja ISÄ sen johdosta antoi HÄNELLE Pyhän Hengen voitelun ja auktoriteetin voittaa kuoleman Ristillä seurakunnan puolesta. Halleluja! Sen tosiasian tähden, että KRISTUS, Lunastaja, voitti kuoleman Ristillä, nyt Hän on tämä Valtatie, joka pystyy helpottamaan, auttamaan myös seurakuntaa voittamaan kuoleman ja näkemään Ikuisen, Loisteliaan Iankaikkisuuden Valtakunnan. JEHOVAN, HERRAN, Israelin JUMALAN Valtakunnan, ja pääsemään sisälle Uuteen Jerusalemiin.

Ja Hän sanoo, että tämän suveneerin armon kautta, MESSIAS tarjosi nyt pakanoille ja juutalaisille yhtäläisen mahdollisuuden vaeltaa tällä Valtatiellä, ja nähdä JUMALAN Ikuinen Valtakunta. Tämä sallii jokaisen syntisen palata jopa takaisin, heidän, jotka kävelivät sillä toisella valtatiellä. Mutta nyt katso, jos menet liian pitkälle sillä toisella, väärennetyllä valtatiellä, väärennetyllä polulla, mihin silloin päädyt? Ikuiseen kuolemaan. Ja saavutat siellä paikan, jossa nuo raivokkaat pedot ovat, jotka eivät haluaisi sinun ylittävän takaisin sille HERRAN Valtatielle. Tämän olemme nähneet seurakunnassa tänä päivänä. Ja näemme sen maailmanlaajuisesti, että vihollinen alkaa nyt vaatia oikeutta tiettyihin ihmisiin, jotka se harhautti, jotka se eksytti vaeltamaan sillä toisella tiellä.

Ja kun Hän sanoo, että tämä Valtatie tullaan rakentamaan, niin mistä se kulkee? Hän sanoo, erämaan halki. Tarkoittaen paikkoja, joita JUMALAN suveneerin armon evankeliumi ei ole saavuttanut, joita evankeliumi ei ole saavuttanut. Tarkoittaen, että tämä on se hetki, jolloin evankeliumi saavuttaa heidät, joita ei ole vielä saavutettu, maailman äärimmäisiä laitoja, unohdettuja. Heille annetaan nyt mahdollisuus tulla mukaan, astua suoraan tälle Valtatielle. Haluan uudelleen nostaa tämän teille esille. Tämä HERRAN Valtatie on niin korotettu. Miksi? Sillä se on niin erilainen kuin se pimeä tie, mutainen tie, se tämän maailman synnin tie. Ne pimeät tämän maailman synnin tiet, joilla monet seurakunnat tänä päivänä vaeltavat, teillä, joita pitkin näin kristittyjen kulkevan, samansuuntaisesti. Se, mikä minua hämmästytti, on, että tuo tie on samansuuntainen. Mutta se tulee kohtalokkaaksi. Se tulee äkilliseen loppuunsa. Se ei päädy Taivaaseen, rakkaat ihmiset. Tämä shokeerasi minua melko lailla, rakastetut ihmiset. Hän sanoo, että tämä Pyhyyden Valtatie on JEESUS KRISTUS. JEESUKSEN KRISTUKSEN täydellisyyden tähden, Hän on täydellistänyt Pyhyyden. Ja JUMALAN suvereenissa armossa Hän uhraa Itsensä tuossa kuuliaisuuden prosessissa. Ja näin tehden Hän hyväksyi meidät. 

Joten se, mitä koko KRISTUKSEN seurakunnan tulee tietää, on, että vaikka nautit armosta, niin Hän ei ole horjunut pyhyydessä. Tästä syystä on olemassa seurakunta, joka menee helvettiin. Lukiessasi Raamattua, Matteuksen evankeliumin lukua 25:1-13, näet siellä kaksi seurakuntaa. Näet viisaan seurakunnan. Tarkoittaen, vaeltaen JUMALAN pelossa. Tarkoittaen, ollen kuuliainen KRISTUKSELLE, jäljitellen samaa kuuliaisuutta, jota KRISTUS osoitti, huokui Ristillä, ISÄN edessä. Jotta hekin nyt Pyhän Hengen avun kautta ovat kuuliaisia, yltäen siihen standardiin, siihen vaatimukseen olla KRISTUKSEN seuraaja. Hän sanoo: Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä. Tämä sananpaikka on vieläkin voimassa. Ja Hän sanoo, että Pyhä Henki auttaa meitä, helpottaa meitä, jotta pystymme nyt helposti noudattamaan pyhyyttä. Jotta Hän voisi nyt auttaa meitä jäljittelemään samaa KRISTUKSEN Pyhyyttä. Ja Hän teki tämän, uudelleen, kuten sanoin, uhrin, kuuliaisuuden kautta ja Hänen Verensä kautta. Ja HERRAN Henki pyhittää, oikeuttaa nyt heidät, jotka valitsevat pyhyyden ja pyrkivät vanhurskauden tielle.

Mutta mitä Hän tarkoittaa tuossa samassa sananpaikassa, jonka luin Jes. 35:8-9, sanoessaan, epäpyhät eivät kosketa sitä, eivät kulje siellä? Lukekaamme, rakkaat ihmiset, Ilm. 21:27, ja näemme, mitä Hän tarkoittaa sillä. Mitä Hän tarkoittaa, sanoessaan, että epäpyhät eivät kulje siellä? Tässä Hän puhuu hyvin selvästi ja kauniisti JUMALAN Loisteliaasta Valtakunnasta. Ja tiestä, joka johtaa tuohon Valtakuntaan. Ja Hän sanoo jakeessa 26:

26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet, [tuohon kaupunkiin].

Ja Hän sanoo:

27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

Näet siis, että kun kuljet tällä Valtatiellä, HERRAN Valtatiellä, jonka HERRA näytti minulle 48 tuntia sitten valtavassa unessa. Ja jotkut toiset kristityt kulkivat jollakin toisella tiellä, joka näyttää aivan kuin se olisi samansuuntainen. Se on hyvin petollista. Vihollinen on laittanut tuon tien, harhauttaakseen sinut, jotta luulet kulkevasi samalla tiellä. Ja se, mikä minua hämmästytti kaikista eniten tässä unessa, jonka HERRA minulle antoi 48 tuntia sitten, rakkaat ihmiset. Mikä minua hämmästytti kaikista eniten tässä unessa, on, että kummatkin, he, jotka olivat tuolla Valtatiellä, jolla kävelin HERRAN kanssa, ja he marssivat kohti Iankaikkisuuden Loisteliasta Valtakuntaa, ja he, jotka olivat tuolla toisella, petollisella, väärennetyllä, jäljitelmän tiellä, joka itseasiassa on se lavea tie, lavea hengellisessä merkityksessä. Siinä mielessä, että kaikki on sallittua siellä, eläen laveasti. Voit tehdä mitä vain ja selviytyä seuraamuksista. Siellä ei ole minkäänlaisia hengellisiä rajoja. Halleluja.

Tämä toinen Valtatie, jolla kuljin, jolla ihmiset noudattivat pyhyyttä, on itseasiassa rajoitettu. Se on rajoitettu tietyissä asioissa. Ja Pyhä Henki helpottaa sinua näkemään sen aarteen, sen ikuisen mittaamattoman vanhurskauden palkkion, hyvityksen, edun kurinalaisesta vaelluksesta. Joten kun Hän sanoo, se toinen tie, se ei tarkoita fyysisesti kapeaa tietä. Se on hyvin hengellistä. Mutta se tuo esille ymmärryksen fyysisestä rajoituksesta. Tarkoittaen, että et mene elokuviin ihmisten kanssa, et juo alkoholia, et katso pornografiaa, et pukeudu tietyllä tavalla. Tämän me jo tiedämme. Kuitenkin se, mikä minua ihmetyttää todella paljon, on, että kun luen Ilm. 21:27, Hän näyttää määrittelevän, että on vain tiettyjä ihmisiä, jotka tulevat kulkemaan tällä pyhyyden Valtatiellä. Sillä Hän sanoo, tyhmät eivät sillä tiellä kulje.

Kuitenkin, lukiessasi Kuningas Jaakon käännöstä, tämä on todella voimallista! Sillä Kuningas Jaakon käännös sanoo seuraavaa. Se mainitsee, että edes tyhmät eivät eksy sillä tiellä! He eivät hairahdu. He eivät tee virhettä tällä HERRAN Valtatiellä. Antakaa kun selitän tämän teille hyvin selvästi. Toisin sanoen, lukiessasi Kuningas Jaakon -käännöstä tai Amplified -käännöstä, Hän itseasiassa sanoo, että HERRAN Valtatie on hyvin, hyvin selkeä. Kukaan ei voi koskaan väittää, että he eivät pysty näkemään sitä. Se on hyvin yksinkertainen. Armon evankeliumi on hyvin selkeä. Sinun ei tarvitse olla koulutettu, tai olla joku, tai rikas, tai joku sellainen, tai väkevä, nähdäksesi sen armon, jonka Hän on laskenut eteemme. Tästä syystä Kuningas Jaakon käännöksessä Hän sanoo, että edes tyhmät eivät voi hairahtua, tehdä virhettä tällä Valtatiellä.

Lukiessasi kuitenkin nyt Ilm. 21:27, joka määrittelee ne ihmiset, jotka tulevat pääsemään sisälle määränpäähän, jotka saapuvat sinne kulkien tätä HERRAN Valtatietä pitkin, nyt kuulet seuraavan. Nyt kuulet Hänen sanovan, että on tietyn tyyppisiä ihmisiä, joita ei tule olemaan siellä. Ne petolliset, häpeälliset, kauhistusten tekijät, pilkkaajat. Ja katsoessasi tänä päivänä KRISTUKSEN seurakuntaa maailmanlaajuisesti, näet, että on kokonainen suuri seurakunta, suuri tie, valtatie, josta Hän puhuu, joka on se lavea tie, joka johtaa kuolemaan. Suurempi osa KRISTUKSEN ruumista, suurin osa juuri nyt on mukautunut syntiin. Aivan kuin he sanoisivat, ei sillä ole merkitystä, mitä elämäntyyliä noudatat tänä päivänä, tulet kuitenkin pääsemään Taivaaseen. Mutta anteeksi mitä!? Minulla on tärkeitä uutisia teille! Olen pahoillani. Minulla on joitakin surullisia uutisia teille: kun seuraat tuota laveaa tietä kristillisessä elämässäsi, jossa kaikki käy, jossa naiset pukeutuvat moraalittomasti, jossa menestysteologiaa saarnataan, jossa ei ole JUMALAN pelkoa. Tuon tien olen nähnyt, HERRA näytti sen minulle 48 tuntia sitten. Se tulee yhtäkkiseen loppuunsa ilman varoitusta. Ja kaadut nurin, helvettiin.

Ja myös toinen asia, jonka Hän näytti minulle eilen tuossa unessa, on, että saavut pisteeseen, jossa, jos kuljet tuota toista tietä, jolla kaikki synti on sallittua, tiellä, jota Pyhä Henki ei ole valmistanut. Ja Hän, joka Puhuu kanssanne, Hän sanoo, jos kuljet sitä toista tietä, saavut paikkaan, jossa se on peruuttamatonta. Tulet melkein lunastamattomaksi. Miksi? Koska he ovat niitä vääryyden harjoittajia, siellä jatkuva synti on nyt elämäntyyli seurakunnassa. Ja näet tuon seurakunnan joka puolella. Avaat kristillisen TV:n ja näet sen seurakunnan. Näet heidän väärät profeettansa siellä, heidän valheapostolinsa siellä, heidän valhe-ihmeensä siellä, heillä on väärennettyä evankeliumia siellä, synnin hyväksymistä. He hyväksyvät syntiä. Ja silti Hän kertoi meille, että on vain yksi Valtatie, joka on JEESUS KRISTUS, joka on Pyhä!

Ja Pyhä Henki tulee tekemään seurakunnalle helpommaksi noudattaa pyhyyttä. Miksi? Sillä tämä pyhyys ei horju. Nyt Ilmestyskirjan luvussa 21:27 Hän määrittelee heidät, jotka kulkevat siellä, heidät jotka kulkevat sillä Valtatiellä, joka on JEESUS KRISTUS, ja saapuvat Uuteen Jerusalemiin. Tämä on mielestäni ihmeellistä! Miksi? Koska se näyttää viittaavan heihin, jotka näet Jesajan kirjan luvussa 35. Ennen kuin pääsemme Valtatielle. Jesajan kirjan luku 35:5-6. Katsotaan keitä he ovat. Kääntäkää kanssani Jesajan kirjan lukuun 35:5-6. Tämä on se, mitä Hän sanoo nyt. Hän sanoo:

5 Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.

Hän sanoo, että vain he, jotka kulkevat HERRAN Valtatiellä, ovat niitä, jotka olivat sokeita, mutta suveneerin armon kautta, HERRAMME JEESUKSEN suveneerin armon kautta, heidän silmänsä avautuivat. Ja nyt he pystyivät näkemään Ikuisuuden asiat. Nyt he pystyivät tässä elämässä näkemään JUMALAN asiat, ja arvostamaan niitä.

Mutta he, jotka olivat kristittyjä ja kulkivat sillä toisella tiellä, joka oli täynnä syntiä ja mutaa, mutaa. Tomuisella tiellä, jossa on punertava maaperä, tomuista. Se on pohjimmiltaan syntiä. Itseasiassa seksuaalisyntiä. He, jotka olivat seurakunnassa ja kulkivat sillä toisella tiellä, sillä lavealla tiellä, jota Raamattu kuvailee, että, se portti on avara ja tie lavea. Kaikki on sallittua siellä. Hän sanoo, että he ovat säilyttäneet uudistamattoman luonteensa. Heitä ei ole uudistettu armoon, pelastukseen. He ovat säilyttäneet syntisen luontonsa. He eivät ole muuttuneet, he ovat pysyneet sokeina. Sillä he eivät pysty arvostamaan JUMALAN Pyhyyttä ja Iankaikkisuuden aarteita, joiden vuoksi heidän tulisi vaihtaa, heidän tulisi hyljätä kaikki nämä niin kutsutut tämän maailman nautinnot ja hekumat ja ansat, Iankaikkisuuden aarteiden tähden.

Mutta sokeat, joiden silmät avautuivat suveneerin armon evankeliumin kautta, kulkevat JUMALAN kanssa kohti Taivasta HERRAN Valtatiellä, Hänen kanssaan, joka Puhuu kanssanne, kohti Kirkkauden Valtakuntaa. Heidän silmänsä ovat avautuneet. Ja nyt he voivat nähdä ja arvostaa Iankaikkisuuden asioita, ja luopua kaikesta niiden tähden. Aivan kuten Jesajan kirjan luvussa 35:6. Hän jatkaa sanoen: 

6 Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa;

Tarkoittaen, että ihmiset, jotka pystyvät kulkemaan tällä Valtatiellä ja saavuttamaan Ikuisuuden, he ovat nyt niitä, joiden sokeat silmät voivat nähdä ja arvostaa JUMALAN asioita. He näkevät JUMALAN Kirkkauden ja sanovat, wow, en voi antaa tätä pois, en voi vaihtaa tätä, en voi. Tämän tähden voin luopua kaikesta. Ja Hän sanoo, että kun he olivat kuuroja, heidän korvansa avautuivat. He, jotka astuvat sisälle Iankaikkisuuteen tällä Valtatiellä, jolla näin itseni kulkevan HERRAN kanssa johdattaen heitä, kun he juhlivat Iankaikkisuuteen saakka. Tarkoittaen, että vaikka heidän korvansa olivat kuurot, nyt ne ovat avautuneet. Ja he pystyvät kuulemaan JUMALAN Äänen. He pystyvät kuulla Paimenen, MESSIAAN Äänen. He pystyvät kuulemaan tämän Palvelijan Äänen. Tämä on se tie, seuratkaa sitä. Tämä on se Pyhä Tie, seuratkaa sitä. Tarkoittaen, että kun he olivat aiemmin kuuroja, nyt he pystyvät kuulemaan ja seuraamaan sitä.

Mutta se toinen seurakunta kävelee sitä toista tietä. Tarkoittaen, että he ovat säilyttäneet heidän uudistumattoman, vapautumattoman luontonsa. Joten he pysyvät sokeina, he eivät voi nähdä Ikuisuuden asioita. He pysyvät kuuroina, eivätkä voi kuulla sitä Ääntä, joka ohjeistaa sanoen: Tämä on se tie, seuratkaa sitä. He eivät voi kuulla HERRAN Ääntä. Joten heistä tulee saastaisia, tyhmiä, uudistumattomia, joissa on säilynyt syntinen luonto. Ja he tulevat aina tekemään virheitä.

Hän kuitenkin sanoo, että he, jotka kulkevat tällä Pyhyyden Valtatiellä, joka on JEESUS MESSIAS, he eivät voi tehdä virhettä. Miksi? Sillä Hän sanoo, että KRISTUKSEN pelastus on niin yksinkertainen, se on niin selkeä. Sinun ei tarvitse olla koulutettu nähdäksesi sitä, seurataksesi sitä. Joten tämä on se keskustelu, jonka HERRA kävi kanssani, koskien KRISTUKSEN seurakuntaa ja Iankaikkisuutta. Kenen Tulemuksen partaalla me istumme tänä ajankohtana? Tämä on hän, josta Kirjoitukset puhuivat. Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Pyydän, valmistakaa tie. Kääntykää pois synnistä ja olkaa pyhät. Muuttakaa tienne. Sillä JUMALAN Valtakunta on lähellä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan ja ottavan seurakunnan. Shalom. Kiitos.

Valmistakaa tie / Jesaja 40:3

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 1.8.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Nike Mercurial Superfly V FG Spark Brilliance Elite Pack ACC Soccers Grey Blue Orange

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)