Profetia 13.8.2015: VALTAVA HISTORIALLINEN HERRAN VIERAILU TULOSSA MEGA HERÄTYKSEEN ELDORETTIIN – PROFEETTA DR. OWUOR - TÄYTTYNYT 29.-31.8.2015!

HERRA on puhunut kanssani. Haluan kuulijoidenne tietävän, että HERRA JEHOVA, Israelin JUMALA, JEHOVA SHAMMAH, HERRA on Läsnä, JEHOVA ELOHEEKA, HERRA sinun JUMALASI, HERRA Parantajamme, JEHOVA RAPHA, hepreaksi JEHOVA ROPHE, EL GIBBOR, JEHOVA ROHI, JEHOVA EL SHABAOT, ELYON, EL OLAM, EL SHADDAI, JEHOVA EL JIREH, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA ADONAI, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA ELOHIM, Israelin väkevä JUMALA puhui kanssani viime yönä, koskien merkittävää, merkittävää historiallista Vierailua, jonka HÄN aikoo toteuttaa tällä maapallolla. Näen vertaansa vailla olevan Vierailun. Tuossa merkittävässä unessa HERRA vei minut jo tuohon Kokoukseen Eldoretissa näyttääkseen minulle kuinka HÄNEN vertaansa vailla oleva Kirkkaus tulee Vierailemaan maailmassa ja Vierailemaan tässä Kenian maassa ja Vierailemaan Eldoretissa, Eldoretin grand mega Herätys- ja Parantumiskokouksen paikassa. Tuossa unessa seisoin Alttarilla ja näin HERRAN Vierailun kuluttavan koko tuota Kokousta, kun saavuin, kun HERRA toi minut tuohon Kokoukseen.

Näen monia pyörätuoleja nostettavan ylös, monia pyörätuoleja, joita tuotiin minun luokseni tuossa unessa. Tämä tarkoittaa, että HERRA taivaan JUMALA, köyhien JUMALA, HÄN on lopulta muistanut köyhiä jälleen. HÄN on muistanut niitä, jotka ovat sairastavia, HÄN on muistanut rutiköyhiä, vähävaraisia, vähäosaisia, niitä, joilla ei ollut toivoa, niitä, jotka olivat rampoja. Joillekin heistä lääkärit sanoivat, että apua ei ole tarjottavana, koska he olivat olleet siinä tilassa vuosia; syntymästään saakka, jotkut seitsemän vuotta, kahdeksan vuotta maaten sängyllä, kunnes heidän selkänsä ovat tulleet aroiksi. Joten tuossa unessa HERRA vei minut tuohon Kokoukseen ja kun astuin Alttarille niin näin, HÄN näytti minulle pyörätuoleja, joita minulle tuotiin, nostettiin ilmaan, nostettiin korkealle ylös ilmaan, kainalosauvoja ja sokeiden keppejä ja se oli niin valtava ilon hetki katsella. Kysyin itseltäni kuinka valtavaa, kuinka siunattua aikaa olla uudestisyntynyt, kuinka etuoikeutettua aikaa olla kristitty, elää nähdäksemme tämä HERRAN Vierailun ajankohta. Joten HERRA sanoo, että HÄN on tulossa HÄNEN Armon luonteensa kanssa auttaakseen HÄNEN kansaansa, joka kärsii. Joillakin heistä ei ole varaa sairaalahoitoon, ei ole edes varaa kuljetusmaksuihin sairaaloihin, joidenkin heidän sairauttansa sairaalat eivät voi auttaa. Rampoja; monia, monia, rampoja, syntymästään saakka rampoja vauvoja. Sokeita samalla tavoin, vauvoista kaikkiin muihin saakka, kuuroja, mykkiä, halvaantuneita, ontuvia, selkäydinvammoja, murtuneita kalloja, aivokasvaimia, syöpiä, leukemiaa, diabetesta, munuaisivaivoja, sydänsairauksia, verenvuototauteja, niitä, joilla on ollut eri tyyppisiä kasvaimia, monia, monia, monia sairauksia, mukaan lukien luomisihmeitä, tulee tapahtumaan Eldoretissa. En tiedä mitä kertoa teille Eldoretin Kokouksesta, mutta tämä tulee olemaan grand mega.

HERRA myös näytti minulle eilen unessa jotain, jota en ole nähnyt aiemmin ja olen jäljittänyt sen ja nähnyt, että HERRA on johdonmukaisesti ja hellittämättömästi puhunut tästä Kokouksesta päivä toisensa jälkeen, päivä toisensa jälkeen. HERRA JEHOVA puhuu seurakunnalle selvin ehdoin. HÄN myöntää pyhyyden hyötyjä, etuja seurakunnassa. HERRA on nyt vetämässä seurakuntaa lähemmäs HÄNTÄ, jotta he rakastaisivat HERRAN vanhurskautta, jotta he kävelisivät pois seksuaalisynnistä seurakunnassa; jotta he erottautuisivat rahan rakkaudesta, jota näet seurakunnassa, materialismiin, evankeliumin ja seurakunnan kaupallistamiseen keskittyvästä menestysteologian evankeliumista, joka on horisontaalista ja yhdistää ihmiset tämän maapallon asioihin, tähän maailmaan, joka on katoamassa. Me kaikki tiedämme, että tämä maailma tulee pian loppuunsa. HERRA on puhunut kanssani. Mutta seurakunta tullaan ottamaan pois ja tulee olemaan valtava, uskomaton, korjaamaton, peruuttamaton tapahtumasarja. Joten HERRA puhuu kanssani HÄNEN pyhyytensä kauneudesta, jota HÄN tulee kantamaan Eldoretissa. Niille, jotka tulevat kuuntelemaan parannuksenteon evankeliumia, niille, joiden sydämet tulevat olemaan arkoja parannuksenteolle ja synnistä ja pahuudesta pois kääntymiselle. Kuten sanoin seksuaalisynti seurakunnassa ja kaikkialla tässä maailmassa, pastoreiden rahan rakkaus seurakunnassa, saarnastuolissa ja seurakunnan keskellä ja menestysteologian evankeliumi, evankeliumi, joka valehtelee ihmisille, että voit maksaa rahaa ja voit maksaa joitakin palveluksia päästäksesi pakoon pyhyyttä, on evankeliumi, joka tuli paholaiselta.

HERRA nuhtelee vääriä profeettoja, valheapostoleja ja nyt HÄN korottaa HÄNEN edessään vanhurskaudessa, HÄNEN edessään pyhyydessä seisomisen etuja. Siksi HÄN näyttää nyt minulle niitä suurempia hyötyjä, joita HÄN tulee tuomaan seurakunnan pyhyydelle Eldoretissa ja että koko Kokous Eldoretissa tulee pääasiallisesti olemaan evankeliumin perusalkeisiin, parannuksenteon ja pyhyyden perusalkeisiin, Golgatan Ristin ja Veren perusalkeisiin takaisin palaamisen juhlintaa. Joten näen jo täältä käsin monia pyörätuoleja nostettavan ylös heidän tuodessaan niitä Alttarille. Kun HERRA tuo minut Alttarille, niin monia pyörätuoleja nostetaan ylös ja se tarkoittaa, että monia rampoja tulee kävelemään, monet sokeat tulevat saamaan näkönsä, monet mykät, kuurot, halvaantuneet, ontuvat jalat tullaan venyttämään, luomisihmeitä tulee tapahtumaan, vauvojen silmiä tullaan lopulta avaamaan, jotka eivät ole nähneet äitejään syntymästään saakka; sokeat vauvat tulevat näkemään äitinsä ensimmäistä kertaa.

Kuinka uskomatonta aikaa elämme nähdäksemme. Sen takia annan ohjeen, että tällä kertaa varaamme tietyn portin, tulee olemaan useita portteja ja kolme tiesulkua porttia kohden, tulee olemaan turvamiehiä, turvamiehet tulevat käynnistämään kolme tarkastuspistettä, tiesulkua, jokaista porttia kohden. Ihmiset tulevat kävelemään, yksi tietty portti tullaan varaamaan sairaille, rammoille, sokeille, kuuroille, mykille, ontuville ja kaikille muille niiden massiivisten miljoonien ja miljoonien ja miljoonien ihmisten takia, joita olen nähnyt tulevan Eldoretiin. Tehdäksemme tulon helpommaksi sairaille tulee olemaan yksi portti, joka tullaan varaamaan, erottamaan sairaille ja tuolla portilla tulee olemaan TV-kameroita, tulee olemaan useita TV-kameroita kuvaamassa sairaita vastaanottaen heidän todistuksiaan: kuinka kauan olet ollut sokea? mistä olet kotoisin? mikä on nimesi? kuka on tullut kanssasi ja ohjaa sinua? Ontuvia, tulemme ottamaan todistuksia samalla kun he astuvat sisälle stadionille. Joten, kun he tulevat Parantumaan, niin kuinka valtava tuleekaan olemaan JEESUKSEN Kunnia, kun katsot sitä ihmistä ennen ja ihmistä joka on nyt Parantunut. He tulevat näkemään kunniakkaat, majesteettiset teot, joita HERRA on tehnyt. Olen nähnyt HERRAN Vierailun tulevan Eldoretiin. Ja Raamattu sanoo Haggain kirjassa, Raamattu sanoo hyvin selvästi Haggain kirjassa 2:9:

Tämän temppelin myöhempi kunnia on oleva suurempi kuin aikaisempi, sanoo Herra Sebaot. Ja tässä paikassa minä annan vallita rauhan, sanoo Herra Sebaot."

Toisin sanoen HERRA sanoo, että olemme tietoisia helluntaista ja niistä uskomattomista urotöistä, joita se toi evankeliumille, seurakunnalle. Ja HÄN sanoo, että nyt ajan takia, joka on vähenemässä MESSIAAN tulemuksen lähestymisen takia, niin tämä tulee olemaan suurempi kuin helluntai, ensimmäinen sade, ensimmäinen Kirkkaus. Miksi? Koska tässä Messiaanisessa Kirkkaudessa, tämä on nyt Messiaaninen Kirkkaus, Kirkkaus, joka puhuu MESSIAAN aikakaudesta, MESSIAAN tulevasta valtakaudesta. Kirkkaus, joka valmistaa tien MESSIAAN valtakauden tulemukselle, MESSIAAN hallintakaudelle, JUMALAN hallintakaudelle, jonka MESSIAS tuo seurakunnalle, kansakunnille. HERRA valmistaa seurakuntaa HÄNEN voitonriemuiseen saapumiseensa, jotta kun ylöstempauksen päivä tapahtuu, niin se tulee olemaan voitonriemuinen saapuminen, voitonriemuinen saapuminen. Siksi 1. Tessalonikalaiskirjeessä 4:16-17 HÄN sanoo:

16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa…

Nämä ovat voittoisan Kuninkaan symboleita, joka tulee mahtipontisesti ja värikkäästi. Vaikka HÄN tuli Betlehemiin kapalossa nöyränä vauvana, joka ei saanut paikkaa tallissa ja HÄNTÄ hyväksikäytettiin HÄNEN ensimmäisessä tulemuksessaan, kun HÄN tuli Betlehemin seimen kautta, niin HÄN sanoo, että tällä kertaa HÄN on tulossa voittoisana Kuninkaana, voiton Kuninkaana. Siksi näet HÄNEN valmistavan tietä ja HÄN antaa seurakunnalle esipuheen siitä, että voittoisa Kuningas on tulossa, joka voitti sairaudet, joka voitti synnin; seksuaalisynnin, rahan rakkauden, valheet seurakunnassa, valheapostolit, väärät profeetat, modernin menestysteologian evankeliumin, ihmisten teologiat, ihmisten filosofiat, tämän maailman. Kuningas, joka voitti tämän maailman, on tulossa takaisin ja HÄN sanoo, että ne, jotka allekirjoittavat HÄNEN pyhyytensä, ja HÄN on tulossa, niin ne valmistakoon nyt itsensä näissä voittojen esipuheissa. Niiden voittojen, jotka JEESUKSEN Veri on aikaansaanut, jotta JEESUKSEN voitot tulevat nyt materialisoitumaan seurakunnassa. Tätä tullaan juhlimaan Eldoretissa; voittoisan Kuninkaan voittoja, jotta ne, jotka tulevat maistamaan tulevan maailmanajan voimia tullaan vetämään lähemmäs ja lähemmäs HERRAN pyhyyttä, jotta voisit periä, voisit rakastaa tuota tulevaa aikakautta.

Kun HERRA sanoo, että tässä paikassa minä annan vallita rauhan, niin HÄN puhuu JUMALAN rauhasta, joka ylittää kaiken ihmisen ymmärryksen. HÄN puhuu HÄNEN rauhan liitostaan, armon liitostaan, HÄN tulee avaamaan sen maailmalle näyttämään sen Eldoretissa, jotta siellä missä on ollut paljon sairautta, tuskaa, syntiä, pahuuden orjuutta, niin sinut tullaan päästämään vapaaksi ja tulet muuttumaan vanhurskauden työksi. Olen nähnyt uskomattoman Vierailun Eldoretissa. Se tulee olemaan ennätysmäinen Kokous maailmassa. Olen myös nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Nämä ovat ne merkit, kun HÄN sanoi, että tulen lähettämään kirkkauden, joka on tässä temppelissä, että "tämän temppelin myöhempi kunnia on oleva suurempi kuin aikaisempi". Tämä Kirkkaus kuuluu MESSIAALLE. Tämä Kirkkaus on KRISTUKSEN tulemusta ja paluuta varten. Tämä Kirkkaus on tarkoitettu valmistamaan tietä HERRAN JEESUKSEN, voitokkaan Kuninkaan tulemukselle, joka antoi meille voiton Golgatan Ristillä. Joten ne, joilla on korvat kuunnelkoon HERRAN Sanoja ja valmistakoon tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. SHALOM.

Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa

(suomennos Profetiasta 13.8.2015. Profeetta Dr Owuor)

Alkuperäinen lähde: https://www.youtube.com/watch?v=vpjI2MbCrKI

Lisätietoa: www.repentandpreparetheway.org & www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)