Profeetta Dr. Owuor

18.05.2013 Helsinki Finland

Tämä mies on Dr. David Owuor, Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyöstä. Hän on ammatiltaan professori, mutta nykyään Profeetta ja tv-evankelista. Istuen rauhallisena toimistossaan iltapäivisin, hän saa satoja virallisia vierailijoita tai ihmisiä, jotka hakevat rukousta ja neuvonantoa. Vieraat sisältävät lakimiehiä, lääkäreitä, poliitikkoja ja muita ammattilaisia. “En ole saarnaaja kaduilta. Voin myös puhua ammatistani ja akateemisista tutkinnoistani”, sanoo mies, joka on ennen ollut lääketieteen professori Oklahoman yliopistossa, Yhdysvalloissa. Hänen silmänsä loistavat itsevarmuutta. Hänen kanssaan keskustellessa hänen nöyrä, sosiaalinen ja maanläheinen tapansa kiinnittää huomion. Hänen matalat ja pehmeä-ääniset sanansa kuulostavat harmittomilta. Hän ei jätä väliin tilaisuutta nauraa ja vitsailla, kun jokin asia huvittaa häntä. Ennen haastattelua, hän johtaa meidät rukoukseen, ja esittää: “Kuka kertoi merelle, mihin pysähtyä joka aamu? Kaikkivaltias Jumala.” Hän kuuntelee tarkasti keskustelun aikana, ja vastaa kysymyksiin huolella ja älykkäästi. Daktari, kuten häntä yleensä kutsutaan, on vakuuttava ja hyvä puhuja. Hänen erinomainen englanninkielentaitonsa, maustettuna amerikkalaisella sanastolla ja aksentilla, ei jää huomaamatta. 

Puhuessaan ammatistaan, hän syventyy siihen ja puhuu pian teknisillä termeillä, mitkä pyydän selittämään selkokielellä. Kun haastattelu etenee, hän johtaa meidät nettikahvilaan lataamaan jotakin tietoa internetistä. “Tässä on joitain julkaisuja, joita tein ja julkaisin, kun työskentelin tutkijana”, hän sanoo ojentaessaan meille joitakin lehtisiä, ennen kuin jakaa meille elämän kokemuksistaan. Dr. Owuor on viettänyt paremman osan elämästään ulkomailla opiskellen ja tehden tutkimusta tieteellisellä ja lääketieteellisellä alueella. “Olen ollut johtamassa tutkimusta syövän kemoterapiasta ja lääkeaineiden aineenvaihdunnasta ihmisruumiissa. Me myös esittelimme lääkkeen vaikuttaman signaalivälityksen lääkesuunnittelussa ja lääkelöydöissä”. Hän kertoo, kuinka suurin osa hänen työstään on päässyt uutisiin Yhdysvalloissa. Ja hän muistaa elävästi, kuinka nämä uutisoitiin New Jerseyn radio- ja TV-kanavalla. Kun hän oli Chicagossa, Yhdysvalloissa, hän työskenteli tutkijatohtorina farmaseuttisen biologian keskuksessa farmaseuttisessa korkeakoulussa Illinoisin yliopistossa.

Hän työskenteli myös farmasian ja xenobioottisen metabolismin osastolla Ernest Mario School of Pharmacy:ssä New Jersey-Rutgersin liittovaltion yliopistossa, kun hän samanaikaisesti työskenteli myös Ympäristö- ja Työterveystieteen-instituutissa (EOHSI). Hän on myös työskennellyt New Jerseyn syöpä-instituutissa (CINJ) kirurgisen onkologian osastolla ja kirurgian osastolla New Jerseyn lääketieteen ja hammaslääketieteen yliopistossa opettaen tutkija-asiantuntijana. “Minut nimettiin oikeuslääketieteen ja ilmailulääketieteen asiantuntija-konsultiksi. Tarkemmin sanoen, nimettiin parantamaan ilmailulääketiedettä, jotta voitaisiin tunnistaa lentäjän uupumista ja kehittää molekyyligeneettinen tyyppi tunnistamaan suorituskyvyn heikkenemisen lentokonetta lennettäessä”, hän kertoo. Dr. Owuorilla on myös julkaisuja lehdissä, nimeltään, “Journal of Biological Chemistry” ja “Molecular Pharmacology (JBC)”, sekä hän on myös työskennellyt American Association of Pharmaceutical Scientists -liitossa. 

Kun kysyimme häneltä, kuinka muutos lääketieteen harjoittamisesta saarnatuoliin tapahtui, hän oli nopea vastaamaan: ”Olin uudestisyntynyt kristitty, mutta sain tietää, että Jumala halusi minun olevan hänen kätensä maan päällä. Maasta on tullut saastainen, täynnä syntiä ja haureutta”. Hän pysähtyy hetkeksi ja jatkaa: "Silloin, kun tein tohtorin tutkintoani Israelissa, Herra kutsui minua kysyen: "Muistatko Mooseksen?" Aluksi yritin paeta Herraa, mutta Hän seurasi minua”, hän selittää. Kun pyysin saada tästä enemmän tietoa, hän tuo esille, että joitain “epätavallisia asioita” näytettiin hänelle näyssä. Esimerkiksi, hän sanoo, että näkyi maanjäristys, paljon valoa ilmestyi ja Jumala näytti itsensä kuvassa puhuen hänelle ja näyttäen hänelle asioita, jotka koettelevat ihmiskuntaa. Hän kertoo, kuinka Jumala kysyi häneltä: ”Muistatko Mooseksen?”

“2003, ollessani Chicagossa, olin nukkumassa vuoteellani, kun Herra näyttäytyi minulle näyssä, mukanaan Daniel, Elia ja Mooses todistajinaan. Hän kosketti minua vasemmalla Kädellään ja nosti minut ylös. En ymmärtänyt, mitä Hän tarkoitti, ja Hän kertoi minulle, että: "Haluan, että olet Käteni maanpäällä." Hän näytti minulle Valtatien, jota ajaa, Hän näytti minulle Valtaistuimen ja sen sisällä oli Uuden Liitonarkki”, hän kertoo. 2. huhtikuuta, 2004, hän kertoo Jumalan ilmestyneen hänelle mukanaan Johannes Kastaja, joka kertoi hänelle, että hänen tulee pyytää maailman neljää äärtä valmistautumaan Jeesuksen Kristuksen Tulemukseen. Tämä näky tuli aamuyöllä klo 03:29. “Oli maanjäristys, Herra antoi minulle Mooseksen sauvan ja pyysi minua varoittamaan kaikkia maailman kansakuntia seksuaalisynnistä, valehtelemisesta, noituudesta ja rahasta saarnaamisesta Herran Alttarin ennalleen asettamiseksi”, hän kertoo. “Se oli todella vaikea hetki. Seitsemän kuukauden kokemus Herran kanssa väittelystä ei ollut helppoa”, hän sanoo, samalla, kun hän lisää, että hänen tehtävänsä on erityisesti saarnata parannusta ja pyhyyttä, kuten Herra on ohjeistanut. Kuten kuka tahansa ammattilainen, hän myöntää, että hänelle oli suuri haaste lopettaa työ ja lähteä palvelemaan Herraa. “Aloin saarnaamaan seurakunnissa, ristiretkillä, mutta moni ihminen ei uskonut minua. Ystäväni olivat järkyttyneitä ja ajattelivat, että olin tullut hulluksi. Mutta perheeni jatkoi tukien ja ymmärtäen minua, ja ajattelivat, että tämä oli parasta, mitä voin tehdä”, hän kertoo. 

Kiinnostavaa kyllä, Herra ensimmäiseksi lähetti hänet Etelä-Amerikkaan, missä hän saarnasi ja monet ihmiset tekivät parannuksen. Hän on kiitollinen Kenian valtiolle, jonka hän kertoo auttaneen järjestämään hänen matkojansa. Hän muistaa viestinsä Puerto Escondidossa, Meksikossa 6. lokakuuta, 2003. “Varoitin heitä suuresta maanjäristyksestä, jos he eivät tee parannusta. Ja seuraavana päivänä oli maanjäristys. Sama tapahtui myös Monterreyssä, Meksikossa, missä tapahtui maanjäristys 24 tunnin sisällä saarnaamisestani”, hän kertoo. Dr. Owuor on ollut esillä myös kansainvälisessä mediassa ennustettuaan katastrofeista, kuten maanjäristyksistä ja tulvista, jotka ovat tapahtuneet. Kesäkuussa, lokakuussa ja marraskuussa 2003, hän ennusti viime joulukuun Aasian tsunamin, Amerikan Hurrikaani Katrinan ja Pakistanin maanjäristykset - kaikki nämä ovat tapahtuneet. Hän varoittaa, että vielä on kaksi maanjäristystä, jotka ovat lähiaikoina tapahtuneen Pakistanin maanjäristyksen kaltaisia. Ja historialliset tulvat iskevät Aasiaan, Europpaan/ ja länsimaihin, kuten: USA:han, Ranskaa, Italiaan, Meksikoon, Brasiliaan, Australiaan, Argentiinaan, Kreikkaan ja Saksaan. Hän painottaa, että Kenia ei ole immuuni katastrofeille. Ja sitä kohtaa tuho ja kuolema, jollei maa tee parannusta. 

Dr. Owuorin sanotaan omaavan yliluonnollisia voimia, ja aina kun hän astuu saarnaamaan saarnatuoliin, valkoisten kyyhkysten sanotaan lentävän hänen ohitseen, sateenkaaren ilmestyessä myös taivaalle. Kun häneltä kysytään ilmiön syytä, hän vastaa, että se osoittaa Jumalan liiton hänen kanssaan. Aiemmin tänä vuonna Dr. Owuor oli paikallis-uutisten otsikoissa, kun hän ennusti, että maanjäristys iskee pian tähän maahan. Tämä aiheutti erilaisia reaktioita tässä maassa. Kun häneltä pyydettiin kommenttia, hän sanoi: “En vastaa kriitikoilleni. Jumala vastaa heille. Olette nähneet, mitä on tapahtunut maailmalla välinpitämättömyyden ja ylpeyden seurauksena". Kotipuolella, hänet muistetaan ennustuksistaan, tulesta, joka tuhosi Nairobin kaupungintalon, rankkasateesta Kakamegassa, kun hän käski sateen tulla alas alle 2 minuutissa, ja viimeaikaisesta auringonpimennyksestä. Kuten jokainen meistä, hän kohtaa lukuisia haasteita, ja suurin niistä on Kenian kyvyttömyys tehdä aito parannus. Tulevaisuudessa tarkoitus on tuoda parannuksenteko ja vanhurskaus kaikkiin kansakuntiin maailmassa.

(Jatkuu...)

Tässä osa lehtihaastattelusta, joka löytyy kokonaisuudessaan englanninkielisenä, täältä: http://www.amefufuka.com/testimonies/dr-david-e-owuor

Men's Nike PG3 'Paulette' [AO2607-901]

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)