NUHTELU HERRALTA KANSAKUNNILLE & SUOMELLE JEESUS ON HERRA -RADIOSSA 9.3.2020

Olemme astuneet sisälle todella todella kriittiseen aikaan ja vakavaan aikaan seurakunnassa. Olemme nähneet, kuinka ovi on sulkeutumassa. HERRAN väkevimmät Profeetat taistelivat ja kamppailivat kansakuntien puolesta todella paljon hyvin pitkän aikaa. He kamppailivat kansakuntien kanssa, tuodakseen tämän Pyhyyden Herätyksen maihinne, Herätyksen, joka antaa teille sisälle pääsyn ikuisuuteen Taivaassa. Tulitte Keniaan, jotta voisitte valmistautua, kantaa tämän Herätyksen ja mennä ja rakentaa tämän Herätyksen maihinne, ja päästä sisälle Taivaaseen.

 
Te väärinkäytitte etuoikeutta olla HERRAN Kokouksissa Keniassa aivan kuin mahdollisuutena turismiin, vaikka näitte, kuinka Kenia palvoi ulkona kentällä koko yön ja koko päivän, joskus päivien ajan. Sitten näimme teidän menevän hotelleille, aivan kuin lomalla, turismissa, aivan kuin se olisi loma teille, sinulle ja ystävillesi, sinulle ja vaimollesi, sinulle. Olimme shokissa. Kun palasitte takaisin kansakuntiinne, niin ette tehneet yhtään mitään, ette tehneet absoluuttisesti mitään!

 

Silti tarkoitus oli, että olisitte avanneet ja rakentaneet suuria seurakuntia kansakuntiinne ja tuoneet tämän Herätyksen kansakuntiinne, mutta olimme shokissa, että ette koskaan rakentaneet seurakuntaa. Ette koskaan ottaneet tätä mahdollisuutena rakentaa seurakunta. Ette tehneet sitä. Silti HERRAN Kaksi Profeettaa isännöivät teitä, auttaakseen teitä, jotta voisitte rakentaa tämän Herätyksen kansakuntiinne. Nyt katsokaa, ovi palvonnalle on sulkeutumassa! Ette voi tulla tänne enää. HERRAN Väkevimmät Profeetat sanoivat teille jatkuvasti: Käyttäkää Keniaa! Kenia on luokkahuoneenne! Kenia on malli! Menkää ja rakentakaa oma seurakuntanne, älkää palatko takaisin enää niihin vanhoihin seurakuntiinne, jotka ovat luopumuksessa! Menkää ja rakentakaa seurakunta HERRALLE. Olette kuulleet ja vastaanottaneet valtavan Sanoman. Menkää ja viekää se ihmisillenne!

 

Sillä joskus oli valtavaa väärinkäyttöä; en halua tätä autoa, en halua mennä tällä autolla, haluan tällaisen, Mercedeksen. Se oli todella shokeeraavaa! Ja silti ette koskaan menneet takaisin ja rakentaneet seurakuntaa! Se oli niin shokeeraavaa! Ne valmistelut olivat niin valtavat, toivottamaan teidät tervetulleiksi, auttamaan teitä, tekemään olonne mukavaksi, palvelutiimit olivat hotelleissa varmistamassa, että huoneet ovat siistejä, ja he myös asettivat kukkia sinne, laittaen monia eri hedelmiä sinne, varmistaakseen, että voisitte olla mukavasti, kun vastaanotatte tämän valtavan Herätyksen.

 

Mutta mitä te teitte? Mitä me näimmekään? Joskus maissanne näimme, kuinka pastori oli edessä saarnaamassa ja vain yksi ihminen oli siellä mukana. JA HERRA NÄKI tämän! Joskus näimme Ruotsissa, kuinka siellä ei ollut ketään, ei ketään. Emme nähneet sen Herätyksen rakentamista, jonka HERRA halusi kansakuntiinne, ihmisillenne. Kaikki valmisteltiin teille, kaikki annettiin teille. Mutta te kieltäydyitte ottamasta Herätystä vastaan. Nyt katsokaa! Ovi on suljettu. Mutta kun ovi oli auki, niin mitä teitte käyttämään sitä mahdollisuutta Herätykselle.

 

Olimme shokissa, kuinka väärinkäyttäviä kansakunnista tuli HERRAA ja HERRAN Väkevimpiä Profeettoja kohtaan! Sen sijaan kenialaiset olivat stadionilla palvoen yötä päivää, joskus 4 päivää, sekä Kokouspäivät ja yöt. Mutta te ette malttaneet odottaa, että pääsitte hotelleillenne Kokouksen jälkeen. Maksoimme teille ison aamiaisen ja illallisen, sillä se oli kaikki, mihin meillä oli varaa. Teille annettiin jopa vedet ja limsat Kokouskentällä. Joskus otitte mukaan kokoukseen jopa pakatun lounaan. Rammat nousivat ylös ja kävelivät, sitten näimme kuinka te söitte. Olimme HERRAN edessä ja teillä ei ollut mitään JUMALAN pelkoa ja syvää kunnioitusta. Söitte sisällä siellä Kokouksessa. Shokeeraavaa! Väärinkäytitte sitä mahdollisuutta, mikä teille annettiin. Seurakunnan palvelijat juoksivat pitäen teistä kädestä, kun lähditte kentältä. Protokollatiimit odottivat kentällä useita päiviä ja öitä, kolme neljä päivää, odottaen vastaanottamaan teitä ja vieden teidät läpi maahantuloprosessin kentällä. Oli paljon valmisteluja.

 

Mitä teitte sillä mahdollisuudella? Sen sijaan menitte takaisin kansakuntiinne ja nukuitte! Menitte takaisin kansakuntiinne ja ette koskaan rakentaneet Herätystä! Katsokaa nyt, ovi on sulkeutumassa! Ette voi enää tulla! Ettekä te rakentaneet Herätystä! Katsokaa nyt, kansakuntanne ovat menossa helvettiin, koska ette koskaan rakentaneet Herätystä, kun oli aikaa. Paikoissa, kuten Etelä-Korea, löydätte, että he eivät voi enää kokoontua joissakin seurakunnissa koronaviruksen takia. Italiassa, Italian pohjois-osassa, ette voi mennä seurakuntiin, ette häihin tai hautajaisiin. Kaikki ovat karanteenissa. Ette voi mennä! Miksi? Sillä ovi on nyt sulkeutumassa! Katsokaa Kiinaa; ette voi enää mennä seurakuntaan ja kokoontua.

 

Kaiken sen väärinkäytön takia! Hotellit on maksettu teille, te menette sinne ja väärinkäytätte sen mahdollisuuden. Pyydätte lisää ruokaa. Pyydätte huonepalvelua klo 23 illalla. Pyydätte heitä tuomaan teille kahvia ja erilaisia leivonnaisia! Eih! HERRA näki sen väärinkäytön! Ja sitten menitte takaisin ja ette koskaan rakentaneet seurakuntaa. Katsokaa nyt! Ovi on suljettu. Ette koskaan tuoneet Herätystä! Tämä on nyt synnytystuskien alkua. Ja tiedämme että Ahdistuksen ajassa, ovi palvonnalle tullaan sulkemaan kokonaan! Mutta voimme nähdä sen jo muotoutuvan synnytystuskien alussa. Shokeeraavaa! Olimme valmiina palvelemaan teitä vastaanottaen lentokentillä, ajoneuvot olivat valmiina teille, hotellit buukattu teille. Mutta mitä te teitte? Juuri nyt ovi on suljettuna. Katsokaa, ette voi nyt tulla! Keniaan hallitus on juuri nyt sulkenut kaikki konferenssit ulkomaalaisille Keniassa. Myös moraalisen vastuun tähden, emme voi pitää valtavia Kokouksia enää, kuten Menengailla, Nakurussa. Ovi on suljettu nyt!

 

SUOMI. HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat tulivat luoksenne kuusi kertaa, jopa kuusi kertaa. Te näitte jopa ne valtavat HERRAN Ihmeet, mukaan lukien luomisihmeen, uusien aivojen luomisen, parantaen dysleksiasta lukihäiriöstä. Olette nähneet uuden osan luomisen jalkaan ja venyttäen jalkaa. Näitte Väkeviä Ihmeitä! Eemi-poika. Näimme ramman Eemi-pojan nousevan ylös ja kävelevän! Ettekö rakentaneet seurakuntaa, todellako? Ettekö todella rakentaneet seurakuntaa? SUOMESSA! Ja oli todella shokeeraava, että vaikka HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat auttoivat teitä kaikilla tavoilla, jotta voisitte tuoda Herätyksen kansakuntiinne.

 

HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat tulivat luoksenne ja sanoitte, että teillä ei ollut aikaa tulla Kokoukseen. Pastorit sanoivat, että he olivat liian kiireisiä! Jopa täyttäen raamatullisen profetian, että he olivat liian kiireisiä tulemaan Kokoukseen. Te ette näyttäneet seurakuntaa. Näitte HERRAN Ihmeet livenä TV:ssä. He toivat teille valtavan herätyksen! He toivat teille Pyhän koskemattoman Sanoman MESSIAAN tulemuksesta. He näyttivät teille valtavan HERRAN voiman. Väkeviä Ihmeitä! Voimallisia Ihmeitä! Mutta te ette rakentaneet seurakuntaa! Katsokaa, ovi on suljettuna! Te ette voi tulla. Eurooppa, he eivät voi nyt tulla luoksenne! Mutta kun he tulivat luoksenne Euroopassa; Italiassa, Ruotsissa, UK:ssa, SUOMESSA, Etelä-Koreassa, Brasiliassa, kaikkialla?!

 

Mitä teitte sen mahdollisuuden kanssa?! Sen sijaan me katsoimme shokissa, kun te mustamaalasitte Heitä SUOMESSA, kun tulkki yritti mustamaalata HERRAN Kahta Väkevintä Profeettaa SUOMESSA! Olimme todella shokissa! He tulivat luoksenne ostaen omat lentolippunsa ja omat hotellinsa tullen tiedän luoksenne. Mutta oli todella shokeeraavaa, kun katsoimme, kuinka Heidän täytyi myös maksaa teidän hotellihuoneenne teidän maassanne. Kuinka shokeeraavaa! Miten se voi olla mahdollista maassanne?! Kun nämä Kaksi ovat muinaiset Korkea-arvoisimmat Profeetat Taivaasta. Ette olleet edes häpeissänne että He isännöivät teitä! Olimme shokissa! SUOMESSA, Heidän täytyi jopa maksaa illallinen koko seurakunnalle, joka oli Hilton hotellissa. Se oli 3600 euroa. Vara-arkkipiispa kenraali-majuri Kyakan täytyi käyttää luottokorttiaan, jonka HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa maksoivat takaisin myöhemmin. He olivat täysin imetty kuiviin. Omissa maissanne. Miten se on mahdollista! Katsokaa nyt! He eivät voi enää tulla luoksenne.

 

SUOMESSA, valtavia Väkeviä Ihmeistä tapahtui. ISÄ JUMALA tuli ja avoimesti Kirkasti Heidät ja peitti Heidät Valtavalla Kirkkaudellaan. Katson juuri yhtä niistä hetkistä suoraan edessäni tässä, joka dokumentoitiin SUOMESSA, 18.6.2017, HELSINGISSÄ SUOMESSA, kun He palvelivat Parantumiskokouksessa, valtavaa, Sokeat silmät avautuivat! Valtavaa, Kuurot korvat poksahtivat auki ja kuulivat ylistystä ensimmäistä kertaa! Se oli todella voimallista, katsellen sitä livenä. Sitten yhtäkkiä ISÄ JUMALA tulee ja peittää Heidät valtavalla ISÄ JUMALAN Kirkkaudella, puhtaimmalla valkoisimmalla Kirkkaudella. Se oli nauhoitettuna videolle ja tullen kierteellä Heidän edessään, kun He kävelivät edessä, tullen kierteellä, JUMALAN Kirkkaus peittäen Täysin, ja yhtenä hetkenä kokonaan peittäen. Ette voineet nähdä Heitä. Katsokaa nyt! Ovi on sulkeutunut! Katsokaa nyt!

 

Mitä muuta te oikein odotitte? Mitä muuta, odotitte näkevänne? SUOMESSA tapahtui valtava ISÄ JUMALAN vierailu, kun Hän tuli peittämään Heidät puhtaimmalla valkoisimmalla Kirkkaudellaan. SUOMESSA. Se tallennettiin videolla ja kameralle. Ja SUOMI, te ette todella täyttäneet seurakuntaa! SUOMI! Katsokaa nyt, ovi on suljettuna! Katsokaa HERRAN Väkevimmät Profeetat eivät voi tulla luoksenne. Ovi on sulkeutunut. Mitä te teitte sillä mahdollisuudella? Se oli todella valtavaa, kun He tulivat luoksenne. Katsoimme shokissa, suuressa shokissa, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat tulivat ja ostivat omat lentolippunsa koko seurueensa kanssa ja maksoivat hotellinsa, jopa illallisen Heidän täyttyi maksaa. Jopa teidän oman illallisen. heidän täytyi maksaa jopa teidän omanne. Se maksoi paljon 3600 euroa. Vain yhtä illallista varten. Ostaen illallisen omassa maassanne teille. Ettekö voineet edes tuntea häpeää, että He ovat isännöineet meitä joka kerta Keniassa, emmekö voisi mennä ja isännöidä Heitä. Nämä ovat kaikista Kunnianarvoisimmat Sanansaattajat JUMALAN Valtaistuimen luota. Kuinka shokeeraavaa!

 

SUOMESSA näitte valtavimmat HERRAN Ihmeet! Rammat nousivat ylös maasta. Eemi-poika alkoi kävellä! Jopa tähän päivään saakka. Meillä on raportteja että hän kävelee yhä kävellen kouluun. SUOMESSA, valtavat Luomisihmeet! Anne-Maaritilla oli dysleksia. Valtava uuden aivon Luomisihme SUOMESSA. SUOMESSA tapahtui väkevä Luomis-ihme, jossa HERRA loi uuden kolumnin jalkaan livenä TV7:lla tapahtui kansakuntien edessä. Me näimme sen ja vapisimme! Te ette vapisseet! Te ette täyttäneet seurakuntaa! Kaiken sen hengellisen ja fyysisen avun kanssa, te ette täyttäneet seurakuntaa! Katsokaa nyt, ovi on suljettuna! Te ette voi tulla tänne, ja He eivät voi tulla luoksenne. Mutta kun He kamppailivat kanssanne, kun he huusivat puoleenne: Rakentakaa seurakunta kansakuntaanne, tehkää kuten Kenia teki! Katsokaa, Kenia on luokkahuone kansakunnille. Menkää ja rakentakaa seurakunta, kuten Kenia teki! Rakentakaa Herätys! Te ignoorasitte ja sivuutitte sen! Katsokaa nyt, ovi on suljettu. He eivät voi tulla luoksenne, ettekä te voi tulla Heidän luokseen. Te ette voi tulla!

 

He tulivat luoksenne niin monta kertaa, ja kun He tulivat luoksenne, sanoitte, että pastorit eivät voineet tulla. Jaoitte 2000 flyeria, mutta pastorit sanoivat, että he ovat kiireisiä muiden asioiden kanssa. He tulivat luoksenne moneen kertaan matkustaen halki maan. HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat kamppailivat kanssanne anoen: Rakentakaa seurakunta! Rakentakaa tämä Herätys maahanne! MESSIAAN tulemus on lähellä! Sen sijaan näimme absoluuttista mustamaalausta. Aloitte mustamaalaamaan HERRAN Väkevimpiä Profeettoja. Te aloitte vastustelemaan, aivan kuin teidät pakotettaisiin menemään Taivaaseen! Eih! Ja että kansakuntanne haluaa mennä helvettiin. HERRAN Väkevimmät Profeetat taistelivat puolestanne, jotta voisitte kylvää tämän massiivisen Lopunajan Herätyksen maahanne. Mietimme aina, onko kansakuntanne edes mukana. Ihmettelimme, onko kansakuntanne edes kuulolla, kun HERRA Puhuu. Te kieltäydyitte vastaanottamasta tätä, aivan kuin teidät olisi pakotettu. Aloitte mustamaalaamaan ja väärinkäyttämään. Katsokaa nyt, ette voi enää tulla. Ovi on suljettuna.
 
Kansakunnat tulivat Keniaan vain turistina. HERRAN Väkevimmät Profeetat käyttivät monia miljoonia shillinkejä Kokouksiin, auttamaan teitä viemään Herätys kansakuntiinne. Mitä teitte sen kanssa! Jos olisitte edes kutsuneet kaikki ystävänne kotiinne kokoukseen ja pyytäneet heitä tuomaan heidän 30 muuta ystävänsä, ja seurakunta olisi rakennettu. Näin teimme Keniassa. Aloitimme kotikokouksista. Joskus kirjoititte, me olemme vain minä ja vaimoni palvomassa JUMALAA täällä. Se on aivan kuin mustamaalausta! Monissa kansakunnissa. Vaikka kaikki apu oli annettu teille. Katsokaa, nyt ovi on suljettuna. Aloitte taistelemaan itseänne ja toisia vastaan. Ylpeys ylpeys ylpeys. Mitä teitte kun ovi oli auki?! Vanhempi Piispa oli aina lentokentällä. Hän pakkasi laukkunsa ja jätti perheensä ja tuli lentokentälle toivottamaan teidät tervetulleiksi ja odotti siellä monia päiviä.

 

He käyttivät miljoonia dollareita, jotta voisitte tuoda Herätyksen kansakuntiinne. Seurakunnan palvelijat puhdistivat vessoja hotelleissa puhdistaen ne valkeatakin valkoisemmaksi. He laittoivat kukkia ja hedelmiä huoneisiinne, tehden työtä koko yön yli! Jotkut teistä tulitte Keniaan korkeissa korkokengissä aviomiehenne kanssa. Otitte jopa hotelleista. Teille annettiin kunnon aamiainen ja kunnon illallinen. Mutta tilasitte ruokaa mukaan Kokouksiin. Kun palvoimme HERRAA, niin te söitte Alttarilla aviomiestenne kanssa!? JUMALAN pelon puute. JUMALAN pelon puute. Ovi on nyt suljettuna. Mutta mitä teitte, kun ovi oli vielä auki? Te väärinkäytitte sitä, kun ovi oli vielä auki!

 

Seurakunnan palvelijat asettivat huoneisiinne suklaata, vettä, limsaa, mehuja, hedelmiä ja kukkia, tehden olonne mahdollisimman mukavaksi, kun olette Keniassa, jotta voitte ottaa Herätyksen mukaanne kansakuntiinne. Vuokrasimme turistiyrityksiltä todella kalliit bussit. Lentokentältä hotellille, hotellilta Kokoukseen. Palkkasimme myös turvamiehet turvaamaan hotelleillanne ja turvaamaan ajoneuvot, kun ne ajoivat teidät Kokoukseen. Korkea turvallisuus. Pyysimme hallitukselta jopa antamaan teille poliisiturvallisuuden, kun tulitte Kokoukseen. Varasimme monia kokonaisia hotelleja ja palkkasimme turvallisuuden turvaamaan nuo hotellit. Kaikki tämä, jotta voisitte viedä Herätyksen maihinne! Miksi ette menneet takaisin ja rakentaneet seurakuntaa! Maassanne on miljoonia ja miljoonia ihmisiä, jotka eivät halua mennä helvettiin. Teidän olisi kuulunut yksinkertaisesti viedä Sanoma heille ja rakentaa seurakunta! Katsokaa nyt, tilanne on todella paha. Näiden Kokousten järjestämiseen meni miljoonia shillinkejä.

 

Katsokaa, He eivät voi nyt tulla Kiinaan, ovi on suljettu, He eivät voi tulla Eurooppaan! Tänä päivänä Euroopassa yksin on yli 10 000 tartuntaa. Pohjois-Italiassa on 16 miljoonaa ihmistä eristyksessä. Kuoleman enkeli on kaikkialla. Koronavirus. Joskus He jopa maksoivat lentolippunne. He maksoivat todella kalliit turistihotellit. Jotta kaikki olisi valmiina teille. Jätitte taaksenne kalliin laskun hotelleilla, jätitte vaatteenne kuivapesuun ja ohjasitte laskun HERRAN Väkevimmille Profeetoille. Tilasitte vielä huonepalvelusta raskaan illallisen jälkeen ja jätitte laskun HERRAN Väkevimmille Profeetoille. Ja He maksoivat. Mutta mitä näimme?! Kaikki mitä näimme oli mustamaalaus. Mutta nyt ette voi enää tulla. Silti ISÄ JUMALAN PILVI on Vieraillut tällä puolelle avoimesti. Mutta nyt ette voi tulla enää. Ovi on suljettuna. HERRAN Väkevimmät Profeetat ovat He maksoivat omat lentonsa, hotellinsa, ja jopa turvatoimet. Jopa omille kansalaisillenne hotellit! Mitä väärinkäyttöä Taivaan Korkea-arvoisimmille Enkeleille!!! ISÄ JUMALA näki kaiken tämän! Mutta Nyt JUMALA on sulkemassa oven palvonnalle. Hän näyttää sanovan tällä, että jos ette pysty tulemaan Heidän luokseen, silloin Hän tulee sulkemaan oven palvonnalle. Aloitte mustamaalaaman. Luulitteko, että He eivät olisi nuhdelleet torkkumistanne ja alastomuutta?

 

SUOMESSA He tulivat luoksenne jopa 6 kertaa, todella jos halusitte ottaa Herätyksestä kiinni, teidän olisi kuulunut ottaa se erityisesti SUOMI! Näimme kuinka valtava Ihmeet tapahtuivat SUOMESSA. Näimme täysin ramman Eemi-pojan kävelevän SUOMESSA HERRAN Väkevimpien Profeettojen käskyn kautta! Hän oli täysin Rampa. SUOMESSA muistamme sen Väkevän Anne-Maaritin parantumisihmeen, jolla oli ollut dysleksia, lukihäiriö syntymästään saakka. Tiedämme, että sille ei ole mitään hoitokeinoa. Ei ole mitään ruisketta, jonka voisi antaa luomaan aivot. Mutta täysin uusien aivojen Luomisihme tapahtui HERRAN Väkevimpien Profeettojen julistuksen voimasta! Ja hän luki raamattua, kun maailman kansakunnat todistivat. Se nauhoitettiin, ja hän luki ja luki raamattua. Hän pystyi nyt lukemaan raamattua ensimmäistä kertaa elämässään. Hän pystyi nyt lukemaan liikennemerkkejä ja tienviittoja. Nyt hän lukee! Ihme! Täysin uudet aivot! Mutta mitä teitte niillä valtavilla Ihmeillä?! Mitä teitte niillä valtavilla Ihmeillä, SUOMI?!

 

Todella todella voimallinen Luomisihme tapahtui, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat johtivat livenä Parantumiskokousta TV7:lla, ja kolumni lisättiin jalkaan, joka oli lyhyempi kuin toinen, ja viimein tuo mies pystyi kävellä! Kävellä hyvin, kävellä hienosti! Kolumni lisättiin ja hän tunsi, kuinka jalkaa vedettiin ja venytettiin ja siihen lisättiin. Valtavaa! Mutta SUOMI, mitä teitte sillä valtavalla Ihmeellä?! Se oli SUOMESSA, missä HERRA paljasti HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa. Näimme HERRAN Kahden Väkevimmän Profeetan Kirkastumisen, kun HERRA peitti heidät täysin valtavalla  puhtaimmalla valkoisimmalla Kirkkaudella, nauhoitettuna livenä videolle, tullen kierteellä HERRAN Kahden Väkevimmät Profeetan eteen. SUOMI, te näitte tämän, ettekä rakentaneet seurakuntaa?! SUOMI, nyt katsokaa, ovi on suljettuna! He tulivat luoksenne Turussa, Jyväskylässä, Helsingissä, Tampere. He julistivat MESSIAAN tulemusta. He kehottivat teitä valmistautumaan nopeasti, sillä aika on ohitse! MESSIAS on tulossa! Valtavia Merkkejä ja Ihmeitä SUOMESSA!

 

Kun He tulivat luoksenne SUOMESSA, niin He eivät pyytäneet teiltä mitään. He vaativat ainoastaan, että tulette ja vastaanotatte Sanoman. He maksoivat omansa. Heidän omat lentolippunsa tiimin kanssa, jotka matkustivat HERRAN Kahden valtavan Profeetan kanssa. He maksoivat hotellinsa. Oli shokeeraava nähdä, että sen jälkeen He maksoivat myös suomalaisille ihmisille! Suomalaisille, jotka tarjosivat turvallisuuden, omassa maassanne. He maksoivat teille hotellin omassa maassanne, jotta voitte olla Hilton hotellissa, tarkalleen sanottuna. Ja He maksoivat illallisen 360 000 Kenian shillinkiä, kunnes Heidän täytyi pyytää Vara-arkkipiispa kenraali-majuri Kyakaa, käyttämään luottokorttiaan, jotta he voisivat maksaa takaisin, kun He pääsevät takaisin Keniaan. Omassa maassanne, ostaen teille illallisen! He tulivat ja isännöivät teitä omassa maassanne, SUOMI! Ja silti ette rakentaneet seurakuntaa, te ette nostaneet HERRAN Alttareita! SUOMI, katsokaa nyt, ovi on suljettuna teille, te ette voi tulla Heidän luokseen. Ja He eivät voi tulla luoksenne. Mutta mitä teitte silloin, kun ovi oli vielä auki?!

 

Ja Italiasta, Ruotsista, Suomesta, SUOMI on kaikista pahin! teillä on homoseksuaalisuutta ja lesbianismia. Se iljetys, joka hävitti Sodoman ja Gomorran, on tuhoamassa maatanne. SUOMI on pahin! Siinä mittakaavassa, että se on todella hirvittävää! Homoseksuaalisuuden ja lesbianismin saasta. Homoparaatit, jotka tapahtuu Helsingissä. Tiesitte todella hyvin, että tarvitsette SUOMESSA niin paljon näitä Kahta HERRAN Väkevintä Profeettaa ja tätä Herätystä poistamaan teidät pois helvetistä ja tuomaan teidät JUMALAN Valtakuntaan. Tarvitsitte tätä Sanomaa todella kiireellisesti, SUOMESSA. Myös kaikkialla Euroopassa. Mutta SUOMESSA tiesitte, että tarvitsette tämän Sanoman kaikista kiireellisimmin! Tarvitsitte tätä Sanomaa kiireellisesti! Mutta kun HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat tulivat luoksenne, se mitä näimme, oli mustamaalaus! Absoluuttinen mustamaalaus. Näimme teidän näyttävän meille alttareillanne 1, 2, 3, 4 ihmistä ja sanoitte, että tämä on se seurakunta, jonka olemme rakentaneet! Me olemme ne, jotka palvovat. Me olemme ainoat, jotka palvovat! Kun ovi oli avoinna teille SUOMI, mitä te teitte? Maailman kansakunnat, mitä te teitte? Nyt katsokaa, ovi on suljettu! On käytännössä katsoen mahdotonta meille pitää mitään isoa kansainvälistä Kokousta. Kenian hallitus ei salli. Katsokaa, ovi on suljettu. Mutta mitä teitte silloin, kun ovi oli avoinna teille?!  

 

Maailman kansakunnat, te voitte vain syyttää itseänne. Sillä mahdollisuus ja apu annettiin teille. Mutta sen sijaan päätitte väärinkäyttää, sivuuttaa, herjata ja yrittää mustamaalata ja alentaa. Kuinka surullista! Nyt ovi on suljettu teille. Nyt ette voi enää tulla. Seurakunnalle Keniassa, nyt kun ovi on vielä avoinna, niin kunnioitetaan Heitä, kuunnellaan Heitä, ollaan kuuliaisia Heille. Valmistetaan tie. Totisesti, MESSIAS on tulossa!      

 

HERRAN Väkevimmät Profeetat varoittivat lihallisia pastoreita: Älkää mustamaalatko näitä Kahta HERRAN Profeettaa. Mutta he eivät kuunnelleet ja vain menivät ja mustamaalasivat Heitä. Katsokaa nyt, ovi on jo sulkeutunut. Vaikka haluaisitte mennä Keniaan, ette enää voi. Koronavirus uhkaa sulkea koko maailman. Tiesimme että Heitä on Kaksi, kaikista Hirvittävin Profeetta Elia joka kutsuu Tulen alas Taivaasta. Ja näyttää aivan kuin nyt hän, joka on ollut aina taaempana, on tullut ottamaan ohjat tullen etualalle, ja hänen vitsauksensa on jopa hirvittävämmät, näemme Profeetta Mooseksen vitsaukset juuri nyt.

 

Lähde: www.jesusislordradio.info / Tiivistelmä

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)