JASMINEN PARANTUMISTODISTUS – PAHAT ÄÄNET PÄÄSSÄ HÄVISIVÄT!

JÄLLEEN VÄKEVÄ JEESUKSEN IHME SUOMESSA!

32- vuotias Jasmine oli kärsinyt päivittäin noin 1.5 vuoden ajan pahoista äänistä hänen päänsä sisällä. Pahat äänet olivat mm. käskeneet valehtelemaan, vahingoittamaan itseään, tappamaan itsensä, tekemään haureutta. Ne uhkailivat ja toivat jopa lesboajatuksia ja kaikkea muuta vihollisesta.

Kaikki alkoi siitä, kun hän oli tehnyt väärin ja valehdellut ystävälleen, eikä ollut ymmärtänyt sen olevan syntiä. Sitten jonkin ajan kuluttua HERRA oli johdattanut hänet kuuntelemaan HERRAN Väkevimmän Profeetan Dr. Owuorin saarnoja ja sen opetuksen kautta hän oli todella ymmärtänyt syvemmin, kuinka synti on vaarallista. Jasmine oli ymmärtänyt pyhyyden ja parannuksenteon merkityksen, kuinka täytyy laittaa kaikki syntielämä pois ja palata JUMALAN vanhurskauteen. Hän kiittää hyvin paljon HERRAN Väkevää Profeettaa, joka julistaa totuutta ja pyhyyttä JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ja tuon raittiin julistuksen kautta hän on saanut tehdä parannusta, vapautua ja parantua.

Sitten koitti tuo historiallinen päivä 28.4.2019, kun ihmiset ympäri maailmaa olivat kokoontuneet kuuntelemaan maailmanlaajuista Grand Mega Parantumiskokousta Jeesus on HERRA -radion kautta. Myös Jasmine oli paikalla Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Helsingin Alttarilla. HERRAN Väkevimmät Profeetat julistivat parantumisen Jeesus on HERRA -nettiradion kautta (www.jesusislordradio.info). Jasmine sanoi, että kuunnellessaan hän otti vaan uskossa vastaan. Sen jälkeen Jasmine kuvailee, kuinka äänet olivat alkaneet kaikkoamaan ja oli tullut hiljaisia hetkiä. Jasmine päätti jättää kaikki nuo pahat äänet nyt JEESUKSEN Väkevässä Nimessä ja sitten ne hiljenivät ja loppuivat kokonaan! Hallelujaa!

Jasmine haluaa rohkaista kaikkia kärsiviä, että JUMALA pystyy parantamaan kaikki sairaudet ja myös mielisairaudet. Hänelle ei ole mikään mahdotonta. Jasmine kiittää HERRAA JUMALAA ja sanoo, että HERRA JEESUS on tärkeintä hänen elämässään.  

VOITTO KUULUU JEESUKSELLE!

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)