ILMESTYSTÄ SIITÄ, MIKSI AURINKO ON TAPUTTANUT

Rakkaat ihmiset, se tosiasia, että joku tulee ja saarnaa JUMALAN loisteliasta Valtakuntaa ja Kirkkaat Taivaan Portaat lasketaan alas. Missä olet nähnyt koskaan mitään tällaista?! Nämä Konferenssit eivät ole normaaleita konferensseja, joihin osallistumme, kuten se, joka on tulossa Kenian Nairobiin 13.10.2019. Muistatte mitä HERRAMME JEESUS KRISTUS Sanoi:

”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt. 24:14)

En kuullut HERRAN sanovan, että menestysteologia tai rahan evankeliumi tultaisiin saarnaamaan maan ääriin! Vaan kuulin Hänen puhuvan JUMALAN Valtakunnan evankeliumista! Nämä eivät ole normaaleita konferenssejanne, jossa joku evankelista tulee kaupunkiin pitämään konffaa. Ei, ei ei ei!!!!

Vaan sen sijaan Tämä tässä liittyy suureen JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Missioon, kuten aikaisempi Sananpaikka meille osoittaa. On niin shokeeraavaa nähdä, kuinka kaikki kansakunnat ovat kuulolla, kun HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa (Ilm. 11) soittavat Jeesus on Herra -radioon aina Australiassa ja Suomessa saakka, Yhdysvalloissa ja Japanissa, ympäri maailman. JUMALAN Valtakunnan evankeliumi on saavuttanut maailman ääret.

Olette nähneet ISÄ JUMALAN itse tulevan alas vierailemaan Kahden Valtavan Profeettansa luona, sillä näissä Konferensseissa itse ISÄ JUMALA tulee alas osallistumaan! Ja kuulimme toissa päivänä, kuinka ISÄ JUMALA itse valmistautuu ottamaan osaa tulevaan Nairobin Konferenssiin. Missä olet koskaan kuullut mitään tällaista? Katsokaa miten voimallisesti tietä valmistetaan MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Shokeeraavaa! Valtavaa! Olette myös nähneet Menengai 1, 2 ja 3 Kokouksissa omin silmin, kuinka ISÄ JUMALA itse tuli alas Hänen peljättävimmässä Pilvessään.

Oletteko koskaan ihmetelleet, rakkaat ihmiset, miksi aurinko aina taputtaa niille HERRAN JAHVEN Kahdelle Profeetalle? Haluan avata nyt sitä teille, miksi aurinko aina taputtaa Heille joka kokouksessa. Näette auringon taputtavan peljättävällä tavalla: valo-pimeys, valo-pimeys, valo-pimeys, valo-pimeys. Haluan teidän tietävän, että tämä Profeetta Elia on korkein ja suurin Profeetta ja Enkeli JUMALAN Valtakunnassa. Tästä syystä aurinko taputtaa Heille! Ja siksi He näyttäytyivät meille välillä enkelimäisenä, kuten joskus näemme kaksi, joskus kolme ja joskus he ilmestyvät kuutena, kuten näimme Keskuspuistossa.

Tästä syystä JUMALAN PYHÄ HENKI tuli alas koko Taivaan kanssa identifioimaan Hänet. Taivas itse tuli alas todistamaan, että totisesti Raamatun luvatuin Profeetta Elia on vihdoin saapunut! Kun Elia tulee, niin silloin MESSIAS on totisesti tulossa! Kun HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS halusi identifioida Hänet, niin näette kuinka 1.1.2009 Bukhungun stadionilla JUMALAN PYHÄ HENKI tuli alas Taivaasta identifioimaan Hänet todistaen, että totisesti tämä on Elia, Raamatun luvatuin Profeetta. Aivan, kuten kun Taivas tuli todistamaan, kun JEESUS KRISTUS MESSIAS ilmestyi Jordanin joella.  ISÄ JUMALA tuli alas koko Taivaan kanssa todistamaan tätä, että totisesti tämä on Elia, Raamatuin luvatuin Profeetta. Emme halua sivuuttaa JUMALAA ja näitä faktoja.

Jopa se JUMALAN Peljättävä Pilvi tulee alas ja asettuu Heidän ylleen. Haluan nyt jakaa teille Taivaan salaisuuksia. Muistatte kaikki hyvin, kun aurinko taputti HERRAN JAHVEN Kahdelle Loisteliaalle Profeetalle Nakurun Konferenssissa, välittömästi sen jälkeen, kun He sanoivat, että taputetaan HERRALLE!

Kenenkään ei tule sivuuttaa Keskuspuiston kokousta. Jopa Nasan Yhdysvalloissa täytyy olla ihmeissään, miksi aurinko taputtaa tällä puolen. Näemme kuinka aurinko taputtaa – ja pysähtyy loistamasta, taputtaa – ja pysähtyy, taputtaa – ja pysähtyy. Shokeeraavaa!

”44 Ja oli jo noin kuudes hetki. Niin yli kaiken maan tuli pimeys, jota kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, 45 sillä AURINKO PIMENI. Ja temppelin esirippu repesi keskeltä kahtia. 46 Ja Jeesus huusi suurella äänellä ja sanoi: "Isä, sinun käsiisi minä annan henkeni". Ja sen sanottuaan hän antoi henkensä. 47 Mutta kun sadanpäämies näki, mitä tapahtui, kunnioitti hän Jumalaa ja sanoi: "Totisesti, tämä oli VANHURSKAS MIES". (Luuk. 23:44-47)

Aivan kuten aurinko pysähtyi loistamasta ja pimeys peitti maan, todistaen, että tämä mies oli totisesti vanhurskas mies! Tämä mies oli totisesti pyhä mies! Tämä oli JUMALAN Poika, KRISTUS, MESSIAS. Sadanpäämies oli ateisti, mutta kun hän näki mitä oli tapahtunut, hän ylisti JUMALAA ja hän on todistanut, että tämä oli vanhurskas ja pyhä mies. JUMALA käytti aurinkoa paljastamaan JEESUKSEN, JUMALAN POJAN. Korkea-arvoinen Sadanpäämies meni ja todisti myös muille mitä hän oli nähnyt. Joten et voi tuoda mustamaalausta, pilkkaa, herjausta ja panettelua Hänelle! Taivas totisesti todisti tämän esitelleen JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Lunastajamme.

Ja nyt mitä näemme jälleen, kun vihdoin Raamatussa luvatuin Profeetta Elia saapuu?! Aurinko on taputtanut myös Heille! Aivan kuin taskulamppu, joka sytytetään ja sammutetaan. Aurinko loistaa, ja pimenee, loistaa ja pysähtyy, taputtaen Heille! Taivas identifioi välittömästi Raamatuin luvatuimman Elian, joka valmistaisi kansakunnat MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. JUMALAN PYHÄ HENKI laskeutui alas Taivaasta ja asettui Heidän ylleen 1.1.2009. Voit katsoa sen: www.jesusilordradio.info.

Taivas todistaa, että tämä on Elia! Hän on vihdoin ilmestynyt maisemiin. Näette auringon taputtavan, pimeys-valkeus, loistaen ja pysähtyen, pimeys-valkeus, pimeys-valkeus, kuin taskulamppu, joka avataan ja suljetaan. Aivan kuten MESSIAALLE, aurinko pimeni 3 tunniksi ja alkoi jälleen loistamaan. HERRA on käyttänyt aurinkoa todistamaan, että totisesti tämä on Raamatun luvatuin Israelin Peljättävä Profeetta Elia, jota kansakunnat ovat odottaneet! Kuunnelkaa Häntä! Tämä on Hän, joka on MESSIAAN Edelläkävijä, joka tuo MESSIAAN, joten kuunnelkaa Häntä! Nyt me kaikki tiedämme, että meidän tulee mennä Heidän luokseen ja kuunnella Heidän ohjeistuksia, jotta voimme mennä sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan.

(Lähde: Jeesus on Herra -radio: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)