HERRAN SANOMA EUROOPALLE: VIISAS SEURAKUNTA - Profeetta Dr. Owuor

Suosittelen lukemaan hienon PDF-lehtiversion TÄSTÄ linkistä.
 
VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI TSEKEISSÄ 20.-21.4.2016   (OSA 2)  SUOMENNETTU!
 
 
 
 
Kiitos hyvin paljon. Taputetaan HERRALLE. Rukoilen nyt.
 
ISÄ, JEESUKSEN Väkevässä Nimessä; hallitkoon Sinun auktoriteettisi täällä. Kosketa meidän sydämiämme ja vangitse meidän ajatuksemme. Auta meitä kuuntelemaan tarkkaavaisesti näitä ikuisia Pyhän Hengen ohjeistuksia, jotta voimme valmistaa upealla tavalla Pyhän Hengen valtatien MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. ISÄ siunaa tätä kansakuntaa ja aseta sinun Sanasi ja sinun Lopunajan herätyksesi tähän maahan. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen ja aamen.
 
Mikä siunaus tulla luoksenne uudestaan. Tämä on suuri kunnia elämässäni, että HERRA voi lähettää minut teidän eteenne tänään uudestaan puhumaan JUMALAN Ikuisesta Valtakunnasta. Aamukokouksessa me näimme, että ISÄ JUMALA Puhuu nyt suoraan seurakunnan, Kristuksen morsiamen kanssa. Hän on antamassa seurakunnalle hyvin tärkeää ohjeistusta, ohjeistusta, jolla on ikuinen arvo. Hän antaa ohjeistusta sitä ikuista elämää varten, joka on tulossa. Hän sanoo, että tämä on erittäin tärkeä hetki seurakunnan historiassa. Tämä on hyvin kriittistä, sillä jos seurakunta valmistautuisi nyt, se tulisi pääsemään sisälle Taivaaseen. HERRA Sanoo myös, niin kuin aamukokouksessa jo kuulimme, että tämä on vaatteen hetki. Tässä hetkessä seurakunnan tulisi, valmistautumisen lisäksi, olla pukeutunut HERRAN vaatteeseen. HERRA Sanoo, että te olette erityinen sukupolvi. Miksi? Koska monet ihmiset elivät kristittyinä maailmallista elämää välinpitämättömästi ja jotkut heistä jo kuolivat. Tämä liittyy siihen seuraavaan keskusteluun, jonka tulemme kuulemaan täällä.
 
HERRA Sanoo, että osa niistä ihmisistä, jotka kuolivat kristittyinä; eivät kuulleet tätä ilmoitusta: ”Katso, olen nähnyt, että MESSIAS on tulossa nyt! Valmistautukaa nyt!” He eivät kuulleet tätä. He vain yksinkertaisesti elivät kristillistä elämäänsä Euroopassa ja sitten kuolivat. Mutta te elätte kristillistä elämäänne sellaisessa ajassa, että tämä ilmoitus on tullut! Katso, olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen, joten valmistakaamme vaate nyt! Tästä syystä sanon, että tämä sukupolvi, siis te, jotka istutte täällä, olette siunattu sukupolvi. Te voitte kirjaimellisesti valmistautua ja päästä sisälle JEHOVAN Loisteliaaseen Valtakuntaan. Tämä on siis vaatteen hetki, kuten näimme aamulla. Te olette vaatteen sukupolvi. Sukupolvi, joka valmistaa JEHOVAN vaatteen. Aivan niin, kuin näette nyt Keniassa, missä he kuuntelevat tätä puhetta nyt suorana lähetyksenä ja samoin joka puolella maailmaa. Keniassa ihmiset valmistautuvat määrätietoisesti MESSIAAN tuloon. He aina kysyvät kysymyksiä: kuinka voisin tehdä elämästäni vielä pyhempää? Millä tavoin voisin tehdä itsestäni pyhemmän? Kuinka voin vastaanottaa Pyhän Hengen auttamaan minua? Mitä minun tulisi karsia ja poistaa elämästäni, jotta voisin vastaanottaa HERRAN Hengen ja vaeltaa pyhästi? Keniassa on siis meneillään kansallinen määrätietoinen kilvoittelu valmistautumisessa MESSIAAN tuloon. Kuinka kaunista valmistautuminen tulee olemaan myös täällä, jos te eräänä päivänä, kokonaisena kansakuntana, alatte valmistautua määrätietoisesti KUNINKAAN tuloon! Toisin sanoen tekemällä parannusta, hylkäämällä synnin, syleillen pyhyyttä, sallien vanhurskauden, elämällä hurskaasti JUMALAN kanssa, vaeltamalla Pyhyyden Valtatietä. Tällaista elämää JUMALA julistaa nyt täällä, halleluja. Tämä on se hetki, jolloin on voimakkaasti vastustettava kaikkea syntiä.
 
Kun Taivas näkee seurakunnan olevan valmistautunut, tulee olemaan valtava juhlinta JUMALAN Valtakunnassa. Tämä tarkoittaa, että Taivaan riemu, juhlinta ja ilo on riippuvainen teidän jokaisen henkilökohtaisesta pelastuksesta, siis aivan jokaisen teistä pelastuksesta. Et voi pitää pelastustasi itsestäänselvyytenä. Aivan teidän jokaisen pelastuksella on hyvin kriittinen ja ratkaiseva merkitys Taivaalle. Ette voi pelastua ryhmänä, ettekä voi elää minkäänlaista ryhmäpelastusta, vaan se on individualistista. Kun valmistaudut henkilökohtaisesti HERRAA varten, samalla tiedostat, että sinulla on vastuu MESSIAAN ilosta. Raamattu sanoo, kipujen mies, kärsimysten tuttava. Hänet murskattiin ristillä. Hän oli pahoinpidelty ja hyljeksitty heidän kauttaan, joita Hän oli tullut vapauttamaan. Itseasiassa, jos katsot kuvausta Psalmi 22:ssa, niin näet MESSIAAN kuolleen sydämen särkymiseen ja murskautumiseen. Kidutuksen taso oli shokeeraavaa, koska Hän oli tullut pelastamaan ihmiskunnan, mutta he pahoinpitelivät Häntä enemmän kuin ketään ikinä!
 
 
 
Joka kerta, kun Hän on ilmestynyt minulle uniin puhumaan kanssani, ensimmäiseksi Hän aina näyttää minulle naulanlävistämät kätensä. Tämä on se kärsimyksen taso, minkä MESSIAS meni läpi. Hänen omasta identiteetistään tuli symbolinen kärsimyksen kanssa. Muistan, kun olin Oklahomassa ja Hän tuli yöllä luokseni puhumaan kanssani. Se tapahtui 3.-4. välisenä yönä heinäkuussa. Muistan, kuinka Hän asetti vasemman kätensä oven pieleen tällä tavoin. On niin paljon, mitä voisin kuvailla teille. Näin Hänen vaatteensa helman, joka on hyvin kaunis, aivan kuin kultahiukkasia. Ne ovat kuin kultahiukkasten säikeitä, hyvin voimallisia, päättyen tupsuihin. Ja Hän nojasi oveen tällä tavoin. Ja tässä osassa on kolmionmuotoinen kuvio. Ja Hän näytti myös käsivarren ulkoselällä olevaa hihan osaa ja koristekirjailua. Se oli hyvin kauniisti tehty vaate. Hän laittoi vasemman kätensä tällä tavoin vasten oven karmin seinää. Muistan, että sieltä, missä olin, voin nähdä tämän loisteliaan käden ja sen Kirkkauden siellä ovella. Hän antoi minun tietää, että käden haava oli vieläkin kostea ja tuore. Tähän liittyy hyvin paljon lisää keskustelua, mitä Hän puhui kanssani tuona yönä.
 
Muistan kun heräsin, aloin kysellä itseltäni; miksi tuo haava ei ole parantunut? Miksi Hän näytti minulle tuon haavan? Voin nähdä Kirkkauden siinä kädessä, mutta Hän antoi minun tietää, että tuo haava ei ollut vielä parantunut. Joka kerta, kun Hän tulee puhumaan kanssani, Hän näyttää tuon haavan minulle. Joten kysyn yhden kysymyksen. Miksi Hän näyttää tämän minulle? Voisiko olla, että emme tule koskaan ymmärtämään tässä elämässä sitä hintaa, minkä KRISTUS maksoi pelastuksemme puolesta? Olen aina kysynyt itseltäni, miksi Hän näyttää minulle tuon haavan? Aivan kuin Hän sanoisi: juokse kansakuntiin ja seurakuntaan ja kerro heille tämä, mitä näit, että he muistaisivat nuo naulan jäljet! Juokse Eurooppaan, koska olen nähnyt heidän tulleen moderneiksi. Näen, että tienne ovat hyvin kauniita ja tasaisia. Afrikassa meillä ei ole tämän kaltaisia teitä. Rakennukset ovat upeita ja asuinalueenne on rauhallista. Kaikki on niin modernia ja sivistynyttä täällä.
 
Onko niin, että tämä moderni elämä on laittanut sinut unohtamaan ALKUPERÄISEN IKIVANHAN RISTIN? Sen vanhan alkuperäisen muinaisen Ristin? Sen alkuperäisen Ristin? Tästä syystä sanon, että jokaisen teidän pelastuksenne on kriittistä MESSIAAN ilolle tuona päivänä. Sillä, kun tuo päivä tulee ja jos te olettekin se seurakunta, minkä näin kieriskelevän tomussa kiristellen hampaitaan itkien, niin silloin MESSIAS joutuu häpeään. Kun Hän oli Ristillä, niin Hänet häpäistiin. Nyt jos sinä vastaanotat Hänet ja elät täällä ja epäonnistut pääsemään sisälle Taivaaseen, silloin Hänet häpäistään uudestaan! Paholainen tulee nauramaan ja kysymään; mitä varten sitten Risti oli? Tämä mieshän oli uudestisyntynyt, mutta hän ei päässyt sisälle!? Tästä syystä sanon, että sinun pelastuksesi tulee olla nyt herkkä kaiken synnin suhteen. Et voi elää miten sattuu.
 
 
 
Haluan jakaa toisen keskustelun siitä, mitä HERRA Sanoo seurakunnalle juuri nyt. Tässä HERRAN mega, mega unessa, noin klo 05 aamulla, HERRA nosti minut maankamaran yläpuolelle. Hän nosti minut maan yläpuolelle ja sieltä, missä olin, näin koko maailman. Sitten yhtäkkiä näin maankamaran pinnan järisevän. Kivet ja tomu hyppivät ylös maan pinnalla. Sieltä, mistä tätä katselin, luulin, että valtava maanjäristys on iskenyt maailmaan, koska näin kivien ja maaperän ja tomun järisevän ja hyppivän. Kuitenkin, pienen hetken kuluttua ymmärsin, että tämä ei ole maanjäristys. Kun jatkoin tämän ilmiön katselemista, sitten näin ihmisiä heidän kirkastetuissa ruumiissaan tulevan ulos tomusta. Kun he tulivat ulos, heidän Kirkkautensa oli sekoittunut tomun kanssa. Olen laittanut tämän kaiken nettiin. Näin heidän tullessaan ulos, kuinka Kirkkaus sekoittui yhteen tomun kanssa. Kun he tulivat ulos, niin näin HERRAN Kirkkauden. Ymmärsin, että HERRAN Kirkkaus oli iskenyt maailmaan. HERRAN Kirkkaus nosti heidät ylös. Voisin antaa lähes 10 tunnin saarnan aiheesta JUMALAN Kirkkauden Voima, JUMALAN Kirkkauden Auktoriteetti.
 
JUMALAN Kirkkaus osui heihin siellä haudoissa ja nosti heidät ylös. HERRAN Kirkkaus veti heidät ylös sieltä tomusta. Mitä enemmän he kohosivat ylös, sitä enemmän he menivät kohti HERRAN puhdasta Kirkkautta, ja sitten näin Pilven tulevan ja peittävän heidät sinne Taivaaseen. Sitten Ääni sanoi: suurin osa heistä on jäänyt jälkeen maan tomuun. Jos tässä on jokin sanoma, niin se on juuri tämä! Hän sanoi, että suurin osa heistä on jäänyt jäljelle maan tomuun. Toinen asia, jonka ymmärsin; kun HERRA veti heitä ylös eri puolilla maailmaa, he eivät menneet pystysuoraan ylös. Antakaa, kun jaan nyt Taivaan salaisuuksia täällä. Heidät kaikki vedettiin yhteen tiettyyn kulmaan maailmassa, jossa sijaitsee portti, kommunikointikanava, aukko Taivaaseen. Voinko jakaa salaisuuksia täällä? Seurakunnan tulee kypsyä aikuiseksi nyt. Kun Hän näyttää minulle tämän kaltaisia asioita, ne eivät ole minua varten, vaan ne ovat teitä varten. Hän tulee takaisin kypsää, valmista seurakuntaa varten. Heidät vedetään yhteen kulmaan ja he menevät sisälle.
 
Kun HERRA näytti minulle tämän mega unen Kuolleen seurakunnan ylöstempauksesta, mikä on tämän sanoma? Halleluja. Seurakunnassa on maailmanlaajuinen luopumus, koska seurakunta ja pastorit eivät ole noteeranneet, että joka kerta kun HERRA Puhuu, se tulee punnita Raamatun Sanalla, sillä Raamattu on vaaka! Sen tulisi olla vaakatasossa Raamatun Sanan kanssa. Joka kerta kun HERRA Puhuu tai lähettää luoksesi jonkun, sinun tulee löytää Sanat Raamatusta. Jos joku sitten tulee luoksesi ja sanoo; HERRA on sanonut näin ja näin, ja sinä et löydä sitä Raamatusta, sitten voit päätellä, että JUMALA ei ole puhunut! Tämä on yksi tapa puhdistaa seurakuntaa, sillä ympäri seurakuntaa juoksee aivan liian monta väärää profeettaa juuri nyt saarnaten vatsan evankeliumia. Hän sanoo, että sanoman täytyy aina olla linjassa Raamatun Sanan kanssa. Myös tästä unesta herätessäni menin suoraan Raamattuun, ja sieltä löytyi sanoma, jonka HERRA uneni kautta halusi välittää. Huomasin, että HERRA on itseasiassa puhunut jo Profeetta Danielille tästä kuolleiden ylöstempauksesta Taivaaseen. Se oli niin kriittisen tärkeää, että Daniel dokumentoi sen Danielin kirjaan, lukuun 12. Luetaan sieltä tämä sanoma. Avatkaa kanssani Daniel 12:1-4. Tulet kuulemaan HERRAN puhuvan siinä erittäin tärkeitä ohjeita seurakunnalle.
 
Tiedän, että ihmiset kuuntelevat tätä radion ja nettiradion kautta juuri nyt maailmanlaajuisesti. Haluan sanoa tämän, että minulla on hyvin tärkeä side Tšekkien maahan. Kun olin tekemässä tohtorin tutkintoani Israelissa, minulla oli ystäviä tästä maasta ja he olivat jo hyvin vanhoja ihmisiä. He tapasivat vierailla luonani Israelissa. He olivat hyvin vanhoja juutalaisia ihmisiä, jotka asuivat Tšekeissä. Lopulta he kertoivat, että tämä tulee olemaan heidän viimeinen matkansa Israeliin, koska he ovat jo niin iäkkäitä, että eivät voisi lentää enää uudestaan. Tästä syystä tuntuu siis erilaiselta antaa tämä sanoma tässä maassa. Minulla on ystäviä täällä, hyvin vanhoja juutalaisia ihmisiä, ketkä tapasivat täältä käsin vierailla luonani Israelissa. Halleluja. Minusta on hämmästyttävää olla täällä ja se tuntuu erilaiselta. Tämä ei ole kuin mikä tahansa muu maa minulle. Halleluja! Kun Daniel näki tämän näyn, hän taltioi sen Daniel 12:1-4, ja kun luemme, tulemme kuulemaan ohjeistuksen.
 
1 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. 2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. 3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.
 
Jo aikanaan Daniel näki tämän saman unen kuolleiden ylöstempauksesta ja siitä nousee hyvin tärkeä sanoma seurakunnalle. Jo aiemmin sanoin, että milloin tahansa HERRA Puhuu, niin sen on löydyttävä Raamatusta, ja sieltä löytyy myös ilmestys, sanoma, ohje, mitä uni tai näky tarkoittaa. Danielin nähdessä tämän unen, hän kuvailee kronologisesti jatkumoa, aikajanaa. Näet Danielin kuvailevan kauhistuttavaa ahdistuksen aikaa ja sen jälkeen, jakeessa kaksi, näet hänen kuvailevan niitä maan tomussa makaavia, jotka heräävät ja lähtevät. Danielin kuvaillessa ahdistuksen aikaa hän sanoo, että sen kaltaista ei ole koskaan ollut kansojen alusta saakka siihen aikaan asti. Kaikki te olette tarpeeksi kypsiä kristittyjä tietääksenne, että Daniel on JEHOVAN, HERRAN sekä Israelin lopunajan Profeetta. Daniel siis näki ne tapahtumat sieltä saakka tähän aikaan asti. Minua ihmetyttää; kun Daniel näkee sen kauhistuttavan ahdistuksen, niin hän näkee, kuinka tuona aikana tulee olemaan erityisiä ihmisiä. Hän kutsuu näitä ihmisiä ’sinun kansaksi’, toisin sanoen ’minun kansaksi’. Daniel näkee hirvittävän, historiallisen ahdistuksen, mutta tässä ahdistuksessa tulee olemaan erityisiä ihmisiä, ’sinun kansasi’ eli kaikki heidät tullaan vapauttamaan, joiden nimi löydetään kirjoitettuna Kirjasta. Daniel kuvailee tässä jo erityistä seurakuntaa, erityisiä ihmisiä, erityistä kansaa, valittuja. Hän kutsuu heitä ’minun kansani, sinun kansasi’. Halleluja.
 
Kun tulette jakeeseen kaksi, siellä Daniel näkee kuolleiden ylöstempauksen. Mielestäni on ihmeellistä, kuinka Daniel kuvailee tuota ylösnousemusta. Hän sanoo, että monet jotka maan tomussa nukkuvat, tulevat heräämään, jotkut ikuiseen elämään ja toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Daniel kuvailee näitä aivan, kuin ne tapahtuisivat samaan aikaan. Kun tämä tapahtuma on alkamaisillaan, HERRA tulee näyttämään minulle ainoastaan sen joukon, joka tulee ylösnousemaan JUMALAN Valtakuntaan. Sitten kuulen Hänen Äänensä sanovan; suurin osa heistä on jäänyt maan tomuun. Te, jotka tunnette syvällisesti Sanaa, tiedätte, että on aikaväli ensimmäisen ylösnousemuksen ja toisen, tuomioon johtavan, ylösnousemuksen välillä. Siinä on aikaväli.
 
Kun HERRA puhuu, sinun tulee olla hyvin varovainen. Tästä syystä aina kerron ihmisille, että se kutsu, jonka HERRA on antanut minulle, se profeetallinen kutsu, on olla polvillasi. Kun HERRA Puhuu, niin olet polvillasi. Olet polvillasi ja pyydät, että HERRA, voitko kertoa ja paljastaa minulle? Sinun täytyy aina olla polvillasi, koska JUMALA ei puhu kuin ihminen. Jos esimerkiksi rukoilen palvelustyösi puolesta, Hän voi näyttää minulle auton tai pyörän, jota pesen vesisuihkulla puhtaaksi pölystä ja mudasta. Se voi olla valkoinen pyörä, mikä viittaa pyhyyteen. HERRA Puhuu eri tavoin, te tiedätte tämän. Daniel näkee tässä unessa, että kummatkin ryhmät ylösnousevat samaan aikaan.
 
Aivan niin kuin näitte minun antaneen 29. heinäkuuta 2009 Profetian verenvuodatuksesta Syyriassa, Libyassa ja Irakissa. Nukuin lentokentän lattialla Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa ja odotin lentoa Venezuelaan valtameren halki. Tässä keskustelussa lentokentän lattialla, näin ennalta tulevan verenvuodatuksen. Tässä unessa näin myös ensimmäistä kertaa, kun seurakunta oli sisällä Taivaassa. Näin heidän upeat valkoiset pitkät vaatteensa, jotka osuivat maahan saakka laineillen hieman maata pitkin. Näin heidät ylistämässä Valtaistuimen edessä, ja se oli kauneinta ylistystä, mitä olen koskaan kuullut. Kun he kaikki huojuivat puolelta toiselle, heidän vaatteensa välähtelivät kuin kameran salamavalot. Kirkkaus oli kuin tuhansia kameran salamavaloja. Minun täytyi kuitenkin olla varovainen, sillä kun heräsin, halusin tietää, kumpi tapahtuu ensin: pääseekö seurakunta ensin Taivaaseen ja sen jälkeen tulee se verenvuodatus? Vai vuotaako veri ensin ja vasta sen jälkeen seurakunta pääsee sisälle? Onko niin, että veri vuotaa ensin halki Syyrian ja Libyan aiheuttaen sen näkemäni verenvuodatuksen ja sen jälkeen tulee MESSIAS? Vai onko niin, että MESSIAS tulee ensin ennen verenvuodatusta? Sillä ne olivat hyvin lähellä toisiaan samassa unessa. Tämä on vastuullista, kun JUMALA puhuu kanssasi! Sillä jos julistat ihmisille, että veri tulee ensin, he eivät silloin välttämättä valmistautuisi. Sen takia, tässä keskustelussa, olen sanonut, että joka tapauksessa olen nähnyt kummatkin. Halleluja.
 
 
 
Daniel näkee kummatkin eli heidät, jotka ylösnousevat Ikuisuuteen JUMALAN kanssa ja heidät, jotka ylösnousevat tuomioon. Kun aika on lähellä, niin nyt HERRA näyttää minulle ainoastaan sen joukon, joka ylösnousee ikuiseen JUMALAN Valtakuntaan. Kun Daniel näkee seurakunnan ylösnousemuksen, hän näkee kaksi ryhmää. Yksi ryhmä ylösnousee Taivaaseen ja toinen joukko ylösnousee tuomittavaksi. Daniel näkee nyt uudestaan sen ryhmän, joka kohoaa ylös ja sen ryhmän sisällä hän näkee nyt kaksi alaryhmää. Hän sanoo kaksi ryhmää; toinen menee Ikuisuuteen ja toinen helvettiin. Sen ryhmän sisällä, joka menee Ikuisuuteen, on kaksi alaryhmää. Yhtä ryhmää hän kutsuu viisaiksi: viisaaksi seurakunnaksi, kristityiksi jotka ovat viisaita, viisaiksi kansoiksi, viisaaksi palvonnaksi. Hän näkee yhden alaryhmän, jotka ovat niitä viisaita ja he loistavat kuin taivaanvahvuus loistaa. Siinä toisessa alaryhmässä hän näkee heidät, jotka johdattavat monia vanhurskauteen. Hän tarkoittaa tässä vanhurskauden opettajia. Sitten hän sanoo, he jotka ovat viisaita, loistavat kuin taivaanvahvuus loistaa, mutta he, jotka johdattavat ihmisiä vanhurskauteen, tulevat loistamaan vieläkin kirkkaampina kuin taivaanvahvuus! He loistavat kuin tähdet! Tiedäthän, kuinka tähdet erottuvat säteilevinä ja loistavina taivaalla? He loistavat kuin tähdet iankaikkisesta iankaikkiseen. Halleluja.
 
Mikä on tämän sanoma? Kuunnelkaa kallisarvoiset rakkaat ihmiset; aloitetaan niistä viisaista. Jobin kirja 28. Halleluja. Sanoin, että tulee aina viitata Raamattuun ja sieltä saamme sen sanoman. Voit käyttää tätä peilinä, josta tarkastelet itseäsi. Voit verrata itseäsi näihin ominaisuuspiirteisiin, joita näet Raamatussa kysyen itseltäsi: olenko minä viisas? Hän sanoo; viisaat tulevat pääsemään sisälle Taivaaseen. Job 28:25-28:
 
25 Kun hän antoi tuulelle voiman ja määräsi mitalla vedet, 26 kun hän sääti lain sateelle ja ukkospilvelle tien, 27 silloin hän sen näki ja ilmoitti, toi sen esille ja sen myös tutki. 28 Ja ihmiselle hän sanoi: 'Katso, Herran pelko-se on viisautta, ja pahan karttaminen on ymmärrystä'. (Job. 28:25-28).
 
Halleluja, nyt alatte ymmärtää, mitä HERRA Sanoo tämän unen kautta, kun Hän näytti minulle kuolleiden ylöstempauksen Taivaaseen. Kun Daniel näki tämän, hän kirjoitti viisaasta seurakunnasta. Hän sanoo, että viisaan, Taivaaseen sisälle pääsevän seurakunnan, ruumiit ovat kirkastetut ja heidän vaatteensa ovat kirkkaat; sellaisen seurakunnan identiteetti on viisas seurakunta. Kuulet Jobin kuvailevan jakeessa 21, että minne tahansa menetkin: taivaalle, mereen tai lintujen luokse; kukaan ei tiedä missä viisaus asuu. Vaikka lentäisit lentokoneella etsimässä sitä, et sitä voisi löytää. Vaikka menisit kansainväliseen avaruuskeskukseen, et löytäisi sitä. Menet sinne ja huomaat, että se ei ole siellä. Myöhemmin hän sanoo, että ainoastaan JUMALA tietää, missä viisaus asuu. Hän sanoo, katso: HERRAN pelko - se on viisautta! Tarkoittaen, että esittelemällä tämän valtavan unen ja lähettäen minut Tšekkeihin, HERRA pohjimmiltaan lähettää minut ilmoittamaan seurakunnalle; että katso, tämä on viisauden hetki seurakunnassa! Katso, tämä on HERRAN pelon aika seurakunnassa! Katso, tämä on HERRAN pelon aika saarnastuolissa! Halleluja. Sitten kysymys kuuluu: Mitä sinun tulisi kysyä itseltäsi kuullessasi tämän? Sinun tulisi kysyä itseltäsi: Siitä saakka, kun minusta tuli kristitty; olenko tosiaan elänyt elämääni HERRAN pelossa? Siitä saakka, kun minusta tuli kristitty, olenko elänyt pelastustani HERRAN pelossa?
 
HERRA on lähettänyt minut seurakuntaan ravistelemaan sitä, jotta se voisi herätä. Hän sanoo, että JUMALAN Valtakunnan sisäänpääsyyn on olemassa standardi. Hän sanoo, että välinpitämätön elämä ei voi viedä sinua JUMALAN Valtakuntaan. Se huoleton, välinpitämätön elämäntyyli, jonka näet ympärilläsi; kristityt eivät edes välitä, miten pukeutuvat tai mitä tekevät. Se välinpitämätön elämäntyyli, jonka näet Euroopassa, ei voi päästää sinua sisälle Taivaaseen. Se tulee nöyryyttämään sinua tuona päivänä. Muistatte tomussa kieriskelyn ja hampaiden kiristelyn. Sillä kun seurakunta on otettu, niin kuin olen nähnyt, sen jälkeen tulet kieriskelemään tomussa. Miksi? Koska joku tulee luoksesi ja sanoo: ”hei, sinähän olit kristitty ja olit hyvin omistautunut ja kävit paljon seurakunnassa ja jäit jäljelle etkä päässyt sisälle?! Mutta minä tapasin juoda baarissa ja kuljin naisten ja prostituoitujen matkassa!” Paholainen tulee nauramaan sinulle. Ymmärsitkö? Jos et valmistaudu kristittynä tuota päivää varten, jopa saatana tulee nauramaan sinulle ja kysymään, että jos olit uudestisyntynyt kristitty ja jäit jäljelle, mitä varten sitten Risti oli? Tämän takia tulen ravistelemaan seurakuntaa, jotta seurakunta, joka on hyvin moderni Euroopassa, voisi herätä ja tulla herkäksi synnille ja kutsua syntiä synniksi! Sillä täällä Euroopassa pelkäät joskus kutsua syntiä synniksi. Olette niin moderneja. Haluatte maalata synnin valkoisella maalilla. ”Älä saarnaa tuolla tavoin, laitat liikaa psykologista painetta ihmisille.” Mitä jumalaa Eurooppa oikein palvoo?
 
Afrikassa miljoonat ihmiset kuuntelevat tätä nyt suorana lähetyksenä. Kun Afrikassa palvottiin elefantteja, vuoria ja jokia, kuuta ja aurinkoa, niin jotkut Eurooppalaiset purjehtivat isolla veneellä Afrikkaan. He ottivat riskin saada malaria tai Tzetze-kärpäsen levittämä tauti. Jotkut Afrikan leopardit ja ihmissyöjiksi kutsutut leijonat söivät heidät. Joskus kun he menivät tapaamaan afrikkalaisia heimoja, eivätkä löytäneet tapaa kommunikoida heidän kanssaan, nuo afrikkalaiset tappoivat heidät. Afrikkalaiset palvoivat vuoria, jokia ja elefantteja, kuuta ja aurinkoa, ja jotkut valkoiset eurooppalaiset ottivat riskin ja menivät Afrikkaan. He sanoivat siellä Afrikassa, että pyydämme, lopettakaa! JEESUS meni jo ristille! Älkää palvoko aurinkoa! Palvokaamme nyt JEESUSTA! Evankeliumi levisi näin Afrikkaan. Jotkut eurooppalaiset ottivat riskin. Kuitenkin nyt kun MESSIAS on tulossa, HERRA on nähnyt, että nyt Eurooppa puolestaan palvoo aurinkoa. Eurooppalaiset palvovat nyt kuuta ja syöpäsairaaloita. Eurooppalaiset ovat kiireisiä palvoessaan hyviä lääkäreitä. He sanovat, jos saan syövän, menen syöpäsairaalaan. He leikkaavat syövän pois ja hoitavat minua. Eurooppalaiset palvovat nyt teknologiaa. Kaikki vastaukset ja ratkaisut löydetään teknologiasta. Eurooppalaiset palvovat hyviä maanteitä. Jos haluat mennä Prahan kaupunkiin, niin sinun ei tarvitse ensin mennä polvirukoukseen. Yksinkertaisesti menet vain autoon ja ajat sinne. Eurooppalaiset palvovat hyviä maanteitä ja hyviä sairaaloita, hyviä yliopistoja, matematiikkaa, fysiikkaa; tietokoneen tuottamia ohjelmistoja, sovelluksia ja ratkaisuja. HERRA on nyt sanonut, että he palvovat seksuaalista moraalittomuutta ja homoseksualismia. HERRA on nyt sanonut, nouse sieltä mustasta Afrikasta! Olen nähnyt, että valkeus on tullut nyt sinne mustaan Afrikkaan. Juokse nyt Eurooppaan ja kun pääset perille, sano heille ”lopettakaa!” MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie! Palataan takaisin JEESUKSEN luokse ja palvotaan ristiä ja verta!
 
Mikä tahansa meidän tilanteemme onkaan, niin JEESUS on vastaus. Ei ole mitään toista vastausta. Mikä tahansa meidän tilanteemme sitten onkaan, olemme vaikka etsimässä parempaa taloudellista ratkaisua pörssimarkkinoilla, tai etsimme parempaa ratkaisua laserleikkaukseen. Sillä ei ole väliä. Annetaan JEESUKSEN olla vastaus elämässämme! Sillä kun afrikkalaiset palvoivat elefantteja ja suuria käärmeitä metsässä, silloin eurooppalaiset tulivat. He sanoivat afrikkalaisille, pyydämme, lopettakaa. JEESUS on mennyt jo ristille. Nyt Hän näkee, että tällä puolella te taas palvotte kuuta, aurinkoa, taloutta, teitä, yliopistoja. Olette kiireisiä palvoessanne niitä. Hän sanoo, juokse sinne ja sano heille; lopettakaa tuo! Valmistakaa tie ja alkakaa ylistää JEESUSTA.
 
HERRA sanoo, että Danielin näyssä ja havainnoissa Profeetta Danielille näytettiin juuri ne viisaat, jotka pääsivät sisälle Taivaaseen. Toisin sanoen HERRA sanoo; ainoastaan viisaat pääsevät sisälle. Ei ole väliä, oletko eurooppalainen, afrikkalainen, amerikkalainen vai aasialainen. Ei ole merkitystä yhteiskuntaluokalla. JUMALAN standardi on HERRAN pelko. Tästä syystä Hän on lähettänyt minut Eurooppaan kysymään teiltä; siitä lähtien, kun vastaanotit JEESUKSEN, oletko elänyt elämääsi HERRAN pelossa? Muista, että kun elät elämääsi HERRAN pelossa, on tiettyjä asioita, joita et voi tehdä. Kun elät HERRAN pelossa, on tiettyjä asioita, joita et voi tehdä, se on mahdotonta. Tässä maassa nuori mies ja nuori nainen sanovat olevansa kristittyjä, mutta elävät yhdessä ilman avioliittoa! Onko tämä HERRAN pelkoa? Ja koska pastorilla ei ole ollenkaan HERRAN pelkoa, hän ei pysty edes nuhtelemaan tällaista! Itseasiassa pastori voi sanoa kohautellen olkapäitään, että en halua laittaa ihmisille psykologista painetta. Koska he ovat ainoita ihmisiä seurakunnassani, en halua pelotella heitä pois.
 
Annahan kun kysyn sinulta jotakin; haluatko 1000 ihmistä seurakuntaasi, jotka ovat menossa helvettiin? Vai haluatko mieluummin kaksi ihmistä, jotka ovat menossa Taivaaseen? Haluan mieluummin viisi perhettä seurakuntaani, jotka ovat pyhiä ja valmistautuvat JUMALAN ikuiseen valtakuntaan. Alussa kun kerroin tämän Kenialle, kenialaiset sanoivat, että ”ooh tämä sanomasi on liian vahvaa. Sinä nuhtelet rahaa. Sinä nuhtelet rahan rakkautta seurakunnassa. Tämä sanoma on liian kovaa ja kitkerää, karvasta. Se ei ole makeaa.” He tapasivat kysyä; ”kuka vastaanottaisi tämän kaltaisen sanoman?” Ihmiset tulevat juoksemaan pois seurakunnastani! Mutta tohtori Onjoro Keniasta täällä on esimerkki. Hänellä oli 27 ihmistä seurakunnassa. Sanoin hänelle, että ala nuhdella heitä kunnolla. Pelkona oli, että hän tarvitsi rahaa seurakunnan tilan vuokraan sekä hieman rahaa ruokaan ja muuhun. Ja siellä olin ja sanoin hänelle, että mene ja ala nuhdella heitä! Ensin hän ei kuullut oikein kunnolla, mutta kerroin hänelle, että älä huoli, elon JUMALA, jolle sato kuuluu, tulee tuomaan niitä ihmisiä, jotka rakastavat JUMALAA! Tulet rakentamaan pyhän seurakunnan! Nyt hänellä on enemmän kuin 16 000 ihmistä hänen seurakunnassaan! Seurakunta on täynnä ihmisiä, jotka halajavat Taivaaseen ja pyhyyttä. Joka päivä he haluavat vanhurskautta ja pyhyyttä. He haluavat JEESUKSEN, he haluavat ikuisuuden. He haluavat Taivaaseen. He haluavat ikuisen elämän, ikuisen elämän. Sen he haluavat. Tästä syystä sanon, että ihmiset myös Tšekeissä haluavat ikuisen elämän. He ovat väsyneitä tähän elämään syövän ja diabeteksen kanssa. Tämä elämä on täynnä ongelmia. Valmistautukaamme kauniiseen ikuiseen rauhaan ja elämään JUMALAN kanssa.
 
Daniel näki heidät, jotka ovat viisaita ja pääsevät sisälle Taivaaseen. Autoin teitä täällä tietämään, mitä tarkoittaa ’viisaat’ ja menin Jobin kirjaan. Näet kuinka Job kuvailee niitä viisaita. Job oli viisas mies Raamatussa ja hän sanoo, että HERRAN pelko on viisautta. Mitä näet, jos katsot Job 1:1? Millaista on viisas elämä? Tänään on totuuden päivä tässä maassa! Annan vain yksinkertaisesti teille sen sanoman, joka rakensi perustan tälle herätykselle, sille historialliselle herätykselle, joka sai alkunsa, kun Mooseksen JUMALAN Pilvi tulee alas tässä ajassa!
 
 
Raamattu lupaa Jälkimmäisen Kirkkauden ja nyt Jälkimmäinen Kirkkaus on tullut. Kuinka suuri kunnia on tulla tänne ja julistaa se teille ja kertoa, että meidän JUMALAMME tulee pian ottamaan seurakunnan. Kuinka voimallista ja mahtavaa. Halleluja! Muistakaa, että tämä on täysin ilmaista. Kukaan ei ole maksanut tänne pääsymaksua kuullakseen tämän. Koska Hän on lähettänyt teille halvimman orjan. Kaikilla on varaa häneen. Kerroin kunnianarvoiselle tuomarille sekä pastori Bandalle, jotka istuvat täällä, että minulla on erityinen suhde Tšekin maahan. Etsikää minulle vain hotelli ja tulen maksamaan sen itse ja järjestäkää kokous teidän talonne olohuoneeseen. Vaikka teitä olisi viisi ihmistä, niin minä tulisin ja antaisin teille sanoman MESSIAAN tulosta. Mutta katsokaa näitä kaikkia, jotka istuvat täällä ja niitä ”miljoonia”, joita täällä mukana olevat ”edustavat”! Tämä on kaunista. Halleluja! Tulen takaisin tänne useammin ja meillä tulee olemaan parantumiskokous täällä ja HERRA tulee parantamaan ihmisiä täällä. Halleluja. Nyt Hän sanoo, Jobin kirja 1:1:
 
Uusin maassa oli mies, jonka nimi oli Job. Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi Jumalaa ja karttoi pahaa. (Job 1:1).
 
Hän pelkäsi JUMALAA ja karttoi pahaa. Hän oli nuhteeton. Vanhassa Testamentissa sanaa ’nuhteeton’ käytettiin kuvailemaan uhria, joka tuotiin JEHOVALLE. Sinun täytyy saada virheetön eläin, ilman virhettä, vikaa. Tätä eläintä, ilman virhettä, kutsuttiin virheettömäksi uhriksi. Kun JEESUS tuli, niin Hänen toisesta nimestään tuli Nuhteeton. Hänestä tuli JUMALAN täydellinen Karitsa, joka oli moitteeton ja siksi oikeutettu menemään kuolemaan puolestamme. Näet selvästi, kuinka Job yrittää auttaa määrittelemään sen seurakunnan viisaaksi seurakunnaksi, joka ylösnousee ja pääsee sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Daniel sanoo: he jotka ovat viisaita. Sitten kysyt itseltäsi: siitä alkaen, kun sinusta tuli kristitty Euroopassa, oletko noudattanut nuhteetonta elämää? Sen sijaan löydät ihmisiä asumassa yhdessä ilman avioliittoa, ihmisiä valehtelemassa ja elämässä välinpitämätöntä elämää ja postmodernia kristillisyyttä. HERRA on lähettänyt minut tänne terävöittämään sinun pelastustasi, antaen sinun tietää, että tässä hetkessä meidän tulee olla herkkiä, niin että emme hyväksy mitään syntiä. Katsohan kristittyjen elämää tänä päivänä. Tämä on yksi vauraimmista maista, mitä olen nähnyt. Kuitenkin kaikki tämä vauraus on tehnyt kristityt tunnottomiksi ja turtuneiksi synnille. He eivät voi huomata ja tuntea syntiä. Olen tullut, jotta voisit kutsua syntiä synniksi. Sillä Taivaassa ei tule olemaan moderneja kristittyjä, vaan siellä tulee olemaan pyhiä kristittyjä.
 
 
 
Daniel sanoi: tuona aikana sinun kansasi, minun kansani, joiden nimet löydetään kirjoitettuna Kirjasta, tullaan vapauttamaan. Mikä on tämän sanoma kansakunnille? Jos luet 2. Korinttolaiskirje 6:14-18, siellä on selvästi määritelty, keitä JUMALA kutsuu ’minun kansakseni, sinun kansaksesi’, jotka pääsevät sisälle Taivaaseen. Joten sinulle ja minulle on tärkeää tietää, keitä JUMALA kutsuu ’minun kansakseni’. Kuinka kaunis päivä Euroopassa! Olen niin iloinen, että tulin! Olen edullinen. Tulen ilmaiseksi. Kaikilla on varaa minuun. Ainoastaan yksi sähköposti ja sitten minä tulen. Kaikilla on varaa tähän, eikö? Halleluja. Minä tulen Afrikan maaseutukylistä, sieltä ruohokattoisista savimajoista. Tämä on halpaa ja kaikilla on varaa. Kirjoita minulle vain yksi sähköposti ja tulen. Halleluja! Sitten tulemme puhumaan loisteliaasta JUMALAN Valtakunnasta. Tulemme puhumaan Ikuisuudesta, kuinka päästä sisälle. Minulle tämä on suuri kunnia. Kuka minä oikein olen, että HERRA voi lähettää minut näin upean viestin kanssa? Kuka minä olen, että Hän voi lähettää minut sanomaan, että katsokaa: KUNINKAANI on tulossa! Tämä on siis suuri kunnia. On niin monia, jotka Hän olisi voinut lähettää! Halleluja. Lukekaa kanssani 2. Kor. 6:14-18:
 
14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? 15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". 17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani 18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias". (2. Kor. 6:14-18).
 
Mikä oli siis sen sanoma, kun Daniel näki tämän unen, jossa kuolleet maan tomussa heräävät ja ylösnousevat Taivaaseen? Daniel tähdentää, että hän näki erityisen joukon ihmisiä, joita kutsutaan ’minun kansakseni’. Hän sanoo, jokainen jonka nimi löydetään kirjoitettuna Elämän Kirjasta, tullaan vapauttamaan. Haluat tietää, keitä tämä erityinen joukko on, joita JUMALA rakastaa niin paljon kutsuen heitä minun kansakseni? Daniel näkee heidän pääsevän sisälle. Nyt näet, 2. Kor. 6:14-18, tämän seurakunnan ominaisuuspiirteet. Hän sanoo, että se on seurakunta, jossa ei ole mitään yhteistä osaa uskovaisella uskottoman kanssa. Pidä huolta, että et tulkitse väärin tätä sanomaa. Hän ei sanonut, että et voisi evankelioida uskosta osattomia! Hän ainoastaan sanoo, että tämä seurakunta, minun kansani, on erottautunut seurakunta. Hän sanoo: mitä yhteistä on valkeudella ja pimeydellä? Kun näin Taivaan avautuvan ja Kirkkaus tuli alas, se ajoi pois pimeyden. Tästä löytyy tämän seurakunnan, ’minun kansani’, kuvaus. Kirkkaus ei neuvotellut pimeyden kanssa, vaan Kirkkaus otti vallan pimeydestä ja näin tapahtui vallankumous. Tämä on se tilanne, jonka näin. Niiden välillä ei ollut neuvottelua, keskustelua. Kirkkaus tuli ja otti hallintavallan! Kirkkaus tuli ja voitti ajaen pois pimeyden!
 
HERRA kysyy: mikä on tämä Euroopassa meneillään oleva keskustelu? On niin paljon keskustelua. Kristityt ovat kiireisiä pitäen neuvotteluita vihollisen kanssa: ”Ooh, eikö seurakunnan tulisi sallia eutanasia? Eikö meidän tulisi sallia homoseksualismi? Voisimmeko neuvotella siitä? Älkäämme loukatko tuota ihmisryhmää! Yritetään ymmärtää, miltä heistä tuntuu.” - Älkää yrittäkö tuota! Paholainen on valehtelija. Halleluja. Olen tullut kutsumaan syntiä synniksi! Mikä oikein on tämä neuvottelu, jota näen Euroopassa? ”Ooh minun tyttäreni ovat nyt aikuistumassa, he ovat nyt 15 ja 16 -vuotiaita. Psykologit sanovat, että heidän täytyisi alkaa treffaamaan poikaystäviä, jotta he voisivat kasvaa normaalisti. He tarvitsevat poikaystäviä. He voivat mennä makaamaan poikaystäviensä kanssa, se on ok, olemmehan moderneja ihmisiä.” - Ei! Mitä jumalaa Eurooppa oikein palvoo?! Se jumala, jota te palvotte Euroopassa ja se Israelin JUMALA, jota minä palvon, ovat kaksi eri jumalaa! Häntä, jota minä paljon, kutsutaan Israelin Pyhäksi, Pyhä, Pyhä! Hänellä ei ole neuvotteluita synnin kanssa. Hän sanoo, mitä yhteistä on valkeudella ja pimeydellä?
 
Kun JEESUS meni ristille, Hän poisti meidät kuolemasta ikuiseen elämään. Ei JEESUS jättänyt meitä siihen puolitiehen, keskelle harmaata aluetta. Sillä pelastuksella, jonka vastaanotimme, ei ole mitään yhteyttä pimeyden kanssa, se ei voi sekoittua pimeyden kanssa. Ei, ei! Se on valkeuden evankeliumi. Miksi Eurooppa sekoittaa valkeutta ja pimeyttä toisiinsa? Eurooppa neuvottelee jatkuvasti: ooh, olemme kristittyjä, mutta käymme elokuvissa. Kuinka voit olla uudestisyntynyt ja käydä elokuvissa katsomassa moraalittomia ihmisiä? Kuinka hän pettää vaimoaan sihteerin kanssa, kuinka hän ampui ja tappoi jonkun, menet katsomaan tällaista. Miksi seurakunta aina neuvottelee evankeliumista? Kun HERRA kuoli puolestamme, Hän oli radikaali meidän suhteemme. Voit kuvitella; Kirkkauden Kuningas kuoli julkisesti. Hänet ristiinnaulittiin julkisesti. Se on hyvin radikaalia. Se pelastus, jonka saimme JEESUKSELTA, on radikaali! Siinä ei ole ollenkaan neuvottelua. Tästä syystä Hän sanoo, et voi keskustella.
 
Kun Daniel näki minun kansani, sinun kansasi, hän näki erottautuneen kansan, jossa valkeus ja pimeys eivät voi sekoittua. Jossa synti on synti. Tästä syystä olen tullut Eurooppaan. Olen hyvin siunattu ja iloinen, koska Kenian herätyksen tähden minulla on todistusaineistoa siitä, että tämä on totta. Tämä tässä toimii! Seuraat tätä ja näet historiallisen herätyksen. Minulla on todistusaineistoa, että tämä tie on se oikea tie. Jopa se JUMALAN Pilvi, joka tuli ennen Uutta Testamenttia, on tullut nyt alas. JUMALA on tullut alas. Tämä tie on se totinen ja oikea tie tälle kansakunnalle seurata. Koska kaikki haluavat nähdä JUMALAN kirkkauden. Halleluja. Hän sanoo, se on seurakunta, jossa et voi sekoittaa valkeutta, saamaasi pelastuksen valoa pimeyden kanssa. Hän sanoo, et voi sekoittaa JEESUKSEN ja epäjumalien palvelemista yhteen! Olen tullut Eurooppaan kertomaan seurakunnalle, että meidän täytyy palata takaisin alkuperäiseen evankeliumiin.
 
 
Tänä aamuna, kun jaoin näyn upeista hengellisistä Hääsormuksista, mainitsin että nuo Hääsormukset ovat muinaiset, antiikkiset. HERRA laittoi minut tietämään tuossa keskustelussa, että minne tahansa menet tässä maailmassa tänään, et voisi koskaan löytää niitä sormuksia. Ne olivat muinaisia. Aivan kuin sinun esivanhempasi, isoisäsi tai isoäitisi, ottaisivat pois hääsormuksensa ja antaisivat sen sinulle vuonna 2016. Kun katsot sen muotoilua, se on hyvin antiikkinen. Siinä on sanoma, sillä tämä puhuu niiden sormuksien kantajista. Tässä sanomassa hääsormuksista HERRA sanoo, että Raamattu lupasi Jälkimmäisen Kirkkauden, joka tulee olemaan suurempi. Kuitenkin, kun katsot seurakuntaa Euroopassa, näet, että JUMALALLA ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kaivata alkuperäistä primitiivistä seurakuntaa. Sillä tässä seurakunnassa he saarnasivat JEESUSTA KRISTUSTA RISTIINNAULITTUNA JA YLÖSNOUSSEENA. He elivät elämäänsä koko ajan muistaen ja tunnustaen JEESUSTA KRISTUSTA ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Heidän voimakas todistuksensa oli aina, että JEESUS KRISTUS on ylösnoussut ja ristiinnaulittu meidän puolestamme. Kun he mursivat leipää, niin he mursivat leipää mielessään JEESUS KRISTUS ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. He eivät saarnanneet postmodernia filosofiaa, postmodernia teologiaa. Nukkuessaan ja kun he näkivät unta, heillä oli silloinkin mielessään JEESUS KRISTUS ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Kun he heräsivät, heidän mielessään oli JEESUS KRISTUS ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Ja kun tuli aika kuolla, kuoleman hetkelläkin JEESUS KRISTUS oli heille ristiinnaulittuna ja ylösnousseena. Jotkut heistä mestattiin ja ristiinnaulittiin pää alaspäin sen vuoksi, että he käänsivät Raamattua. Kun HERRA katsoo tämän päivän modernia seurakuntaa ja seurakuntaa ennen vanhaan, Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin kaivata sitä alkuperäistä uskollista seurakuntaa, uskollista.
 
Ja te afrikkalaiset täällä: te tykkäätte mennä maahanmuuttovirastoon ja valehdella siellä! ”Ooh, jos palaan kotimaahani, he tappavat minut ja olenhan nykyään pastori.” Menet maahanmuuttovirastoon ja valehtelet siellä saadaksesi passin ja maan kansalaisuuden! Kuinka kaksi sokeaa voi toisiaan taluttaa? Kuinka voit olla toisien vapauttaja, kun itse et ole vielä vapautunut? Valehtelet ja sanot olevasi pastori! Ihmiset tässä maassa ovat hyvin viisaita. Kun valehtelet kerran heille, niin he eivät voi enää luottaa sinuun. Se on lopussa. Kun yrität valehdella uudestaan, niin he sanovat sinulle, ei, ei, ei! etkä voi enää saarnata heille. Jos haluat olla maasi vapauttaja, huolehdi, että sinä itse olet ensin vapautunut! Poista ensin hirsi omasta silmästäsi. Puhun tässä vain herätyksen työkaluista. HERRA on lähettänyt minut tänne herättämään ihmiset Euroopassa. Joskus, jos ihmiset nukkuvat Euroopassa, joku voi tulla Afrikasta ja aloittaa herätyksen. Mutta hän ei voi tulla valehdellen! Minun JUMALANI on pyhä. Ymmärsitkö? Halleluja.
 
Totuuden hetki on tullut. Jos en puhu teille totuutta, niin minun JUMALANI tulee ajamaan minut ulos ja tuomaan toisen henkilön. Tästä syystä minulla on nolla toleranssi syntiä kohtaan. En halua ihmisten rakastavan minua, sillä ei ole väliä. Haluan teidän rakastavan JEESUSTA. Puhun vieläkin näistä erityisistä ihmisistä, ’minun kansastani’. Halleluja. JEESUS on HERRA! Aamen. Ilmestyskirja 21:3. Hän sanoo:
 
3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; (Ilm 21:3).
 
Kun Daniel näki tämän unen, hän näki erityiset valitut nimeltään ’minun kansani, sinun kansasi’. Katsokaa, mitä Daniel näki. Katsokaa, miten suuri on Danielin näyn ilmestys. Hän sanoo, että tämä seurakunta, jota kutsutaan ’minun kansani seurakunnaksi’ on JUMALAN asumus. He ovat Pyhän Hengen pyhä asumus, JUMALAN Hengen pyhä temppeli. HERRA sanoo, että tämän seurakunnan tulee olla Hengellä täytetty seurakunta. Kysymys kuuluu: oletteko Pyhällä Hengellä täytetty seurakunta? Daniel näki, että vain tämä seurakunta menee sisälle Taivaaseen.
 
 
 
Olen jakanut näyn ja profetian Mustan hevosen vapauttamisesta JUMALAN Valtaistuimelta. Kaikki löytyy netistä, sieltä voit seurata yksityiskohtia. Näyssäni on profetia kansainvälisestä talouskriisistä. Kun tästä profetiasta oli kulunut neljä viikkoa, kaikki kansainväliset pörssimarkkinat kaatuivat, aina New Yorkista Euroopan halki Aasiaan. Jopa minä olin todella hämmästynyt. Tämän näyn jälkeen heräsin ja annoin profetian, mutta miten osasin puhua kansainvälisestä talouskriisistä? Tulen käyttämään tätä esimerkkinä kuvaillessani sitä seurakuntaa, jota Hän kutsuu ’minun kansani’. Keskitymme tässä kuvailemaan Kristuksen morsianta. Määrittelemme tässä seurakuntaa, jonka Daniel näki menevän ylös ja pääsevän sisälle. Kun herättyäni tutkin Raamattua kohdasta, jossa puhutaan Mustasta hevosesta, ymmärsin, että näkyni viittasi maailmanlaajuiseen talouskriisiin. Tämä Raamatun kohta löytyy Ilmestyskirjasta 6:5-6. Kuinka kaunis päivä Euroopassa! HERRA siunatkoon teitä! Haluan tulla teidän tykönne uudestaan!
 
Olen nähnyt valtavan parantumiskokouksen tulevan tähän maahan ja kuinka ihmisiä tulee paranemaan tässä kokouksessa. Tämän näin, kun lähdin Keniasta ja myös eilen uudestaan, kun nukahdin. Tietäkäämme, että HERRA on tullut rakastamaan ja siunaamaan seurakuntaa. Syövät tulemaan katoamaan aivan, kuten Keniassa. Sokeat tulevat näkemään ja kuurot kuulemaan. Miksi? Keniassa jopa aids on parantunut ja lääkärit tulevat todistusten ja dokumenttien kanssa. Yhdellä potilaalla on siis kaksi eri asiakirjaa. Toisessa dokumentissa sanotaan, että tämä on minun potilaani ja hän on aids-positiivinen. Hän kärsii aidsista ja hän syö tällaisia ja tällaisia lääkkeitä. Heillä on monenlaisia lääkkeitä, mitä he ovat syöneet aidsiin.
 
Nämä ihmiset käyvät HERRAN kokouksessa ja he palaavat takaisin sille omalle lääkärille, joka tuntee heidät ja lääkäri tutkii ja huomaa, että aids on nyt negatiivinen! Ei ole enää jälkeäkään viruksesta! JUMALAN Kirkkaus on niin valtavan suurta! Te tiedätte, että saarnaan totuutta, joten aina sanon, että sinun täytyy mennä takaisin omalle lääkärillesi, jolla on sinun potilastietosi. Älä mene toiselle lääkärille, vaan palaa takaisin sinua hoitaneelle omalle lääkärillesi. Tällä tavalla pyyhitään valheet pois seurakunnasta. Sitten lääkärit alkavat lähettää verinäytteitä moniin eri sairaaloihin tutkittavaksi, aina jopa Britanniaan ja Etelä-Afrikkaan saakka ja eri yliopistollisiin sairaaloihin. Lääkärit eivät ensin ota uskoakseen ja sanovat, että ei tämä voi olla mahdollista! He kutsuvat myös muita lääkäreitä yhteen tutkimaan yhdessä asiaa. Kuinka joku aids-positiivinen voi vain yksinkertaisesti käydä kokouksessa ja sen jälkeen mennä verikokeeseen ja testi on nyt negatiivinen?! Kun lääkärit testaavat potilaansa negatiivisiksi, niin myös lääkitys lopetetaan siihen. Keniassa meillä on tapana myös tutkia ja seurata näitä parantuneita rutiinitsekkauksin; otamme jopa dna-testejä, ja seuraamme heitä vähintään vuoden parantumisen jälkeen ja kauemminkin. Saamme todistaa, kuinka oireet ovat todella hävinneet ja pysyvät poissa. Parantuneet alkavat saada lisää painoa. Esimerkiksi viime torstaina he toivat luokseni kaksi parantunutta entistä aids-potilasta. Toinen heistä on Obingo, joka oli syntynyt aids-positiivisena ja nykyään hän opiskelee yliopistossa. Toisen nimi on Sirengo. Kun he toivat heidät, he testasivat heidät taas uudelleen ja he ovat vieläkin negatiivisia ja terveitä! He ovat nyt kasvaneet nuoriksi miehiksi.
 
 
Tämä Kirkkaus on niin voimallista! Tämä sanoma on niin voimallista, sillä se on JEESUKSEN sanoma. Se on JUMALAN jälkimmäisen Kirkkauden sanoma, jälkimmäisen vierailun, jälkimmäisen Voitelun sanoma. Sanoma MESSIAAN tulemuksesta, herätyksestä! Halleluja. Tästä syystä teidän tulisi kuunnella tarkkaavaisesti ja kysyä itseltänne: mitä voisin tehdä ollakseni tuo seurakunta, jota HERRA kutsuu ’minun kansani’? Ilmestyskirjassa 21:3 näemme, että Hän sanoo sen olevan seurakunta, jossa Pyhä Henki asuu. Mennään nyt lukemaan Ilmestyskirja 6:5-6, jossa näemme toisen määritelmän ’minun kansastani’.
 
5 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. 6 Ja minä kuulin ikään kuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
 
Olemme kaikki nähneet, että kun HERRA määrittelee ’minun kansani’, Hän sanoo: katso, JUMALAN asuinsija on nyt ihmisten keskellä. JUMALAN ilmestysmaja on nyt ihmisten keskellä. Hän on nyt tullut asumaan heidän keskelleen. Hän sanoo, he tulevat olemaan minun kansani ja minä tulen olemaan heidän JUMALANSA. Hän sanoo, tulen vaeltamaan heidän keskellään ja he tulevat olemaan minun kansani ja minä tulen olemaan heidän JUMALANSA. Ilmestyskirja 21:3. ’Minun kansani’ -seurakunta on se seurakunta, josta on tullut JUMALAN asuinsija. Teistä on tullut astia, joka voi kantaa JUMALAN Voitelua. Tähän uneen ja profetiaan Mustasta hevosesta sisältyy syvällisempi sanoma. Näet Hänen sanovan: kun tuo Musta hevonen vapautetaan, sen Ratsastaja tulee vaa’an kanssa. Tässä suureessa keskustelussa HERRAN kanssa, näin Mustan hevosen juoksevan ympäri maailmaa joka kansakuntaan. Tästä syystä tässä profetiassa sanoin: maailmanlaajuinen. Se kantaa mukanaan vaakaa ja sille annetaan ohjeistus: JUMALAN Ääni itse sanoi, jos löydät paikan, jossa on puutetta, missä on vain vähän leipää tai ei ollenkaan; tiukenna sitä ja tee asioista vieläkin vaikeampaa. Toisin sanoen tuhoa se paikka! Kun taas löydät paikan, jossa on yltäkylläisyyttä ja runsautta; siunaa, suojele ja puolusta sitä paikkaa! Jos löydät seurakunnan, joka operoi puutteessa, ilman öljyä ja viiniä; Hän sanoo, se ei ole Kristuksen morsian. Tämä on hyvin voimallista ja suoraviivaista sanomaa.
 
Mustan hevosen vapauttamisen profetiassa, joka on dokumentoitu ja kirjoitettu Raamattuun, sanotaan, että tulee olemaan kaksi eri seurakuntaa eli kaksi seurakuntaa yhden seurakunnan sisällä. Hän sanoo, että toiselle seurakunnalle on ominaista puute, heillä ei ole tarjota mitään. Heillä ei ole ilmestystä ja pastorit ovat kuin koomikkoja ja tekevät komediaa. He puhuvat sanahelinää, niitä näitä. Pastorit sanovat, haetaan popcornia ja katsotaan jalkapalloa seurakunnassa. He tekevät tämän kaltaisia asioita. Siellä on puutos. Kuulet pastorin saarnaavan aivan kuin maailman puhujat. Puutteen takia he tuovat vääriä profeettoja ja syövät, mitä tahansa roskaa, koska ovat nälkäisiä.
 
Hän sanoo, että on toinen seurakunta: öljyn ja viinin seurakunta. Muista mitä öljy kuvastaa: JUMALAN Voitelua, seurakuntaa jossa virtaa JUMALAN Voitelu. Siellä Sana on hyvin syvällistä ja rikasta. Tuossa seurakunnassa on tapahtumassa Vierailu. Et voi valehdella heille; sillä unia ja näkyjä nähdään siellä. Jos muistat, että Matteus 25:ssä JEESUS myös puhuu tuosta seurakunnasta: viisaasta seurakunnasta, jolla on öljyä; viisaasta seurakunnasta, jolla on öljyastia. Hän sanoo, viisas seurakunta, jolla on öljyä, pääsee sisälle Taivaaseen! Ihmisestä on tullut JUMALAN asuinsija. Tänään on totuuden päivä, koska meidän todella täytyy tunnistaa kumpaan seurakuntaan kuulumme? Jos me huomaamme, että me emme ole öljyn ja viinin seurakunta, joka nauttii Pyhän Hengen herätystä, millään muulla ei ole enää merkitystä: meidän kavereilla, työpaikoilla, vanhemmilla, rahalla ei ole enää merkitystä! Huolimatta ihmisten mielipiteistä me vain teemme parannuksen ja valmistaudumme olemaan tuo öljyn ja viinin seurakunta!
 
Tämä on hetki määritellä itsemme. Olemmeko se luopumuksessa oleva seurakunta, jossa on kovin paljon abortteja, jossa mies ja nainen elävät yhdessä ilman avioliittoa, jossa pastorit antavat filosofisia opetuksia, maailman teologiaa ja ihmisteologiaa? Vai olemmeko se loistelias öljyn ja viinin seurakunta, jälkimmäisen herätyksen seurakunta, Kristuksen morsian eli viisas seurakunta? JUMALAN Pyhä asumus, JEHOVAN asuinsija, JUMALAN kansa, JUMALAN valitut! Kysymys kuuluu; mihin seurakuntaan kuulumme? Senkaltainen pelastus, mikä meillä on Euroopassa, ei ole kestävä Taivaassa. Sillä kun sinä olet JUMALAN PYHÄ asuinsija, kaikki sinun elämässäsi tulee muuttua! Ystävänne muuttuvat ja sitä mukaa puhelimesi sim-kortin tulee muuttua, koska sinun identiteettisi muuttuu. Kollegasi sanovat, mennään juomaan vodkaa ja viiniä! Sanot ei, menen mieluummin Raamattupiiriin. Kaikki elämässäsi muuttuu.
 
Hän sanoo, viisas seurakunta kantaa öljyastiaa. Lupaus Jälkimmäisestä Kirkkaudesta seurakunnalle oli todellinen lupaus eikä mielikuvitusta. Se on hohtavan valkoinen vaate ja todellinen vaate eikä fiktiota. Se kertoo siihen pukeutujasta, siitä ihmisestä joka pukeutuu siihen. Hän sanoo, että seurakunnassa tulee olemaan Pyhän Hengen virtaus, koska Raamattu lupasi sen! Raamattu on ainoa Kirja maailmassa, jonka täytyy täyttyä sanatarkasti. Ymmärsittekö? Joten tänään meidän tulee määritellä, keitä olemme? Kumpi seurakunta tulemme olemaan? Täällä maantiet ovat hienoja ja asuinalue on rauhallista, mutta minkä tyyppinen seurakunta olemme? Mitä se hyödyttää voittaa omakseen koko tämä maailma ja epäonnistua pääsemään Taivaaseen? Tänään meidän tulee tehdä päätöksiä, jos haluamme päästä JUMALAN Valtakuntaan, sillä tänään on muutoksen päivä. Tämän muutoksen nimi on parannuksenteko. Parannuksenteko tarkoittaa, että olin menossa tiettyyn suuntaan ja Sana iski minuun ja tuomitsi minut, joten tein u-käännöksen ja kuljin vastakkaiseen suuntaan. En poikennut tieltä, vaan kuljin suoraan eteenpäin. Tämä tarkoittaa synnistä täysin pois kääntymistä. Muistatte sen, kun JEESUS otti maljan viiniä ja antoi opetuslapsilleen ja sanoi: juokaa tästä maljasta, tarkoittaen Hänen verensä maljasta.
 
Hän puhuu Mustan hevosen Ratsumiehelle sanoen; kun näet öljyn ja viinin, älä tuhoa tuota seurakuntaa! Tämä tarkoittaa, jos näet Pyhän Hengen seurakunnan, Pyhän Hengen herätyksen, seurakunnan joka on Pyhän Hengen asumus ja JUMALAN asuinsija, jos näet JEESUKSEN veren, JEESUKSEN veren seurakunnan; jos löydät tällaisen seurakunnan, niin säilytä se seurakunta! Puolusta sitä seurakuntaa! Suojele sitä seurakuntaa! Siunaa sitä seurakuntaa! Tämä on Kristuksen seurakunta. Joten tänään meidän täytyy kysyä: olemmeko Pyhän Hengen herätyksen seurakunta? Vai olemmeko sen sijaan moderni seurakunta? Kumpi seurakunta olemme? Koska jos Pyhä Henki asuu sinussa, Hän kertoo sinulle, että on tiettyjä asioita, joita et voi tehdä. Hän tulee muuttamaan elämäsi. Hän tulee sanomaan: et voi juoda alkoholia: ”ooh olin juovuksissa, enkä tiedä mitä tapahtui, heräsin vain hänen kotoaan, en edes muista kuinka päädyin sinne” - Tämä ei voi tapahtua, koska nyt emme voi hyväksyä mitään syntiä! Kun näemme, että tämä tie vie vaaroihin, me vain pysähdymme emmekä mene sitä tietä, joten meitä ei tulla löytämään tuolta tieltä.
 
Jobin kirjassa 28:20 hän kysyy, missä viisaus asuu, eli toisin sanoen, missä viisas seurakunta asuu? Hän sanoo, että jopa kuolema ja tuonela sanovat, me emme tiedä missä viisaus asuu; toisin sanoen me emme tiedä, missä tuo seurakunta asuu. He sanovat: 'ainoastaan korvamme ovat kuulleet siitä vain kerrottavan'. Missä kuolema ja tuonela ovat aikeissa tuhota seurakunnan, sieltä ne eivät tule löytämään viisasta seurakuntaa. Viisasta seurakuntaa ei tulla löytämään paikasta, missä kuolema ja tuonela ovat, sillä sitä ohjeistetaan JUMALAN viisaudella. Kuolema ja tuonela eivät voi löytää heitä. Jos he menevät juomaan, sinua ei löydetä sieltä. Jos he menevät elokuviin, sinua ei löydetä sieltä. Jos seurakunnassa on abortteja, sinun tyttäriäsi ei löydetä sieltä, koska opetat heitä hyvin. Opetat tyttäriäsi pukeutumaan siveellisesti.
 
Ylistätte elävää Israelin JUMALAA. Ylistätte JEESUSTA. Teillä on JUMALAN Pyhä Henki apunanne. Luette ainoaa oikeassa olevaa todellista JUMALAN Sanaa maailmassa eli Raamattua. Kuinka sitten on mahdollista, että muslimit voivat pukeutua pyhemmin kuin kristityt? Kuinka? Te palvotte oikeaa elävää JUMALAA. Te luette ainoaa oikeaa elävää JUMALAN Sanaa, sitä kirjaa, jonka tulee täyttyä, Raamattua. Tämän kirjan tähden aids on parantunut ja kuulot kuulevat! Syntymästään saakka sokeat voivat nähdä! Tulimme juuri Nigeriasta, jossa sokeat silmät avautuivat. Lagosissa, Nigeriassa on ollut suuri juhlinta, koska kokouksessa parantuneet ovat vieläkin parantuneita! Meillä on se ainoa kirja, joka on elävän JUMALAN elävä kirja; mutta kuinka muslimien tyttäret pukeutuvat minihameiden sijaan pidempiin hameisiin ja pyhemmin kuin seurakunta?! Kuinka noloa. Kuinka voit evankelioida heitä? Kuinka voisit mennä muslimin luokse ja sanoa, haluan sinun kääntyvän ja tulevan JEESUKSENI tykö? He tulevat kieltäytymään ja sanomaan ei ei ei ei, en halua vaimoni ja lasteni pukeutuvan tuolla tavoin kuin te. He näkevät, kuinka kristityt keräävät rahaa televisiossa. Sekin saa heidät kieltäytymään tulemasta JEESUKSEN luokse. He kysyvät missä on tilaa köyhälle naiselle seurakunnassanne?
 
 
 
Meidän täytyy olla siis varovaisia, sillä Hän sanoi tässä unessa, että vain viisas seurakunta pääsee Taivaaseen. Hän sanoo myös, että ’he jotka johdattavat ihmisiä vanhurskauteen’; he tulevat olemaan kirkkaampia kuin viisas seurakunta, he tulevat olemaan kuin tähdet. Pilotit tietävät, että kun kone nousee yöllä Australian Sydneyn lentokentältä; tällä puolella loistaa aina iso tähti navigoidakseen teitä ja tiedät, että olet oikealla reitillä. Koneen ohjaamosta näet näytöltä suunnan, mutta kuitenkin katsot, että tähti on myös oikealla suunnalla. He, jotka johtavat monia vanhurskauteen tulevat navigoimaan monia JUMALAN Valtakuntaan. ”Kuin tähdet aina ja iankaikkisesti”. Jos katsot tähtiä öisin, näet kuinka kauniita ne ovat. Niiden valo on hyvin voimakasta. Matemaatikot kertovat, että valon matka tähdestä maahan kestää niin ja niin monta miljoonaa vuotta. Vau! Ja kun se saapuu maahan, se on vieläkin vahvaa. ’He, jotka johtavat monia vanhurskauteen’, heidän valonsa tulee loistamaan voimakkaasti ja kestävästi aina ja iankaikkisesti. Tiedät, että jos poistaisit valospotit pois tämän salin katosta, niin täällä olisi rumaa. Samalla tavalla, jos poistaisit kaikki tähdet taivaalta, näyttäisi hyvin rumalta. Tähdet antavat taivaalle sen kauneuden. Voisiko olla, kun vanhurskaat menevät Taivaaseen, he antavat Taivaalle sen kauneuden? Vanhurskaus! Muistakaa vanhurskaus.
 
HERRA siunaa korkeammalla palkalla vanhurskaudesta. Vanhurskaus on niin kriittisen tärkeää JUMALALLE. Tästä syystä Hän juhlii sitä. Hän juhlii vanhurskautta. Tässä maailmassa he kertovat, että se ja se ovat tämän maan tähtiä. Tämä oli suuri filosofi tässä maassa. Täällä oli sota ja tämä kenraali on tämän maan tähti. Tämän yliopiston professori on tähti. Niin on oleva myös Taivaassa. HERRA pystyy esittelemään ne Taivaan tähdet. Älkää siis pelleilkö vanhurskauden kustannuksella. Minä olen nähnyt sen seurakunnan, jonka JUMALA ottaa. Jos vain tietäisit, miltä Taivaassa näyttää, niin unohtaisit tämän maailman. Alkaisit valmistautumaan tuota Valtakuntaa varten. Halleluja! MESSIAS on tulossa. Profetia on annettu. Olen jakanut täällä sen suuren keskustelun, kuinka he nousevat ylös haudoistaan. Tämä on profetia. Tarkoittaen, tuona päivänä se tulee tapahtumaan kuvatulla tavalla. Jaoin teille siis profetian, että MESSIAS on tulossa seurakunnalle ja meidän tulee valmistautua henkilökohtaisesti. Meidän tulee valmistautua ja huolehtia vaatteestamme.
Olen maininnut tänään muutamia asioita. Olen maininnut, että JUMALA on määritellyt Taivaan standardin. Sitä standardia ei ole määritellyt tämä maailma ja sen päättäjät. HERRALLA on standardi. Kun Hän sanoo, he jotka ovat viisaita, Hän tarkoittaa heitä, jotka elävät JUMALAN pelossa. Sanot: pastorina en voi tehdä tuollaista, koska pelkään JUMALAA! JUMALAN pelko on yksi standardi, jonka HERRA on nostanut esiin täällä. Toinen standardi on vanhurskaus. Hän sanoo, että nämä kaksi: JUMALAN pelko sekä vanhurskaus sisältävät synnin hylkäämisen.
 
Se tarkoittaa, että sinun tulee tehdä hengellinen tarkastus koskien hengellistä elämääsi ja siten löytää, mitkä ovat sellaisia asioita, jotka eivät pidä sisällään JUMALAN pelkoa? Tämän jälkeen hylkäät ne! Tällä tavoin teet tietoisen valinnan, valmistautuaksesi HERRAN tuloon. Nyt olet herkkä, sillä nyt sinä valmistaudut. Et halua mitään, mikä on syntiä. Elät vain elämääsi vanhurskaudessa ja seuraat pyhyyden valtatietä. Kun teet näin, JUMALA tulee käyttämään sinua astianaan tuomaan herätyksen tänne! Nyt voit alkaa saarnata muille. He tulevat tietämään, että jos menet tähän seurakuntaan, niin täällä pastori saarnaa vanhurskautta! Hän ei salli miehien tai nuorien pukeutuvan miten sattuu. Hän ei salli sitä, että tauolla ylistäjät käyvät tupakalla. Tämä pastori saarnaa vanhurskautta ja pyhyyttä ja valmistaa seurakuntaa.
 
Tänä päivänä ei ole vanhurskauden saarnaajia! Joten jos sinä päätät olla vanhurskauden saarnaaja, koska näet tänä päivänä kaikkialla vallitsevan pahan, silloin vanhurskaudellasi tavallaan ´pakotat´ JUMALAN siunaamaan sinua isolla seurakunnalla. Sillä näinä pahoina päivinä ei ole vanhurskauden saarnaajia. Jos sinä päätät nousta vanhurskauden saarnaajana ja nuhdella syntiä kaupungissa, nuhdella syntiä kansakunnassa, nuhdella moraalittomuutta maassa, JUMALA tulee korottamaan sinut! Sinä ´pakotat´ Hänet korottamaan sinut. Sillä Hänen täytyy puolustaa sinua. Hänen täytyy todistaa kansakunnalle, että mitä sinä sanot, on totta! Halleluja. Tästä syystä sanon, että on olemassa standardi; JUMALAN pelon ja vanhurskauden standardi. Jos on jotakin, mitä HERRA puhuu seurakunnalle juuri nyt, se on parannuksenteko ja synnistä pois kääntyminen. Mikä tahansa sydämessäsi nousee KRISTUKSEN yläpuolelle, puhdistamalla sen pois ylläpidät vanhurskautta. Jos olet pukeutunut siihen loistavaan vanhurskauden vaatteeseen, tämä vaate vaikuttaa sinussa vanhurskauden hyveitä.
 
Hän sanoi Moosekselle, erota muista Aaron poikineen ja voitele hänet ja valmista hänelle pyhä vaate kunniaksi ja kaunistukseksi (2. Moos 28:1-4). Kun Aaron valmistautui menemään JUMALAN eteen, hänelle oli asetettu vaatimus tietynlaisesta vaatetuksesta. Olen jakanut täällä 29.7.2009 saamani näyn, jossa olin nähnyt seurakunnan vihdoin päässeen sisälle Taivaaseen ja he ylistävät HERRAA hyvin kauniisti yhdessä. Tämä on profetia, että hyvin pian seurakunnan tulee ilmestyä HERRAN eteen ja siinä on vaatimus liittyen vaatteeseen.
 
Tämä Herätys on isompi kuin Kenia. Tämä Herätys kuuluu seurakunnalle, Kristuksen ruumiille; kuinka siunattu sukupolvi, että Hän voi tulla itse alas puhumaan teille. Se kertoo myös ajasta. Tiedän, että joskus Euroopassa paine tulee liian isoksi, kun systeemi kasaa paineita näissä maissa; kulttuurin paine, modernismin paine, joskus nuo paineet kasvavat todella suuriksi ja ne ovat saaneet sinut elämään elämääsi tietyllä tavalla. HERRA sanoo, että tänään on todellinen mahdollisuus alkaa tehdä voittoja JUMALAN Valtakuntaan ja määritellä meidän Ikuisuutemme ja päättää, mitä tietä meidän tulisi kulkea. Sillä joskus tässä maassa, Euroopassa, olette yrittäneet elää elämäänne kristittyinä ja joskus se on ollut hyvin raskasta. Joskus yritätte tehdä parannusta ja unohtaa menneet ja aloittaa alusta, mutta huomenna kun heräät, huomaat kuinka sama synti vaivaa sinua vieläkin. Ehkä se on tekemäsi abortti, jonka yrität unohtaa ja mennä eteenpäin. Kun yrität puhdistaa vaatettasi, huomenna taas herätessäsi, huomaat että se tahra on vieläkin siinä ja itket. Ehkä se on avioliitto, jonka rikoit ja heitit ulos sen naisen ja sitten kuulit, kuinka hän kärsi ja kuoli. Yrität tehdä parannusta ollessasi uuden vaimosi kanssa, mutta se toinen vaimo, jota käytit hyväksesi, vaivaa sinua jatkuvasti palaten muistoihisi ja itket.
 
HERRA sanoo, että jotkut tahrat voivat olla liian vaikeita puhdistaa. On joitain tahroja, jotka eivät vain koskaan mene pois, mutta juuri nyt HERRA sanoo, jätä ne minulle nyt. Jätä nuo tahrat minulle nyt, koska menin ristille, ja tämä on se hetki puhdistaa vaate. Jätä nuo tahrat. Nostakaa kätenne kaikki ja sanokaa:
 
 
Antakaa kun siunaan teitä.
 
 
Kiitos. HERRA siunatkoon teitä hyvin paljon.
 
 
HUOM! OPETUS JATKUU OSISSA 3 & 4, JOTKA VALMISTUVAT TOUKOKUUN AIKANA.
 
Lähde: Pastorikonferenssi, Tšekki, Brno 20.-21.4.2016. Profeetta Dr. Owuor / suomennos (Osa 2)

Nike Hypervenom Phantom II FG

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)