HERRAN SANOMA EUROOPALLE: JUMALAN KIRKKAUDEN PILVEN VIERAILU - Profeetta Dr. Owuor

Suosittelen lukemaan hienon PDF-lehtiversion TÄSTÄ linkistä.
 
VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI TSEKEISSÄ 20.-21.4.2016   (OSA 3)  SUOMENNETTU!
 
Kiitos hyvin paljon. Rukoilkaamme heti:
 
ISÄ, JEESUKSEN väkevässä nimessä. Haluamme arvostaa Sinua tänä aamuna. Kiitämme Sinua, koska olet avannut tämän oven meille, jotta voimme olla yhteydessä kanssasi, jotta voit puhua meille ja ohjata meitä ja tuoda meille JUMALAN johtajuuden seurakuntaan. ISÄ, pyydän Sinua avaamaan tämän kansakunnan hengelliset korvat ja tämän kansakunnan hengelliset silmät, jotta he tulevat kuulemaan nämä Sanat ja näkemään nämä asiat ja valmistautumaan MESSIAAN tulemukseen. HERRA siunaan heitä ja pyydän, että kun palvelen Sinua täällä, niin tuot parantumisen heille, jotka Sinä haluat parantaa tänään. JEESUKSEN väkevässä nimessä. Aamen.
 
Kiitos. Voitte istuutua HERRAN läsnäolossa. Mikä siunaus tulla jälleen teidän luoksenne! JEESUKSEN väkevässä nimessä. Haluan jälleen sanoa, että minulle on suuri kunnia ja olen todella siunattu saadessani tulla luoksenne puhumaan JEESUKSESTA; MESSIAAN tulemuksesta. Uskon, että ei ole valtavampaa sanomaa kuin se, että Hän on tulossa! Joten tänä ajankohtana, puhuin kunnianarvoisan tuomarin kanssa eilen ja puhuimme siitä, kuinka olemme niin ällistyneitä, sillä odotimme 5-10 ihmistä tänne, ja sitten saimme miljoonia! HERRALLA on suunnitelma tätä maata varten. Halleluja! Kiitos todella paljon, että tulitte. Näen, että tänään tulee olemaan jopa voimallisempaa. Siunaan pastoreita, jotka ovat tulleet monista kansakunnista; Ruotsista, sitten Ranska on jossakin täällä, Hollanti on täällä ja kaikki ovat täällä; Suomi, Tanska, monet kansakunnat ovat täällä. JEESUKSEN väkevässä nimessä.
 
Tänä iltana tulemme käsittelemään hyvin tärkeää sanomaa; sanomaa, joka pyyhkäisee yli maailman neljän kolkan. Siksi tulen luoksenne. Nyt, tulen puhumaan tästä historiallisesta Vierailusta. Ja voitte nopeasti ymmärtää, että kun puhun tästä Vierailusta, niin se viestittää seurakunnalle, että aika on muuttunut! Että asiat ovat edenneet ja aika tullut lähemmäs. Tulen siis ensimmäiseksi kuvailemaan tuota merkittävää unta ja sitten unen pohjalta antamaani profetiaa; profetiaa, jonka annoin ennen tuota Vierailua. Seuraavaksi annan teille sanoman, jota JUMALA puhuu seurakunnalle juuri nyt. JEESUKSEN väkevässä nimessä.
 
Keniassa HERRA on sallinut minun järjestää kokouksen kerran vuodessa, joskus kaksi. Mutta koska meillä on kiireinen ohjelma monille kansakunnille, joskus kokous on vain kerran vuodessa. Kuten tiedätte, jokainen kansakunta haluaa tietää tästä Vierailusta. Normaalisti vuodenvaihteen tilaisuus, siis 31. joulukuuta ja 1. tammikuuta, kun ylitämme yön uuteen vuoteen, on usein hyvin suuri kokous. Tilaisuus on tullut jo liian suureksi tällä hetkellä. Puhumme 92 eekkerin alueesta, jonne tulee kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä, ja he tulevat sinne useita päiviä ennen kokousta. Näette ihmisiä siellä jo ehkä viikkoa ennen kokousta, neljä päivää ennen tilaisuutta he ovat jo kokousalueella.
 
Normaalisti aina ennen kokousten alkua HERRA tulee puhumaan kanssani näistä tulevista konferensseista. Hän normaalisti paljastaa minulle, mitä kokouksissa tulee tapahtumaan. Siinä prosessissa saan tietää todella paljon; niistä monista rammoista, jotka tulevat kävelemään. Saan nähdä heidät jo ennen tilaisuutta. Saan tietää niistä sokeista, jotka tulevat näkemään, kuuroista ja mykistä. Viime yönä HERRA näytti minulle unessa pienen lapsen, jolla on yllään värikkäät vaatteet, jonka äiti tuo konferenssiin. Joskus näen hänen makaavan; en tiedä, onko hän kaatunut, makaako hän, vai onko hän pyörtynyt. En tiedä mikä sairaus hänellä on, mutta hän nousee ylös ja HERRA parantaa tuon lapsen. Näin hänet.
 
 
 

ISÄ JUMALAN KIRKKAUDEN PILVI laskeutui alas avonaiselta Taivaalta suoraan keskelle Parantumiskokousta, Kisumu, Kenia 1.1.2013. Nyt ISÄ JUMALA on tullut Itse alas paimentamaan lampaitaan.

Tämä oli siis 31. joulukuuta vuonna 2012. HERRA tuli puhumaan kanssani sitä ennen, 21. marraskuuta. HERRA antoi minun nähdä tuon kokouksen jo ennen kuin se tapahtui. Tulen nyt kuvailemaan uneni täällä; annoin tuosta unesta profetian. Unessa, jota tulen nyt kuvailemaan, näin itseni seisomassa HERRAN alttarilla ja siellä oli useita miljoonia ihmisiä kokouksessa. Unessa seisoessani alttarilla, jonka ympärille monet miljoonat olivat kokoontuneet, yhtäkkiä löysin itseni katsomassa taivaalle. Katsoessani ylös taivaalle, hämmästyin, koska näin Taivaan avautuvan, ja näin Taivaan sisällä olevan HERRAN Kirkkauden tulevan Pilven, tornadon tavoin, tällä tavoin kuin tornado. Näin Kirkkauden tulevan tuon avoinna olevan sisäänkäynnin läpi. Seuraavaksi unessa, kun Kirkkaus alkoi tulla ulos tornadon lailla näin, että tuona hetkenä historiallinen Parantumisvoitelu iski kokoukseen. Näin rampojen alkavan nousta ylös maasta ja he seisoivat ja opettelivat kävelemään ensimmäistä kertaa. Se oli valtava näky! Näin sokeiden silmien avautuvan; näin monien asioiden tapahtuvan tuossa kokouksessa, kuurojen korvien avautuvan.
 
Te, jotka olette olleet Keniassa näissä herätyskokouksissa, tiedätte, että niissä on kaoottista. Normaalisti tilaisuuksissa on kaoottista, sillä voit nähdä kaaoksen kentän yhdellä laidalla; kun esimerkiksi rampa nousee ylös, näet paljon kaaosta juuri siinä osassa kenttää. Kun sokeat silmät avautuvat toisaalla, niin näet kaaosta taas sillä puolella. On hyvin kaoottista; ihmiset itkevät. On todella kaoottista! Näin siis unessani kaaoksen. Te, jotka olette olleet Keniassa, tiedätte, kun rampa lapsi nousee ylös ja alkaa kävellä, ramman lapsen äiti ei aina pysty käsittelemään sitä tietoa ja tilannetta. Joskus he lyyhistyvät nähdessään oman ramman lapsensa nousevan ylös ja alkavan nyt kävellä. Joskus, kun he näkevät sokean ihmisen sokean silmän avautuvan ja he antavat hänelle jotakin, ja kun esimerkiksi aiemmin sokea lapsi sitten tarttuu käsillään siihen, mitä hänelle ojennetaan; tällöin äidit saattavat lyyhistyä, koska he eivät pysty käsittelemään sitä tietoa, sitä tilannetta; he eivät pysty prosessoimaan tapahtunutta. Tilanteesta tulee siis kaoottista. Tämän näin unessani. Kun Taivas avautui ja tämä Pilvi tuli; Kirkkaus tuli kuin Pilvi, kuin tornado tullen avoinna olevan sisäänkäynnin läpi; samalla näin historiallisen Parantumisvoitelun iskevän tuohon kokoukseen: näin, että rampa on lähtenyt kävelemään! Rampa kävelee täällä! Rampa kävelee! Kaaosta tuolla: sokea lapsi näkee! Rampa lapsi on noussut ylös! Mikä tilanne! Te, jotka olette olleet Keniassa, tiedätte tämän.
 

Kun olin unessani tulevassa kokouksessa nauttien siitä Parantumisvoitelusta, joka oli laskeutunut tilaisuuteen, ja kävelin nyt ramman lapsen kanssa ja sanoin: Lapsi, kävele nyt! Kävele lapsi! Kävele vain, jatka vain kävelemistä! Tällainen on se tilanne, sokea lapsi, sokea mies, rampa mies, mikä vain sairaus voi olla kyseessä. Tuossa tilanteessa, tuossa unessa unohdin - se on ihmeellistä - unohdin sen Kirkkauden, joka oli tulossa! Uskon, että HERRA sai minut unohtamaan Kirkkauden, koska muuten sellaista on vaikea unohtaa. Sillä tiedät, että ollessasi unessa, HERRA pysäyttää sinut. Joten kaikki, jota läpikäyt, on itseasiassa HERRAN suunnittelemaa. Tuossa unessani, kun Parantuminen oli niin valtavaa, unohdin Kirkkauden, joka oli tulossa. Kunnes, ollessani unessani siellä tulevassa kokouksessa, menin yhtäkkiä todella shokkiin ymmärtäessäni, että tuo Pilvi, jonka olin nähnyt ylhäällä, oli tullut koko matkan, matkallaan maapalloa kohti, ja saapunut tänne, HERRAN alttarille. Tämä ällistytti minua. Pilvi oli saapunut alttarille yhtäkkiä tällä tavoin. Haluan sinun tietävän, että Hän on todella valtava; Hän on todella valtava Pilvi, todella valtava.

Olin todella ällistynyt, että Pilvi saapui eteeni tällä tavoin. Eniten minua ällistytti se, että Hän alkoi syöksyä swooooh, ja tuli HERRAN alttaria kohti. Swooooh. Tämä ällistytti minua, koska tiesin, että Hän oli tulossa ja HERRA antoi minun ymmärtää, kuka on tulossa. Peloissani siitä, että Hän on tulossa; Hän oli nyt tulossa ja pelkäsin hyvin paljon, koska tiesin, kuka oli tulossa, pienessä ihmismielessä yritin jopa väistää Häntä, näin laskeutumalla maahan. Yritin paeta Häntä. Tein tällä tavoin (näyttää kumartuen maahan). Sillä, kun tiesin, kuka oli tulossa, yritin paeta HERRAN Kirkkautta ja laskin pääni maahan ja yritin maata alhaalla toivoen, että Hän voi mennä ohi ylitseni. Tuossa prosessissa ollessani siellä alhaalla, tunsin Kirkkauden painon. Haluan teidän tietävän, että Kirkkaudella on painoa. Kirkkauden paino iski näin kasvoihini, näin, (näyttää työntäen päätä taaksepäin). Tämän vuoksi tiesin ja voin profetoida, että Hän tulee aalloissa. Annoin siis profetian: Hän tulee aalloissa. Sillä Kirkkaus oli iskenyt minuun tällä tavoin, näin: swoooh, swoooh, swoooh. Ollessani kumartuneena alas Hän työnsi kasvojani tällä tavoin. Silloin nousin ylös, koska tiesin, että Hän oli saapunut. Sitten heräsin.
 
Kun heräsin, halusin valmistaa profetian ja antaa sen tapani mukaan suorassa lähetyksessä Jesus is LORD Radiossa. Meillä on maailmanlaajuinen radioasema, joten aina heidän tietäessään, että JUMALAN Mies tulee puhumaan livenä radiossa, näet monien kaupunkien kaikkialla maailmassa tulevan kuulolle. Meillä on ohjelma, joka kertoo meille, että 200.000 kuuntelee USA:ssa, pääkaupungissa tai missä tahansa muualla, New Yorkissa. Tiedämme siis, että massiivinen määrä ihmisiä on kuulolla. Kun heräsin tuosta unesta, halusin antaa profetian. Pyysin radiotiimiä valmistamaan kuuntelijat. Törmäsin kuitenkin erääseen ongelmaan, josta haluan keskustella täällä tänään, ennen kuin annan tämän profetian. Tämä tulee auttamaan teitä todella paljon, niin kristittyinä kuin pastoreinakin. Kuunnelkaahan hyvin tarkasti. Minulle aiheutti ongelman se, että tämä Pilvi, tämä Kirkkaus, Hän joka tulee tänne, tiesin, että Hän Vieraili jo Mooseksen luona. Tiesin myös, että tämä Pilvi on yhtäläinen Vanhan Testamentin aikakauden kanssa, lain aikakauden kanssa. Tiesin tämän ja minun piti antaa profetia, että Hän on tulossa.
 
Yhtäkkiä aloin siis miettiä, kuinka voin antaa tämän Profetian modernille seurakunnalle, Uuden Testamentin seurakunnalle, seurakunnalle, joka nauttii armon aikakaudesta? Kun tämä Pilvi on yhtäläinen lain aikakauden kanssa. Ihmettelin siis ja mietin: jos kerron heille, koko maailmalle, että tämä Pilvi on tulossa, Hän tulee nyt tällä tavoin, ja kun tiedän, että ihmiset ovat istuneet Uuden Testamentin opetuksen alla ja jotkut ovat menneet teologisiin kouluihin ja teille on kerrottu: tämä on armon aikakausi; aloin siis pelätä näiden ihmisten sanovan, että olen sekaisin: ei, tuo on väärä oppi. Miksi hän kertoo meille, että Pilvi, joka on yhtäläinen lain aikakauden kanssa, tulee nyt tänne armon aikana? Yhtäkkiä aloin pelätä, että jos annan profetian, nämä ihmiset saattavat sanoa, että minulla on väärä oppi. Yksi asia kuitenkin auttoi minua. Aion jakaa sen kanssanne. Se tulee auttamaan teitä tästä päivästä lähtien. Kuunnelkaahan.
 
Siitä lähtien kun HERRA kutsui minut, sain selville, että kun HERRA puhuu kanssasi, niin 1) sanoma, jonka Hän antaa sinulle, ei ole sinun omasi. Ei! Et ole tuon sanoman omistaja. Siksi sinulla ei ole mitään voimaa muuttaa sitä. Kuinka tahansa vaikeaa se onkin ymmärtää lihan ruumiissa, ihmismielessä, kuinka tahansa vaikeaa se onkin, niin sanoma ei ole sinun. Et voi muuttaa sitä! 2) Sanoma, jonka saat HERRALTA, jotta HERRA voisi käyttää sinua sen välittäjänä, riippuu uskollisuudestasi. Jos Hän antaa sinulle sanoman, sinä et voi analysoida sitä etkä muuttaa sitä, jotta se olisi ihmisille helpommin ymmärrettävä. Kuinka vaikealta tahansa tuo sanoma näyttääkin, kun uskollisesti, sitä muuttamatta, välität sen, niin silloin JUMALA tulee käyttämään sinua hyvin pitkän aikaa. Sillä joskus meillä on kiusaus muuttaa sitä, niin että ihmiset ymmärtävät sen tai saada se sopimaan tähän moderniin ajankohtaan. Nämä ovat siis asioita, jotka opin ja jotka auttoivat minua ja tulevat auttamaan sinua.
 
Sain selville, että kun HERRA käyttää sinua, sinun on oltava 1000 prosenttisesti uskollinen. Silloin Hän voi käyttää sinua, koska olet vain astia tuon sanoman välittämiseen. Kun välität sanoman 100-prosenttisesti, Hän tulee antamaan sinulle enemmän. Sain myös selville, että on periaate, joka sanoo: opettele seisomaan yksin jopa seurakunnassa. Tarkoittaen, että niin kauan kuin HERRA käyttää sinua, älä huolehdi yleisestä mielipiteestä, opinion publico; Oo, mitä ihmiset sanovat, pelkään. Älä huolehdi siitä! Pelkää sinä JUMALAA! Älä pelkää ihmistä! Halleluja! Tämä auttoi minua. Joten kun ymmärsin, että sanoma ei ole minun, niin menin rohkeasti ulos ja julistin: Kuunnelkaa minua, KRISTUKSEN seurakunta! Näen HERRAN ITSENSÄ tulevan ja Hän tulee hakemaan seurakunnan! Näen Kirkkauden Pilven, joka Vieraili Mooseksen luona - Hän on nyt tulossa seurakuntaan! Julistin kaiken tämän. Sanoin myös, että tällä kertaa ISÄ JUMALA ITSE tulee paimentamaan KRISTUKSEN seurakuntaa! Sanoin nämä sanat.
 
Kun olin julistanut tuon profetian, piispat tulivat luokseni sanoen: Olemme kuulleet profetian, ja se kuulostaa aivan lopulliselta Vierailulta, koska viimeinkin Hän Itse on tulossa. Sitten he kysyivät, kuinka voimme valmistaa seurakunnan tuota Vierailua varten? Vastasin heille: Muistatteko Siinain vuoren? HERRA sanoi heille, peskää vaatteenne! Sanoin, että se tarkoittaa parannuksentekoa. Sanoin, pyytäkää heitä tekemään parannus ja valmistautumaan HERRAN vierailua varten. Sitten, yhtäkkiä, ennen tuota Vierailua, historiallinen herätys räjähti Keniassa. Monet ihmiset alkoivat astua esiin ja tekivät parannusta ja ottivat kasteen. Oli ihmeellistä! Kun kuulemme lopunajan herätyksestä, emme tiedä, kuinka tuo herätys tulee näyttäytymään. Nyt, ennen tuota Vierailua annettiin profetia, ja tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä alkoi tehdä parannusta ja he tulivat kasteelle. Se oli ihmeellistä!
 
Se oli niin suurta, että meidän täytyi jakaa maamme alueisiin. Aloimme julistaa, jos tulet tältä alueelta, mene tuonne kasteelle. Jos taas tulet tältä alueelta, niin kasteesi on tässä suunnassa. Näin massiivinen tuo herätys oli; ja meillä oli jopa vaikeuksia suorittaa kaikkia kasteita. Ennen tuota Vierailua, ainoastaan profetian pohjalta, historiallinen Herätys räjähti. Lopunajan herätys on kaunis! Se on parannuksenteon ja pyhyyden herätys. Halleluja! Kuunnelkaahan tätä. Nyt tuona aikana he valmistautuivat tuota Vierailua varten. Kaikkialta maailmasta oli myös paljon pastoreita, jotka kuulivat tuon profetian. He päättivät tulla katsomaan, tuleeko tuo asia tapahtumaan. Jotkut tulivat uteliaisuudesta. Ihmiset siis tulivat, ja yhtäkkiä vastaanotimme monia lentolippuja ympäri maailmaa. Monet vanhemmat pastorit halusivat tulla paikan päälle katsomaan, tuleeko tämä todella tapahtumaan. Olimme siis kiireisiä ja valmistauduimme vastaanottamaan vieraita. Kunnes tuo päivä saapui. Kuunnelkaahan kallisarvoiset ihmiset.
 
Kun tuo päivä saapui, se oli valtavaa! Joulukuun 31. päivä kokous oli nyt käynnissä. Sitten HERRA vei minut kokoukseen ja kun astuin sisälle tuohon tilaisuuteen, aloin sanoa: Kiinnittäkää huomionne noihin kolmeen puuhun! Osoitin niitä ja sanoin: Näen HERRAN Kirkkauden! HERRAN Kirkkaus on tulossa tänne! Hän tulee Vierailemaan täällä tänään! Tein näin astuessani sisälle kokousalueelle. Tiedätte, että se on suuri kokous ja meillä on monia vieraita; hyvin paljon. Joten huomioni oli kiinnittynyt tuohon valtavaan kokoukseen. Tulin siis sisälle tällä tavoin. Sen jälkeen historiallinen Parantumisvoitelu iski tuohon kokoukseen, aivan kuten olin tuossa profetiassa sanonut. Itseasiassa siitä on olemassa video, joka on parempi kuin nämä valokuvat. Videossa näet minun kävelevän ramman pojan kanssa tällä tavoin tuolla nurmella. Video on niin dramaattinen, se on YouTubessa. Hän oli täysin sokeana syntynyt lapsi ja nyt hän seurasi mikrofonia; hän pystyi silmillään seuraamaan sitä! On kaunista nähdä tällaista! Halleluja! Tällä tavoin Parantumisvoitelu iski. Video on vieläkin dramaattisempi; olin jopa itsekin ällistynyt katsoessani videota, koska videolla näet rammat, sokeat, kuurot; se on melko kaoottista.
 
Oman profetiani tuli siis täyttyä. Meillä on YouTubessa video tästä Pilvestä, video, jossa tuo Pilvi on mahtava! Nämä ovat vain valokuvia, mutta video tuosta Pilvestä sen laskeutuessa Taivaasta on valtava. Ihmiset ovat ällistyneitä, on itkua, valitusta ja kaikkea; tilanne on päällä. Itseasiassa eräänä hetkenä se muuttuu sateenkaareksi ja tuo sateenkaari alkoi tehdä näin: se alkoi säteillä Kirkkautta ympärilleen. Se on valtava, jos katsotte videon kokonaan. Historiallinen Voitelu, Parantumisvoitelu, oli siis iskenyt tuohon kokoukseen. Tämä lapsi oli sokea ja hänen silmänsä avautuivat. Ja antamani profetia oli, että kun tuo Parantumisvoitelu iskee, niin unohdan unessa näkemäni luvatun Vierailun. Näin tapahtuikin: unohdin ja toteutin sanani.
 
 
Tässä voitte nähdä nuo kolme puuta, ja ihmisiä tuli kaikkialta maailmasta, kun he kuulivat tuon profetian. He ovat siunattuja ihmisiä, koska kun he näkivät tuon historiallisen Parantumisvoitelun iskevän tuohon kokoukseen; rampojen kävelevän, sokeiden näkevän, kaiken tapahtuvan, silloin he muistivat tuon profetian. Nuo pastorit olivat kuulleet, että kun Pilvi tulee, samalla historiallinen Parantumisvoitelu laskeutuu. He olivat tulleet valmistautuneina kameroineen kaikkineen. Joten kun he näkivät tämän, niin he ymmärsivät, oh, tämän täytyy olla se hetki, jona tuo Pilvi tulee. Halleluja! On aina hyvä nähdä Kirkkaus. Siksi kutsun heitä siunatuiksi. He muistivat sen ja kun he katsoivat ylös sinne, missä lentokoneet lentävät, niin he näkivät tämän. Halleluja! On aina hyvä nähdä Kirkkaus. Kutsun heitä siunatuiksi ihmisiksi. Kun he näkivät tuon Parantumisvoitelun, he siis ymmärsivät, että tämän täytyy olla se hetki, jona HERRA tulee. Kerroin teille nyt siis ensin tämän JUMALAN Pilveä koskevan profetian ja sen täyttymisen; seuraavaksi annan teille sanoman. Vieraaksemme tulleet pastorit muistivat siis radiossa antamani profetian JUMALAN Pilven tulemisesta.
 
Usein kun HERRA kertoo minulle tulevansa vierailemaan, niin monesti ajattelen, että Hän ei salli ihmisten näkevän Häntä. Itseasiassa alkuaikoina Hän näytti minulle monesti unessa, missä kohtaa Pilvi tulee olemaan tuossa kokouksessa. Tiesin aina, että ihmiset eivät voi nähdä, missä Hän on. Siksi monissa noista kokouksista kuulet minun sanovan: tiedän missä HERRA on juuri nyt; tiedän missä Kirkkaus on. Koska näen sen jo aiemmin unessa. Joten tiedän, että Hän tulee olemaan tällä puolella tai tuolla puolella. Tällöin siis tiesin myös, että he eivät tule näkemään, millä puolella Hän milloinkin on tilaisuuden aikana. Eniten minua kuitenkin ällistytti se, että kun Hän tuli, niin Hän salli heidän nähdä Hänet. Minua ällistytti myös se, että Hän ei ainoastaan sallinut heidän nähdä Häntä, vaan Hän salli heidän jopa ottaa kuvia ja saada ne filmille. Tämä ällistytti minua todella paljon! Ajattelin, että jos Hän sallii heidän nähdä Hänet, ja he ottavat kuvia, niin he eivät tule saamaan sitä filmille.
 
Toisin sanoen, mikä sukupolvi me oikein olemme, että meidän ollenkaan sallitaan edes kokoontua täällä ja keskustella Hänestä? Tämä on valtavaa! Halleluja! Sillä en halua, että latistamme Häntä, että minimoimme tätä Vierailua. Sillä elämme niin modernissa sukupolvessa, että saatamme jopa latistaa tällaisen suuren asian. Olin siis ällistynyt, että Hän salli heidän kuvata ja jopa saada filmille ja laittaa ne Facebookiin, YouTubeen, jne. He laittoivat ne sinne. Hän salli heidän laittaa ne sinne. Tämä oli valtavaa! Se oli liian suurta minun käsittää. Näet nuo kolme puuta tuolla, ja kun Hän viimein laskeutui alas maahan niin, katso, he saivat sen filmille! Jotkut saivat myös nauhoitettua sen videolle. Menkää siis nettiin, YouTubeen. Video on niin valtava! Kuulet ihmisten huutavan ja itkevän, puhuvan ja itkevän. Halleluja! Tämä on se sukupolvi, joka elää nähdäkseen tämän Vierailun! Halleluja! Haluan aloittaa askel askeleelta.
 
Nyt, kun profetia oli annettu ja tuo päivä saapui ja se toteutui, mikä on HERRAN sanoma Euroopan seurakunnalle? Mikä on HERRAN sanoma Tšekin tasavallan kansakunnalle? Kauniille kansakunnalle, valtavalle, sanoinkuvaamattomalle maalle, todella rauhalliselle, todella vihreälle, mahtavalle. Vain JUMALA voi antaa teille tällaisen maan. Kyllä. Kierrän ympäri maailmaa ja näen monenlaisia maita. Mikä on siis sanoma seurakunnalle nyt, kun tuo profetia oli annettu ja se täyttyi? Tästä haluan aloittaa. Askel kerrallaan, kallisarvoiset ihmiset, seurakunnan tilan takia, sen modernismin takia. Haluan aloittaa askel kerrallaan todella perustavanlaatuisella kronologialla tuodessani teille sanoman, joka on tullut seurakuntaan. Aina lukiessasi Raamattua, löydät, että Raamatussa on profeetallinen aikajana. Tarkoittaen, kun HERRA loi ajan, Hän merkitsi tietyt pisteet aikajanaan, että kun tuo aika tulee, niin Hän tulee tekemään jotakin. Myös MESSIAAN tulemus on merkattu jonnekin. Halleluja! JUMALAN profeetalliseen aikajanaan on siis merkattu: Kun tuo aika tulee, niin menen ja toteutan tietyn suunnitelman maailmassa.
 
Kun HERRAN on aika toteuttaa tietty suunnitelma maailmassa, on kaksi tapaa, joilla HERRA voi sen tehdä. Numero 1) riippuen tuosta suunnitelmasta, missiosta, HERRA voi päättää: Katso, menen ja perustan auktorisoidun edustuston maan päällä. Valtuutetun edustuston. Hän voi päättää perustaa edustuston maan päälle ja antaa sille auktoriteetin toteuttaa tuo missio. Riippuen missiosta, kun HERRA perustaa edustuston maan päällä ja antaa sille auktoriteetin, niin tuo auktoriteetti on aina yhtä suuri kuin on missio, tehtävä. Kun Hän tekee tämän ja tuo edustusto on esimerkiksi, kuin suurlähetystö, Tšekin tasavallan suurlähetystö, Nairobissa, niin tuolle edustustolle annetaan auktoriteetti tuota missiota varten. Jos YK:n ympäristö-ohjelma on Nairobissa, niin heille annetaan tarpeeksi suuri auktoriteetti toteuttaa tuo ohjelma Tšekin tasavallalle. UN-Habitat on siellä, YK:n ympäristö-ohjelma on siellä. Näet, että usein he edustavat kumpaakin, he ovat myös vakituisia YK:n edustajia siellä. Heillä on siis auktoriteetti toteuttaa tuo missio.
 
Sama asia silloin, kun HERRA päättää perustaa auktorisoidun edustuston. Hän antaa tuolle edustustolle tarpeeksi suuren auktoriteetin tuota missiota varten. Kun edustusto alkaa toteuttaa JUMALAN suunnitelmaa maailmassa, niin sinä ja minä, me näemme JUMALAN elämän ja voiman ilmentymän tuossa edustustossa. JUMALAN elämä ja voima ilmenee edustuston toimiessa. JUMALA perustaa siis edustuston, Hän antaa auktoriteetin ja tuo auktoriteetti on Voitelu, jonka edustusto saa. Kun edustusto alkaa käyttää Voitelua toteuttaen tehtävää, näet silloin JUMALAN elämän ja voiman ilmentymän täällä. Minun täytyy, seurakunnan tilan takia, sanoa tämä alkeista lähtien.
 
Nyt, HERRA voi tehdä sen myös toisella tavalla. 2) Riippuen tuosta missiosta, HERRA voi päättää tulla Itse alas. Esimerkiksi 1. Tessalonikalaiskirjeessä 4:16–17, Hän sanoo, "Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta". Halleluja! Riippuen mission vakavuudesta, niin kuin silloin, kun Hän tulee hakemaan seurakunnan ylöstempauksessa, Hän tulee Itse alas. Toinen tapa siis on, se että HERRA Itse tulee alas. Kun Hän oli matkalla Sodomaan ja Gomorraan ja Hän vieraili Aabrahamin luona, Hän Itse tuli alas. Kun mission vakavuuden johdosta ISÄ JUMALA ITSE päättää tulla alas, nyt koska Hän on se voiteleva auktoriteetti, niin et näe Voitelua. Sillä Hän on se lopullinen voiteleva auktoriteetti. Näet silloin sen sijaan Kirkkauden. Halleluja! Tämän modernin seurakunnan takia minun tulee sanoa nämä asiat, eikö? Joten kun ISÄ JUMALA ITSE tulee alas, koska Hän on se voiteleva auktoriteetti, niin et näe nyt Voitelua toimimassa, vaan näet Kirkkauden. Kun näet Kirkkauden ja Hän alkaa nyt toteuttaa tuota missiota, sen sijaan, että näet JUMALAN elämän ja voiman ilmenemisen, näet nyt JUMALAN ilmestyksen. Halleluja! Ymmärrättekö kaikki? Tämä on tärkeää. Nyt alatte ymmärtää, kuka on täällä ja mikä ilmiö tämä on. Halleluja!
 
 
 
 
Menkäämme askel askeleelta Raamattuun selvittämään, kuka on Vierailemassa seurakunnassa tänä ajankohtana. Ja mikä on se sanoma, jota Hän on antamassa seurakunnalle? Kääntäkää kanssani Psalmiin 68:4, jotta voimme ymmärtää, mitä Hän sanoo. Nyt tiedätte ainakin, kuka on Vierailemassa. Mielestäni on aina suuri siunaus jakaa tämä. Sillä keitä me olemme, että voimme kokoontua täällä keskustellaksemme Hänestä? Ajattelen aina, että emme ole arvollisia. En tiedä teistä, mutta minä ajattelen, että en ole arvollinen. Tämä on liian suuri asia keskustella! Mutta me kai elämme sellaisessa aikakaudessa, jossa tämän täytyy nyt tapahtua. Halleluja! Psalmissa 68:4, Hän sanoo seuraavaa:
 
Laulakaa Jumalalle, veisatkaa hänen nimensä kiitosta. Tehkää tie hänelle, joka kiitää halki arojen. Hänen nimensä on Herra, riemuitkaa hänen kasvojensa edessä.
 
Halleluja! Hän, joka ratsastaa Pilvessä, ikiaikaisessa Pilvessä, Hänen nimensä on JEHOVA. Esittelen Hänet teille askel askeleelta. Samassa Psalmissa 68:33, voitte aloittaa jakeesta 32. Hän sanoo:
 
32 Te maan valtakunnat, laulakaa Jumalalle, veisatkaa Herran kiitosta, 33 -Sela- hänen, joka kiitää ikuisten taivasten taivaissa! Katso, hän antaa äänellänsä väkevän jylinän.
 
Askel askeleelta. Teen yhteenvedon teille lopussa. 5. Mooseksen kirja 33:26:
 
Ei kukaan ole niinkuin Jesurunin Jumala, joka kulkee taivasten yli sinun apunasi ja korkeudessaan pilvien päällitse.
 
Toisin sanoen, ei ole Hänen kaltaistaan Jumalaa, joka ratsastaa ikiaikaisella Pilvellään. Tarkoittaen, että Hän tulee olemaan nopea tuomaan sinulle avun. Halleluja! Hän sanoo, kun kutsut apua, niin Hän saapuu juuri oikeaan aikaan. Hän sanoo, ei ole toista Jumalaa JEHOVAN kaltaista. Esittelen Hänet ennen kuin menemme sanomaan. Näet, että kaikissa näissä kuvauksissa puhutaan Hänestä, joka ratsastaa ikiaikaisella Pilvellä, ikiaikaisella Pilvellä! Katsokaa tätä: Hän tulee ylhäältä! Toisin sanoen, Hän sanoo: kaikkien jumalien joukossa ei ole toista Jumalaa Jesurunin, Israelin JUMALAN kaltaista, joka on korkealle korotettu ja tulee tuosta korotetusta paikasta! Hän tulee sieltä! Ei ole muuta Jumalaa. Näin Hän alkaa puhua meille. Näin Hän aloittaa tämän saarnan, näin Hän aloittaa tämän sanoman.
 
Hän sanoo jo: ei ole toista Israelin JUMALAN kaltaista Jumalaa, joka on korotettuna. Halleluja! Näet sen jo siitä tavasta, jolla Hän seisoo korotettuna (JUMALAN Pilvi kuvassa). Näet, että Hän seisoo näin korotettuna! Hän sanoo: ei ole toista JUMALAA Hänen kaltaistaan! Psalmi 104:2-3. Esittelen teille Hänet, joka on Vierailemassa. En voi pitää mitään itsestäänselvyytenä, koska tämä on todella moderni sukupolvi. Tämä on moderni Eurooppa, ja he voivat vain laittaa JUMALAN PILVEN VIERAILUN Facebookiin ja latistaa sen. Kuinka he voivat ottaa kuvan Hänestä ja laittaa sen Facebookiin ja Twitter, kuinka? Tämä hämmästytti minua todella paljon. Kyllä. Sanoin HERRALLE, toivon, että he eivät pelleile sillä! Ymmärrättekö? Tiedät, kuinka joskus ihmiset puhuvat naureskellen Twitterissä tai muualla. Ei Hänestä! Ei Hänestä! Psalmi 104:2-3, Hän sanoo:
 
Sinä verhoudut valoon niin kuin viittaan, sinä levität taivaat niin kuin teltan; sinä rakennat salisi vetten päälle, teet pilvet vaunuiksesi ja kuljet tuulen siivillä.
 
Tämä tarkoittaa, kaikkien niiden jumalien joukossa, joita tunnet; jotkut niistä on tehty puusta, jotkut epäjumalat on tehty pronssista, jotkut ovat vain käveleviä lehmiä; kaikkien niiden jumalien joukossa, ei ole ketään JEHOVAN kaltaista! Hän sanoo, tämä JUMALA, Israelin JUMALA, JEHOVA, Taivaan JUMALA, vain Hän voi ottaa ukkospilvet ja käyttää niitä vaunuinaan. Hän sanoo, että Hän rakensi Yliset Salinsa raevarastojensa ylle, vesivarastojen, sadevarastojen ylle. Tarkoittaen: Hän on kaikista korotetuin JUMALA, kaikista korkein JUMALA! Tämän sanoman Hän tuo teille. Hän sanoo, kaikkien muiden jumalien joukossa tässä maailmassa, vain JEHOVA on kaikista korkein JUMALA!
 
Minun täytyy esitellä JEHOVA, minun täytyy! Hän ei ole, kuin muut jumalat. Koko tässä keskustelussa kuulet yhden asian. Hän sanoo, Hän on kaikista korkein JUMALA! Jos seuraat todella tarkasti, näet Hänen myös sanovan, että Hän on erottautunut tämän maailman moraalisista rappioista. Kaiken tämän keskustelun sisällä on niin paljon tietoa, johon minulla ei ole nyt aikaa keskittyä. Hän puhuu myös erottautumisesta; hän on erottautunut tästä maailmasta. Hän on tuolla ylhäällä, Hän on erottautunut! Kaikki muut jumalat ovat tässä maailmassa; sinun täytyy käyttää puuta ja nauloja rakentaaksesi ne. Ne tehdään lyöden naulat, bam, bam, bam. Ne eivät voi puhua, ne eivät voi vastata. Nyt esittelen JEHOVAN. Jesaja 19, Hän sanoo:
 
Ennustus Egyptistä. Katso, Herra ajaa nopealla pilvellä ja tulee Egyptiin. Silloin vapisevat Egyptin epäjumalat hänen edessään, ja sydän raukeaa Egyptin rinnassa.
 
Halleluja! Esitellessäni JEHOVAN alat nyt myös melkein jo nähdä tämän mission esittelyn. Syyn, miksi tulen tänne. Kuulet Jesajan sanovan, olen nähnyt JEHOVAN olevan tulossa, ja kun Jesaja katsoo tuota matkareittiä ja lentoreittiä, niin Hän näkee: määränpää Egypti! Lukiessasi eteenpäin näet, miksi Hän on menossa Egyptiin. Hän sanoo, Hän on tulossa nopealla Pilvellä ja se tarkoittaa, että Hänen saapumisensa on juuri oikeaan aikaan! Se ei ole myöhässä! Ja kun Hän saapuu, niin Egyptin epäjumalat, joilla oli suuri maine; heitä pelättiin, heidät tunnettiin, heillä oli mainetta, kunnioitusta ja kunniaa; Hän sanoo, ne tulevat vapisemaan tällä tavoin ja murskautumaan. Kyllä! Esittelen vieläkin HERRAA. En ole edes vielä aloittanut antamaan sanomaa, jonka Hän antaa seurakunnalle. Se on todella suuri. Mutta tässä esittelyssä voit nyt nähdä sen tarkoituksen. Hän sanoo, katsokaa, Hän on tulossa! Hän sanoo, minun täytyy mennä Egyptiin ja sille on tarkoitus.
 
Hän on nähnyt, että siellä on meneillään epäjumalanpalvelusta. Ja Hän sanoo, että Hänen saapuessaan nuo epäjumalat, joita egyptiläiset pelkäsivät ja kunnioittivat, joilla oli mainetta, niiden täytyy nyt tulla alas! Tarkoittaen: kaksi Jumalaa ei voi koskaan pysyä pystyssä samanaikaisesti. Voinko toistaa? Tarkoittaen, kun Hän saapuu, niin kahta Jumalaa ei voi koskaan palvoa samanaikaisesti. Hän on siis tulossa taistelemaan. Hän sanoo, että Jumala, joka tulee voittamaan, tuota JUMALAA tullaan palvomaan! Halleluja! Katsokaahan tätä. Katsoessani tätä (kuvaa Kenian kokouksesta), tämä näyttää kristilliseltä kokoukselta, HERRAN huoneelta. Hän sanoo siis, olen nähnyt HERRAN tulevan ja olen nähnyt sen matkareitin: määränpää seurakunta! Hei! Määränpää seurakunta! Ja Hän sanoo, Hänen tullessaan seurakuntaan, siellä on joitakin epäjumalia. Tämän takia tulen, sanoo HERRA.
 
On joitakin epäjumalia KRISTUKSEN seurakunnassa Euroopassa. Ja nyt HERRA JEHOVA on päättänyt, että Hän tulee Vierailemaan seurakunnassa. Tämä tarkoittaa, että jos yksi seurakunnan epäjumalista, joita te palvotte Euroopassa, on homoseksualismi, niin voin sanoa, olen nähnyt HERRAN tulevan seurakuntaan Euroopassa ja Hän on tulossa nopealla Pilvellä; Hän ei tule myöhässä, Hänen tulonsa tulee olemaan juuri oikeaan aikaan! Ja Hän sanoo, kun Hän saapuu, Euroopan seurakunnassa kaikkien epäjumalien on tultava alas! Kyllä. Kyllä. Sanoin eilen, että tänään annan sanoman. Eilen tervehdin teitä ja halusin tutustua teihin, mutta sanoma on tässä tänään.
 
Jos yksi epäjumalista, joita palvot Euroopan seurakunnassa, on liberaaliteologia, liberaali! Hei! Mikä jumala sellainen on! Silloin sinä ja minä, me palvomme kahta eri Jumalaa. Hän sanoo, jos yksi epäjumalista joita palvot, on liberaaliteologia, niin silloin JEHOVA, Israelin JUMALA, Jaakobin Väkevä on tulossa seurakuntaan. Hän on nyt saapunut ja noiden epäjumalien täytyy tulla alas, koska JEHOVA seisoo korotettuna. Se ei ole mikään vitsi, kun HERRA Vierailee. Se ei ole mikään vitsi. Ehkä se on seksuaalinen moraalittomuus. Näet, että seurakunta on ihan samanlainen kuin, mikä vain muu paikka; nuoret miehet voivat pukeutua miten haluavat, naiset voivat pukeutua miten haluavat, sillä ei ole väliä. Missä? Mikä jumala? JUMALA, jota palvon, on pyhä Taivaan JUMALA. Hän on siis tullut taistelemaan. Egyptiläiset kunnioittivat epäjumaliaan hyvin paljon, heidän epäjumalillaan oli suuri maine. Mutta kun he näkivät, kuinka JEHOVA, minun JUMALANI kaatoi heidän epäjumalansa, niin egyptiläisten sydämet raukesivat heidän rinnassaan.
 
Minun täytyy edetä. Luen 1. Samuelin kirjan luvun 5, kallisarvoiset ihmiset. Tulen käyttämään tätä lopettaen esittelyn siitä, kuka on Vierailemassa, jotta voin aloittaa antaa sanomaa seurakunnalle. Tämä ei ole mikään vitsi. HERRA JEHOVA on Vierailemassa seurakunnassa. Keitä me olemme, että pysyisimme pystyssä? Tulen lukemaan tästä hieman, sitten tulen kuvailemaan kaiken. Pidättekö minusta vielä? Kiitos. Pidän vieläkin myös teistä, JEESUKSEN nimessä. Halleluja. Kyllä! Tarkoittaako tämä, että olemme menossa Taivaaseen yhdessä? Sitten se on ok. Ensimmäinen Samuelin kirjan luku 5:1 eteenpäin:
 
Kun filistealaiset olivat ryöstäneet Jumalan arkin, veivät he sen Eben-Eseristä Asdodiin. Ja filistealaiset ottivat Jumalan arkin ja veivät sen Daagonin temppeliin ja asettivat sen Daagonin rinnalle. Kun asdodilaiset nousivat varhain seuraavana päivänä, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä. Mutta he ottivat Daagonin ja asettivat sen takaisin paikoillensa. Kun he taas nousivat varhain seuraavana aamuna, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä, mutta Daagonin pää ja molemmat kädet olivat katkaistuina kynnyksellä, ja ainoastaan muu ruumis oli jäljellä.
 
Kuunnelkaahan tätä. Tuohon aikaan tuolla alueella Baal oli vahva epäjumala, jolla oli mainetta. Baal oli myös vaikea epäjumala, koska sen vaatimukset olivat hyvin raskaita; se häiritsi ihmisiä hyvin paljon. Siinä määrin, että jopa Israel kumartui Baalin edessä, eräänä aikana Israel jopa palvoi Baalia. Näin vaikea Baal oli, sillä oli mainetta. Mutta tämä tässä oli nyt Daagon ja Daagon oli itseasiassa Baalin isä. Daagonia pidettiin Baalia korkeampana. Sitten filistealaiset ottivat haltuunsa JEHOVAN Liitonarkin. Sinä ja minä, me tiedämme, että JEHOVAN Kirkkaus istuu JEHOVAN Liitonarkin Armoistuimella! Sitten he veivät minun JUMALANI Liitonarkin Daagonin viereen Daagonin temppeliin. Katsokaahan tätä. Kun he yrittivät yhdistää kaksi yhteen, HERRAN JEHOVAN ja Daagonin, niin seuraavana aamuna heidän tullessaan, he löysivät Daagonin kaatuneena maasta. Epäjumala, jota he pelkäsivät, oli kaatunut maahan. Katsokaahan tätä nyt. He luulivat, että se oli vahinko, joten he laittoivat sen takaisin. Seuraavana aamuna, kun he tulivat takaisin, niin he löysivät Daagonin jälleen maasta. Mutta tällä kertaa sen kädet oli leikattu, leikattu! Pää oli poikkaistu, leikattu irti. Kädet oli leikattu irti.
 
Muistatteko Daavidin? Daavid meni taistelemaan Goljatia vastaan. Ja kun Daavid kukisti hänet, hän meni ja leikkasi pään irti ja laittoi pään miekan kärkeen näin ja vei sen Jerusalemiin. Tuona aikana, kun ihmiset menivät sotaan ja voittivat, he leikkasivat pään ja ottivat sen palkinnoksi. Sitten oli voitonparaati, jonne he toivat tuon pään. Kun Hän, JEHOVA, tuli taistelemaan Daagonia vastaan, Hän kaatoi sen alas ja myös leikkasi pään ja otti sen palkinnoksi. Tämä on se JUMALA, jota palvomme. En tiedä, mikä Daagon on häirinnyt sinua täällä Euroopassa. En ehkä tiedä, mikä epäjumala uhkaa sinua. Mutta tiedän, nyt kun JEHOVA on tullut HERRAN huoneeseen, niin tulee olemaan teurastus. Mikään epäjumala ei tule selviytymään HERRAN huoneessa, ajan takia. Voit nähdä jopa siitä tavasta, jolla Hän seisoo korotettuna, että Hän näyttää aivan, kuin Hän olisi tullut vastakkainasetteluun, haastamaan. Katso kuinka Hän seisoo korkeimmalla.
 
Toisin sanoen, Hän sanoo: Minä seison korotettuna, kuka muu voi pysyä pystyssä?! Tämä on valtavaa! Todella ällistyttävää! Halleluja! Tämä tarkoittaa, että nyt kun HERRA seisoo korotettuna seurakunnassa, niin eksytyksen täytyy tulla alas. Nyt kun JEHOVA on tullut ja Hän seisoo korkeimmalla HERRAN huoneessa, se tarkoittaa, että valheellisuus, eksytys eivät voi pysyä pystyssä totuuden kanssa. Ei ikinä! Totuuden tulee nyt pysyä pystyssä. Nyt kun JEHOVA seisoo korotettuna HERRAN huoneessa, väärät opettajat eivät voi pysyä pystyssä totuuden saarnaajien edessä. Väärät profeetat eivät voi nyt pysyä pystyssä todellisten Profeettojen edessä. Euroopan seurakunnissa olevan ylpeyden täytyy tulla alas, jotta nöyryys voi olla pystyssä. Ylpeyden täytyy tulla alas. Tämä on se hetki. Tämä on se hetki, jona HERRAN huone ennallistetaan ja se ottaa auktoriteetin takaisin. Pyhyyden täytyy pysyä pystyssä tänä ajonkohtana. Vanhurskaus pysyy nyt pystyssä jne. Voit nyt selvittää, mitkä muut Daagonit ovat häirinneet sinua ja tietää, että ne ovat tulossa alas. Halleluja! Voinko antaa nyt sanoman seurakunnalle? Olen nyt esitellyt HERRAN. Halleluja!
 
 
 
 
Sanoin eilen, että joka kerta kun HERRA puhuu, sinun ja minun tulee löytää se Raamatusta. Jos etsimme sanomaa, jonka HERRA puhuu seurakunnalle, sanoma on Raamatun Sanassa. Kun laitamme sanoman samaan linjaan Raamatun Sanan kanssa, niin Raamatun Sanan sisällä on myös sen ilmestys. Joten lukiessasi Raamattua, tulet löytämään tämän Vierailun sieltä. Kun löydät tämän Vierailun Raamatusta, niin näet, että siellä on HERRAN palvelija, jonka elämä ja elämäntehtävä, toisin sanoen palvelustyö, on yhtäläinen tämän Vierailun kanssa. Jos menet Raamattuun ja etsit tätä omassa ajassamme tapahtunutta Vierailua, löydät sieltä HERRAN palvelijan, jonka elämä ja palvelustyö on räätälöity, yhtäläinen, hyvin lähellä tätä Vierailua. Tuo HERRAN palvelija on nimeltään Mooses, JUMALAN Mies. Kuunnelkaahan ja seuratkaa minua hyvin tarkasti.
 
Katsoessasi Mooseksen, JUMALAN Miehen elämää, niin heti syntymästään saakka hän syntyi aikana, jolloin oli sanoin kuvaamaton ahdinko. Ohje oli tappaa kaikki heprealaiset poikavauvat heidän syntyessään. Kätilöiden oli määrä tappaa heidät, kun he syntyivät. Voit siis kuvitella tuon ahdingon tason. Kun Mooseksen äiti synnytti hänet, Raamattu sanoo, että hän näki Mooseksen olevan hyvinvoiva lapsi ja hän piti hänet itsellään kolme kuukautta. Hän pelkäsi, että hän ei pystyisi piilottelemaan lasta pidempään, joten hän rakensi korin. Heprean kielessä kori ja arkki jakavat saman juurisanan. Kun hän valmisti tuon korin, niin hän käytti pihkaa ja tervaa. Samaa pihkaa, jota Nooa käytti tehden arkista vesitiiviin sinetöiden sen kuin liimalla. Haluan uskoa, että hän laittoi koriin pehmeän liinan vauvan alle. Ja hän laittoi vauvan korin sisälle. Hän tiesi, että faaraon tytär tulisi, joten hän laski vauvan nopeasti virtaavaan Niilin jokeen.
 
Seuraavat vaihtoehdot olisivat voineet tapahtua vauvalle: Numero 1) Faaraon tytär saattaa tulla, mutta ei näe vauvaa. Vauva ei itke, joten he eivät kuule eivätkä näe sitä ja vauva ajelehtii pois. Numero 2) Lapsi laitetaan koriin, se alkaa itkeä ja käärmeet joen rannoilla aistivat lapsen ja purevat. Numero 3) Vauva itkee ja virtahevot aistivat vauvan, työntävät korin nurin ja syövät vauvan. Numero 4) Krokotiilit aistivat lapsen, työntävät korin nurin ja syövät vauvan. Numero 5) Faaraon tytär löytää lapsen ja sanoo: tämä on yksi heprealaisista lapsista ja tappaa hänet. Numero 6) Faaraon tytär löytää lapsen ja hänellä on myötätuntoa vauvaa kohtaan ja hän jopa etsii äitiä ja ottaa vauvan huolehtiakseen siitä palatsissa. Kuunnelkaahan. Hän antoi lapselle nimen Mooses, egyptin kielellä se tarkoittaa: Minä pelastin hänet Niilin vesistä.
 
Tämän HERRAN palvelijan elämä ja palvelustyö ovat hyvin samankaltaisia tämän meidän ajassamme tapahtuneen Vierailun kanssa. Heti syntymästään saakka Mooseksen elämä puhuu JEHOVAN ihmeellisestä pelastuksesta. Katsoessasi Hänen elämäntarinaansa syntymästä alkaen, näet JEHOVAN ihmeellisen pelastuksen hänen elämässään. Katsoessasi hänen nimeään, Mooses, egyptin kielellä se tarkoittaa: Minä pelastin hänet ihmeellisesti Niilin vesistä. Hän todella tarvitsi Jumalan Pilveä palvelustyössään. Pilvi oli erittäin keskeinen siinä; Jaakobin lasten ihmeellisen pelastuksen palvelustyössä. Mooseksen palvelustyössä tämä Pilvi oli siis keskeinen, se oli keskeisin väline hänen missiossaan.
 
Nyt siis tiedät, miksi Hän on tullut. Sama Pilvi. Sama JUMALA. Sama missio: Israelin ihmeellinen pelastus. Toisin sanoen, kun hän pelasti Mooseksen ihmeellisesti Niilin joesta, Hän sanoi Moosekselle: aivan kuten olen ihmeellisesti pelastanut sinut, niin tulen myös käyttämään sinua ihmeellisesti pelastamaan minun kansani Israelin. HERRA on tullut ihmeellisesti pelastamaan jonkun Euroopassa. Toinen Mooseksen kirja 2:1-11. Luemme vähän ja sitten etenemme hyvin tärkeään kohtaan. Haluan nyt alkaa nostaa sanomaa korkeammalle tasolle, lisäämään sanomaa. Tämä on mahtava sukupolvi! Kuinka väkevä sukupolvi! Voimme siis kokoontua ja keskustella Hänestä! Sydämeni sulaa joka kerta, kun puhun Hänestä. Ette tiedä, mitä käyn läpi täällä. Sydämeni sulaa jatkuvasti. Ihmeellinen pelastus! Luen 2. Mooseksen kirjan lukua 2:1-7.
 
Niin eräs mies, joka oli Leevin sukua, meni ja nai leeviläisen neidon. Ja vaimo tuli raskaaksi ja synnytti pojan. Ja kun hän näki, että se oli ihana lapsi, salasi hän sitä kolme kuukautta. Mutta kun hän ei voinut sitä enää salata, otti hän kaisla-arkun, siveli sen maapihkalla ja piellä, pani lapsen siihen ja laski sen kaislikkoon Niilivirran rantaan. Ja lapsen sisar asettui taammaksi nähdäksensä, mitä hänelle tapahtuisi. Silloin faraon tytär tuli alas peseytymään virrassa, ja hänen seuranaisensa kävelivät virran rannalla; ja kun hän näki arkun kaislikossa, lähetti hän palvelijattarensa ja otatti sen ylös. Ja kun hän avasi sen, näki hän lapsen; ja katso, siinä oli poikanen, joka itki. Niin hänen tuli sitä sääli, ja hän sanoi: "Tämä on hebrealaisten lapsia". Niin lapsen sisar sanoi faraon tyttärelle: "Menenkö kutsumaan sinulle hebrealaisen imettäjän, joka voi imettää sen lapsen sinulle?" Faraon tytär vastasi hänelle: "Mene!" Niin tyttö meni ja kutsui lapsen äidin. Ja faraon tytär sanoi hänelle: "Ota tämä lapsi ja imetä se minulle, niin minä maksan sinulle siitä palkan". Ja vaimo otti lapsen ja imetti sen. Mutta kun lapsi oli kasvanut, toi hän sen faraon tyttärelle, ja tämä otti sen pojaksensa ja antoi hänelle nimen Mooses, sillä hän sanoi: "Minä olen vetänyt hänet ylös vedestä".
 
Halleluja! Olen kuvaillut teille tarkasti Raamatussa kerrotusta HERRAN palvelijasta, jonka elämä on hyvin lähellä Vierailua, josta puhun. Haluan nyt edetä toiselle tasolle.
 
 
 
 
Nyt kun Mooses paimentaa Jetron lampaita ja Mooses kohtaa ISÄ JUMALAN toisen Vierailun, niin tällä kertaa ISÄ JUMALAN Kirkkaus ilmestyy palavana liekkinä. Luen muutaman jakeen 2. Mooseksen kirjan luvusta 3:1 eteenpäin, kallisarvoiset ihmiset.
 
1 Ja Mooses kaitsi appensa Jetron, Midianin papin, lampaita. Ja kun hän kerran ajoi lampaita erämaan tuolle puolen, tuli hän Jumalan vuoren, Hoorebin, juurelle. 2 Silloin Herran enkeli ilmestyi hänelle tulen liekissä keskellä orjantappurapensasta; ja hän näki, että pensas paloi ilmitulessa, mutta pensas ei kuitenkaan kulunut. 3 Niin Mooses sanoi: "Minä käyn tuonne ja katson tätä suurta näkyä, miksi ei pensas pala poroksi". 4 Kun Herra näki hänen tulevan katsomaan, huusi hän, Jumala, hänelle pensaasta ja sanoi: "Mooses, Mooses!" Hän vastasi: "Tässä olen". 5 Hän sanoi: "Älä tule tänne! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä maa." 6 Ja hän sanoi vielä: "Minä olen sinun isäsi Jumala, Aabrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala". Ja Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa.
 
Halleluja! Mitä HERRA tässä sanoo? Näette, että Mooses kaitsi Jetron, hänen appensa lampaita ja monesti lammaspaimenet paimentavat tietyssä paikassa yhden viikon ja kun he haluavat, että ruoho kasvaisi, he siirtävät lampaansa toiseen paikkaan. Tätä kutsutaan rotaatioksi. Kun ruoho kasvaa takaisin, he tulevat takaisin. Nyt kun Mooses oli mennyt lähellä Hoorebia olevaan paikkaan ja hän seisoi siellä, ISÄ JUMALA, Aabrahamin JUMALA, Iisakin JUMALA, Jaakobin JUMALA, Hän Vierailee tuossa paikassa. Saattaa olla, että Mooses on paimentanut siellä juuri eilenkin, mutta HERRA päättää Vierailla paikassa juuri nyt. Ehkä Mooses oli kävellyt siellä eilen, viime viikolla, viime kuussa tai viime vuonna, mutta silloin ei ollut HERRAN aika vierailla. Mutta nyt, kun JEHOVA päättää Vierailla maassa, tällä puolen, kuulet nyt: Älä tule lähemmäksi! Älä tule! Hän sanoo: riisu nuo kengät heti jalastasi, sillä paikasta, jossa seisot, on nyt tullut pyhä maa. Kun ISÄ JUMALA päättää Vierailla jossakin paikassa, tuo paikka muuttuu. Nyt pääsemme lähemmäs sanomaa seurakunnalle.
 
Kun ISÄ JUMALA päättää armossaan missä Vierailla, Hän valitsee paikan ja sanoo: tulen Vierailemaan täällä Minun Kirkkaudessani, ja silloin tuo paikka muuttuu ja siitä tulee pyhä maa. Kun JUMALA päättää Vierailla HERRAN huoneessa, ei ole enää väliä, mitä teimme siellä eilen. Mooses paimensi, ehkä hän käveli eilen siellä vihellellen ja paimentaen Jetron lampaita. Mutta nyt, kun HERRA Vierailee tuossa paikassa: Älä tule lähemmäksi! Pyydän, älä tule! Riisu nuo kengät jalastasi nopeasti. Sillä maasta, jossa seisot, on nyt tullut pyhä maa. Kun JUMALA päätti Vierailla HERRAN huoneessa, näet siellä, Keniassa meneillään olevan ylistyksen, nuo teltat sekä kaiuttimet (kuvailee kokousta, jonne Pilvi laskeutui), niin ei ole väliä, mitä teit siellä eilen; saarnasit menestysteologiaa, ihmisteologiaa, liberaaliteologiaa, sanoit: aah, älä huoli, kristinuskossa on vapautta, Jumala ei katso pukeutumistasi, Jumala katsoo sydäntäsi. Älä turhaan huolehdi. Sekoittukaamme katolisen kirkon kanssa, palvokaamme yhdessä. Vastaanottakaamme myös paavilta joku profetia?!
 
Ei ole väliä, mitä teit siellä eilen. Vain sillä on väliä, että ISÄ JUMALAN Kirkkaus on laskeutunut alas. Hän sanoo: KRISTUKSEN seurakunta, älä tule nyt yhtään lähemmäs. Pyydän, riisu nuo kengät heti jalastasi, sillä HERRAN huoneessa on nyt Vierailtu. Katso, tämän takia HERRAN huoneesta on nyt tullut pyhä maa. JEHOVA on nyt HERRAN huoneessa, et voi enää pysyä samana. Kun Mooses kohtasi Hänet, Mooseksen identiteetti muuttui heti siinä paikassa. Ja hänen missionsa, hänen palvelustyönsä muuttui välittömästi. Hän siirtyi Jetron lampaiden, tämän maailman rikkauden paimentamisesta paimentamaan JEHOVAN lampaita, Israelia. On niin monia muutoksia, joita pitää tapahtua tässä maassa. Halleluja! Hän sanoo, ISÄ JUMALAN Kirkkaus on nyt HERRAN huoneessa. Hän sanoo, tämän jälkeen jopa sen tavan, jolla me lähestymme seurakuntaa, tulee muuttua.
 
Tiedättekö, joskus sydämeni murtuu kovin, koska kysyn aina, kun HERRA näyttää minulle synnin - jopa viime yönä Hän näytti minulle synnin seurakunnassa: on pastori, joka on suhteessa seurakunnassa olevan naisen kanssa. En halua mainita yksityiskohtia. Pitelet jopa häntä kädestä. Tiedän monia yksityiskohtia - kysyn, miksi päätät tulla ja tehdä syntiä HERRAN huoneessa? Miksi täällä? Voisit tehdä sen ulkopuolella. Miksi päätät, menen HERRAN huoneeseen ja teen syntiä siellä. Miksi? Nämä ovat asioita, jotka ihmetyttävät minua. Kun HERRA pyysi Moosesta riisumaan kengät, niin Hän sanoi, että Hän vaatii ja asettaa Hänen palvontansa standardit. Hän asettaa oman standardinsa, koskien Hänen syvää kunnioitustaan. Saapuessasi johonkin tiettyyn maahan, näet jo siitä, miten kristityt pukeutuvat, että tuon maan kristityt ovat asettaneet oman standardinsa, koskien kunnioitusta JUMALAA kohtaan. He ovat asettaneet omat standardinsa sanoen, ei, tämä on meidän kunnioituksen tasomme tässä maassa, (osoittaen kädellään alaspäin), tämä on tarpeeksi.
Sandaalien poistaminen on syvän kunnioituksen symboli. Ymmärsittekö? Numero 1) HERRA halusi Mooseksen osoittavan kunnioitusta Häntä kohtaan. Eikä se ole vain kunnioitusta pelkästään kunnioituksen tähden. Se on sydämen kunnioitus, joka ilmaistaan ulkoisena käytöksenä. Tarkoittaen, HERRA vaatii, että kun tulemme Hänen eteensä ja Hän, HERRA on nyt huoneessaan, että meidän tulee nyt osoittaa syvää kunnioitusta Häntä kohtaan. Syvää kunnioitusta HERRAN huonetta kohtaan. Tarkoittaen; nyt Hän pyytää, että seurakunta alkaa palvoa Häntä syvällä kunnioituksella. Näettekö tämän sanoman? Hän sanoo, että monien vuosien ajan JEHOVA on seurannut sinua ja sitä, kuinka palvot Häntä, ja Hän on nähnyt, että joskus pastorit ovat saarnastuolissa kädet taskuissa tällä tavoin. Jos opiskelet kehonkielen psykologiaa, kehonkieltä, niin jos puhun teille ja pidän käsiä taskuissani tällä tavoin, se tarkoittaa, että olen tuttavallinen teidän kanssanne. Olen rennosti teidän keskellänne. Olemme samalla tasolla, olemme kollegoja.
 
Tapa, jolla te palvotte JUMALAA tässä maassa, on aivan kuin Hän olisi kollega. HERRA sanoo, nyt kun Hän on tullut HERRAN huoneeseen, enää ei merkitse mitään, oletko Tšekin tasavallassa tai Euroopassa tai oletko rikkaassa maassa. Hän sanoo, merkittävää on nyt juuri tämä: Riisu nuo kengät jalastasi! Riisu nuo kengät jalastasi! Mooses ei miettinyt, pitäisikö minun riisua vai ei? Ei! Se oli JEHOVAN määräys. Tarkoittaen, että Hän asettaa oman standardinsa, koskien sitä syvää kunnioitusta, jota meidän tulee noudattaa, johon meidän tulee mukautua. Tämä on Hänen luonteensa. Minulla on niin paljon jaettavaa. Näette siis Hänen sanovan, nyt teidän tulee alkaa palvoa Häntä syvän kunnioituksen kanssa. Vain tällä tavoin voitte päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Jos katsotte 2. Mooseksen kirjan lukua 19:12, Hän sanoo:
 
12 Ja merkitse raja kansalle yltympäri ja sano: 'Varokaa nousemasta vuorelle tahi koskettamasta sen juureen. Jokainen, joka vuoreen koskee, rangaistakoon kuolemalla.
 
Hän vieraili tuolla vuorella. Tämä sama Pilvi, tämä sama Kirkkaus tuli tuolle vuorelle. Sama JUMALA. Mutta Hän sanoi, laita heille rajat ja kerro heille, että he eivät saa edes koskea vuoren juurelle. Hän ei edes puhunut vuoren huipusta, vaan sen juuresta. Et voi siis koskea vuoren juurta. Jos kosket, niin kuolet. Et voi koskea vuoren juurta tuolla alhaalla. Katsoessasi jaetta 21, Hän sanoo heille: juokse, juokse sinne! Näet, että ihmiset haluavat päästä vuoren luo katsomaan HERRAA. Hän sanoi siis: juokse, juokse sinne! Laita heille raja ja varoita heitä! Lukiessasi 1. Kuninkaiden kirjan lukua 8:11, kun tuo sama Pilvi astui sisälle Salomonin temppeliin, niin kaikki papit juoksivat ulos. Pilvi oli liian paksu ja he juoksivat ulos. Miksi? Miksi HERRA sanoo aina: Älä tule lähemmäksi, kun Hän on tullut Vierailemaan! Ja nyt Hän on HERRAN huoneessa. Miten tulemme käsittelemään tätä Vierailua? Älä tule lähemmäksi! Sama löytyy jopa 1. Kuninkaiden kirjan luvusta 8:11.
 
 
 
 
Kuunnelkaa minua, kallisarvoiset ihmiset. Menkäämme Matteuksen evankeliumin lukuun 27. Voin kertoa sen teille. Kun JEESUS kuoli Ristillä, tuli maanjäristys ja joitakin pyhiä tuli paikalle, ja väliverho repesi keskeltä kahtia. Väliverho, joka erotti muun temppelin osan kaikkein pyhimmästä, pjah! Se repesi! Kun väliverho repesi, niin Hän päästi seurakunnan sisälle kaikkein pyhimpään. Kun menet 1. Korinttolaiskirjeen lukuun 15:50–56, silloin ymmärrät, mitä Hän sanoi. Hän sanoo:
 
50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
 
Hän sanoo, kuolevainen ei voi periä tätä kuolematonta Valtakuntaa. Ja Hän sanoo, korruptio, korruptoitu ei myöskään voi periä tätä korruptoitumatonta Valtakuntaa. Ymmärsittekö? Hän sanoi: Älkää tulko! Hän sanoi Moosekselle: Ei! Ei! Älkää tulko lähemmäksi! Papit juoksivat ulos, he eivät pystyneet selviytymään siellä. Toisen Mooseksen kirjan luvussa 40 on sama asia. Miksi? Koska ihmisluonto on täynnä syntisiä lihan himoja. Kun Hän siis sanoi Moosekselle, pyydän, tee raja ja sano heille, että he eivät saa tulla, kerro heille, että he eivät saa edes koskea tähän vuoreen, niin se oli profetia. Hän sanoi, olette täynnä syntiä, lihan syntiä. Te ette voi selviytyä tässä puhtaassa, pyhässä Kirkkaudessa, Kirkkauden Valtakunnassa. Ja Hän sanoi, että on tulossa eräs, joka tulee valmistamaan teidät ja kun Hän valmistaa teidät, niin väliverho tulee repeämään kahtia, Pjah! Ja Hän tulee päästämään seurakunnan sisälle.
 
Ja kun Hän tuo tuon armon ja laupeuden pelastuksen, niin teille tapahtuu näin: korruptio teissä, lihassanne, tullaan muuttamaan korruptoitumattomuuteen. Katoavaisuus teissä tullaan muuttamaan katoamattomuuteen tuon pelastuksen kautta. Hän sanoi, että kuolemattomuus teissä tullaan muuttamaan kuolemattomuuteen. Ja Hän sanoo, kun korruptoitu muutetaan korruptoitumattomuuteen ja katoavainen puetaan katoamattomuuteen ja kuolevainen puetaan kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se Sana, joka on kirjoitettu: kuolema on voitettu sinussa. Synnin palkka on kuolema, tarkoittaen, että synti on silloin voitettu sinussa. Nyt ymmärrät siis, mitä Hän sanoo meille. Hän sanoo, että liha ja veri - katsoessasi seurakuntaa Euroopassa, niin he elävät lihassa ja veressä - Hän sanoo, että tämän kaltainen pelastus ei voi selviytyä, ei voi periä tätä JUMALAN Valtakuntaa. Kallisarvoiset ihmiset, tänään meidän täytyy uudestisyntyä. Hän sanoo, että on pelastuksen pilareita, jotka JEESUS kirjoitti.
 
Hän sanoo, että nyt kun Kirkkaus on tullut seurakuntaan, niin sinun tulee kysyä itseltäsi seuraavia kysymyksiä. Siitä lähtien, kun vastaanotit JEESUKSEN, onko se, mikä on korruptoitunutta sinussa, onko se muuttunut korruptoitumattomuuteen? Kun katsot hyvin tarkkaan, niin onko se kuolevaisuus sinussa, joka kuolee, muuttunut kuolemattomuudeksi? Katsokaahan tätä nyt. Katoava leipä. Kun menet ruokakauppaan ja ostat leivän, niin tarkastat aina päivämäärän. Sitä kutsutaan viimeiseksi myyntipäiväksi. Tuon päivämäärän jälkeen leipä tulee mätänemään. Hän siis sanoo, siitä lähtien kun vastaanotit JEESUKSEN, onko JEESUKSEN tuoma pelastus todella muuttanut tuon katoavan sinussa katoamattomuuteen? Tarkoittaen, että ainoa asia, joka voi venyttää seurakunnan viimeistä myyntipäivää, on vanhurskaus. Hän sanoo, vain silloin, jos JEESUKSEN tuoma pelastus on antanut sinulle vanhurskauden, ainoastaan vanhurskaus voi selviytyä, olla olemassa ikuisesti.
 
On yksi asia JUMALAAMME koskien, joka ei ikinä muutu ikuisuudesta tähän päivään saakka ja takaisin ikuisuuteen, ja se on nimenomaan JUMALAMME vanhurskaus. Joten siitä lähtien, kun vastaanotit JEESUKSEN kerro minulle, onko tuo armoon ja laupeuteen perustuva pelastus muuttanut katoavan sinussa ja onko se muuttanut viimeisen myyntipäivän sinussa ja avannut tien ikuisuuteen. Hän sanoo, jos tämä JEESUKSEN pelastus ei ole kaivertanut, juurruttanut vanhurskautta sinuun, niin kerron teille veljet ja sisaret, liha ja veri eivät voi periä tätä JUMALAN Valtakuntaa. Olkaamme varovaisia. Olkaamme varovaisia. Halleluja! Tämä on mahtavaa, koska voit nähdä HERRAN puhdistavan seurakuntaa. On niin paljon sanomaa tässä. Olen myös nähnyt näyn siitä, kun tämä Pilvi lopulta nousee ylös. Aion jakaa sen ja kertoa, mitä se tarkoittaa seurakunnalle. Yhdessä unessa Hän myös kirjoitti minulle halki taivaan, Hän sanoi: SISÄLLÄ TELTTAMAJASSA. Tarkoittaen, kerro heille, että olen nyt sisällä HERRAN huoneessa. Tässä on siis hyvin paljon tietoa.
 
 
Saanko vielä käsitellä yhtä asiaa, kenkien pois riisumista? Näet, että kenkien pois riisuminen on kaunis sanoma. Hän sanoo seurakunnalle katso, kenkien pois riisuminen tarkoittaa: tämä on erotettu paikka. Tarkoittaen, että voit kävellä kengillä tuolla ulkona, mutta kun tulet sisälle, niin tämä on nyt erotettu paikka, erotettu yleisestä paikasta. Halleluja! Muistakaa, että rakastan teitä KRISTUKSEN rakkaudella. Joskus en ehkä näytä sitä kasvoillani, mutta rakastan teitä todella sydämestäni. Halleluja! Saattaa olla, että en näytä sitä kasvoissani, koska haluan, että rakastatte Häntä. Mutta kerron tämän, jotta tietäisitte: sydämeni pohjasta. Kyllä! Rakastan teitä KRISTUKSEN rakkaudella. Siksi olen täällä.
 
Minulle tämä on suurta ja loistavaa juhlintaa, koska tämä sanoma menee nyt miljoonille ihmisille. HERRA ottaa nyt toisen kansakunnan ottaen nyt kansakuntia Itselleen ja valmistaen niitä, puhdistaen seurakuntaa. Puhdistaen, hioen ja puhdistaen seurakuntaa. Ja kun tuo päivä saapuu, niin tulemme juhlimaan JUMALAN Valtakunnassa Taivaassa. Tulemme näkemään toisemme lyöden kättä Taivaassa. Tulemme sanomaan toisillemme: Tämä on niin hienoa! Sinä selvisit! Halleluja! Kolmannen Mooseksen kirjan luvussa 10:10, Hän sanoo:
 
10 tehdäksenne erotuksen pyhän ja epäpyhän, saastaisen ja puhtaan välillä,
 
Hän sanoo, nyt kun Hän on tullut HERRAN huoneeseen, HERRAN huone on nyt erotettu yleisestä paikasta. ISÄ JUMALA, HERRAN huoneen Omistaja, on nyt sisällä huoneessa. Tarkoittaen, että et voi nyt tulla tänne tekemään syntiä sanoen, anna, kun menen seurakuntaan ja teen siellä syntiä. Ei! Hän sanoo, et voi tehdä näin. Sinun tulee nyt erottautua. Pyhän on erottauduttava epäpyhästä ja puhtaan saastaisesta. Hän sanoo, maailma on nyt maailma ja seurakunta on JUMALAN pyhä huone. Toisin sanoen Hän sanoo, kristittyjen tulee nyt erottautua tavallisesta kansasta; pyhän epäpyhästä. Halleluja! Tämä on se hetki. Hänen sanoessaan, riisu kenkäsi, Hän tarkoittaa kunnioitusta; pyydän, anna minulle kunnia. Kenkien riisuminen on kunnioituksen osoitus. Tarkoittaen, että nyt kun palvot HERRAA tässä maassa, niin pyydän, palvo Häntä kunnioituksella. Kunnioita JUMALAA elämälläsi ja palvonnallasi. Tarkoittaen pyhitetty; tämä paikka on pyhitetty, joten minun täytyy riisua kenkäni. Tarkoittaen HERRALLE omistettu; tämä paikka on nyt HERRALLE omistettu.
 
JUMALA sanoo, että Hänellä on nyt korkea standardi Hänen eteensä astumiseen. Hän sanoo, kun astut Hänen eteensä, niin sinun tulee noudattaa korkeaa standardia. Muistatko Aaronin? Toisen Mooseksen kirjan luku 28:1-4. Kun tuli aika astua HERRAN eteen, hän tarvitsi nyt vaatteen ja katsoessasi tuota vaatetta, jonka hän tarvitsi HERRAN eteen astumiseen, niin siinä oli nauhoja ja kelloja. JUMALAN eteen astumiselle on korkea standardi, siksi meidän tulee riisua kengät. Olemme palvoneet tässä maassa kengät jalassa; homoseksualismin kengät jalassa, abortin kengät jalassa, postmodernismin, liberaaliteologian, menestysteologian, väärien profetioiden, valheapostolien kengät jalassa, sellaiset kengät jalassa, joilla tulette seurakuntaan etsimään tyttöjä. Seurakunta on paikka, jonne he menevät etsimään tyttöjä. Meidän tulee nyt riisua kenkämme. Katso, HERRAN huoneesta on nyt tullut pyhä maa. Muistakaa, että sama Pilvi ilmestyi erämaassa. Hän ilmestyi ja sen takia, koska Hän ilmestyi, he pääsivät sisälle.
 
Kallisarvoiset ihmiset, tämän vuoksi HERRA lähetti minut teidän luoksenne. En tullut luoksenne, jotta voisitte kylvää siemenen ja ostaa ihmeenne. Voitte nähdä, että minulla ei ole edes aikaa kertoa koko sanomaa. Aika on liian lyhyt. Ei ole aikaa muille evankeliumeille. Olen tullut, jotta seurakunta voisi päästä sisälle tähän HERRAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Kun näette tämän, niin tiedän teidän tietävän, että totisesti, aika on lopussa. Halleluja! Kiitos todella paljon. Haluaako joku täällä uudistaa pelastuksensa JEESUKSESSA tai vastaanottaa HERRAN ensimmäistä kertaa? Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. Mutta tänään meillä on vielä mahdollisuus mennä takaisin JEESUKSEN luokse. Jos se olet sinä, niin nosta vain kätesi siellä missä olet. Kiitos hyvin paljon. Nosta kätesi korkealle ylös, missä oletkin. Kiitos todella paljon. Ne, jotka ovat nostaneet kätensä, sanokaa tämä rukous perässäni. Sano:
 
Kallis JEESUS, HERRA, olen kuullut Sinun Sanasi tänään. Olen kuullut HERRAN Kirkkauden väkevästä Vierailusta. Teen parannuksen juuri nyt ja käännyn pois kaikesta synnistä. Pyydän sinua HERRA, vakiinnuta vanhurskaus minuun ja voitele minut Pyhällä Hengellä ja käytä minua tässä herätyksessä. Tänään vastaanotan sinut HERRAKSENI ja Pelastajakseni. JEESUKSEN väkevässä nimessä. Aamen.
 
Antakaa kun siunaan teitä. Te, jotka olette vastaanottaneet HERRAN juuri nyt, antakaa kun siunaan teitä.
 
HERRA, JEESUKSEN väkevässä nimessä. HERRA, julistan profeetallisella kielelläni täällä tänään, että tulet täyttämään heidän sydämiensä kaipauksen, tulet voitelemaan heidät, tulet vakiinnuttamaan heidät ja siunaamaan heitä. Ja jos täällä on ihmisiä, HERRA, jotka tarvitsevat parantumista, niin pyydän Sinua ISÄNI vierailemaan heidän luonaan ja muistamaan heitä. JEESUKSEN väkevässä nimessä. Aamen.
 
HERRA siunatkoon teitä. Shalom.
 
 

Eldoretin Grand Mega Parantumiskokous, Kenia 29.-30.8.2015. Osa massiivista ihmisjoukkoa kokoontuneena juhlimaan väkevää JEESUKSEN Veren voittoa.

 
 

Kun HERRAN väkevä Palvelija astui sisälle kokousalueen porteista, niin HERRAN valtava Parantumisvoitelu iski tuohon kokoukseen ja paransi Phoeben vakavan selkäydinvamman! Hän nousi seisomaan & lähti kävelemään JEESUKSEN Veren väkevässä voimassa!

 
Lähde: Pastorikonferenssi, Tšekin tasavalta, Brno 20.-21.4.2016. Profeetta Dr Owuor / suomennos https://www.youtube.com/watch?v=szVIfoQRWL8
 
 
 

 

Off White X Max 180-90

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)