9.3.2020 HERRAN NUHTELU KANSAKUNNILLE

Seurasin tätä keskustelua, joka sinulla Vanhemmalla Pastori Ransonilla oli, ja sitten kuulin Vanhemman Piispa Joan Mutain Päätoimistoilta täällä, toisesta äärestä. Kuulin heidät livenä radiossa, liittyen myös mukaan tuoden näkökantansa keskusteluun, koskien ovea, joka on suljettu. Ovea tälle Herätykselle, jonka kansakunnat tulevat nyt löytämään, että se on todella vaikea saavuttaa. Sitten olen myös kuunnellut, mitä Vanhempi Arkkipiispa on sanonut. On todella sydäntä särkevää kuunnella keskusteluanne, sillä voimme todella nähdä, että me teimme, me Kaksi HERRAN Profeettaa, teimme koko sydämellämme, avasimme koko sydämemme. Koko sydämellämme. Todella teimme koko sydämellämme ja palavuudellamme. Teimme kaiken HERRALLE ja uskollisesti.

 

Emme katsoneet rahaan, niihin satoihin miljooniin shillinkeihin, joita käytimme hotellivarauksiin. Sanoin jatkuvasti tiimeillemme täällä, Vanhemmalle Arkkipiispalle ja kansalliselle Piispain Neuvostolle, että älkää huolehtiko rahasta. Tämä Herätys on suurempi kuin raha! Tämä Herätys lunastaa kansakunnat, lunastaa seurakunnan ikuiseen loisteliaan kirkkaaseen JUMALAN Valtakuntaan. Oli niin voimallista nähdä, kuinka jokainen niistä. He sanoivat, ei! Meidän todella täytyy, meidän tulee keskittyä etuihin. Jos he pystyvät siirtämään, sanoin heille jatkuvasti, että jos he pystyvät siirtämään, korvaamaan tämän Herätyksen kansakuntiinsa, silloin se tulee olemaan suurempaa kuin raha. Älkää ajatelko rahaa! Älkää huolehtiko rahasta!

 

Menimme sen läpi ja HERRA auttoi meitä. Maksoimme takuumaksuja, lähetin niitä hotelleihin. Vuokraten seitsemän hotellia Nairobissa, lähettäen tiimejä busseilla lentokentälle. Ihmiset antoivat vapaaehtoisesti käyttöön heidän henkilökohtaisia ajoneuvojaan, ihmiset ottivat vapaapäiviä; vanhemmat lääkärit, vanhemmat kirurgit, vanhemmat pankkiirit, vanhemmat ketkä vain. He ottivat vapaata työpaikoiltaan niinä aikoina. Heitä oli täynnä lentokentällä, jotkut heistä tekivät työtä yövuorossa, sillä tiedätte, että lennot saapuvat koko ajan yöllä, jotkut niistä saapuvat päivällä. Joten meillä oli vuoroja, jotka olivat käynnissä 24/7.

 

Varmistimme, että lähestyimme hallitusta; vakavia kokouksia pidettiin alueellisen turvallisuuden tiedustelukomitean kokouksia. Vanhemmat Arkkipiispat menivät sinne, Vanhempi Piispa kenraali Kyaka oli mukana, vanhempia poliisipäälliköitä Palvelustyössä oli mukana. Vanhempia Piispoja, Vanhempi Arkkipiispa itse, he aina tapasivat tavata hallituksen julkisen suojelus- ja turvallisuustiimin kanssa, varmistaakseen, että teimme kaiken oikein. Oli asiaankuuluvaa ahkeruutta ja autoimme Pastoreita ja ihmisiä, jotka tulivat ulkomailta, kaikista sopivimmalla ja parhaimmalla tavalla, joka oli mahdollista, jotta kun ilmestymme kerran JEESUKSEN eteen, niin sanoisimme Hänelle, HERRA, teimme parhaimpamme niillä tavoilla ja resursseilla, jotka annoit meille.

 

Oli ihmeellistä, sillä joskus 10 hotellia. Buukkasimme viisi hotellia. Sitten siihen mennessä, kun Kokous oli lähellä, tarvitsemmekin 10 hotellia. Tämä oli nyt valmius-sunnitelmaa. Meidän tuli hypätä sisälle ja puhua suuremmalle määrälle hotelleja sanoen heille, pyydämme anoen, antakaa meille vain 50 %:lla nyt. Me tingimme, anoimme. Lähetin Arkkipiispan jatkuvasti anomaan heitä sanoen, ei ei ei! Pyydän auttakaa meitä, nämä ovat HERRAN vieraita, pyydämme anoen, auttakaa meitä. Annamme teille 50 % nyt, kaikki on hyvin, maksamme loput teille, kun Kokous on ohi. Vuokrasimme busseja. Monesti, kun vuokrasimme 11, niin huomasimme, että tarvitsemme enemmän busseja.

 

Jälleen, meidän täytyi mennä matkatoimistoihin ja kysyä. Minä tällä puolella jatkoin käyttäen miljoonia ja miljoonia shillinkejä, buukaten lentoja monille heistä antaen heille mahdollisuuden. Sanoin jatkuvasti, ei! Raha ei ole tärkeää nyt! Annetaan vaan joka-ikiselle Pastorille mahdollisuus, jotta he voisivat ottaa tämän mahtavan loisteliaan kirkkaan Herätyksen, joka luvattiin Raamatussa. Jos he eivät ota sitä, se on sääli. Annetaan heidän tulla. Älkää huolehtiko rahasta! Jos he ottavat sen ja korvaavat sillä, asettavat pyhiä seurakuntia. Sillä tiedän, että ne muut seurakunnat heidän maissaan, niissä on mädäntynyttä mätää. Niissä on mädäntynyt mädän perustus, niissä on murtunut perustus. He istuvat kirkkokuntien alla, oppien alla, saastutuksen alla, luopumuksen alla, ja he pyrkivät muihin agendoihin.

 

Joten tapasin aina kertoa tiimilleni, Vanhemmalle Piispain Neuvostolle, kerroin heille, Älkää huolehtiko! Rohkaiskaa heitä vain tulemaan! Rohkaisin kaikkia Pastoreita ja sanoin heille jatkuvasti, Kenia on luokkahuone! Katsokaa, kuinka tämä Herätys alkoi Keniassa! Heidän täytyi hylätä kaikki, mikä on seurakuntaa ja uudelleen rakentaa uusi Alttari HERRALLE. Jaoin näyn, kun minua pyydettiin, näyn vuodelta 2004, kun HERRA nosti minut ylös taivaalle ja minulle annettiin palikoita. HERRAN Käsi antoi minulle rakennuspalikoita ja rakensin HERRAN Alttarin, joka oli rikkoutunut. Sanoin heille jatkuvasti, ei! Meidän tulee rakentaa uusi Alttari. Sillä Alttari on rikkoutunut. Meidän tulee laskea uusi perustus. Joten ette voi mennä takaisin niihin saastuneisiin seurakuntiin. Sillä ne ovat syömistä varten. Ne näyttävät aivan kuin ne olisivat tuloa varten, he etsivät koulukustannusten kattamista lapsilleen. He pyrkivät toiseen agendaan. He ovat alistuneet toisen opin alle.

 

Mutta nyt HERRA on tuonut Herätyksen, virkistävän Herätyksen, vanhurskauden Herätyksen, pyhyyden Herätyksen, JUMALAN edessä oikein seisomisen Herätyksen, Herätyksen, joka omaa nollatoleranssin synnille; seksuaalisynnille, seksuaaliselle himolle, väärille profeetoille, valheapostoleille. Sanoin heille, Älkää huoliko, jatketaan vain tehden työtä HERRALLE, HERRA tulee palkitsemaan teidät yhtenä päivänä. Juoksimme edes takaisin buukaten hotelleja Nairobissa ja saman määrän hotelleja Nakurussa, missä tahansa Kokous olikin. Autoimme heitä, tankaten busseja, varmistaen että bussikuskeilla oli myös hotellit, antaen heille myös ruoat. Auttaen heitä. Vanhempi Arkkipiispa ja kansallinen Piispain Neuvosto tapasi jatkuvasti kansallisia turvatiimejä, maakunnan turvallisuusjohtajia auttamaan meitä tarjoamaan turvallisuus, jotta mitään tapausta ei tapahtuisi. Nämä ovat vieraita maassa. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat tulleet ulkomailta, HERRAN vieraita! Halusimme tehdä sen täydellisesti.

 

Halusimme tehdä ponnistuksia. Menin Ruotsiin moneen kertaan. Menin Uppsalaan, menin Göteborgiin, menin moneen kaupunkiin, jopa Tukholmaan. Menin Helsinkiin, Suomeen, en tiedä, kuusi tai viisi kertaa. Rammat kävelivät, siellä oli Ihmeitä! Anne-Maarit, jolla oli dysleksia, lukihäiriö, tähän päivään saakka hän pystyy lukemaan. Meillä oli tämä pieni poika Eemi. Tähän päivään saakka hän vieläkin kävelee! Kauniita asioita tapahtui noissa maissa! Jopa jalat, jotka olivat lyhyet Suomessa, HERRA lisäsi kolumnin jalkaan Parantumiskokouksessa, joka oli livenä TV7:lla Helsingissä. HERRA teki suuria asioita. Kuurot korvat avautuivat!

 

Menin Brasiliaan ja näitte, kuinka HERRA paransi monia ihmisiä! Kävelin rampoja kohti ja Voitelun voima oli niin massiivinen, että rammat nousivat ylös! Pieni lapsi nousi ylös ja alkoi kävellä! Sokeat ihmiset parantuivat livenä TV:ssä! Menin Rio de Janeiroon, nuhdellen syntiä, sanoen heille: Valmistakaa tie! Jopa Zika-viruksen profetia täyttyi. Menin Dominikaaniseen Tasavaltaan, Puerto Plataan, Ciudad Santiagoon, menin Higueen, menin muihin kaupunkeihin. Rammat kävelivät, sokeat näkivät! Voitelun voima oli massiivinen! Ihmisiä lakosi maahan stadionilla, kun pelkästään ojensin käteni tällä tavoin. HERRA osoitti sen voiman, jonka Hän on asettanut minun ylleni. Ja Puhuin maanjäristyksen, Haitin maanjäristyksen. Se tapahtui.

 

Menin Chileen, anoen heitä, pyytäen seurakuntaa: Lopettakaa homoseksuaalisuus! Älkää hyväksykö tätä homoseksuaalisuuden asiaa! Näen, että seurakunta yhdistyy nyt homoseksuaalien kanssa. Hallitus maksaa heille rahaa, jotta he hyväksyisivät homoseksuaalisuuden. Näen tämän tapahtuvan. Sanoin heille: Älkää tehkö niin! Ja seurakunta jakautui kahtia, he taistelivat. Maksoin paljon lentolippuja Kansallisen Piispain neuvoston johtajille Chilessä, johtajille, joita johti Hogue, piispa Maurismo Hogue ja Conzales ja muut. Maksoin heille itse. He tulivat Etelä-Afrikan lävitse. Joten kun he matkustivat tuon maan kautta, maksoin heille jopa hotellin siellä.
Maksoin TBN:lle, TBN:n porukalle, kameraporukalle, maksoin TBN:n johtajalle, joka oli tulossa kameroidensa ja porukkansa kanssa. Maksoin heidän vakuutuksensa, koska he kuuluivat ammattiliittoon. Maksoin myös heidän vakuutuksensa, maksoin kaiken!

 

HERRA maksoi, Hän Sanoi: Älkää huolehtiko nyt! Olemme maksaneet kaiken, mitä he pyysivät. Maksoimme hotellin, kun he matkustivat toisen maan kautta, mikä oli todella kallis Etelä-Afrikassa. Kun he tulivat tänne, annoimme heille viiden tähden hotellin. Kohtelimme heitä todella hyvin, vastaanotimme heidät lentokentällä. He nauhoittivat todella hyvin, mutta eivät voineet lähettää edes yhtä Sanomaa! He sanoivat, että Sanoma on liian kova. Me emme pysty lähettämään sitä, se on liian pyhä, liian tiukka.

 

Muistan Venezuelan. Menin Venezuelaan: Tehkää parannus! Tehkää parannus! El Tigre, Maturin, menin Puerto Ordaziin, San Felixiin. Rammat kävelivät, sokeat silmät näkivät! Kaikkea tapahtui Venezuelassa. Suuri Herätys! Arvatkaa mitä, he väärinkäyttivät sitä. Seurakunta kääntyi ympäri ja väärinkäytti sitä. Menin moniin kansakuntiin. Menin Etelä-Koreaan, menin Intiaan, Menin Eurooppaan; UK:hon, Italiaan, eih! Menin Espanjaan Barcelonaan! Anoen kansakuntia, kertoen heille: Ovi on avoinna, MESSIAS on tulossa! Ottakaa tämä vastaan, kun ovi on vielä avoinna! Olen nähnyt oven suljettuna. Ottakaa tämä vastaan nyt! Tämä on kaunis pyhyyden Herätys! Menin Kanadaan; Torontoon, Montrealiin, Usaan. Mutta kaikki se, mitä saimme sieltä, oli mustamaalausta. Mustamaalausta. Amerikkalaiset mustamaalasivat, he yrittivät mustamaalata HERRAA! Kanadalaiset yrittivät mustamaalata HERRAA! Italialaiset yrittivät mustamaalata HERRAA!

 

Katsokaa sitä JUMALAN vihaa, joka on lyönyt Italiaa nyt! Katsokaa sitä JUMALAN vihaa, joka on lyönyt Kiinaa! Sanoin Kiinalle: Tulkaa! Tulkaa ja ottakaa Herätys! Nyt he eivät voi edes tulla! Nyt te kaikki kaikista kansakunnista, Edes Ugandasta, ette voi tulla! Edes Uganda ja Tansania eivät voi tulla! Sillä näin, näin selatessani uutisia, että hallitus on sulkenut kaikki kokoukset, konferenssit, joissa on mukana ulkomaalaisia. Tämä on se järkevä asia, mikä tehdä. Emme voi edes sallia sitä, emme voi sallia teidän tulevan. Katsokaa, kuinka kaikille nyt, ovi on sulkeutunut! Kun Kiina meni takaisin, näitte kiinalaisten ylpeyden. He alkoivat taistella Paula Lewisia vastaan, heidän Vanhempaa Arkkipiispaansa. He alkoivat sanoa, oo hän aliarvioi meidät kiinalaiset, hän alentaa meitä. Mutta kuulitte Vanhemman Arkkipiispan sanovan, Älkää tehkö noin! Älkää kirjoittako sellaisia sähköposteja tänne. Tämä Herätys on nöyrä Herätys. Tehkää itsenne nöyriksi.

 

Katsokaa Nigeriaa, kuinka kamppailin Nigerian kanssa. Nyt he eivät voi edes tulla. En voi edes mennä, Sanoo HERRA. Te kaikki tiedätte, että JUMALA on antanut kaiken auktoriteetin näille Kahdelle Profeetalle yksin. Ei kenellekään muulle. Ei kenellekään muulle maailmassa. Voitte nähdä nyt. Jos tämä on se kuva, mitä on tulossa; Suuri Ahdistus. Katsokaa Italiaa! Nyt he eivät voi edes mennä töihin, eivät voi mennä jalkapallomatseihin. 16 miljoonaa ihmistä karanteenin alla. Uskomatonta! Sulkeminen. Täysi sulkeminen. Anoin teitä. Anoin kansakuntia. Menin Etelä-Afrikkaan, Durbaniin. Sanoin: Ottakaa vastaan tämä Herätys! MESSIAS on tulossa! Ottakaa se ennen kuin ovi sulkeutuu! Nyt katsokaa niitä Etelä-Afrikan vääriä profeettoja, vääriä opettajia! Menin Gaboroneen! Menin Namibiaan! Rammat kävelivät! Menin Sambiaan! Rammat kävelivät! Menin koko matkan Gisborneen, Uuteen Seelantiin, menin Australiaan! Eih! Maailman ääriin! Nyt katsokaa, ovi on suljettu. Vaikka haluaisittekin tulla, ette voi. Sanoin jatkuvasti: Tulkaa ja ottakaa Herätys! Joka kerta kun käsittelemme Nigeriaa. Sanoin: Nigeria, tulkaa ja ottakaa Herätys! En tiedä, ovatko he tulossa. He ovat jotenkin vältteleviä ja ylpeitä. He eivät halua teidän tietävän, ovatko he tulossa. He jotenkin punnitsevat sitä.

 

Nyt katsokaa, nyt katsokaa, teidän huoneenne on jätetty teille autioksi, te kansakunnat! Jos tämä on kuva, jonka HERRA antaa maapallolle, ja kyllä se on, että Suuressa Ahdistuksessa halajatte palvoa, mutta teille ei anneta mahdollisuutta palvoa. Sillä ovi on silloin suljettu. Anoin teitä. Ette voi edes tulla Jomo Kenyattan Maatalouden- ja teknologian yliopiston julkiseen luentoon. Tiedätte, että koko maailmassa te tulette vain tänne. Vain näissä Kokouksissa, joihin te tulette, ISÄ JUMALA laskeutuu alas. Joten voitte nähdä ja olla osallisia tästä myöhemmästä, valtavan suuresta, historiallisesta, loisteliaasta Vierailusta, joka luvattiin Raamatussa. Vain täällä! Ei kukaan muu. Ei missään muualla. Nyt katsokaa, Hän on sulkenut oven. Hän on sulkenut sen nyt.

 

9.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)