9.11.2019 NÄKY KOLMESTA ISRAELIN ILMAVOIMIEN LENTOKONEESTA SIIRTÄMÄSSÄ HERRAN KAHDEN PROFEETAN PALVELUSTYÖN ISRAELIIN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Kaikkein Korkein HERRA, HERRA JEHOVA GOEL, HERRA teidän Lunastajanne, HERRA JEHOVA JIREH, teidän Huolenpitäjänne, JEHOVA KABODHI, JEHOVA HASOPHET, JEHOVA HAMELECH, JEHOVA ORI, HERRA minun Valkeuteni, JEHOVA ROPHE, Sinun Parantajasi, HERRA, joka parantaa sinut, JEHOVA MISQUABBI, Mahtavin Korkein Tornini, JEHOVA MASCHI, Sinun Turvapaikkasi, JEHOVA BARA, HERRA maailmankaikkeuden Väkevä Luoja, kaikkien ihmisten ja seurakunnan Luoja, Hän on Puhunut kanssani todella valtavassa keskustelussa, jolla on todella vakavat seuraamukset seurakunnalle.

 

Tässä keskustelussa, siunatut ihmiset, te, jotka olette kuulolla kaikkialla maailman kansakunnissa ja myös Keniassa täällä, ja saarilla, halki valtamerten. Tässä keskustelussa näen israelilaisia lentokoneita, israelilaisia lentokoneita. Ja Hän Sanoo, että ne ovat ilmavoimien lentokoneita. Ja näen kolme niitä ja niissä on naruja. Joten ne nostavat näiden Kahden Profeetan Palvelustyön, ne nostavat näiden Kahden Profeetan Palvelustyön. Ja näen ne taivaalla, kun ne tuovat näiden Kahden Profeetan Palvelustyön takaisin Israeliin. Siihen saakka, kunnes ne tuovat heidät maahan, kunnes ne Kaksi Profeettaa alkavat saarnaamaan Israelissa.

 

Ja välittömästi, kun he ilmestyvät, silloin näen HERRAN Profeetat, näen heidät hiukan vanhempina nyt. Näen heidät siinä ilmeessä, missä he olivat ennen tätä aikakautta. Ja ihmiset astuvat ulos, ja he alkavat saarnata Israelin kansakunnalle. Ja on suurempi keskustelu, kuinka he alkavat turvaamaan JUMALAN kansaa, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Liitonkansaa. He ovat mukana turvaamassa Israelia ja JUMALAN Liitonkansaa Israelia, Luvattua maata. He todella ovat siinä mukana, ja heidät vastaanotetaan hyvin. Näen kuinka ihmiset ovat vastaanottaneet heidät. Näen myös, kuinka ihmisiä on nimetty heidän ympärilleen, auttamaan heitä.

 

Uudestaan, näen kolme israelilaista lentokonetta. Ja HERRA Sanoo, että ne ovat ilmavoimien lentokoneita. Ja jokaisessa niissä on naru, ja ne nostavat näiden Kahden Profeetan Palvelustyön. Israelissa sitä kutsutaan Aliyaksi. He tuovat näiden Kahden Profeetan Palvelustyön takaisin Luvattuun maahan, Israeliin. Ja on monia yksityiskohtia, jotka ovat peitettynä. Ja välittömästi, kun näiden Kahden Profeetan Palvelustyö laskeutuu maahan Luvatussa maassa, he alkavat saarnaamaan JUMALAN Liitonkansalle, JUMALAN kansalle, Israelille.

 

Ja tiedätte todella hyvin, että Raamattu sanoo Roomalaiskirjeen luvussa 11, että koko Israel tullaan pelastamaan. Ja tiedätte myös Ilmestyskirjan luvusta 12, että koko Israel tullaan turvaamaan kaikista vaikeimpina aikoina, jotka ovat edessämme tässä maailmassa. Ja näen niiden Kahden Profeetan osallistumisen turvaten Israelia todella todella väkevällä tavalla. Ja tämä tietty laakso on se, minne nämä Kaksi Profeettaa johdattavat. He Sanovat Israelille asioita, he Sanovat: Älkää seuratko tätä tietä! He ovat asettaneet teille sinne ansan kansanmurhaa varten. Seuratkaa tätä puolta!" He tulevat siis laakson halki. Ja siellä on vihreää halki sen laakson.

 

Ja sitten nämä Kaksi Profeettaa myös parantavat heidät, heidät, jotka ovat sairaita, kun he kulkevat laakson halki, ja turvaavat heidät pois vaarasta todella todella vaikeassa ajassa, joka on pian tulossa lyömään maailmaan. MESSIAS on tulossa. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Eikö HERRA JEHOVA, Ystäväni, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, eikö Hän olekin Puhunut maailman kansakunnille? Valmistakaa tie. Olkaa pyhät. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, joka on ryöstänyt tämän sukupolven, seksuaalisesta himosta, joka on tuhonnut kokonaisen sukupolven, valheista, perversioista, eksytyksestä, pornografiasta, homoseksuaalisuudesta, kaiken tyyppisestä synnistä, joka on tuhonnut tämän sukupolven.

 

Tehkää parannus ja vastaanottakaa HERRA JEESUS HERRAKSENNE ja Vapahtajaksenne. Vastaanottakaa evankeliumi, jotta teidät voitaisiin kastaa täydessä upotuskasteessa vedessä, aivan kuten HERRANI JEESUS KRISTUS kastettiin Jordanin joella. Ja jotta PYHÄ HENKI voisi kastaa sinut PYHÄLLÄ HENGELLÄ ja Tulella. Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, erev tov. Todah.

 

(9.11.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)