7.5.2020 PROFETIA GLOBAALISTA NÄLÄNHÄDÄSTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Se on, mistä haluan puhua kanssanne tänään. Hän on Puhunut kanssani siitä, mitä on tulossa tapahtumaan täällä maailmassa. Hän pyysi minua tulemaan eteenne ja puhumaan teille siitä, mitä on tulossa tapahtumaan maapallolle. Tuossa keskustelussa HERRA on tuomassa valtavan ahdingon maailmaan. Tämä on jatkuva tilanne, jonka HERRA on tuomassa maan kamaralle.

 

Näen paljon ihmisiä. Näen, kuinka HERRA ottaa pois maailman yltäkylläisyydestä. Näen monien ihmisten kamppailevan. Ihmiset kävelivät töihin jalkaisin. He kävelivät läpi jonkun mutaisen veden, joka näyttää myös sekoittuneen hiukan tomuun. Kun he saapuvat töihin he etsivät hanan, jotta he voisivat pestä jalkansa, pesten kenkänsä. Silloin he kuivaavat kenkänsä ja yrittävät päästä toimistoihinsa. He kävelivät, joskus ajoneuvot pystyivät ajamaan heidät puolet matkasta. Sitten he kävelivät loput etäisyydestä. Tarkoittaen, että heillä ei ollut varaa. Näen HERRAN tekevän tämän halki koko maailman.

 

Raamattu sanoo, että tulisi olemaan, HERRA toisi maanjäristyksiä ja nälänhätää monin paikoin. Nämä maanjäristykset ja nälänhädät tulisivat olemaan merkkejä, että MESSIAS on tulossa. Joten tämä on todella valtavaa aikaa maapallon historiassa. Aikaa, joka viittoilee tälle sukupolvelle valmistamaan Tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. HERRA huutaa tälle sukupolvelle ottaa huomioon, kiinnittää huomiota, kuunnella Häntä. Mutta näen sen kaltaisen hetken ja tilanteen, jossa joidenkin ihmisten tässä unessa täytyi juosta tekemään kolmea työtä. He siis tekivät kolmea työtä jotta he tulisivat toimeen. Joten tämän hetken ahdistus on täällä. Ihmisten täytyy tehdä useita töitä, jotta he tulisivat toimeen. Heidän täytyy tehdä töitä useissa paikoissa; päättää tämä työ, mennä toiseen työhön ja päättää se ja mennä toiseen työhön.
 
Hirvittäviä aikoja on tulossa maailmaan viittoillen, että MESSIAS on tulossa. Sanoma on todella selvä, että MESSIAS on tulossa! HERRA etsii tämän maailman huomiota, tämän sukupolven huomiota. HERRA on ottamassa pois maailman mukavuudet. HERRA JEHOVA, JEHOVA ravistelee ihmisen mukavuuksia tässä maailmassa. Hän ravistelee niitä. Hän etsii heidän huomiotaan. Hän ottaa pois mukavuuden, joka on tuudittanut ihmiskuntaa jo jonkin aikaa tässä maailmassa, joka on tehnyt ihmiset omahyväisiksi, joka on tehnyt ihmiset reagoimattomiksi Hänen julistuksilleen.

 

HERRA on ottamassa pois mukavuuden tästä maailmasta. Sillä näen monien ihmisten, näen heidän olevan pakotettuja tekemään kolmea työtä. Näen heidän vielä joutuvan kävelemään töihin. Näin heidän muuttavan taloja halki maailman, halki maan kamaran. Heidän täytyy muuttaa pois joistakin naapurustoista, yrittäen etsiä joitakin muita naapurustoja, joissa he voivat tulla toimeen. Näen joidenkin ihmisten menevän kellarikerroksiin, pyytäen, voitteko antaa meille kellarinne, jotta voin asua täällä perheeni kanssa. HERRA on vienyt minut halki maailman. Hän on Puhunut todella valtavalla tavalla.

 

MESSIAS on tulossa. Muistattehan sen suuren ekonomisen kriisin, joka tulee tapahtumaan Suuren Ahdistuksen ajassa; Ahdistuksen ajassa ja Suuren Ahdistuksen ajassa. Ilmestyskirjan luvussa 6:5-6, kun Hän varoittaa, että: "Koiniks-mitta nisuja yhden (päivän palkasta), ja kolme koiniksia ohria yhden (päivän palkasta) denarin!" On siis ahdistus tulossa, globaali ekonominen kriisi tulossa maailmaan. Olen sanonut tämän uudestaan ja uudestaan ja uudestaan jo jonkin aikaa nyt, siitä saakka kun julistin Mustan Hevosen Ratsumiehen vapauttamisen tuona 23. ja 24. elokuuta lauantaina ja sunnuntaina 2008. Näitte sen alkamisen globaalissa ekonomisessakriisissä, joka tervehti maailmaa.

 

HERRA käyttää sitä kertomaan heille, että Hän on todella vakavissaan. Hän on todella absoluuttisen vakavissaan, että MESSIAS on tulossa. Hän on todella vakavissaan, että Suuren Ahdistuksen aika on tulossa sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. JUMALA KAIKKIVALTIAS Puhuu tälle sukupolvelle todella shokeeraavalla tavalla, tavoitellen sielujanne. Hän huutaa etsien huomiotanne. Hän huutaa teille, jotta kuuntelisitte Häntä ja löytäisitte turvan. Nämä ovat valtavia aikoja maailman historiassa.

 

Joten uudestaan viime yönä HERRA näytti minulle maailman. Hän näytti minulle sen vakavan puutteen, joka kulutti maailmaa; hirvittävän pulan, niukkuuden, köyhyyden, työttömyyden, ekonomisen kriisin, nälänhädän, nälkiintymisen ja nälän, joka tulee iskemään maailmaan.

 

MESSIAS on tulossa. Hän ei ole kertonut minulle, milloin tämä tulee tapahtumaan. Tuleeko tämä tapahtumaan seurakunnan ylöstempauksen jälkeen, vai ei. Mutta tiedämme, että HERRA on todella nopea täyttämään näiden Kahden Profeetan Sanat.

 

Teille, jotka olette allekirjoittaneet, jotka olette kuunnelleet, jotka olette olleet osallisina tämän HERRAN Äänen alla, Siunaan teitä huolenpidolla, suojeluksella ja turvallisuudella, peittäen teidät väkevällä, kaikista loisteliaimmalla JEESUKSEN Verellä. Jotta voisitte olla turvassa kaikessa tässä ja JUMALA voisi säilyttää teidät todistuksena Hänen valituistaan. Jotta te olisitte niitä, joilla olisi banneri, sinetti, HERRAN banneri otsassanne, todistaaksenne, että kyllä, totisesti, HERRA tekee tämän erottaakseen heidät, jotka ovat Verellä peitettyinä, heistä, jotka eivät ole.

 

MESSIAS on tulossa. Näen vaikeita aikoja edessä tässä. Siitä saakka, kun annoin tuon profetian Mustan Hevosen Ratsumiehen vapauttamisesta Nakurussa tuossa suuressa Kokouksessa, 23. ja 24. elokuuta, lauantaina ja sunnuntaina vuonna 2008. Muistattehan, että kolme viikkoa tuon julistuksen jälkeen, maailmanlaajuiset ekonomiset, globaalit finanssimarkkinat romahtivat. Joten tämä on nyt tuon jatketta. JUMALA on Puhunut toistuvasti. Hän on Puhunut ruoan puutteesta, nälkiintymisestä, kuivuudesta, nälästä, työttömyydestä, ekonomisesta kriisistä, tulossa maailmaan. Näemme jo Hallavan Hevosen Ratsumiehen, profetian taudista taudista taudista, jonka sanoin tulevan maailmaan tuona 29. heinäkuuta 2009, sekä profetian Ebolasta, jonka annoin, profetian Zika-viruksesta Brasiliassa, jonka annoin.

 

Profetian nyt tästä koronaviruksesta, jonka näette nyt tuhoavan Brasiliaa. Yli 10.000 ihmistä testattiin positiiviseksi yhdessä päivässä. Massahautoja Manausissa, ja kaikkialla. Ja globaalisti Usassa, Euroopassa. Mikään kansakunta ei säily turvassa. MESSIAS on tulossa. Tiedätte, kuinka olen tullut kansakuntiinne ja olen anonut teitä tekemään parannuksen. Mutta nyt HERRA on pyytänyt meitä toimimaan tässä muodossa. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät. Vastaanottakaa JEESUS. Olkaa uudestisyntyneitä. Kääntykää pois epäjumalanpalvonnasta, kaikista muista uskonnoista. Uskokaa evankeliumi. Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS. Aika on lopussa. MESSIAS on tulossa. Taivaan Valtakunta on lähellä. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos. Todah.

 

7.5.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)