6.6.2019 PROFETIA SEURAKUNNAN TILASTA MAAILMANLAAJUISESTI - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on puhunut kanssani viime yönä hyvin hyvin tyrmistyttävässä keskustelussa. Viime yönä HERRA JEHOVALLA oli keskustelu kanssani, jossa Hän näytti minulle palvelustöiden ja seurakuntien tilan halki eri paikkojen tässä maassa, kuten myös kaikkialla halki maailman. Tässä keskustelussa HERRAN kanssa, Hän näytti, kuinka kuvailen ensin graafisia yksityiskohtia ja sitten selitän. On tie ja tämä tie, monet kulkuneuvot seurasivat tätä tietä vasemmalla puolella. Ja on toinen tie, kaksikaistainen tie, toinen tie, joka on tulossa toisella puolella, oikealla puolella, kun pysyt vaemmalla. Joten tuona aikana näin monia autoja ajamassa tuolla tiellä. Sitten näin HERRAN Kaksi Profeettaa ottavat auton, valkoisen, puhtaan valkoisen auton, hyvin valkoisen ja kirkkaan, valtavan suuren auton, jossa oli valtavan suuret pyörät. Minun annettiin ymmärtää, että tuo kulkuneuvo on uusi. Se on uusi auto.
 
He ajoivat tuota tietä pitkin, HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa, samaan suuntaan, jossa ne muut olivat. Sitten matkan varrella aloin huomaamaan, että kaikki muut kulkuneuvot ovat joko mutaisia tai värillisiä, mutaisia värillisiä, ruskeita. Ja tien varrella on kohtia vaemmalla puolella, seurasin, kuinka ihmiset pystyivät yhdistymään toiseen tiehen. Tuo tie johtaa takaisin. Joten näin joitakin toisia ajoneuvoja jättävän tämän tien, joka on vasemmalla, vasemmalla puolella, pitäytyen vasemmalla ja sitten mennen takaisin, ottavan u-käännöksen ja palaavan takaisin.
 
Yhdessä kohtaa myös näin monia monia monia autoja, ne olivat hyvin likaisia autoja, pieniä, suuria, ja niin edespäin, pysähtyvän. Joten HERRA vie minut eteenpäin, joten lennän. Lennän siivilläni, joten pystyn näkemään eteenpäin. Sitten ymmärrän, että uudestaan suuri rekka, suuri rekka on kaatunut ja myös tukkinut tien. Hyvin suuri likainen rekka on kaatunut tielle ja tukkinut tien. Joten kaikki autot olivat pakkautuneet, ne pysähtyivät. Yhdessä kohtaa ne olivat täysin pysähdyksissä, mikään auto ei päässyt siitä läpi. Tuo oli se aika, kun tulin todella nopealla vauhdilla tällä upouudella autolla. Se oli ihmeellistä, sillä yhdessä kohtaa pelkäsin, että törmäisin heihin ja murskaisin heidät.
 
Joten painan hätäjarruja. Ja sitten se on todella terävä hätätilanne ja sitten vapautin hieman, pystyin vapauttamaan jarruja. Joten se ei ole liian vaarallista. Ja sitten nyt pystyin taas kontrolloimaan. Ja sain selville, että se rekka, joka oli romahtanut vasemmalle puolelle, siinä oli juuri tarpeeksi tilaa ohittaa se. Sitten ohitin puhtaan valkoisen loisteliaan Kirkkaan ajoneuvon kanssa, joka on todella suuri. Ja muut ajoneuvot pysyivät takana siellä. Ja mietin jatkuvasti, miksi ne ovat sitten jääneet sinne? Mutta ne olivat värillisiä, tummia ruskeita mutaisia, kaikkea. Mikään niistä ei ollut valkoinen.
 
Tiedämme liiankin hyvin, että MESSIAS on tulossa. Ja Raamattu sanoo Hepr. 12:14, että pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Se valkoinen väri on pyhyys, jota seurakunnan tulee kantaa tänä hetkenä. Mutta sitten näet nyt sen ruskean siellä, sen seksuaalisynnin, ne abortit, mitä vain, ne väärät profetiat, ja kaiken. Näet, että ne ovat tahranneet kaikki muut palvelustyöt ja kaikki muut seurakunnat. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät, siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa.
 
Ja kaikki ajoneuvot tämän rekan takia, joka oli romahtanut. En tiedä, miksi he eivät pystyneet näkemään, että sen rekan vasemmalla puolella, samalla vasemmalla tiellä, siellä on tarpeeksi tilaa ohittaa. He kaikki jopa pakkautuivat yhteen ruuhkaan, he pinoutuivat, he pinoutuivat. He pinoutuivat, he törmäsivät toisiinsa, he pinoutuivat. Pinoon kasautuva onnettomuus. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa.
 
Ja tämä tulee aikana, jolloin eilen HERRA valtavissa keskusteluissa Puhui kanssani tästä valtavasta valtavan suuresta Kirkkaudesta ja Voitelusta, jonka Hän on vapauttanut, kun Hän vei minut JUMALAN Valtaistuinsaliin Taivaassa, tästä mahtavasta Voitelusta, jonka Hän on vapauttanut, jonka Hän silloin esitteli. Ja kuinka Hän poimi Elämän Puun lehtiä ja Hän asetti ne käteeni. Ja sitten Hän esitteli sen Voitelun kukoistamisen, sen kukkimisen, joka peitti koko sen vuoren. Tällä kertaa Hän asetti sen vuorelle, HERRAN Kirkkauden ja sen valtavan Voitelun kukoistamisen, vuorelle. Ja sanoin eilen, että on shokeeraava Parantumiskokous, joka on tulossa. Se tulee olemaan historiallinen. Se on suurempi kuin, mitä te näitte 28.4.
 
Joten siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät ja olkaa vanhurskaat. Vastaanottakaa JEESUS. Ja tämä on nyt ehdottomasti ilmiselvää kaikille, että Ristin uskonto on ainoa uskonto, joka antaa sinulle polun, joka antaa sinulle toivon päästä sisälle Taivaan loisteliaan Kirkkaaseen Valtakuntaan. Ei ole olemassa mitään toista uskontoa. Ihmiset olkoot vain uudestisyntyneitä, ja saatetaan paholainen häpeään. Annetaan hänen mennä helvettiin yksin. HERRA Siunatkoon teitä kaikkia, kun te valmistaudutte MESSIAAN tulemukseen. Todah Shalom, todah rabah, Yom tov, joka tarkoittaa hepreaksi, hyvää päivää, olkoon päivänne hyvä.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 6.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Air Jordan VI Low

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)