6.2.2020 PROFETIA NÄLÄNHÄDÄSTÄ, JOKA ON TULOSSA MAAILMAAN – MESSIAS ON TULOSSA!

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani ja tässä keskustelussa, jonka jaan juuri nyt, voitte nähdä hyvin selvästi, että MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Kansakuntien täytyy valmistautua. Kaikkien ihmisten täytyy uskoa evankeliumi ja tehdä parannus, kääntyä pois synnistä! Tässä keskustelussa, jonka olen jakamaisillani, näette hyvin selvästi, että MESSIAS on tulossa ja koska MESSIAS on tulossa, niin kansakuntien tulee valmistaa Tie MESSIAAN tulemukselle. KUNINGAS on tulossa. Kun KUNINGAS tulee, meidän täytyy valmistaa Tie, jotta KUNINGAS voi tulla ja kulkea kunniallista tietä pitkin, joka on valmistettu Hänelle, valmistettuna ihmisten sydämiin parannuksenteon ja synnistä pois kääntymisen kautta.

Joten juuri nyt tämä on hyvin tärkeää aikaa, aivan kuin käännekohta ihmiskunnan historiassa. Se mitä tapahtuu juuri nyt maailmassa voi kaiuttaa niin selvästi, toitottaa sen ulos hyvin hyvin selvästi, että MESSIAS on tulossa. Tulen kuvailemaan tämän teille uudestaan. Tässä keskustelussa näen ihmisiä ja oikean käden, avaten oikean käden kämmenen ja he käytävät sitä peittääkseen suunsa, kun he haukottelevat. Tiedättehän, kun he haukottelevat tuolla tavoin. Ihmiset haukottelevat ja sitten HERRAN Ääni sanoo: ”Katso, he ovat niin nälkäisiä ja ei ole ruokaa.” On siis nälänhätä, joka on tulossa maailmaan. Tänään, tänään, tänä päivänä julistan nyt, että on ilmiselvä nälänhätä. Peljättävin nälänhätä on tulossa iskemään maailmaan.

He ottavat oikean käden, avaavat kämmenen ja peittävät suunsa, taputtavat suutaan kuin rumpua. He haukottelevat. Näen ihmisten haukottelevan ruoan puutteen tähden. Joten tämä on hyvin hankalaa aikaa maailmassa. Jos katsotte JEHOVA JUMALAN Profeetallista aikajanaa, se selittää itseään. Kukaan ei tarvitse ilmestystä nyt. Katsokaa sitä kuvaa, mitä HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa ovat perustaneet. Kun katsotte Kiinaan päin, katsotte Hong Kongia, Victorian satamaa siellä ja katsotte merta Japanin ja Kiinan suuntaan, sitten näette, kuinka stadionit muutetaan sairaaloiksi pikapikaa, sängyt ja kaikki systeemit laitetaan sinne potilaita varten. Talot muutetaan, rakennukset muutetaan sairaaloiksi. Sairaaloita rakennetaan kiireessä päivissä.

Kun katsotte tuota rannikkoa Hong Kongista kohti Taiwania, Japania, Kiinaa, näette kaksi risteilijälaivaa. Siellä on kaksi risteilijälaivaa, jotka ovat saarrettuina merellä, joissa on yli 7000 ihmistä. Ne on laitettu karanteeniin, jotta he eivät pääse sieltä ulos. Ainoastaan he, jotka ovat todella sairaita otetaan ulos. Sen vitsauksen pelko, jolla iskin maata, sanoo HERRA.

Kun katsotte heinäsirkkoja, joita he kuvailivat uutisissa tänään, jonka Vanhempi Pastori Renson luki, hän sanoo, että aivan kuin 450 kenttää, jalkapallokenttää täynnä sankasti paksuja heinäsirkkoja, on iskenyt Keniaan. Maailmanlaajuisesti on enemmän kuin 13 kansakuntaa, luultavasi 14 tai 15 jo nyt. Ne ovat menneet myös Intiaan. Se on hyvin ilmiselvää, että MESSIAS on tulossa. Näen ilmiselvän nälänhädän, hyvin hirvittävän nälänhädän, nälän tulevan maailmaan.

Kansakuntien tulee uskoa evankeliumi, vastaanottaa JEESUKSEN evankeliumi, tehdä parannus ja ottaa kaste, valmistaen tien sydämiinne MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Hylätkää synti. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, seksuaalisesta himosta, seksuaalisesta moraalittomuudesta, epäjumalanpalvonnasta, saatananpalvonnasta, homoseksualismista! Kääntykää pois kaikenlaisesta luopumuksesta seurakunnassa! Käsken kaikkia seurakuntia maailmanlaajuisesti nyt, niitä niin sanottuja helluntaiseurakuntia, evankelisia seurakuntia ja toisia itsenäisiä seurakuntia vastaanottamaan JEESUS KRISTUS ja kääntymään pois eksytyksestä! Ja olemaan kunnolla uudestisyntyneitä. Olen kutsunut alas JAHVEN Pilven ja Hän on tullut. Hallelujaa! Hän on tullut.

Tämä on yksi suurimmista hetkistä seurakunnassa, sillä MESSIAS on tulossa. Hän sanoo, että heidän, joiden nimet löydetään kirjoitettuna Kirjasta, Karitsan Elämän Kirjasta, heidät vapautetaan, pelastetaan. HERRANI on tulossa, VANHURSKAUDEN KUNINGAS, KUNINKAANI on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie, siunatut ihmiset! MESSIAS on Tulossa. Täällä Päätoimistolla meillä on tänään paikalla vanhempi Arkkipiispa. Täällä on suuri päivä. Vanhempi Arkkipiispa Emeritus Onjoro on täällä, professori Onjoro Egertonin yliopistosta, eläintieteen osastolta, ja monia ihmisiä, professori Njagi on täällä, professori Ambula on täällä. Meillä on kunnianarvoisia professoreita täällä, professori Rewe on täällä, ja monia muita, jos en mainitse teitä. Vanhempia Piispoja on täällä, vanhempia kunnianarvoisia Vara-Piispoja on täällä, kunnianarvoisa parlamentin jäsen Kabingu on täällä.

Meillä on myös kunnianarvoisia lakimiehiä täällä, nämä ovat vanhempia lakimiehiä, jotka harjoittavat ammattiaan täällä. Joten huippujohto on kokoontunut tänne juhlimaan JEHOVA JAHVEN, Taivaan JUMALAN Vierailua. Hallelujaa! Hallelujaa! Juhlien Sotajoukkojen HERRAN, Israelin JUMALAN Vierailua, kun tuona päivänä astuin eteenpäin ja kutsuin Hänet, sanoin, HERRA, tulet nyt vierailemaan Palvelijasi luona avoimessa kirkkaassa päivänvalossa, julkisessa tilassa, ja Hän tuli alas ja vieraili avoimesti maailmanlaajuisesti. Hallelujaa!

Joten tänään jopa tuon profetian jälkeen haluan laulaa laulun tässä ja sitten tulette mukaan myöhemmin, vain juhliaksemme HERRAN JAHVEN hyvyyttä, että Hän on tullut alas, että Hän on nyt vakiinnuttanut, että ainoastaan Ristin evankeliumi, että ainoastaan JEESUKSEN KRISTUKSEN Nasaretilaisen uskonto, JEESUKSEN Veren, JEESUKSEN Ristin uskonto, voi antaa ihmisille hiukan toivoa hautojen ylitse, hiukan toivoa hautojen yli. Voi myöntää ihmiselle ja tarjota ihmiselle iankaikkisen Elämän Taivaassa. Oi, kuinka kaunis hetki! Joten laulan:

 

TWASEMA AHSANTE

TWASEMA AHSANTE

TWASEMA AHSANTE

EWE MUNGU WANGU

 

EWE NI ALPHA NA OMEGA

ALPHA NA OMEGA

ALPHA NA OMEGA

EWE MUNGU WANGU

 

AND I SAY THANK YOU LORD

AND WE SAY THANK YOU LORD

THANK YOU LORD

YOU ARE LORD GOD ALMIGHTY

 

AND YOU ARE ALPHA AND OMEGA

ALPHA AND OMEGA

ALPHA AND OMEGA

YOU ARE LORD GOD JEHOVAH

 

Voimmeko aloittaa hitaasti ja alempaa ensin.

 

AND WE SAY THANK YOU LORD

AND WE SAY THANK YOU LORD

LORD WE SAY THANK YOU LORD

YOU ARE LORD GOD ALMIGHTY

 

AND YOU ARE ALPHA AND OMEGA

ALPHA AND OMEGA

ALPHA AND OMEGA

YOU ARE LORD GOD JEHOVAH

 

Nyt, kuunnelkaa tätä osuutta.

 

EEEE EEH

EEEE EEH

WE WERE RIGHT

MUNGU WETU

MUNGU WA NABII

JEHOVAH

AMESHUKA

NAMESHUKA

KWA WINGU

NA SASA

TUNASEMA

NIASANTE

 

EEEE EEH

EEEE EEH

MUNGU WETU

MUNGU WA NABII

JEHOVAH

AMESHUKA

KWA WINGU

NA SASA

TUNASEMA

ASANTE

 

EEEE EEH

EEEE EEH

WE WERE RIGHT

MUNGU WETU

MUNGU WA NABII

 

HERRA Siunatkoon sinua, vanhempi Pastori Renson, kun soitat meille joitakin kauniita ylistyslauluja, kun aloitamme tämän väkevän juhlinnan, joka tulee jatkumaan yhden tai kaksi päivää. HERRA Siunatkoon seurakuntaa Kiinassa. Seurakunta Kiinassa, olen nähnyt ne suuret juhlinnat, jotka ovat meneillään seurakunnassa Kiinassa. He juhlivat kodeissaan, taloissaan. He juhlivat taloissaan Kiinassa, kodeissaan, ja he seuraavat juhlintoja, he noudattavat juhlintoja kodeissaan. Siunaan seurakuntaa Australiassa, seurakuntaa Kiinassa, ja maailmanlaajuisesti seurakuntaa, joka on täysin alistunut tämän alle, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Ja jopa seurakuntaa Nigeriassa. HERRA Siunatkoon teitä, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Valmistaudutaan, MESSIAS on tulossa. Todah Shalom. Yom tov, yom tov chaverim. Yom tov.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)