4.9.2019 PROFETIA ISÄ JUMALAN VIERAILUJEN MERKITYKSESTÄ SEURAKUNNALLE & JUMALAN VALTAKUNNAN LEVITTÄYTYMINEN

Siunatut ihmiset, kuinka voimallista. Kuinka väkevä väkevä hetki jälleen, että HERRA on sallinut minun tulla eteenne ja jakaa teille valtavia oraakkeleita ja ohjeistuksia, jotka ovat tulossa juuri nyt Taivaasta seurakunnalle. Me havainnoimme ja katselemme juuri nyt todella voimallista Herätystä maailmassa. Juuri nyt on todella selvää, että on meneillään keskustelu HERRAN JEHOVAN ja KRISTUKSEN seurakunnan välillä. Ja HERRA ohjeistaa kansakuntia, Hän Puhuu kansakunnille, Hän valmistaa kansakuntia, Hän valmistaa maailmankaikkeutta MESSIAAN, KIRKKAUDEN KUNINKAAN loisteliasta tulemusta varten. Nyt, Psalmien kirjan luku 108. Tämä on se, mistä haluan aloittaa. Ja tiedän, että on meneillään valtavan Kiitosjuhlan noudattaminen, että HERRA on Vieraillut tässä maassa, Vieraillut seurakunnassa maailmanlaajuisesti.

 

Ja HERRA on päättänyt, että tämä on se ajankohta, jolloin Hän tulee merkkaamaan Hänen profeetalliseen aikajanaansa ennalleen asettamisen, Herätyksen, parannuksenteon, uudistamisen aikakauden. Ja olemme myös nähneet, kuinka HERRA on asettanut Lähetystön, jonka Hän on itse auktorisoinut täällä maailmassa, maailmankaikkeudessa. Maapallon tuolla puolen aurinko sisältää monia muita luotuja, objekteja, maan yläpuolella, ne mukaan lukien. Ja tiedämme liiankin hyvin, että JUMALA on tullut itse alas toteuttamaan Taivaan suunnitelmaa, Hänen suunnitelmaansa. Tämä on siis todella monimutkainen ajankohta seurakunnassa. Olen siis todella kiitollinen, että se sopi teille ja tunsitte sen oikeaksi, antaa minulle hiukan aikaa lounastauon ohjelmassanne, radiotiimi, maan laajuinen lähetystiimi, jotka ovat jossakin täällä Nairobissa.

 

Joten tämän lounastauon aikana haluan vain jakaa teille hiukan niistä tapahtumista, siitä keskustelusta, jonka HERRA alleviivaa tänä hetkenä ihmisten sieluihin ja sydämiin. Tiedämme, että Loisteliaat Taivaan Portaat, jotka käskin laskea alas Taivaasta, on laskettu alas taivaalle, 15. tammikuun profetia vuonna 2017. Ja Sanoin, että tuosta profetiasta tuli silloin maamerkin kaltainen profetia, joka on jättänyt pysyvän merkin seurakunnan profeetalliseen aikajanaan. Sillä kerrankin nyt kuolevainen ihminen pystyi katselemaan silmillään iankaikkisuutta, iankaikkisuutta, jonka JUMALA on valmistanut heille. Kerrankin pelkkä kuolevainen ihminen pystyi kuolevaisilla silmillään katselemaan Taivaan iankaikkista elämää, jonka JEHOVA on valmistanut heille. Ja nämä ovat valtavan suuria asioita, siunatut ihmiset.

 

Ja olen Puhunut kanssanne siitä, miksi nyt? Miksi te? Miksi tämä aikakausi? Ja siitä rakastamisen, valinnan alleviivaamisesta, jonka HERRA on laskenut tämän sukupolven elämän ylle. Ja se on todella surullista, sillä jotkut ihmiset saattavat yksinkertaisesti, saattavat helposti kulkea läpi tämän aikakauden ja tämän ajankohdan seurakunnassa, maailmassa, ilman että he koskaan ymmärtävät, että tämä on itseasiassa huippuaikaa, että on meneillään merkittävä Vierailu. Mutta heille, joilla on ympärileikatut korvat, he, jotka pystyvät kuuntelemaan HERRAN Ääntä, jotka kuulevat, mitä HERRAN Henki Sanoo, tästä on tullut heille huippuaikaa, tästä on tullut heille ajankohta tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä, ja valmistaa Tie MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.

 

Sillä Kirjoitukset taivaalla ovat todella selvät. Kirjoitukset ovat taivaalla tällä hetkellä. Ja tämä on se hetki, jolloin JEHOVA JAHVE on päättänyt paljastaa itsensä Hänen kansalleen, paljastaa Hänen lunastavan auktoriteettinsa heidän elämänsä yllä asettaen Hänen Kirkkauden Pilvensä hänen päälaelleen, joka Puhuu kanssanne tänään, näiden Kahden Sanansaattajan ylle, jotka kävelevät ja vaeltavat maailmassa tänä hetkenä. Ja keskustelussamme 'Miksi nyt? Miksi tämä valinta?', meitä on vetänyt puoleensa Psalmien kirjan luku 108. Luen jakeesta 8, ja Hän Sanoo. Uudestaan, Psalmit 108:8, Hän Sanoo:

 

"Minun on Gilead, ja minun on Manasse;"

 

Hän Sanoi:

 

"Efraim on minun pääni suojus, Juuda minun valtikkani."

 

Tämä on siis ollut todella todella voimallinen tapa, jolla HERRA Sanoo, että kaikki asiat, mitkä luotiin, aika ja auktoriteetti ja tämä aikakausi, ollaan nyt saattamassa toteutumiseensa. Tämä on aika, jolloin HERRA valmistautuu nyt levittämään esille Taivaan loisteliaan kirkkaan Valtakunnan, JUMALAN Valtakunnan. Ja kaikki se on asetettu paikoilleen, aivan kuten olemme lukeneet Psalmissa 108:8. Olemme lukeneet jakeen 8, kun Hän Sanoo:

 

"Minun on Gilead, ja minun on Manasse; Efraim on minun pääni suojus,"

 

Sitten Hän Sanoo, mutta:

 

"Juuda (kuitenkin, Juuda on) minun valtikkani."

 

Tarkoittaen, lainsäätäjä. Juuda on Valtias, Juuda on kuninkuus. Hallituskausi, voiman valtakausi on annettu Juudalle. Ja tämä on se syy, miksi on tämä Vierailu, joka on nyt meneillään. Sillä nyt JUMALAN Valtakunta; Hän, joka tuo JUMALAN Valtakunnan maailmaan, on juuri saapumaisillaan maailmaan tuomaan sen Valtakunnan maailmankaikkeuden ja luomakunnan ylle. Ja 1. Mooseksen kirjassa edetessämme keskustelussamme, ja tiedän, että noudatatte Kiitosjuhlaanne, mutta sallikaa minun tehdä tämä. 1. Mooseksen kirjan luku 49, 1. Mooseksen kirjassa 49, siunatut ihmiset. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo. 1. Mooseksen kirjassa 49. Tulen lukemaan muutamia jakeita, jakeen 8. 1. Mooseksen kirjan luku 49:8, tämä on se, mitä Hän Sanoo. 1. Mooseksen kirjan luvussa 49, Hän Sanoo. Jakeesta 8, jakeeseen 10 saakka. Hän Sanoo:

 

"Juuda, sinua sinun veljesi ylistävät; sinun kätesi on vihollistesi niskassa, sinua kumartavat isäsi pojat."

 

1. Mooseksen kirjan jakeessa 9:

 

"Juuda"

 

Hän Puhuu Juudalle.

 

"Juuda on nuori leijona; saaliilta olet, poikani, noussut. Hän on asettunut makaamaan, hän lepää kuin leijona, kuin naarasleijona-kuka uskaltaa häntä häiritä?"

 

Jae 10 on erityisen tärkeä tässä kehyksessä. Hän Sanoo:

 

"Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijansauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän, jonka se on ja jota kansat tottelevat."

 

Tämä on siis todella voimallinen alusta, jota HERRA käyttää, siunatut ihmiset, jotta Hän voisi selittää teille, minkä tähden on meneillään valtavan suuri Vierailu maailmassa tänä hetkenä. Ja miksi Hän on päättänyt lähettää Hänen Kaksi Profeettaansa, ne Peljättävät ja Loisteliaan kirkkaat Profeetat Ilmestyskirjan luvusta 11, tullen kävelemään maan pinnalla, ja palvelemaan ja saarnaamaan kaiken maan HERRAN edessä sen kaltaisella suuresti hämmästyttävällä tavalla, jonka näitte Menengai III:ssa, Menengai III:sessa. Ja kaikissa niissä muissa Menengain Kokouksissa, II ja I, ja (Nairobin) Keskuspuistossa, ja kaikkialla, ja Lima Perussa. Ja Hän Sanoo, että tänä hetkenä, Hän Sanoo, että valtikka, valtikka on jo Juudan Heimon Leijonan käsissä. Ja Hän pystyy nyt levittämään esille JUMALAN Valtakunnan.

 

Kuulette Raamatun sanovan, että Valmistakaa tie, JUMALAN Valtakunta on lähellä. Jos on olemassa mitään yhtä hetkeä, jolloin tämä Sananpaikka Raamatussa on kristallisoitunut, kiihtynyt, niin se on nyt. Tämä on se hetki, jolloin todellisuus on nyt valjennut ihmiskunnan ylle, että, totisesti kyllä, JUMALAN Valtakunta on käsillä. Mutta olkaa hyvin varovaisia, siunatut ihmiset. Sillä tämä julistus JUMALAN loisteliaan, pyhän Valtakunnan tulemuksesta ja sen vaatimuksista, vaaditusta pyhyydestä, parannuksenteosta, vanhurskaudesta ja pyhyydestä, joka edellytetään välineenä valmistautua JUMALAN tulevaa loisteliaan kirkasta JUMALAN Valtakuntaa varten, joka on tullut lähelle, olkaa hyvin varovaisia, sillä tämä Tien Valmistamisen kertomus tulee rinnakkain suuren luopumuksen kanssa seurakunnassa. Seurakunta on myös nähnyt yhden suurimmista luopumuksista luomakunnan historiassa. Joten olkaa varovaisia siinä, millä puolella te olette.

 

Mutta HERRA on tehnyt todella ilmiselväksi tämän Tien, yhdistämällä hänet, joka Puhuu kanssanne tänään, hänen päälakensa, JUMALAN iankaikkiseen Valtakuntaan auringon lävitse. Avoimesti, julkisesti, julkisella paikalla, Herätyskokouksessa ja lähettäen sen maailmanlaajuisesti. Joten kukaan ihminen ei voi tehdä virhettä. Ei edes tyhmäkään voi tehdä virhettä identifioidessaan Tietä MESSIAAN luo, missä MESSIAS istuu JUMALAN loisteliaan kirkkaassa Valtakunnassa. Kukaan ei voi epäonnistua näkemään sitä. Luin sen Jesajan kirjan luvusta 35, että totisesti kyllä, kuka tahansa, joka haluaa päästä sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan, niin mahdollisuus on nyt hyödynnettävissä. Eikä voi olla mitään tekosyytä kenelläkään epäonnistua näkemään Tietä, jonka HERRA on laskenut todella kauniisti tälle sukupolvelle.

 

Joten miksi HERRA laskee alas Taivaan loisteliaan kirkkaat Portaat tämän sukupolven silmien edessä? Ja jaoin teille ja Sanoin, että 1. marraskuun profetia vuonna 2006, täyttyy nyt, se levittäytyy nyt, sen profetian paljastuminen osa 1. Sen täyttymisen ensimmäisen osa. Kirkkauden Pilvi, josta Puhuin; Taivas avautui ja se tuli alas maan päälle. Tuo Kirkkauden Pilvi virtaamassa maan kamaralle, hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne, siunatut ihmiset. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Joten se ensimmäinen puolikas, ensimmäinen osa tuota profetiaa täyttyi sen kaltaisella syvästi hämmästyttävällä tavalla. Todella shokeeraavalla tavalla, todella väkevällä shokeeraavalla tavalla.

 

Ja HERRA tekee tämän, jotta Hän voisi kehittää teille sen tapahtumien sarjan, sen kronologian, että katsokaa, tuossa profetiassa, jos seuraatte sitä tarkasti, niin sen jälkeen, kun Kirkkaus tuli alas; Taivas avautui, Kirkkaus tuli alas ja puhdisti pois pimeyden maan pinnalta, toisin sanoen, valmistaen Tien. Toisin sanoen, se luvattu Myöhempi Kirkkaus. Ja sitten Hääsormukset, valtavan suuret Hääsormukset. En tiedä, ovatko ne suurempia kuin maapallo. Ne kaksi asetettiin Taivaan sisäänkäynnille, tarkoittaen, että silloin tuo tapahtuma täyttyy, tuo tapahtuma tapahtuu, seurakunnan ylöstempauksen tapahtuma, MESSIAAN tulemuksen tapahtuma, morsiamen kidnappaamisen tapahtuma. Seurakunnan pois tempaaminen, hetkessä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa.

 

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan hakemaan seurakuntaa. Kuinka mahtava sukupolvi, joka voi kuulla suoraan hänen suustaan, joka on nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen, ja se seurakunta, jonka Hän ottaa on pyhä seurakunta, vanhurskas seurakunta, seurakunta ilman tahraa, ilman ryppyä. Olen Puhunut tuon seurakunnan vaatteesta. Joten lounastauon sessiollanne, jos sallitte minun tulla sisälle, aivan kuten olette sallineet, silloin näette sen kaikista tärkeimmän Sanoman, joka tulee läpi, että tämä on hetki valmistaa vanhurskauden vaate MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Tehdä korjauksia ihmisen elämässä, seurakunnan elämässä, lopettaa se luopumus, jonka näette seurakunnassa maailmanlaajuisesti, lopettaa se seksuaalisynti, joka on ryöstänyt HERRAN huoneen, kävellyt sisälle HERRAN huoneeseen, saastuttanut HERRAN pyhän temppelin, PYHÄN HENGEN telttamajan, ihmisten sydämet, uskovien sydämet.

 

Ja edistääkseni tätä, siunatut ihmiset, miksi te näitte sen HERRAN Vierailun, jonka näette nyt Menengailla. Ja myös eilen keskustelu täällä oli todella valtavaa ääneen kuultavalla Äänellä, kun HERRA Puhui Hänen Kahdelle Mega Profeetalleen. Ja voitte nähdä, että jopa heidän muodostelmansa on sotamuodostelma. Nämä eivät ole ystäviänne. He ovat tulleet taistelemaan saatanaa ja syntiä vastaan, ja valmistamaan turmeltuneen sukupolven JUMALAN loisteliasta, sädehtivää, mahtavaa, säteilevää Valtakuntaa varten. On siis työtä, on kaunista työtä. Ja PYHÄN HENGEN auttava voima on käsillä, saatavilla, siunatut ihmiset. Tämä on siis valtavan suuren Kirkkauden aikaa. Tämä on suuren voiman aikaa. HERRA esittelee voimaa.

 

Sillä tiedämme, että kun Ihmisen Poika tulee, Hän tulee suuressa voimassa, suuressa Kirkkaudessa, suuren JUMALAN pasuunan soidessa, suuren JUMALAN huudon kuuluessa, suuren Arkkienkelin huudon kuuluessa. Maailmankaikkeuden KUNINKAAN hallintakausi tulee levittäytymään esille ihmisen silmien edessä, kansakuntien silmien edessä. Ja Hän tulee tempaamaan pois ja kidnappaamaan morsiamen. Ja voitte verrata tätä Jesajan kirjan lukuun 53:1-11, jolloin Hän tuli seimeen, tullakseen väärinkäytetyksi Ristillä, kun Hän tuli nöyränä, kun Häntä nöyryytettiin, kun Häntä hyväksikäytettiin, Häntä mustamaalattiin, Häntä pilkattiin, Häntä kidutettiin, Häntä herjattiin, he valheellisesti syyttivät Häntä ja he tappoivat Hänet häpeällisesti.

 

On siis todella terävä kontrasti sen tulemuksen välillä, joka on juurtunut syvälle mieliinne, ja tämän tulemuksen välillä, kun Hän tulee Voittoisana KUNINKAANA. Miksi? Sillä Hän Sanoo, että valtikka ei nyt lähde pois Juudan käsistä, että Juuda on ottanut itselleen valtikan, JUMALAN hallintavallan. Ja Hän on valmis levittämään esille JUMALAN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. Hän ei tule enää saarnaamaan sivukaduilla, pölyisillä teillä Nakurun Shababissa, Londonissa Nakurussa, Hän ei tule saarnaamaan Rondassa Nakurussa, vaan Hän tulee nyt kuninkaiden KUNINKAANA ja herrain HERRANA. Katsoessanne Ilmestyskirjan lukua 5, Ilmestyskirjan luku 5. Ja kiitän siitä, että sallitte minun keskeyttää kauniin lounastauon ylistyksenne juhlien tämän hetken Vierailua. Mutta tämä on tärkeää nyt hetkeksi. Ilmestyskirjan luku 5:5. Hän Sanoo Ilmestyskirjan luvussa 5:5, aloitan jakeesta 4, Hän Sanoo:

 

"Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen. Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä"."

 

Muistattehan, että olen nähnyt näiden sinettien avaamisen. Muistattehan, että olen nähnyt Kirjakäärön, olen myös pidellyt kädessäni JUMALAN Kirjakääröä. Te, jotka olette seuranneet vuodesta 2005 lähtien.

 

"Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa"

 

Ja Hän etenee jatkaen ja jatkaen eteenpäin. Joten se voitto, voitto, jonka Juudan Heimon Leijona, voitto, jonka Juuda on saavuttanut JUMALAN Valtakunnalle, se voitto ostaen ihmisen loisteliaaseen Valtakuntaan, ihmisen vapautus, kaikkien kuolevaisten ihmisten pelastus JUMALAMME loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Kuinka upea KUNINGAS! Se syy, miksi JUMALAN Pilvi on tullut alas Menengai III:lle, on valmistamaan Tie. Sillä JUMALAN loistelias Valtakunta on pian tulossa kuluttamaan. Sen Valtakunnan täydellistäminen.

 

Sen tähden on kutsuhuuto parannuksentekoon ja synnistä pois kääntymiseen. Kaikki uskonnot lopettakoot, mitä ovat tekemässä ja kaikki kuolevaiset, kaikki, jotka ovat lihaa ja verta, vastaanottakoot nyt JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja Vapahtajakseen. Olkaa uudestisyntyneitä. Ottakaa täysi upotuskaste vedessä ja vastaanottakaa PYHÄN HENGEN ja Tulen kaste. Ja valmistautukaa täydellistäen kaiken vanhurskauden, menemään sisälle Kirkkauden Valtakuntaan, Taivaan Valtakuntaan. Ja kohtaa JUMALASI kasvoista kasvoihin. Kuinka mahtavaa aikaa, siunatut ihmiset. Tämä voitto, josta näette Hänen Puhuvan, jonka olemme lukeneet Ilmestyskirjan luvussa 5:5. Ja haluan toistaa 4. Mooseksen kirjan luvun 24:17 uudelleen. Haluan toistaa, haluan lukea tuon Sananpaikan uudestaan. 4. Mooseksen kirjan luku 24:17, katsokaa, mitä Hän tässä Sanoo. Ja Hän Sanoo, uudestaan, 4. Mooseksen kirjan luku 24:17. Hän Sanoo tässä, 4. Mooseksen kirjan luku 24:17. Tämä on se, mitä Hän Sanoo:

 

"Minä näen hänet, en kuitenkaan nyt, minä katselen häntä, en kuitenkaan läheltä. Tähti nousee Jaakobista, ja valtikka kohoaa Israelista. Se ruhjoo Mooabilta ohimot, päälaen kaikilta Seetin pojilta."

 

Ja Hän jatkaa eteenpäin Sanoen, että Edom tullaan valloittamaan ja niin edelleen, ja niin edelleen. Hän Puhuu siitä voitosta, jonka Juuda tulisi tuomaan, Juudan Heimon Leijona. Ja vien teidät takaisin, jotta voisitte ymmärtää, kuinka kaikki tulisi sopimaan yhteen. Jotta profeetallisen aikajanan suunnitelma, JUMALAN luomakunnan suunnitelma sopivat yhteen, kun menette nyt 1. Mooseksen kirjan lukuun 3:15, 1. Mooseksen kirjan luvussa 3:15, Hän Sanoo. 1. Mooseksen kirjan luku 3, jae 15. Ja sitten Hän Sanoo:

 

"Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille"

 

Hän Puhuu käärmeelle.

 

"ja sinun siemenesi (käärmeen siemenen) ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi"

 

Aivan kuten olemme nähneet 4. Mooseksen kirjan luvussa 24, murskaten Moabin pään.

 

"se on polkeva rikki sinun pääsi ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."

 

Aivan kuten näimme Ristillä. Ja silti näette, että kun tuo voitto ja riemuvoitto saavutetaan, silloin Jesajan kirjan luku 9 täyttyy. Kun nyt valta tulee olemaan, tulee lepäämään Hänen harteillaan. Hän tulee olemaan JUMALAN Valtakunnan voiman valtakauden Kantaja. Se syy, miksi te juhlitte Vierailua Menengailla, miksi? Sillä MESSIAS on tulossa. JUMALAN Valtakunta on nyt lähellä. MESSIAS on tulossa. Ja HERRA Sanoo, että te juhlitte tätä, miksi? Sillä te olette todella hyvin tietoisia siitä tosiasiasta, että JUMALAN Valtakunta on lähellä, ja te valmistaudutte siihen lopulliseen vapautukseen, lopulliseen seurakunnan lähettämiseen Taivaaseen. Kuinka voimallinen sukupolvi, siunatut ihmiset. Ja näette Jesajan kirjan luvussa 9, voitte lukea sitä eteenpäin ja eteenpäin. Jakeesta 6, Hän Sanoo:

 

"Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: (Neuvonantaja) Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, (Saalemin Kuningas) Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran (JAHVEN, HERRAN JUMALAN JEHOVAN) kiivaus on sen tekevä."

 

Todella voimallista, siunatut ihmiset. Hän Puhuu MESSIAAN hallintakaudesta, Valtakunnasta, joka on tulossa, puhuen Voitokkaasta Juudan Heimon LEIJONASTA. Ja nyt Hän tuo esille JUMALAN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. Nyt koko JUMALAN Valtakunta lasketaan Hänen harteilleen. Ei kenenkään muun harteille. Kuinka kaunista, siunatut ihmiset, että lopultakin olemme menossa kotiin. Se ei tule olemaan täynnä skandaaleja, korruptioita ja herjausta, niin kuin paholainen on tehnyt asioita täällä. Ei! Se tulee olemaan voimallinen hallituskausi, vanhurskas Valtakunta, oikeudenmukainen Valtakunta, täynnä oikeutta ja vanhurskautta. Pyhä Valtakunta. Siellä ei tule olemaan yhtään homoseksuaalisuutta, ei syntiä, ei kuolemaa, ei valheita, siellä ei tule olemaan perversioita. Kuinka mahtava hetki, siunatut ihmiset. Efesolaiskirjeen luku 1, jae 10. Efesolaiskirjeen luku 1:10. Näen jonkun asentaneen salakuuntelulaitteen puhelimeeni ja kuuntelevan puhelintani. Efesolaiskirjeen luku 1:10. Hän Sanoo:

 

"siitä armotaloudesta, minkä hän aikojen täyttyessä aikoi toteuttaa, -oli yhdistävä Kristuksessa yhdeksi kaikki, mitä on taivaissa ja mitä on maan päällä."

 

Toisin sanoen, täyttää JUMALAN profetia, koko Raamattu. Laittaa yhteen ja täyttää JUMALAN suunnitelma luomakuntaa varten. Lopulta tuoda esille JUMALAN loistelias Valtakunta. Miksi? Sillä valtikka on Juudan käsissä, Juudan Heimon Leijonan käsissä. Kuinka voimallista, siunatut ihmiset. Se syy, miksi näette ISÄ JUMALAN Vierailun, Hän tulee alas itse Vierailemaan hänen luonaan, joka Puhuu kansanne, ja asettuu hänen päälaelleen ja kävelee hänen kanssaan aikakaudessa ihmisen silmien edessä, ja kaikki näkevät. Tehden lauselman, että lopulta JUMALAN Valtakunta on tullut, se on tulossa.

 

Valmistakaa tie. Olkaa vanhurskaat. Ja älkää antako itsellenne valehdeltavan niiden saarnaajien kautta, joita näette maailmanlaajuisessa TV:ssänne, jotka sanovat teille, älkää huolehtiko, tämä on armon aikakausi, Hän maksoi sen teille, teidän ei tarvitse kärsiä vanhurskauden puolesta. Ei ei ei! Elävän JUMALAN POIKA itse maksoi hirvittävän hinnan. Ja Raamattu sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä JEHOVAA, ei ole näkevä JUMALAN Valtakuntaa, ei ole näkevä HERRAA. Joten kun Hän toi armon, sen ei ollut koskaan tarkoitus, Hän ei koskaan sanonut minulle, että JUMALA ei olisi nyt Pyhä, tai että JUMALA ei ylläpitäisi vanhurskauden ja pyhyyden standardejaan. Varmistakaa, että valmistaudutte JUMALAN vaatimusten, edellytysten mukaisesti. Ja Hän Sanoo, Jesajan kirjan luvussa 11:10, Hän Sanoo tässä:

 

"Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä."

 

Hän Puhuu MESSIAAN tulemuksesta, kun kaikki kansakunnat ovat nyt vedettyjä Hänen puoleensa. Hän Sanoi: Kun kuolen ja ylösnousen, ja nousen ylös Taivaaseen, niin tulen vetämään kaikki ihmiset puoleeni, kaikki kansakunnat. Tässä tämä nyt on. Voiman hetki, siunatut ihmiset. Kuinka mahtava sukupolvi. Voiman hetki on tulossa. JUMALA itse on laskeutunut alas, laskeutunut alas hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne, tehdäkseen pointin selväksi, että me valmistamme nyt Tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Ei mitään sen vähempää. Todellisuuden hetki. Kaikki muu on satukirjoja, tarinoita, ja mitä onkaan. Hän tulee nyt kristallisoimaan JUMALAN loisteliaan kirkkaan Valtakunnan. Ja sillä tavoin tulemme nyt tietämään, kuka on ollut JUMALAN puolella, kuka on ollut HERRAN puolella, ja kuka ei ole ollut HERRAN puolella. Hän Sanoo Sananlaskujen kirjan luvussa 30:17, Hän Sanoo:

 

"Joka isäänsä pilkkaa ja pitää halpana totella äitiänsä, häneltä korpit puron luona hakkaavat silmän, ja kotkan poikaset syövät sen."

 

Todellisuuden hetki on tulossa, jolloin pilkkaajat, pilkkaajat, jotka ovat pilkanneet evankeliumia, heidät laitetaan tilille. Kun herjaajat, he, jotka ovat herjanneet JUMALAA, väärinkäyttäjät, hyväksikäyttävät väärinkäyttäjät, tullaan laittamaan tilille. Kuinka mahtavaa! Mikä juhlinnan hetki, halleluja! Kun JUMALA tulee nyt Tuomitsemaan vihollisensa, jotka ovat yrittäneet mustamaalata Hänen Profeettojaan maailmassa, mustamaalata Häntä. Todellisuuden hetki, siunatut ihmiset. Totuuden hetki. JUMALAN Valtakunta on tulossa. Katsokaa, kuinka Hän Puhuu nyt, puhuen JUMALAN loisteliaan kirkkaasta Valtakunnasta, JAHVEN väkevästä Valtakunnasta.

 

Ja sen tähden yksinkertaisesti selitän, miksi te juhlitte. Keniassa te noudatatte kansallista kuukautta, tässä kuussa noudatatte kansallista Kiitosjuhlaa, kiittäen Häntä, että Hän on avannut silmänne. Silmänne ovat katselleet iankaikkisuutta, kun olette vielä kuolevaisia. Joten voitte itseasiassa ylläpitää sitä, katsella sitä, ja valmistautua oleellisesti JUMALAN loisteliasta Valtakuntaa varten. Tiedän, että aikani on juoksemassa loppuunsa. Mutta todella nopeasti, Hän Sanoo Danielin kirjan luvussa 7:13-14, Hän Sanoo:

 

"Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö"

 

Vau, todella voimallista!

 

"ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen. Ja hänelle annettiin valta, kunnia ja valtakunta, ja kaikki kansat, kansakunnat ja kielet palvelivat häntä. Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa (se ei koskaan lakastu pois, se ei koskaan kuole), ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä."

Halleluja! Hän on tulossa! Valmistakaa Tie, siunatut ihmiset. Se syy, miksi näette Taivaallisten Lähettiläiden, Taivaan Enkelien palvelevan ja saarnaavan; joskus kuusi, joskus kolme. Taivas on lähettänyt Lähettilään valmistamaan, sillä JUMALAN Valtakunta on lähellä. MESSIAS, Vapahtaja, hallituskauden Kantaja on tulossa. Ja Hän on tulossa Voitokkaana KUNINKAANA. Hän ei tule enää nöyränä, nöyryytettynä, väärinkäytettynä, mustamaalattuna, pilkattuna, murhattuna, kidutettuna, valheellisesti syytettynä ja häpeällisesti tapettuna, niin kuin Hän teki ensimmäisellä kerralla, ensimmäisessä tulemuksessa, kun Hän meni Ristille, vaan Voittoisana KUNINKAANA. Ja Hän tulee hallitsemaan Valtakuntaansa, joka pysyy iankaikkisesti. Kuka ei haluaisi päästä sisälle sen kaltaiseen Valtakuntaan, jolla ei ole loppua. Halleluja! Kuka ei haluaisi päästä sisälle sen kaltaiseen Valtakuntaan, jolla ei ole loppua. Kaikki haluavat päästä sisälle sinne.

 

Ja tulen luoksenne uudestaan, siunatut ihmiset, tämän lounastauon aikana, lisää näiden ihmeellisten tiedon murusten kanssa, ihmeellisten valmistautumisen Sanomien kanssa, valmistautuminen, perustavanlaatuisten Sanomien kanssa tälle hetkelle, valmistamaan sukupolven langenneita ihmisiä, valmistaen heidät loisteliaan kirkkaaseen, iankaikkiseen, säteilevään, loistavaan, upeaan JUMALAN Valtakuntaan, vaalituimpaan Uuteen Jerusalemiin. Katsokaa, kuinka Hän laski alas Uuden Jerusalemin Portaat. Todella voimallista! Joten, voitko soittaa minulle sen laulun, "HERRA, minä uskon (LORD, I believe)", sekoitus espanjaa ja englantia, jotta voimme todella mennä tähän ihmeelliseen valmistautumiseen Juudan Heimon Leijonan loisteliaan kirkasta tulemusta varten, voittoisalla tavalla. Aikana, jolloin tulemme nyt juhlimaan, kun JUMALAMME ja KUNINKAAMME on nyt tullut. Ja paholainen ja hänen ihmisensä tullaan kaatamaan miekkaan.

 

Kuinka mahtava sukupolvi! Mahtava aika! Pyydän, soita minulle se laulu. MESSIAS on tulossa! Todah todah. Yom tov. Valmistakaa Tie. Baruch Hashem. Todah Shalom. Tulen luoksenne jälleen tämän kauniin lounastauon aikana, jos he antavat minulle aikaa, puhua tästä ihmeellisestä loisteliaasta JUMALAN Karitsan tulemuksesta, sen loisteliaan Karitsan tulemuksesta, jonka näin istuvan, istuvan Valtaistuimen keskellä. Ja Hänen kaulansa oli aivan kuin leikattuna auki ja Veri vuosi Hänen rintakehänsä Kirkkauden yli, istuen loisteliaan kirkkaalla istuimella, valtavalla istuimella, joka oli niin loisteliaan valkoinen, että en voi kuvailla sitä, kun seisoin JUMALAN Valtaistuimen edessä ja myös kun me Kaksi katsoimme kummallekin puolelle, istuen kummallakin puolella JUMALAN Liitonarkin Armoistuinta JUMALAN Valtaistuimella, ja katsoimme sisälle, sisälle JUMALAN Liitonarkkiin.

 

Olkaa varovaisia nyt, siunatut ihmiset. Miksi Kirkkaus aina, aina osoittaa auringon lävitse? Olkaa varovaisia nyt, kun kirjaudun ulos. Jos sallitte, luen Ilmestyskirjasta. Kun kirjaudun ulos, Ilmestyskirjan luku 19. Kun kirjaudun ulos, olkaa varovaisia nyt, kaikki on salaista? Kaikki tässä Vierailussa on peitettyä. Sen tähden jonkin aikaa ajattelitte, että oli Yksi, että he olivat Yksi. sitten myöhemmin saitte selville, että oli enemmän kuin Yksi. Kaikki on peitettyä tässä Vierailussa. Sitten saitte selville, että heitä oli Kolme. Heitä ei ole vain Kaksi, heitä on Kolme. Sitten eräänä hetkenä saitte selville, että heitä on itseasiassa Kuusi. Ja mysteeri jatkuu, JUMALAN suvereeniuden tähden. JUMALAN ei tarvitse konsultoida ketään, erityisesti tämän kaltaisena huippu-aikana, kun MESSIAAN Valtakunta, MESSIAS, Taivaan aarre on juuri tulemaisillaan, tullen pian tuomaan esille JUMALAN Valtakunnan. Ilmestyskirjan luku 19, luen jakeesta 17. Kun Kirkkaus osoittaa auringon lävitse, olkaa varovaisia nyt, kaikki on peitettyä. Kaikki on piilotettua. Ja Hän Sanoo:

 

"Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten". Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat (tarkoittaen antikristus) ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa (valkoisen) hevosen selässä istuvaa vastaan (tämä on MESSIAS) ja hänen sotajoukkoansa vastaan (tämä on Taivaallinen Sotajoukko)."

 

He valmistautuivat sotaan, antikristus, väärä profeetta, nimeä vain, he valmistautuivat, JUMALAN viholliset, joita näette tänään. Ja sitten antikristus, joka on tulossa, alkaen sotimaan. Sitten Hän Sanoo jakeessa 20:

 

"Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."

 

Nyt ymmärrätte, miksi Elian Tuli tulee alas koko ajan, palava rikki, se väri, jota se sylkee ulos.

 

"Ja ne muut saivat surmansa (MESSIAAN suusta ulos tulevasta miekasta, valkoisen) hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa."

 

He täyttävät vatsansa heidän lihallaan. Kun Kirkkaus lävistää auringon, niin he ovat kaikki sillä toisella puolella. Sitten kuulet tämän tapahtuvan, seisten auringossa ja julistaen tämän Grand Finalen. HERRA Siunatkoon heitä, joilla on hengelliset korvat. MESSIAS on tulossa. Vastaanottakaa JEESUS, olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois synnistä, tehkää korjauksia teillänne, lopettakaa seksuaalisynti seurakunnassa. Olkaa pyhät. Todah rabah, todah lachem, todah todah, todah Shalom.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 4.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)