4.11.2019 NÄKY PYHÄN HENGEN PERSOONASTA, JOKA LASKEUTUI ALAS TAIVAASTA KYYHKYSEN LAILLA HERRAN VÄKEVIMPIEN PROFEETTOJEN YLLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA, Israelin Luoja, Hän, joka on valinnut Jerusalemin, Hän Puhui kanssani viime yönä. JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän Puhui kanssani viime yönä todella voimallisessa keskustelussa, tullen suoraan tämän todella voimallisen Konferenssin jälkeen, kolme päiväisen Konferenssin, Herätys SANAN RÄJÄHDYKSEN, joka tapahtui kauniilla Utawalan Alttarilla, voimallisella Utawalan Alttarilla, jonne HERRA navigoi Profeettansa tuoden heidät sinne. Ja suuri Vierailu seurasi Utawalan Alttarilla. Voimallisessa voimallisessa paikassa, voimallisessa Kokouspaikassa, voimallinen Kokous, voimallinen Sanoma, jonka HERRA Puhui seurakunnalle.

 

Ja tiedämme, että jos HERRA sallii, jos Hän ei ole muuttanut mitään Hänen suunnitelmassaan, niin mahdollisesti 16.-17. sinä toisena viikonloppuna, ei tänä tulevana, vaan sinä toisena, Kokous tulee olemaan Utawalassa. Jollei HERRA Puhu; jos Hän Puhuu, niin kaikki tulee muuttumaan, minne tahansa Hän johtaakin. Mutta se kaunis Kokous, joka tapahtui ja se voimallinen Vierailu, josta Puhuin teille ennen tuota Kokousta, sanoessani, että Elävän Veden Lähde. Ja sitten Hän vuodatti valtavan Kirkkautensa Taivaasta Hänen Kahden Profeettansa ylle. Nyt, tullen suoraan tuon Kokouksen jälkeen eilen, tänään ollen maanantai, vain muutama tunti Kokouksen jälkeen, silloin HERRA JEHOVA Puhuu, Hän tulee ja Puhuu Hänen Kahdelle Profeetalleen todella todella väkevällä tavalla.

 

Taivas avautui tuossa keskustelussa, ja JUMALA, näin JUMALAN, JUMALAN PYHÄN HENGEN laskutuvan alas Taivaasta aivan kuin voimallinen, Super, kaikista loisteliain, Super loistelias valkoinen Kyyhkynen. Eilen näin JUMALAN, eilen. Olen nähnyt JUMALAN, Hänet, jonka haluatte kohdata; kaikki maailman kansakunnat, yli 7 miljardia, halajavat kohdata Luojansa. Eilen näin siis JUMALAN. Taivas avautui ja JUMALAN PYHÄ HENKI laskeutui alas Super loisteliaan kirkkaana valkoisena Kyyhkysenä ruumiillisessa muodossa. Ja Hän tuli koko matkan alas räpytellen siipiään. Tullen alas, tullen alas, räpytellen siipiään. Kunnes Hän asettui Hänen ylleen, joka Puhuu juuri nyt radiossa kanssanne.

 

Hän asettui hänen ylleen, ja sen jälkeistä keskustelua emme voi jakaa. Sillä kun Hän asettui hänen ylleen; tiedättehän, monesti, kun Hän asettuu hänen ylleen, silloin Hän on hyvin onnellinen tuona hetkenä. Näette Hänen nyt liitävän pois, liitävän pois, liitävän suuressa ilossa, mennen takaisin ylös, kunnes Hän astuu sisälle. Mutta emme voi tällä kertaa jakaa, mitä tapahtui sen jälkeen, kun Hän asettui ylleni ja koko ruumiistani tuli Super loistelias. Minusta tuli todella loisteliaan kirkas, säteilevä kuin aurinko sen jälkeen, kun Hän asettui ylleni. Mutta sen ylitse minun ei ole sallittu jakaa kanssanne, sillä sillä on kaikki tekemistä profeetallisen aikajanan ja MESSIAAN tulemuksen kanssa. MESSIAS on siis tulossa, siunatut ihmiset.

 

Voitte nähdä jo, mitä hän on postannut nettisivuille, se kaunis Vierailu, joka tapahtui kauniilla Alttarilla, Kilimanin Alttarilla, kaunis ylistys. Ei Kilimanin Alttarilla, vaan Utawalassa, kauneimmalla Alttarilla. Ja se ylistys, joka tapahtui siellä. Ylistyksen johtajat, jokainen heistä, joka kerta, kun he ottivat mikrofonin, se murskasi sydämeni. Ymmärsin, että ylistys ja palvonta oli noussut niin korkealle. Todella todella voimallinen Kokous, joka tapahtui Utawalassa. Ja voitte nähdä jo ne postaukset Pilvestä; kuinka Kaksi Profeettaa palvelivat ja saarnasivat. Yksi heistä seisoi yhdessä paikassa, ja Pilvi sen Kirkkaus loisti Häneen Kirkkautta täysin. Ja se toinen oli tuolla. Ja näette, kuinka ollessani istumassa Kokouksessa, silloin ISÄ JUMALAN, JEHOVA JAHVEN Pilvi tulee ja asettuu ylleni, kun se toinen Profeetta kävelee siellä. Sitten kun alan saarnaamaan, huomaan, että olen hän, joka on se toinen Profeetta jälleen. Se toinen on vaihtanut paikkaa, hän saarnaa.

 

On niin paljon, mitä siellä oli meneillään, mitä emme voi jakaa täällä, tässä elämässä. Se käy ymmärryksenne yli; tässä tämän hetkisessä tilassanne ette voi prosessoida tätä tietoa. Mutta kaikki se, mitä teidän tulee ymmärtää, on, että MESSIAS on tulossa. Ja kaikkien kansakuntien, kaikkien ihmisten tulee kääntyä pois seksuaalisesta himosta, seksuaalisynnistä, joka on vanginnut sukupolven. He himoitsevat. On aivan kuin joka-ikinen ihminen himoitsisi seksuaalisesti. Heidän tulee kääntyä pois siitä. Tehkää parannus valheista! Tehkää parannus seksuaalisesta moraalittomuudesta, seksuaalisynnistä, joka on tuhoamassa kokonaisen sukupolven, ottanut heidät vangeiksi. Valheista, perversioista, valheprofetioista, valheellisuudesta, kaikesta siitä eksytyksestä, saastutuksesta, alastomasta pukeutumisesta, joka on kireää ja tiukkaa, ja kaikesta sellaisesta. Millään näistä asioista ei ole mitään arvoa JUMALAN Valtakunnassa. 

 

Tämä on se hetki, jolloin kaikkien, jotka välittävät ikuisuudestaan, tulee nyt valmistautua loisteliaaseen ikuiseen JEHOVAN Valtakuntaan. Sillä aika on lopussa ja MESSIAS on tulossa. Sanansaattajat, jotka valmistavat tien, operoivat jo täällä todella todella hämmästyttävällä ja shokeeraavalla tavalla. He toimittavat palvelustaan HERRALLE, he todistavat HERRASTA ennen sitä toista aikakautta. Mutta kaikki se, mitä halusin jakaa teille uudestaan, on, että HERRA on periksiantamaton. Sen Mega Mega historiallisen Vierailun jälkeen Utawalan Alttarilla, jonne olemme suuntaamassa ensi viikonlopun jälkeisenä viikonloppuna, tehdäksemme sen jälleen, silloin HERRA Puhuu kanssani vain muutama tunti sen jälkeen.

 

Taivas avautuu ja sitten JUMALA, näen JUMALAN tulevan alas. JUMALAN PYHÄ HENKI tulee koko matkan alas, Hän tulee luokseni. Hän tulee koko matkan aina Peljättävän Profeetta Elian luo. Ja Hän asettuu hänen ylleen. Kun hän asettuu ylleni, silloin minusta tulee kirkkaampi kuin aurinko. Te ette voi koskea häneen, te ette voi katsoa sitä. Ette voi katsoa heitä. Ja sitten, mitä tapahtuu sen ylitse, sitä minulla ei ole lupa jakaa. Sillä normaalisti, kun HERRA lähetti hänet luokseni; niinä muutamina kertoina, kun JUMALA on lähettänyt Hänet luokseni, 1.1.2009, ja kaikista hiljattain muutamissa muissa tilanteissa. Sen jälkeen, kun Hän asettuu ylleni, normaalisti Hän on todella iloinen. Joten Hän tulee räpytellen siipiään ja Hän asettuu ylleni. Ja koko Kirkkaus peittää minut, minusta tulee Kirkastettu. Mutta sen jälkeen, saaden Mission päätökseen, Hän on hyvin iloinen. Hän liitää todella kovalla nopeudella, mennen ylöspäin, liitäen, mennen ylöspäin. Mutta tällä kertaa Hän teki jotain muuta, jota en voi jakaa tässä tänä hetkenä, sillä te ette voi ymmärtää tätä. Sillä se on MESSIAAN tulemuksen aikajanan varassa.

 

Joten kaikki, mitä teidän tulee tietää, on että Hän tuli alas. Ja eilen oli tämä valtava keskustelu ISÄ JUMALAN kanssa, kun Hän lähetti JUMALAN PYHÄN HENGEN. Ja MESSIAS on tulossa. Teidän kaikkien tulee tehdä parannus kaikista uskonnoista. Sillä ei ole merkitystä, missä uskonnossa olette. Jopa kristityt, teidän tulee nyt tehdä parannus ja vastaanottaa JEESUS uudestaan. Ja olla uudestisyntyneitä ja valmistautua. Sillä MESSIAAN tulemus on lähellä. MESSIAAN tulemus on lähellä, merkatkaa Sanani. Ja JUMALA tulee ottamaan vain pyhän seurakunnan. Ja se ero ikuisen loisteliaan kirkkaan Taivaan Valtakunnan välillä, jonne normaalisti tulen, HERRA vie minut sinne useasti, Hänen Valtaistuinsaliinsa, Uuteen Jerusalemiin. Ero sen ja sen toisen paikan välillä on, että se toinen paikka on helvetti. Ja tämä on täysi Kirkkaus ja Rauha ja ilo. Joten hylätkää kaikki, mikä voi estää teitä pääsemästä JUMALAN loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan.

 

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti. Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, että viimeisinä päivinä tulen lähettämään teille Profeetta Elian valmistamaan teidät HERRAN suurta ja peljättävää päivää varten, ennen kuin tuo päivä ilmestyy, jotten minä iskisi maata. Tämä on hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, että tulen lähettämään Sanansaattajani edelläsi valmistamaan tiesi, ennen kuin kaikista peljättävin HERRAN päivä toteutuu maan kamaralla. He, joilla on korvat, kuulkoon, mitä HERRAN Ääni Sanoo. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, todah lachem, todah Hashem, chaver sheli, todah todah Shalom.

 

(4.11.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)