4.10.2019 PROFETIA VALTAVASTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA KRISTUKSEN SEURAKUNTAAN MAAILMANLAAJUISESTI

Kiitos hyvin paljon. Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä iltapäivänä todella voimallisella tavalla. Tänä iltapäivänä HERRA JEHOVA Puhui kanssani todella todella voimallisella tavalla. Ja HERRA JEHOVA, Hän vei minut välittömästi suoraan Taivaaseen. Ja Hän vei minut Taivaaseen, Hänen Valtaistuinsaliinsa Taivaassa. Hänen Valtaistuinsalinsa takana näin silloin HERRAN ISÄ JUMALAN ottavan Lehtiä Elämän Puusta, ja Hän asetti ne käteeni. Asettaen Lehtiä Elämän Puusta käteeni. Ja sitten sen jälkeen, HERRA Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä, että: "Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi." 

Ja sitten löysin itseni alhaalla täällä maailmassa ja nuo Lehdet kukkivat kukkien valtavasti kaikkialla, kaikkialla. Tulee siis olemaan todella Mega Mega Parantumisvoitelu, joka tullaan vapauttamaan halki tämän maan ja halki seurakunnan ja kaikille ihmisille, jotka tulevat olemaan osallisia tästä. Olen nähnyt valtavan parantumisen, joka tulee tapahtumaan tässä maassa. 

Olen nähnyt rampojen nousevan ylös ja kävelevän, sokeiden lapsien näkevän, rampojen lapsien tanssivan, mykkiä ihmisiä, halvaantuneita, kasvaimia, syöpien kuivuvan pois, selkäydinvammoja, murtuneita polvia, murtuneita luita. Näen sydänsairauksia, joissa sydän on todella heikko, eikä pysty pumppaamaan. HERRA tulee ennallistamaan monia sairauksia halki tämän kansakunnan ja halki KRISTUKSEN seurakunnan maailmanlaajuisesti, heidän, jotka ovat kuulolla. 

Joten olen nähnyt HERRAN ottavan Lehtiä Elämän Puusta JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalissa Taivaassa ja asettavan ne käteeni. Uudestaan, tänä iltapäivänä HERRA JEHOVA vei minut Taivaaseen, minne te kaikki haluatte mennä, minne te kaikki valmistaudutte menemään. Ja ISÄ JUMALAN Käsi otti Lehtiä Elämän Puusta ja asetti ne käteeni, ja ne kukkivat niin valtavasti, ne kukoistivat todella massiivisella tavalla, ja kukkivat niin nopeasti, todella todella voimallisella tavalla. Ja sitten Hän Sanoi: "Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi." Ja sitten Hän lähetti minut valmistamaan Tien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. 

Joten kääntykää pois synnistä, siunatut ihmiset. Olkaa vanhurskaat, olkaa pyhät. Hylätkää kaikki, mikä voi estää teitä pääsemästä sisälle JUMALAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Tämä on se hetki teidän tehdä hengellinen tarkistus elämässänne, KRISTUKSEN seurakunta maailmanlaajuisesti, Keski-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, halki Afrikan, Aasiassa, saarilla, kaikkialla. Valmistakaa itsenne. Sillä MESSIAS on tulossa. Ja olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Joten HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah. Kiitos. 

(Profeetta Dr. Owuor. 4.10.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)