3.3.2020 PROFETIA: TÄMÄN HETKISTEN MAAILMANLAAJUISTEN TAPAHTUMIEN VAKAVUUDEN YHDISTYMINEN AHDISTUKSEN AIKAAN

Siunatut ihmiset, kello on 02.04, kello on neljä minuuttia yli aamukahden Itä-Afrikan aikaan yöllä aamulla täällä ja eri aikavyöhykkeillä, eri aikajaotuksissa tässä hetkessä. Juuri nyt puhuessamme, on valtava tilanne meneillään maailmanlaajuisesti. Näen kuinka Valkoinen talo briiffaa liittyen koronaviruksen uhkaan. Näen, kuinka tilanne Italiassa on muuttumassa vakavaksi. Tilanne Iranissa on vakava. Sillä jopa neuvonantaja iranilaiselle hengelliselle johtajalle on kuollut viruksen takia. Iranilaiselle varaterveysministerillä on virus. Mutta neuvonantaja iranilaiselle hengelliselle johtajalle, näen heidän selatessa tuoreimpia uutisia täällä, kuinka hän on kuollut viruksen takia. Tilanne Etelä-Koreassa on todella todella peljättävä. Tilanne Kiinassa, jossa Wuhan on pysynyt ollen sen keskus, Hubein provinssi, ja monet muut yhteisöt eristettyinä, ja kylät ja kaupungit, miljoonat ja miljoonat ihmiset.

 

Virus on levinnyt noin 74 maahan. Italiassa yksin näen kartan piirroksen, kuinka se on levinnyt Italiasta Pohjois-Amerikkaan, Kanadaan, Pohjois-Eurooppaan, Keski-Eurooppaan, Afrikkaan, minne vain, Etelä-Amerikkaan. Kartan piirros, kuinka se levisi Italiasta halki kokonaan. Näen, että on uhka jopa Keniassa täällä, verinäytteitä on lähetetty Etelä-Afrikkaan saksalaisesta miehestä, jonka luullaan olevan positiivinen tälle virukselle. Nigeriassa, Afrikan maissa, Algeriassa, Egypti on alkanut taltioimaan tapauksia. Nyt Australia myös ja monet muut kansakunnat, Uusi-Seelanti, puhumme Slovakiasta, ja niin edelleen. Nyt on uhka maailmanlaajuisesta pandemiasta. Maailma, YK:n maailman terveysjärjestö on asettanut punaisen hälytyksen. He ovat sanoneet, että nyt on punainen hälytys maailmanlaajuiselle pandemialle. He ovat korkeassa hälytystilassa. Maat ovat myös asettaneet korkean hälytystilan liittyen tartuntaan ja sen suhteeseen maissaan. Koronaviruksen vitsaus, jolla löin maata yhtenä näistä päivistä viiden vuoden päässä, kun Sanoin, että se tulee Aasiasta, ja nyt näette, kuinka se tuli Kiinasta.

 

Sitten näen myös, kuinka Benjamin Netanyahu, vallanvaihdot Isrealissa ovat tapahtumassa. Benjamin Netanyahu juhlii, hän on tullut esille 36 istuimen kanssa, samaan aikaan, kun Benny Gantzilla on 33. Joten vallanvaihdot, joista Puhuin huhtikuussa, 2. huhtikuuta 2004, ne on hyvin dramatisoitu HERRAN JEHOVA JAHVEN Ystäväni toimesta. Kun Sanoin, että vallanvaihdot Israelissa, niin Hän on todella dramatisoinut sen ja suurentanut sen; vaalit ja vaalit ja edes takaisin ja edes takaisin ja edes takaisin. Joten siitä tuli todella vallanvaihdot kunnolla. Näette tänään nyt, kuinka Benjamin Netanyahu on tullut esille voittajana.

 

Samaan aikaan, muistamme todella hyvin, kuinka JEHOVA JAHVEN Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettu alas, ne on laskettu alas taivaalle, kun käskin laskea ne alas Taivaasta, profetiassa, jonka annoin 15. tammikuuta vuonna 2017, ja ne laskettiin alas 11. maaliskuuta vuonna 2018. Samaan aikaan näemme, kuinka aurinko taputtaa, identifioiden hänet, joka Puhuu kanssanne, melkein rynnäten ulos kiertoradaltaan, tullakseen heidän luokseen. Samaan aikaan myös JUMALAN JAHVEN Pilvi. kutsuin Mestarini, kutsuin Ystäväni HERRA ELOHIMIN tulemaan luokseni, ja 22. joulukuuta 2019 Hän tuli alas luokseni kaikista shokeeraavimmassa historiallisimmassa tämän ajan Vierailussa, joka on merkannut tämän elämän ajan, elämän aikamme. Samaan aikaan myös JUMALAN Pilven loisteliaan kirkas valkoinen Pilari on lävistänyt auringon lävitse koko matkan aina Taivaasta saakka, tallennettuna videolle, auringon toiselta puolen ja lävistänyt läpi auringon ja asettunut pääni ylle.

 

Kun kävelin, niin taltioitte minut livenä videolle, Taivas osoitti ja Sanoi: "Tämä on Hän!" Hän jopa halkaisi Kirkkauden, Pilarit kahtia, varmistaakseen, että ymmärrätte, että Yksi on hengellisessä ruumiissa, Yksi on kuollut ja ylösnoussut. Toinen on tullut alas fyysisessä ruumiissa Taivaasta täällä. Joten osoittaen Kahteen, osoittaen Kahta. Asettuen päälaelleni ja Sanoen: "Katsokaa! Hän on asettunut hänen ylleen. Osoitamme kansakunnat, osoitamme maailmankaikkeuden heidän luokseen. Olen asettunut hänen päälaelleen. Tämä on hän! Menkää hänen luokseen, hän tulee antamaan ohjeistuksen. Menkää hänen luokseen, olen antanut kaiken voiman hänelle valmistamaan kansakunnat; avaamaan ovet heille, tai sulkemaan ovet heille, niin monesti kuin hän tahtoo. Lyömään maata niin monilla vitsauksilla, kuin hän tahtoo."

 

Pystyn näkemään, että heinäsirkkojen vitsaus on jatkanut tullen todella massiiviseksi Keniassa täällä, ja monissa kansakunnissa. Tänään yksi valtava parvi liikkui yli Nakurun. Se oli todella shokeeraavaa, kun Puhuin Vanhemmalle Arkkipiispalle, kun hän antoi minun tietää, että yksi parvi oli ylittänyt. Ne ovat todella valtavan suuria, ja se kuinka ne jymisevät ja ne peittävät auringon. Pimeys peittää tuon maan, kun ne ohittivat ja ne asettuivat Nakurun kansallispuistoon. Heinäsirkkojen vitsaus jatkuu halki tämän maan ja monissa kansakunnissa ympärillä, mukaan lukien Pakistanissa, todella kaukana, Egyptissä, kaikkialla nyt.

 

Hän sanoo, Kirkkauden asettuminen ylleni. Benjamin Netanyahu, Benjamin Netanyahu, 2. huhtikuun 2004 profetia on meneillään juuri nyt, vallanvaihdot. Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettu alas. Aurinko taputtaa. Heinäsirkkojen vitsaus. Koronaviruksen vitsaus. JUMALAN Pilvi on laskeutunut alas, se tapahtui vain tuhansia vuosia sitten. Nyt maapallo on kauhuissaan tämän vitsauksen tähden. Nämä Kaksi Profeettaa ovat nyt uhanneet sulkea maapallon, niin että edes palvonta ei tule olemaan mahdollista. Sillä tulee olemaan tiedotuksia ja hallituksen asetuksia, että ihmiset eivät saa kokoontua. Aivan kuten näette nyt Ranskassa, Ranska julistaa, että ihmiset eivät saa kokoontua. Ette voi kokoontua jalkapallomatseihin Italiassa, ja monissa kansakunnissa, Japanissa.

 

Siunatut ihmiset, tänä perjantaina haluaisin Puhua sinettien murtamisesta JUMALAN Kirjakääröstä, tapahtumista, jotka tapahtuivat, kun seisoin suoraan siellä JUMALAN Valtaistuimen sisällä, kun JUMALAN KARITSA mursi sinetit, sen vastaavan tietyn sinetin ja sen vastaavan. Murtaen sinetit, kun olin vielä siellä, ja vastaava peto, vastaava olento tuli ulos ja keskusteli kanssani ja sitten vapautti vastaavan Ratsumiehen luokseni ja vapautin ne maailmaan. Tänä tulevana perjantaina haluaisin Puhua ja tulen Puhumaan neljästä sinetistä ja niiden sinettien kullekin kuuluvasta murtamisesta JUMALAN KARITSAN toimesta. Ja siitä auktoriteetista, joka on annettu hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne, vapauttamaan vihan, KARITSAN Tuomiot. Haluan tuoda sen neljänteen sinettiin ja käsitellä nyt koronavirusta, jotta kaikki maan kamaralla voisivat ymmärtää. Uudestaan, sen auktoriteetin ja mandaatin, joka on annettu hänelle, joka Puhuu kanssanne nyt lyömään maapalloa KARITSAN Tuomioilla, HERRAN Tuomioilla.

 

Sitten tuossa neljännessä sinetissä tuon nyt mukaan koronaviruksen Sanoman ja sen mitä HERRA Sanoo seurakunnalle ja maailman kansakunnille, koskien MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta. Mutta voitte nähdä, että kun etenemme nyt, kun maapallo, se suunta, mihin maapallo on menossa nyt, se on nyt ilmiselvää jopa lapselle, että jos ette tarkkaa tarkasti tässä, niin tämä tulee yhdistämään teidät Suureen ahdistukseen, Ahdistuksen aikaan ja Suureen Ahdistukseen. Uudestaan, kaikki voivat nähdä, että se, mihin suuntaan koronaviruksen ja heinäsirkkojen uhka on menossa, erityisesti koronavirus tänä hetkenä ja heinäsirkkojen kiihtyminen, mutta koronavirus. Jopa Valkoinen talo briiffaa juuri nyt Washingtonissa, koskien virusta; kuusi ihmistä kuoli, satoja on saanut tartunnan. He arvailevat, että on paljon enemmän muita siellä sisällä, joita ei ole raportoitu. Jokainen kansakunta on shokissa. He löytävät vain tartuntoja, tartuntoja, tartuntoja. Iran, Venäjä, koko Lähi-Itä, monet kansakunnat, Saudi Arabia, kaikkialla he ovat taltioineet kuolemia. Sanoin, että Iran, pääneuvonantaja hengelliselle johtajalle on kuollut viruksen takia, varaterveysministerillä on virus. Roomassa virus on saattanut astua sisälle jopa Vatikaaniin.

 

Joten tänä tulevana perjantaina, älkää sivuuttako tätä kohtaamista HERRAN kanssa. Neljän sinetin murtaminen, ensimmäisen neljän sinetin murtaminen JUMALAN JAHVEN Kirjakääröstä Taivaassa samaan aikaan, kun seisoin siellä, kun KARITSA mursi jokaisen sinetin ja vapautti sitä vastaavan olennon minua kohti JUMALAN Valtaistuimen sisällä suoraan edessäni. Sen jälkeen, kun minulla oli keskustelu, sanat, joita en ole koskaan vapauttanut kenellekään, neljän Elävän olennon kanssa. Luottamus, usko, jota olen kantanut HERRALLE. Sitten sen jälkeen, kun hän oli puhunut kanssani, yksi neljästä Elävästä olennosta, kullekin sinetin murtamiselle kuuluva, menee ja vapauttaa Ratsumiehen minulle, ja keskustelun jälkeen Ratsumiehen ja Ratsastajan kanssa, silloin lyön maata, vapautan heidät maailmaan. Ja näen niiden juoksevan kaikkialla halki maapallon.

 

Tämä tulee olemaan todella tärkeä Sanoma tänä tulevana perjantaina Piispoille. Jos ette ole listalla, tiedän, että emme voi laittaa kaikkia Piispoja istumaan tänne ainakaan tänä hetkenä. Puhukaa Vanhemmalle Arkkipiispalle, varmistakaa, että saatte istuimen, paikan istua. Sillä tänä perjantaina haluaisin tuoda tämän neljännen sinetin murtamiseen saakka, missä koronavirus on. Nyt 2. huhtikuun 2004 profetia on yleistä tietoa kaikille ihmisille; JUMALAN KARITSAN MESSIAAN tulemus, vallanvaihdot Israelissa. Benjamin Netanyahu on tullut uudestaan valtaan. Kiitos JUMALALLE. Loisteliaan kirkkaat Portaat on laskettu alas, Puhuin ne, käskin Taivasta laskemaan ne alas tuona 15. tammikuuta 2017, ja 11. maaliskuuta 2018, ne laskettiin alas, te nauhoititte ne puhelimillanne. Ihme! Yksi suurimmista ihmeistä kaikkina aikoina, että elävä kuolevainen sukupolvi voi katsoa ylös ja nähdä iankaikkisuuden silmillään! Nähdä loisteliaan kirkkaat ikuisen Elämän Portaat.

 

Tänä perjantaina tulen Puhumaan siitä valtavasta kanssakäymisestä, joka tällä Profeetalla on ollut JUMALAN Valtaistuimen sisällä, Valtaistuimen paikassa KARITSAN kanssa, Loisteliaan JUMALAN KARITSAN kanssa, ja sitten niiden neljän Elävän olennon kanssa, jotka ovat Valtaistuimen keskellä, ja neljän Apokalypsin Ratsumiehen kanssa ja niiden vastaavat sinetin murtamiset, jotka vapauttavat ne. Sitten tulen myös Puhumaan viidennen sinetin murtamisesta, ja sitten se tulee olemaan selvempää teille. Kuka vain voi nähdä, jopa lapsi voi nähdä, että näyttää siltä, että tämä saattaa liu'uttaa tiensä, tämä koronavirus ja sen uhka, sen pelko, kauhu, kuoleman hiipiminen maan kamaralla, kuoleman kauhu, niiden Sanojen voimasta, jotka Puhuin vuonna 2015, viisi vuotta sitten. Kuka vain voi nähdä, jopa lapsi, että tällä on potentiaali yhdistää maailma Ahdistuksen aikaan ja Suureen Ahdistukseen. MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, kuulkoot, mitä HERRAN Suu on Puhunut. Todah Shalom. Olkaa pyhät.

 

3.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)