3.3.2020 PROFETIA ILJETTÄVÄN NÄKÖISESTÄ KÄRPÄSTEN VITSAUKSESTA TULOSSA MAAILMAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin valtavalla ja shokeeraavalla tavalla viime yönä. Jälleen, HERRA, Taivaan ja maan Luoja, Israelin Kaikkivoipa JUMALA, Jaakobin Hirvittävin JUMALA, Aabrahamin Väkevä JUMALA, Iisakin JUMALA, Israelin JUMALA, Jaakobin JUMALA Puhui kanssani viime yönä hyvin hyvin valtavalla tavalla. HERRA on Puhunut MESSIAAN Tulemuksesta. Tässä keskustelussa viime yönä HERRA JEHOVA esitteli Palvelijansa Hänen edessään. Tänä yönä HERRAN Kaksi Profeettaa seisoivat HERRAN edessä. HERRA käski Heitä iskemään maata kahdella vitsauksella.

 

Kun tein sen, mitä HERRA oli käskenyt minua ja löin maata vasemmalla profeetallisella kädelläni, sitten yhtäkkiä siunatut ihmiset valtava kärpästen (paarmojen) vitsaus myrskysi maailmaan, myrskysi maahan. En tiedä millä puolella maapalloa se tulee alkamaan, mutta se oli todella rumaa. Se oli hyvin shokeeraavaa nähdä kärpästen vitsaus. Miljardit kärpäset kerääntyivät ja liikkuivat ja virtasivat ja yhdessä kohtaa kaikki kerääntyivät yhteen tiettyyn paikkaan. Se oli todella iljettävän näköistä. Tänä yönä HERRA laittoi minut raapimaan itseäni. Ette voi edes kuvitella! Se oli todella rumaa. Kun HERRA käski minua lyömään maailmaa, iskemään maailman kansakuntia KARITSAN Tuomioilla, tässä tapauksessa vasemmalla profeetallisella kädelläni lyömään maata kärpästen vitsauksella ja se oli todella inhottavan näköistä.

 

Hän jatkoi sen näyttämistä minulle halki koko yön, koko yön taukoamatta. Raavin itseäni. Tarkoittaen, että ihmiset tulevat raapimaan itseään, kun he näkevät tämän. Ihmiset tulevat raapimaan itseään kontrolloimattomasti, kun he näkevät tämän. Raavin itseäni kontrolloimattomasti. Kun katsoin kärpästen vitsausta, se on täysin sietämätöntä, jonka HERRA toi maahan. Niitä oli niin paljon ja ne lentävät. Ne menevät paikasta paikkaan ja ne peittävät ihmisten ruumiit. Ne tulevat ja peittävät kokonaisen talon, koko talon, katon ja seinät. Et näe edes ovea. Se oli uskomatonta ja iljettävän näköistä.

 

Viime yönä HERRA on käskenyt nämä asiat tapahtuvaksi sen hetken tähden, johon olemme astuneet ja kansakuntien välinpitämättömyyden ja mustamaalauksen tähden. Kansakunnat eivät ole kuunnelleet HERRAA. Tuossa hetkessä Hän johdatti minut seisomaan Hänen edessään ja käski minua äänellään iskemään maailmaa uudestaan heinäsirkkojen vitsauksella ja sitten valtavat mustat heinäsirkat, jotka olivat melkein samanlaisia kuin ne kärpäset, mustat kärpäset, mutta nämä ovat nyt pieniä heinäsirkkoja, mustia ja ne virtasivat ja virtasivat ja joillain niistä oli siivet, ja ne kasvoivat ja peittivät eri asioita. Ne peittivät tiet ja niin edelleen. Et pystynyt näkemään maa-aluetta. Se oli hyvin shokeeraavaa. Uudestaan, raavin itseäni uskomattomalla tavalla. Se oli todella rumaa.

 

HERRA tuhoaa tämän maailman. Hän on lähettänyt minut tuhoamaan tämän maailman. Raamattu sanoo. Raamattu sanoo hyvin selvästi, siunatut ihmiset. Minä en tiedä, tulivatko nämä kärpäset niiden paiseiden tähden, paiseiden vitsauksen, joilla iskin maailmaa. En tiedä miksi kärpäset tulivat. Niissä täytyi olla paha haju. Sietämättömät paiseet ovat myös tulossa ihmisten ruumiiseen, ihon pinnalle. Se on todella hirveän näköistä. Raamattu sanoo: Toinen Mooseksen kirja 8, siunatut ihmiset, jakeet 20-22. Hän sanoo:

 

”Ja Herra sanoi Moosekselle: "Astu huomenaamuna varhain faraon eteen, kun hän menee veden luo, ja sano hänelle: 'Näin sanoo Herra: Päästä minun kansani palvelemaan minua. Sillä jos et päästä minun kansaani, niin katso, minä lähetän paarmoja sinun, sinun palvelijaisi ja sinun kansasi kimppuun ja sinun taloihisi, niin että egyptiläisten talot, jopa se maa, jonka päällä ne ovat, tulevat paarmoja täyteen. Mutta minä erotan sinä päivänä Goosenin maan, jossa minun kansani asuu, ettei sinne paarmoja tule, tietääksesi, että minä olen maan Herra.”

 

Valtavia aikoja, siunatut ihmiset. HERRA Sanoo, 2. Mooseksen kirjan luvussa 10:4-5, Hän Sanoo:

 

"Sillä jos sinä kieltäydyt päästämästä minun kansaani, niin katso, minä annan huomenna tulla sinun maahasi heinäsirkkoja. Ja ne peittävät maan pinnan, niin ettei maata näy, ja ne syövät tähteet siitä, mikä teille rakeilta pelastui ja jäi, ja ne syövät kaikki teidän puunne, jotka kedolla kasvavat."

 

MESSIAS on tulossa. HERRA on nyt lähettänyt Hänen Palvelijansa vapauttamaan, panemaan täytäntöön KARITSAN Tuomiot, ja ne ovat täysin sietämättömiä. Ne ovat täysin sietämättömiä. Vain viime yönä, muutama tunti ennen kuin HERRA ilmestyi Puhumaan kanssani tästä asiasta, ennen kuin HERRA Puhui kanssani, muutama tunti sitä ennen tulin luoksenne viime yönä ja sanoin, kuinka koronaviruksen vitsaus, kuoleman kauhu on kuluttanut maailman. JUMALAN Pilvi on laskeutunut teltan ylle ja kruunannut minut. Hän on asettanut Hänen Pilvensä pääni ylle kruununa, kun seison tuon teltan sisällä. Hän on itse kruunannut minut. Hän itse on tullut alas Taivaasta ja kruunannut minut Kirkkauden kruunullaan, 22. joulukuuta 2019.

 

Heinäsirkkojen vitsaus, suuret parvet ovat peittäneet maan, ne hävittävät maata. Sillä ei ole väliä, oletko kouluttautunut vai et, olet sairas vai terve, heinäsirkat tuhoavat maata. Aurinko taputtaa ja melkein ryntää ulos. Olen käskenyt Taivaan loisteliaan kirkkaat Portaat, ja ne ovat laskeutuneet alas taivaalle. Benjamin Netanyahu II on tapahtumassa, kaksi kahdesta ja kahden kahdesta. Hän on todella ylidramatisoinut sen ja suurentanut näkökulmat tuosta profetiasta 2. huhtikuuta 2004, kun Hän sanoi, että vallanvaihto yhdestä oikeistohallituksesta toiseen oikeistojohtajuuteen. Hän on todella dramatisoinut sen vaalien kautta; kolme vaalia yhdessä vuodessa. Kaikista historiallisinta demokratian historiassa. Benjamin Netanyahu nauttii voitosta 37 istuimen kanssa, Benny Gantzilla on 33 istuinta.

 

JUMALAN Puhtaan Kirkkauden loisteliaan kirkas Pilvi on lävistänyt läpi auringon, tullen auringon toiselta puolen aina Taivaasta saakka korkeassa Pilarissa, asettuen pääni päälle ja asettuen toisen ylle vieressäni tässä, ja kävellyt kanssani, ja olette nauhoittaneet sen livenä kameroillanne. Asettuen HERRAN JAHVEN Mahtavimpien Profeettojen ylle, asettuen koko Raamatun historian Mahtavimpien muinaisten Profeettojen päälaelle, HERRAN kaikista Hirvittävimpien Profeettojen päälaelle, heidän, jotka tulevat tuhoamaan maapallon, heidän, jotka tulevat tuomaan kuolemaan yhden neljäsosan maapallon populaatiosta, heidän, jotka ovat uhanneet tuoda maapallon polvilleen, käyttäen koronavirusta.

 

Näen valtavan kärpästen vitsauksen, joka on nyt tulossa tiukasti perustuen kieleni sanoihin. Ne ovat todella rumia katsella. Olen raapinut itseäni koko yön, ja Hän näytti minulle sitä jatkuvasti läpi koko yön. Se on todella rumaa katsella. Ne tulevat ja peittävät koko talon, ne peittävät taloja. Ne peittävät katuja ja raiteita ja mitä vain. Ei ole mitään, mihin voisi koskea. Hän on tulossa tuhoamaan tämän maapallon nyt, tiukasti perustuen kieleni sanoihin. Heinäsirkkojen vitsaus. Heinäsirkat peittävät rakennukset, täydet täydet rakennukset, jopa ovien kahvat ovat peitettyinä. Ne nuoret, ja sitten näette vanhempien peittävän puut. Ette voi katsella sitä kahteen kertaan. Raavin itseäni uskomattoman paljon. He, jotka rakastivat elämää maailmassa, tässä tämä nyt on!

 

Uskokaa evankeliumi! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS KRISTUS ja olkaa pyhät! Ja langennut seurakunta, langennut seurakunta, langennut seurakunta tehkööt nyt parannuksen, luopioseurakunta, ja kuunnelkoot tämän Äänen Neuvoa, Hänen, joka Puhuu kanssanne tänään, ja silloin he tulevat näkemään ikuisuuden Taivaassa. Tai muuten he tulevat tietämään, että HERRA on lyönyt maata kirouksella. MESSIAS on tulossa. Todah rabah.

 

3.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)