31.10.2019 PROFETIA PERJANTAIN MAHTAVASTA SANAN-RÄJÄHDYS KONFERENSSISTA & JUUDAN HEIMON LEIJONA

Siunatut ihmiset, vain muutama tunti huomiseen Mega Mega Konferenssiin. Ja HERRA on Puhunut ennen tätä Konferenssia eilen. Ja jaoin teille osuuden siitä, mitä HERRA Puhui eilen. Mutta ennen kuin tuon teille sen toisen osuuden keskustelusta, jonka HERRA Puhui suoraan tämän Konferenssin rajalla, niin haluan mainita teille, että te, jotka olitte täällä, te, jotka olitte täällä Päätoimistoilla viime viikonloppuna, lauantai-iltapäivänä tässä opetuksessa, koskien tien valmistamista MESSIAAN tulemusta varten, he näkivät. Te näitte, he näkivät, että kun Sanoma, kun astuin sisälle opetusosuuteen tarkalleen klo 15, ja sitten aloin noin klo 16, sitten klo 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 00, Sanomaa kahdeksan tuntia putkeen, silti pystyimme jakamaan vain puolet siitä Sanomasta, joka tulee välittää, jonka HERRA haluaa tuoda ulos seurakunnalle, koskien, kuinka puhdistautua ja valmistautua MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.

 

Ja uudestaan, te, jotka olitte täällä viime viikonloppuna, lauantaina, te näitte, kuinka Sanoma alkoi, noin klo 15 astuin sisälle opetukseen, klo 16 tarkalleen olin saarnastuolissa, klo 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 00 keskiyöllä. Minun piti leikata se, minun piti leikata Sanoma poikki, ja se oli silti puolet, melkein alle puolet, mutta puolet. Puolet Sanomasta, suunnilleen puolet Sanomasta. Ja sen tähden siirtyminen Utawalaan tulee antamaan todella hienon mahdollisuuden huomenna, jotta HERRA voi Puhua sydämensä ilman aikarajoitusta, milloin minun tulee sulkea Sanoma, milloin päättää se. Jos olet instituutiossa, kuten meille kerrotaan, niin on lopetusaika, milloin meidän tulee lopettaa Sanoma ja alkaa siirtämään tavaroita ulos, ja niin edelleen.

 

Mutta Utawalassa se saattaa muuttua jopa yövalvojaisiksi. Joten HERRAN sallittiin Puhuvan, Puhuvan seurakunnalle, koskien puhdistautumista tänä todella todella kriittisenä aikana seurakunnan historiassa. Ja HERRA pystyy Puhumaan seurakunnalle kauttaaltaan tauotta siihen saakka, kunnes HERRA päättää sen. On se sitten klo 22 tai klo 20, mikä aika se onkaan. Tämä sallii meidän pitää myös normaalin ohjelman. Voimme laittaa myös hiukan ylistystä. Hiukan ylistystä voidaan laittaa sinne ennen kuin Sanoma tulee. Joten Utawalasta tulee todella hyvin ideaali paikka. Kiitän järjestäjiä, että he siirsivät sen. Sillä myös kenttä on laajempi, joten suuremmalle määrälle ihmisiä annetaan mahdollisuus. Ja siellä ei ole mitään rajoituksia portin läpi tai minkä tilan tai rakennuksen läpi onkaan, mennä läpi saadakseen pääsyn tuohon Kokoukseen.

 

Tämä tulee siis olemaan todella suuri, suuri mahdollisuus seurakunnalle nyt istua ja asettua. Pyydän ihmisiä tuomaan vain muistivihkonsa, tuomaan muistivihkon. Se on opetuskokous, se ei ole saarna. Sanoma tullaan silti saarnaamaan siellä sisällä. Mutta se on opetuskokous, jossa tulee olemaan opetus. Tulee olemaan syvällinen opetus, yksityiskohtainen laaja opetus tuosta Sanomasta. Tiedän, että Keskuspuiston Kokouksesta tulee joskus rajoittava. Sillä olemme TV:ssä ja kaikkea sellaista. Mutta tämä tullaan nyt venyttämään. Joten kantakaa muistivihkonne, kantakaa Raamattunne ja kantakaa kynänne mukananne. Sillä tämä tulee olemaan kaikista ideaalein paikka, joka meillä on koskaan ollut, missä ei ole aikarajoitusta. Kiitän järjestäjiä, Vanhempaa Arkkipiispaa, että hän ajatteli sen läpi todella nopeasti, sitten siirtäen Kokouspaikan Utawalaan. Se on ideaali paikka Kokoukselle huomenna.

 

Lasken sen tosiasian varaan, että noin klo 9 suunnilleen HERRA voi navigoida meidät sisälle tuohon Kokoukseen. Ja vähentäen protokollaa, pyydän järjestäjiä yrittämään vähentää protokollaansa, menetelmiä, ja kaikki niitä asioita. Joten suunnilleen klo 9.30 - 10 tarkalleen, mahdollisesti, HERRAN Kahden Profeetan tulisi olla saarnastuolissa, alkaen saarnaamaan. Alkaen saarnaamaan klo 10 ja liikkuen tauotta sinne, minne tahansa HERRA haluaakin mennä tuon Sanoman kanssa huomenna. Tämä tarkoittaa siis, että ylistys alkaa aikaisin. Hyvin hyvin aikaisin teidän tulee ylistää. Sillä noin klo 9.30 ylistys tulee päätökseen. Sanoma alkaa noin klo 9.30 - 10, ja sitten sen tulee mennä läpi koko pituutensa. Katsotaan, pystymmekö todella saamaan huomenna päätökseen koko HERRAN Sanoman. Sen, mitä HERRA haluaa Puhua sydämestään KRISTUKSEN seurakunnalle, Taivaan kansalaisille, heille, jotka valmistautuvat loisteliaan kirkasta iankaikkista Valtakuntaa varten.

 

Huomenna tulen kuvailemaan, tulen antamaan suurempia yksityiskohtia jälleen Uuden Jerusalemin kaupungista, mukaan lukien sen taivaanrannasta. Tämä tulee tapahtumaan Utawalassa huomenna. Nyt, kun HERRA Puhui kanssani tästä Kokouksesta, joka tulee tapahtumaan, tietysti Hän näytti minulle Kokouspaikan vaihdon. Mutta kaikista tärkeimpänä eilen, kun HERRA tuli nyt Puhumaan Sanomasta, niin Leijona, Juudan Heimon Leijona ilmestyi HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Kahden Profeetan eteen todella todella valtavassa omaa lajiaan olevassa Vierailussa. Yhdessä kaikista suurimmista Vierailuista tähän mennessä. Jokin aika sitten Leijona tuli ja oli melkoisen paljon ylhäällä taivaalla. Liikkuen lähelle taivaalla, tullen koko matkan alas Taivaasta ja sitten mennen maaten ylhäällä taivaalla, ylhäällä täällä. Mutta tällä kertaa tullen hyvin hyvin lähelle, noin viiden tai kuuden metrin päähän. Valtava väkevä Juudan Heimon Leijona, JUMALAN Leijona, Taivaan Leijona, KUNINGAS, MESSIAS itse, Kirkkauden KUNINGAS.

 

Nyt, se toinen osa, jonka Sanoin, että en eilen voinut jakaa, se on tämä, jonka jaan juuri nyt. Kun Leijona makasi suoraan siellä edessäni katsoen minua ja ne Kaksi Profeettaa seisoivat tällä puolella, silloin katsoessani hyvin läheltä, silloin näin Karitsan. JUMALAN loistelias Karitsa oli myös suoraan siinä, makaamassa siellä. Suoraan siinä, istuen Leijonan vieressä. Oli siis Leijona ja Karitsa. Huomisen Sanoma tullaan antamaan. HERRA on Puhunut. Hän on tullut suoraan mukaan huomisen Konferenssiin. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät, siunatut ihmiset. Tehkää parannus. Vastaanottakaa JEESUS. Vastaanottakaa evankeliumi. Kääntykää pois synnistä. Olkaa vanhurskaat. Vastaanottakaa PYHÄ HENKI puhdistamaan teidät, jotta PYHÄ HENKI voisi auttaa teitä. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE tie. Todah, todah rabah, Shalom.

 

(31.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)