3.10.2019 PROFETIA MESSIAAN EDELLÄKÄVIJÄSTÄ, TIEN VALMISTAJASTA, ELIASTA, JOKA ON TÄÄLLÄ

Se mitä HERRA Sanoo on hyvin selvää. Näette hyvin selvästi, että kun HERRA astui esiin identifioimaan MESSIAAN, näette, että Taivas todisti, että tämä on KRISTUS. Tämä, jonka olette Ristiinnaulinneet täällä, tämä on MESSIAS. Tämä on Elävän JUMALAN POIKA. Tämä on se Vanhurskas. Tämä on Taivaan Voideltu. Näette, kuinka Taivas tuli todistamaan, että tämä on MESSIAS. Taivas tuli identifioimaan MESSIAAN, huomioimaan Hänet koko maailmankaikkeuden edessä, ihmisten silmien edessä, koko maailman edessä ja kaikkien kansakuntien edessä.

Hän sanoo, että Hän käytti sadanpäämiestä. Tietysti kaikki näkivät, että kun pimeys laskeutui, kun aurinko pysähtyi, aurinko pimeni ja lopetti loistamisensa niiksi kolmeksi tunniksi, silloin koko Taivas todisti, että tämä on ELÄVÄN JUMALAN POIKA. Tämä on KRISTUS. Tämä on MESSIAS. Tämä on se Vanhurskas, ja koska he syyttivät Häntä valheellisesti, niin Hän sanoi, että tämä on tullut Taivaasta. Tämä on Taivaan vahvistama ja oikeaksi osoittama. JUMALA vahvisti ja osoitti MESSIAAN oikeaksi, sanoen, että Hän on synnitön. Älkää maalatko Häntä synneillänne!

Näette saman asian tapahtuvan tässä hetkessä. Tämä on se, mitä olemme pidätelleet kaikki nämä vuodet ja emme ole halunneet jakaa sitä teille, mutta tänään HERRA on sallinut tuoda tämän teille. HERRA Sanoo samaa asiaa. Aivan kuten tapahtui KRISTUKSELLE Ristillä, kun Taivas tuli todistamaan, että tämä on KRISTUS. Tämä on MESSIAS. Tämä on ELÄVÄN JUMALAN POIKA. Tämä on se Vanhurskas. Tämä on se Voideltu. Tämä on Hän, joka on ilman syntiä.

Samalla tavoin, kun Elia Israelin luvatuin Profeetta tulee, näet että Taivas käyttää samaa järjestystä, kaliiperia, samaa identifiointia, jotta kukaan ei voi ymmärtää väärin, sillä Hän tulee näyttämään ihmisille Tien, valmistamaan Tien. Hän tulee tuomaan MESSIAAN, joten mitään väärinymmärrystä ei voi tapahtua MESSIAAN identifioinnissa, KRISTUKSEN identifioinnissa. Tämä on MESSIAALLE Tien Valmistaja, jotta ihmiset voivat mennä Hänen luokseen ja kuulla, kuinka valmistautua KUNINGASTA varten, MESSIASTA varten, jotta Hän voi johdattaa heitä JUMALAN ohjeistuksin MESSIAAN Tulemusta varten, valmistaen tien ihmisten sydämissä lapio kädessään, valmistaen tien lapioiden ja peittäen ne kuopat, jotta ihmiset voivat mennä ja kuulla kuinka valmistaa tien MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Tästä syystä Portaat on laskettu alas. MESSIAS on se ovi. Ainoastaan Hän on se ovi, joka johdattaa ihmiskunnan JUMALAN luokse. MESSIAS on tie. Ainoastaan Hän on tie.

Mutta, kun Sanansaattaja tulee luopuneelle sukupolvelle, niin se olisi tragedia, jos he eivät tunnistaisi Häntä, siitä syystä tälle on annettu niin paljon painoarvoa. Tästä syystä, kun Hän on nyt tullut identifioimaan Sanansaattajan, joka tuo MESSIAAN, joka valmistaa kansakunnat MESSIAAN Tulemusta varten. Silloin ilman epäilystäkään HERRA ja Taivas todistaa, että tämä on Hän, joka valmistaa teidät MESSIASTA varten. Tämä on Hän, jolla on lapio kädessään valmistaen Tien. Menkää hänen luokseen ja kuulette ohjeistuksen, kuinka valmistaa Tie sydämissänne. Sen tähden näette, kuinka aurinko on jälleen mukana.

Tämä on se, mitä HERRA salli meidän tänään vapauttaa kansakunnille, että aivan kuten oli HERRAN, Vapahtajamme kanssa Ristillä, kun Taivas oli todistaja, että tämä on Pelastaja, tämä on KRISTUS, tämä on HERRA, tämä on MESSIAS, tämä on teidän Lunastajanne, tämä on Elävän JUMALAN POIKA, niin jopa sadanpäällikkö todisti, kun hän näki auringon sulkeutuvan. Mutta nyt Taivaat, Taivas todistaa nyt, että tämä on KRISTUS, MESSIAS, Voideltu. Ja kun Hän nyt lähettää Sanansaattajan, Profeetta Elian, joka luvattiin selvästi Raamatussa, niin ette voi tehdä mitään virhettä identifioidessanne häntä.

Uudestaan, kerran vielä nyt, Hän käyttää samaa arvoa, Hän Sanoo, tämä on Elia! Tämä on hän, jonka lupasin. Tämä on Tien Valmistaja MESSIASTA varten. Tämä on hän, jolla on auktoriteetti tuoda MESSIAS. Tämä on hän, jolla on voima tuoda MESSIAS. Tämä on hän, joka suojelee teidät MESSIAAN Valtakuntaan. Tämä on hän, jonka lupasin Malakian kirjassa. Tämä on hän, jonka Raamattu lupasi, että kun Hän tulee, Hän tulee näyttämään teille, kuinka valmistautua KIRKKAUDEN KUNINGASTA, MESSIASTA varten, Vapahtajaa, Lunastajaa, JEESUSTA Nasaretilaista varten. Tämä on se Sanoma.

Ja aivan kuten Hän teki KRISTUKSEN kanssa, kun Hän Sanoi: "Katsokaa, KRISTUS tulee alas Taivaasta, te olette valheellisesti syyttäneet Häntä tällä Ristillä", niin Hän osoitti MESSIAAN oikeaksi käyttäen aurinkoa; aurinko sulkeutui. Jotakin, mikä on ihmisen ulottumattomilla. Toisin sanoen, Taivas kantoi todistusta, että Hän on syytön, Hän on synnitön. Taivas puolusti Häntä. Hän ei ole paha ja jumalaton, vaan Hän on vanhurskas, Hän on pyhä. Tämä on se vanhurskas, aivan kuten sadanpäällikkö sanoi. Sama asia nyt. Aurinko todistaa tälle sukupolvelle ja tälle kansakunnalle sanoen, että Hän on synnitön, Hän on ilman syntiä, Elia! Ja hän tulee Taivaasta.

Sen tähden näette, kuinka on se hengellinen, joka vaeltaa sen fyysisen kanssa. Sen tähden heitä on Kaksi. Hän tekee tarkalleen sen, mitä tulee tapahtumaan, kun MESSIAS tulee Tuhatvuotista Valtakuntaa varten. On heitä, jotka tulevat alas Taivaasta MESSIAAN kanssa hengellisissä ruumiissaan. He tulevat maailmaan ja he löytävät heidät, jotka ovat fyysisissä ruumiissaan. Tulee siis olemaan kahden tyyppisiä ihmisiä Tuhatvuotisessa Valtakunnassa; heitä, joilla on hengelliset ruumiit, se ylöstemmattu seurakunta, joka meni Taivaaseen, ja tulee takaisin MESSIAAN kanssa, ja he, jotka ovat maailmassa, ja heillä on fyysiset ruumiinsa.

Tämä on se, mitä HERRA tekee Hänen Kahden Profeettansa kanssa nyt. Te näette, kuinka yhdellä Heistä on hengellinen ruumis ja toisella on fyysinen ruumis. He ovat Taivaasta. He ovat synnittömiä. He ovat vanhurskaita. Taivas on kantanut todistusta, todistaen, osoittaen heidät oikeiksi. Ja tämä on se oikeusjuttu, joka on laskettu Taivaan Oikeussalien eteen mustamaalaajia vastaan, jotka ovat yrittäneet koskea näihin Profeettoihin. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa Tie. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 3.10.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)