30.9.2019 PROFETIA TAIVAAN KIRJOITUKSISTA, KULTALÖYDÖKSESTÄ RUANDASSA & MESSIAAN TULEMUKSESTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA ELOHIM, Israelin Väkevä Väkevä JUMALA, ISRAELIN SIUNATTU, on Puhunut kanssani tänään, tämän päivän aikana, päiväsaikaan. Hän Puhui kanssani tänään. Tässä keskustelussa näin HERRAN Kaksi Profeettaa seisomassa kaiken maan HERRAN edessä. Kun HERRAN Kaksi Profeettaa seisoivat siellä, niin HERRA tuli ja nosti jotakin esiin, joka näytti aivan bannerilta ja Hän alkoi kirjoittamaan siihen JEHOVAN nimiä. Hän kirjoitti JEHOVAN nimiä tuohon banneriin Taivaan kirjoitukseen.

 

Hän käytti Taivaan kirjoitusta kirjoittaakseen nimensä. Pystyin näkemään Hänen Kätensä kirjoittavan sen halki, Käden menevän ohitse kirjoittaen ja täyttäen koko bannerin Hänen nimillään. Joten siunatut ihmiset, tiedän, että juuri nyt olemme kaikki kiihdyttämässä, kaikki ovat kiihdyttämässä, ne HERRAN Kaksi Palvelijaa ovat kiihdyttämässä kohti sitä Grand Mega, Super Mega Historiallista Konferenssia, joka on tulossa Nairobin Keskuspuistoon, kuten kaikki järjestelyt tästä hetkestä lähtien, mutta tietäkää se, että HERRA on puhunut kanssani MESSIAAN Tulemuksesta.

 

Toisessa keskustelussa HERRA vei minut Ruandan kansakuntaan. He tulevat löytämään Ruandassa joitakin kallisarvoisia metalleja. HERRA vei minut sen maan alle, maaperän alle, joten näen kultaa. Luulen sen olevan kultaa. Näen kultaa. Se tullaan löytämään tuosta maasta. Odottaessamme MESSIAAN Tulemusta, nämä ovat niitä keskusteluita, joita HERRALLA on ollut Hänen Kahden Palvelijansa kanssa tänään, tämän päivän aikana. Se oli päiväsaikaan, kun HERRA KAIKKIVALTIAS Vieraili luonamme täällä ja Puhui.

 

Uudestaan, MESSIAS on tulossa. HERRA KAIKKIVALTIAS tuli Taivaasta, itse JUMALA ja sitten Hän nosti ylös bannerin ja kun ne HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä, seisoivat kaiken maan HERRAN edessä, silloin Hän nosti Heidän eteensä bannerin. Hän kirjoitti JEHOVAN nimen englanniksi sen yläosaan sen päänimen, mutta sitten Hän kirjoitti nimensä Taivaan kirjoitukseen tämän suuren bannerin alle, tänä hyvin valtavana päivänä, joka on tulossa loppuunsa Itä-Afrikan aikaan. Sitten tämän jälkeen Hän Puhui MESSIAAN Tulemuksesta, joten MESSIAS on tulossa.

 

Kun heräsin jälleen, niin oli toinen keskustelu, näin itseni puhumassa tuon maan johtajistolle Ruandassa ja ne kalliit metallit, joista HERRA Puhui, on heidän maaperänsä alla. MESSIAS on tulossa, kalliit ihmiset, aivan kuin he tulevat löytämään nuo aarteet heidän maastaan. MESSIAS on tulossa. Valmistetaan vanhurskas tie MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Se syy miksi seurakunnan tulee valmistautua nyt, on siksi, että aika on ohi ja kaikki ihmiset tietävät, että kaikki osoittaa MESSIAAN Tulemukseen.

 

HERRA pyytää nyt seurakuntaa yhdistämään palvontansa HERRAN vaatimaan palvontaan, jonka Hän on asettanut meille Golgatan Ristillä, JEESUKSEN Ristiin ja JEESUKSEN Vereen. Kiitos paljon. HERRA Siunatkoon teitä, kun ihmiset valmistautuvat. Tiedän, että koko maa on suuremmissa Tulen liekeissä. MESSIAS on tulossa. Uudestaan, puhuen liekeistä, olen nähnyt sen PYHÄN HENGEN liekin, jonka HERRA jälleen sytytti tänään. Näin PYHÄN HENGEN Tulen palavan halki tämän maan, halki seurakuntien, jopa siellä Kokouksessa, joka on tulossa Keskuspuistoon, joten maa on kokemassa valtavaa Herätystä. Se näkee Herätyksen, isännöi Herätystä, pitelee Herätystä. Ja Kristuksen ruumis maailmanlaajuisesti ottaa tämän Herätyksen täältä, josta HERRA on päättänyt lanseerata tämän Herätyksen. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset. HERRA Siunatkoon teitä, todah raba. Erev tov.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 30.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)