30.9.2019 PROFETIA MESSIAAN TULEMUKSESTA - HERRA SANOO: TEHKÄÄ PARANNUS KAIKESTA SYNNISTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä päivänä. Uudestaan, tänä päivänä HERRA JEHOVA ELOHIM, Israelin Väkevä JUMALA, Hän on Puhunut kanssani tänään. Tässä keskustelussa näin HERRAN Kaksi Profeettaa seisovan kaiken maan HERRAN edessä. HERRA nosti bannerin Heidän eteensä ja Hän kirjoitti sen yläpuolelle suurilla kirjaimilla englanniksi: ’JEHOVA’. Ja sitten Hän kirjoitti HERRAN muita nimiä Taivaallisella tekstillä, kuten olette nähneet Hänen kirjoittavan taivaalle.

Uudestaan, HERRA JEHOVA tänään, kun ne Kaksi Loisteliainta Profeettaa, JAHVEN Loisteliainta Profeettaa seisoivat kaiken maan HERRAN edessä, HERRA tuli ja nosti bannerin Heidän eteensä. HERRA kirjoitti: ’JEHOVA’, suurin kirjaimin. Sitten Hän kirjoitti toisia nimiänsä käyttäen Taivaallista tekstiä ja sitten toisen viestin ja tuo viesti sanoi: ’MESSIAS on tulossa’.  

Joten tämä on aikaa, johon olemme astuneet sukupolvena, juosten tähän hetkeen. Olemme kävelleet tähän hetkeen nyt, kun HERRA Puhuu nyt suorempaa seurakunnalle. Voitte kuvitella HERRAN Puhuvan siitä päivästä, joka on peitetty JUMALAN salatulla neuvolla yläsaleista. Hän päättää olla nyt suorempi laskien alas ne loisteliaan kirkkaat Portaat sen jälkeen, kun Profetia niistä annetaan. HERRA Puhuu nyt suorempaa sanoen, että MESSIAS on tulossa. Voitte vain kuvitella HERRAN päättävän puhua suorempaa tässä hetkessä liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen, jonka tulisi olla salattu päivä. Se on salattu päivä.

Se on peitettynä korkeammalla viisaudella, HERRAN yläsaleista tulevalla neuvonpidolla. Nyt Hän Puhuu tälle sukupolvelle suorempaa tuosta päivästä. Tämä tarkoittaa, että HERRA todella työntää, Hän pyytää tätä sukupolvea valmistamaan tien MESSIAAN loisteliasta Tulemusta varten. Tämä on hyvin kriittisen tärkeää tälle sukupolvelle. Tämä tarkoittaa, että HERRAN on täytynyt myös nähdä, että tämä sukupolvi ei ole valmis. Tämä seurakunta ei ole vielä valmis. Joten Hän tekee kaikkensa herättääkseen teidät, jotta voisitte olla valmiit halki kansakuntien, periksiantamattomasti, jatkuvasti, loppumattomasti, taukoamatta; MESSIAAN Tulemukseen.

Tämä tarkoittaa, että Hän sanoo, että lopettakaa seksuaalisynti! Tämä rehottava seksuaalisynti, jonka olette nähneet johtavan harhaan tämän sukupolven, se on kattanut koko heidän elämänsä kirjon. Tämä sukupolvi tässä, erityisesti tämä sukupolvi tässä on langennut saaliiksi seksuaalisynnille, se on ryöstänyt heidät. Perversio, valheet, kaiken tyyppinen moraalittomuus, alasti pukeutuminen, mitä onkaan, sekularismi, niin kutsuttu modernismi, penseä ja haalea kristillisyys, homoseksuaalisuus ja kaikenlainen perversio, johon tämä sukupolvi on langennut. Oletettavasti valittu sukupolvi, joka kantaa Jälkimmäistä Vierailua, HERRAN Jälkimmäistä Kirkkautta. Oletettavasti valittu sukupolvi ja rakastettu sukupolvi.

Joten HERRA Sanoo: Tehkää parannus! Tehkää parannus ja kääntykää pois kaikesta synnistä, pahuudesta ja jumalattomuudesta! Erityisesti valheista ja moraalittomuudesta, rahanrakkaudesta, maailmallisuudesta. Ja kuunnelkaa, kuulkaa, mitä Hän Sanoo, että: MESSIAS on tulossa! Iankaikkisuus on niin valtavan suuri. Se on niin valtavan suuri, että sinun ei tulisi leikkiä sillä, pelleillä sen kanssa. Tehkää päätöksiä nyt ja valitkaa pelastus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Vastaanottakaa HERRA, uskokaa evankeliumi. Vastaanottakaa HERRA JEESUS Herraksenne ja Vapahtajaksenne. Ottakaa täysi upotuskaste vedessä, ja vastaanottakaa PYHÄN HENGEN kaste. Ja valmistakaa Tie MESSIAAN tulemusta varten. Kääntykää pois synnistä. Omaten nollatoleranssin synnille, erityisesti seksuaalisynnille. Vaeltakaa pyhyydessä ja vanhurskaudessa, silloin Hän tulee pelastamaan teidät tuona päivänä.

On liian paljon vaakalaudalla koskien iankaikkisuutta. Kun 1 biljoona vuotta on ohitse iankaikkisuudessa, niin iankaikkisuus ei ole edes alkanutkaan. Jotkut ihmiset tulevat palamaan helvetissä. Jatkuvaa kidutusta, sekasortoa, myrskyä, tuskaa, hirvittävää tuskaa ja huutamista iankaikkisesti, yhdessä saatanan kanssa siellä. Ette halua olla siellä. Varmistakaa, että valitsette iankaikkisuuden nyt!

Tämä on Ääni, joka huutaa autiomaassa: Tehkää parannus! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksenne ja Vapahtajaksenne. MESSIAS on tulossa! Valmistakaa HERRALLE Tie. Tehkää korjauksia teillänne. Olkaa pyhät. Olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois seksuaalisynnistä! Siitä, jonka näette rehottavan kaikissa yliopistoissa. En tiedä, mitä tapahtui tälle sukupolvelle! Rehottaen jokaisen kaupungin kaduilla. Kun he menevät yliopistoihin, niin paholainen on mennyt sinne ja tuhonnut heidät. Tehkää parannus ja kääntykää pois siitä! Kansakuntien kaduilla, kaikkialla, jotka ovat niin kutsutusti moderneja, ne ovat täynnä seksuaalisyntiä. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Todah rabah. Shana tova, shana tova, shana tova, lachem.

(Profeetta Dr. Owuor. 30.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)