30.10.2019 PROFETIA PERJANTAIN MAHTAVASTA SANAN-RÄJÄHDYS KONFERENSSISTA

Siunatut ihmiset, tulen luoksenne tänä aamuna ilmoittamaan, että SANAKONFERENSSI, jonka oli tarkoitus tapahtua täällä Päätoimistoilla Nairobissa, tulee nyt tapahtumaan Gigirissä, Gigirissä KTTC:ssa, KTTC:n alueella, suuremmalla kentällä nyt. Koska monet ihmiset pyysivät, että he saisivat osallistua siihen. Ja nyt HERRA on päättänyt avata sen auki suuremmalla tavalla. KTTC:llä Gigirissä on tarpeeksi parkkitilaa, joten kaikki voivat ajaa autoillaan ja parkkeerata sinne, myös bussit, mitkä vain, minibussit, ja parkkeerata sinne. Ja siellä tulee olemaan suuri tila, todella suuri tila, melkein sellainen kuin oli Keskuspuistossa.

 

Joten kaikki ovat nyt tervetulleita, he voivat tulla, te voitte nyt tulla. Ja varmistakaa, että istutte klo 09 mennessä, klo 9 ylistyksen tulee alkaa, Sarahin tulee aloittaa ylistämään 'Sweet Anointing', ja kaikkia niitä kauniita lauluja HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN edessä ja JEHOVA JAHVEN, meidän ISÄMME Taivaassa ja PYHÄN HENGEN edessä. Tähän aikaan klo 9 perjantaina ylistyksen tulee jo alkaa, sillä tarkalleen 9.30-10 Sanoma tulee alkamaan. Tämä on pitkä Sanoma. Ja he, jotka olivat täällä viime viikonloppuna, he näkivät, että se on 8 tuntia. Se oli 8-tuntinen pitkä Sanoma, tauotta 8 tuntia, täyttä vauhtia. Tämä on siis todella todella pitkä Sanoma. Joten sen tulee alkaa aikaisemmin, jotta ihmisille annetaan aikaa suunnata takaisin omille asemilleen.

 

Mutta HERRA on tehnyt suuren asian, Hän on nyt avannut sen auki valtavan suureksi SANANRÄJÄHDYS KONFERENSSIKSI. Nyt koko Nairobi voi astua sisälle Gigiriin ja kirjaimellisesti täyttää paikan ennen kuin kaikki muut ihmiset tulevat sinne. koko Nakuru, Naivasha, koko Thika, Machakos, Muranga, nyt kaikki ovat nyt tervetulleita tulemaan ja istumaan, vastaanottaen tämän voimallisen ohjeistuksen, joka on tullut ISÄLTÄ seurakunnalle, koskien sitä, kuinka valmistautua MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja kuinka toteuttaa elämäänne, kuinka toteuttaa kristillistä elämäntyyliänne tänä hetkenä, odottaessanne KUNINGASTA, KUNINKAAN tulemusta, HERRAAMME ja Lunastajaamme JEESUSTA KRISTUSTA.

 

Nyt, uudestaan, Kokouspaikka on nyt KTTC, KTTC Gigirissä. Joten kun ajatte autojenne kanssa, siellä on absoluuttisesti runsas parkkitila, voimallinen runsas parkkitila. Maksoimme siitä kaikesta. Voitte tulla ja parkkeerata kaikki autonne sinne. Nyt ei ole tarvetta jättää autoja minne vaan, tullen bussilla tai millä vaan. Tulette, tulette sitten minibussilla. Ja kuka tahansa tuleekin, kenellä tahansa onkin lupa, kuka tahansa pystyykin nyt, teidän on sallittu tulevan. Varmistakaa, että te tulette, jotka pystytte tulemaan perjantaina. Ja kello 9 tarkalleen Sarah tiiminsä kanssa aloitta ylistyksen. Ja hän tulee johtamaan ylistystä.

 

Ja sen jälkeen, noin suunnilleen kello 9.30 Sanoma tulee alkamaan. Se on pitkä Sanoma. Haluamme varmistaa, että klo 18 mennessä se on saatu päätökseen ja ohjeistus on välitetty seurakunnalle. Muistakaa, että tämä on Kansallinen Konferenssi. Tämä on Kansallinen Konferenssi, mutta jos Piispat Ugandasta haluavat lentää sisälle, Arkkipiispa Kityo, hän on ehdottomasti tervetullut. Piispa Tansaniasta, jos hän haluaa kävellä sisälle, tulla sisälle, hän on ehdottomasti tervetullut. Ja Ruandasta, miltä vain alueelta.

 

Mutta tiedän, että tästä päivästä eteenpäin tulee olemaan paljon järjestelyjen mobilisointia, mobilisoiden järjestelyjä tuolla kentällä. Sillä meillä on vain yksi päivä, joka on huominen. Ja sitten Kokous tapahtuu. Se tulee olemaan massiivinen massiivinen Kokous, missä HERRA tulee Puhumaan seurakunnalle jälleen. Ja tämä on todella siunattua aikaa, sillä HERRA KAIKKIVALTIAS on nyt treenannut keskittymisensä, Hän on treenannut keskittymisensä ehdottomasti seurakunnan ylle. Hän on keskittynyt ja zoomannut seurakuntaan, auttaen seurakuntaa.

 

Ja muistattehan, kuinka ISÄ JUMALAN Ääni, kun tulin takaisin Keskuspuistosta, Hän Sanoi: "ISÄ JUMALA itse paimentaa nyt seurakuntaa". Joten tämä on todella todella voimallista aikaa. Tiedätte, että Kirkkauden Pilvi on asettunut hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne. Ja näin sen toisen Profeetan, se toinen Profeetta valmisteli Kokouspaikkaa. Joten JUMALA on mukana tässä. Tämä on todella voimallista aikaa.

 

Varmistakaa, että matkustatte turvallisesti. Jos tulette muilta alueilta, joko Nairobista tai sen ulkopuolelta, pyydän, varmistakaa, että matkustatte turvallisesti. Tämä tarkoittaa, että matkustatte tarpeeksi aikaisin. Emme halua kenenkään koskettavan HERRAN Kirkkautta. Sanoen, oo, satoi ja oli liukasta ja minulle sattui onnettomuus. Ei ei ei ei ei. Se ei ole se tarkoitus, minkä takia tämä Kokous on asetettu. Tämä Kokous on asetettu kirkastamaan HERRAA. Se on boonus Kenialle, se on boonus syvälle kunnioituksellenne. Sille tavalle, millä isännöitte näitä Kahta Profeettaa suuremmalla kunnioituksella ja kunnioittamisella.

 

JUMALA on nyt tehnyt tämän ja Hän kommunikoi kansakunnille, KRISTUKSEN ruumiille Keniasta täällä. Ja te voitte aina saada pääsyn, olla mukana fyysisesti tuossa Kokouksessa. Teidän fyysinen läsnäolonne voi olla siellä. Mutta varmistakaa, että tulette turvallisesti, jotta meillä ei ole mitään tapausta, ja että teidän autonne on hyvin tarkastettuja, lähtien ajoissa. Ja istutte siellä, jotta JUMALAA voidaan Kirkastaa. Jopa mennessänne kotiin ajatte turvallisesti, tuotte KRISTUKSEN lampaat, Pastorit, keitä tahansa he ovatkaan, tuotte heidät kotiin turvallisesti. Jotta JEESUSTA Kirkastettaisiin tässä maassa.

 

Mutta uudestaan, Kokouspaikka on nyt muuttunut suuremmalle kentälle, KTTC, joka on YK:n vieressä täällä Gigirissä. Joten pyydän ja maksoimme parkkipaikan, joten voitte kaikki tuoda autonne sisälle. Ei ole mitään komplikaatioita parkkeeraamisessa. Tulee olemaan turvallisuus kuten normaalisti. Tulee olemaan tiukka turvallisuus. Ja tulette aikaisin, jotta teidät voidaan tarkastaa aikaisin, tullessanne sisälle. Ja sitten menette istumaan ja ylistys tulee alkamaan. PA-systeemit tullaan asentamaan. Piispa

Nieswand ja hänen tiiminsä tulee olemaan täällä huomiseen mennessä asentamassa systeemiä.

 

Ja se tulee olemaan täysi SANAN RÄJÄHDYS KONFERENSSI. Kuinka mahtava Sanan Herätys, jonka HERRA Puhui. Muistattehan, kuinka Hän Puhui tämän muutamia kuukausia sitten, kun Hän Sanoi, että tulee olemaan SANAN RÄJÄHDYS Nairobissa. Olen nähnyt ihmisten tulevan. Jopa koulutetut professorit ja lääkärit ja lakimiehet, ja sen kaltaiset. Tullen sinne ja istuen nurmikon vieressä, nurmella, avaten Raamattunsa. Ja heille opetetaan Sanaa ja he valmistautuvat MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Nyt tämä Herätys on saavuttanut ihmisten sielut.

 

Ja olen nähnyt myös suuren Herätyksen. On suuri Herätyksen liekki, jossa HERRAN Kaksi Profeettaa ovat mukana yliopistoissa juuri nyt. Nairobin yliopisto on yhtäkkiä sytyttänyt liekin, suuri liekki on syttynyt siellä. Kenyattan yliopistossa liekki alkoi jo. Ja olen juuri nyt yhteydessä Nairobin yliopistoon, keskittyen Nairobin yliopistoon. On suuri Herätys, joka on kasvanut siellä. Olen suorassa yhteydessä heidän kanssaan. Tämä on mahtavaa, että Ihmeiden ja Merkkien Herätyksen ja Kansallisen parannuksenteon jälkeen, nyt HERRA on astunut sisälle ihmisten sieluihin ja sydämiin. Sielun Herätys. Nyt opettaen heille Sanaa, puhdistaen heidän sydämiään, puhdistaen heidän sielujaan. Tämä on kaikista mahtavinta aikaa olla kristitty.

 

Uudestaan, suurempi Kokouspaikka, suurempi SANAN RÄJÄHDYS on tulossa tänä perjantaina. Ja se tulee olemaan KTTC:ssä Gigirissä täällä YK:n vieressä. Ja siellä sisällä tulee olemaan parkkitilaa, ja kaikkea, ja turvallisuusjärjestelyjä. HERRA Siunatkoon teitä todella paljon saapuessanne. Kiitos hyvin paljon. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Todah, yom tov. Todah rabah, todah lachem.

 

(30.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)