30.10.2019 PROFETIA JUUDAN HEIMON LEIJONASTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, Hän on Puhunut kanssani viime yönä todella todella valtavalla tavalla, todella väkevällä väkevällä tavalla, todella erityisellä tavalla, jonka haluan jakaa kanssanne tänä iltana. Ja odotin tähän hetkeen saakka, kunnes kaikki ovat tulleet takaisin työpaikoiltaan Itä-Afrikan aikaan. Tiedän, että on toinen aikavyöhyke toisella puolella maailmaa, kummallakin puolella; Aasiassa, Lähi-Idässä, Läntisellä pallonpuoliskolla. Mutta tämä on juuri oikea aika pitää tämä keskustelu, jonka HERRA kävi kanssani viime yönä.

 

Ja siunatut ihmiset, siunatut HERRAN pyhät, viime yönä HERRA Vieraili luonani todella todella epätavallisella ja todella erityisellä ja hämmästyttävällä tavalla, jonka haluan jakaa tälle todella siunatulle aikakaudelle, siunatulle sukupolvelle, joka te olette. JUMALAN valinta, joka saa nähdä ja kuulla joitakin näistä todella shokeeraavista Vierailuista, jotka merkkaavat. Ne asettavat tunnusmerkin aikaan, ne jättävät pysyvän merkin JUMALAN profeetalliselle aikajanalle ja ne välittävät Sanoman, että totisesti, kyllä, varmasti JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa.

 

Viime yönä, kalliit ihmiset, HERRA KAIKKIVALTIAS, Hän toi minut erääseen paikkaan. Ja tuossa paikassa JUMALAN Leijona, Juudan Heimon Leijona, Hän tuli alas koko matkan aina Taivaasta saakka. Ja tällä kertaa HERRA toi Hänet hyvin lähelle, voisin sanoa viiden tai kuuden metrin päähän. Ja sitten Hän makasi alhaalla siellä. Valtavan suuri voimallinen loisteliaan kirkas Taivaan Leijona, Juudan Heimon Leijona. Ja Hän makasi siinä hiukan minuun päin. Hiukan minuun päin, mutta hiukan vinottain. Hän oli oikealla puolellani, mutta minuun päin. Hänen päänsä kääntyi, joten Hän oli minuun päin. Ja sitten Juudan Heimon Leijona, Hän nuoli jalkojaan hieman. Ja sitten uudestaan, Hän oli kasvokkain minuun päin. Todella todella shokeeraava Vierailu, todella kiivas ja peljättävä JUMALAN Vierailu. Juudan Heimon Leijona.

 

Viime yönä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS toi Hänet ja salli Hänen Vierailla luonani kaikkein aikojen valtavassa ja historiallisessa Vierailussa. Viime yönä, itseasiassa aamun tunteina tänä viime yönä, edellisyönä. Ja Hän tuli aina Taivaasta saakka ja Hän makasi suoraan siinä edessäni. Hän makasi siinä noin viiden tai kuuden metrin päässä minusta. Sitten Hänen kasvonsa olivat hiukan oikealle puolelleni päin, mutta Hänen päänsä kääntyi kasvokkain minuun. Sitten Hän nuoli jalkojaan; Hänen etujalkojaan hiukan.

 

Juudan Heimon Leijona. JUMALAN loisteliaan kirkas Leijona. Juudan Heimon Leijona. Hänen nimensä on JEESUS KRISTUS, KUNINGAS. Te kaikki tiedätte, että Leijona symboloi Hänen Kuninkuuttaan, Hänen Valtakuntaansa, Hänen hallintavaltaansa, että Hän on KUNINGAS. Luen juuri nyt Ilmestyskirjan luvusta 5, ja Hän Sanoo tässä. Jakeesta 1 eteenpäin Hän Sanoo, Ilmestyskirjan luku 5. Luen Kuningas Jaakon -käännöstä. Sitten luen myös Amplified -käännöstä. Hän Sanoo:

 

"Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun. Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"

 

Jakeessa 3, Hän Sanoo:

 

"Eikä kukaan (ihminen) taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen."

 

Tarkoittaen, aukaista sinetit ja katsoa sisälle. Uudestaan, jae 3:

 

"Eikä kukaan (ihminen) taivaassa eikä maan päällä"

 

Tarkoittaen koko Taivaassa, koko maassa.

 

"eikä maan alla"

 

Ei edes maan alla.

 

"voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen."

 

Toisin sanoen, aukaista sinetit ja katsoa sisälle ja ulos, koska siihen on kirjoitettu kummallekin puolelle. Ja Hän jatkaa sanoen: 

 

"Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen."

 

Ja Hän jatkaa sanoen, luen vieläkin Kuningas Jaakon -käännöstä.

 

"Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä"."

 

Ja Hän Sanoo, Hän jatkaa sanoen:

 

"Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu;" (1933/38)

 

Luen nyt Amplified -käännöstä. Amplified -käännös sanoo:

 

"Ja minä näin (makaavan) valtaistuimella-istuvan (avoimessa) kädessä kirjakäärön, (kirjan), sisältä ja (takaa) täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun (ja sinetöidyn). Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän (kirjakäärön)"

 

Tässä Hän kutsuu sitä kirjakääröksi, siellä Hän kutsuu sitä kirjaksi. 

 

"Kuka on (oikeutettu), arvollinen, (moraalisesti kelvollinen, oikeutettu ja ansaitsee ja on moraalisesti kelvollinen) avaamaan sen sinetit? Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla (ja kuolleiden todellisuudessa, edes tuonelassa) voinut avata kirjaa eikä katsoa (silmäykselläkään sen sisältöön)."

 

Sen sisäiseen sisältöön ja ulkoiseen sisältöön, sillä siihen on kirjoitettu kummallekin puolelle. 

 

"Ja minä itkin (ääneen ja katkerasti) sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan (kirjakääröä) eikä (tarkastelemaan sitä)."

 

Jatkaen Amplified -käännöstä, Hän Sanoo:

 

"Ja yksi vanhimmista (suuresta Taivaallisesta neuvostosta) sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, (Juudan Heimon Leijona), Daavidin juurivesa, (Daavidin alkujuuri, Hän) on voittanut (ja Hän on selviytynyt ja valloittanut), niin että hän voi avata (kirjakäärön) ja (murtaa) sen seitsemän sinettiä". Ja minä näin, että (siellä) valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä (suuresta Taivaallisesta neuvostosta) seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu;"

 

Joten siunatut ihmiset, Juudan Heimon Leijona, KUNINGAS, Leijona, jonka HERRA JUMALA esitteli edessäni viime yönä, Hänen Kahden Valtavan Profeettansa, Hänen kaikista muinaisten Profeettojensa edessä, joihin Hän on kaikista eniten loistanut Kirkkautta, ja jotka kävelevät ISÄ JUMALAN kanssa avoimessa kirkkaassa päivänvalossa tallennettuna livenä videolle, ja jotka palvelevat ja saarnaavat. Sillä toisella on yllään ikuinen, iankaikkinen loisteliaan kirkas ruumis. Ja sillä toisella on yllään fyysinen ruumis, hänellä, joka temmattiin ylös Tulivaunuissa, ja joka ei koskaan nähnyt kuolemaa.

 

ISÄ JUMALA asetti Leijonan, valtavan Leijonan Juudan Heimosta, Daavidin juurivesan, Daavidin alkujuuren, viiden tai kuuden metrin päähän heidän eteensä. Ja sitten Hän kommunikoi heille. Jaamme vain puolet siitä kommunikaatiosta, siunatut ihmiset. Ja he katsoivat Taivaan sisälle, he katsoivat maan päälle ja maan alle, ja kukaan ei ollut arvollinen. Ja lukiessasi Matteuksen evankeliumin luvusta 16:18, Hän meni jopa alas helvettiin ja tuonelaan, ja lukitsi helvetin portit. Hän siis valloitti jopa alhaalla siellä. Hän valloitti.

 

Heprealaiskirjeen luvussa 7:26, Hän istuu Korkeimpien Taivaiden yläpuolella, Taivaiden yläpuolella myös. Tuonelan alapuolella, siellä alhaalla, Hän voitti siellä. Hän lukitsi siellä. Hän lukitsi tuonelan, Hän lukitsi helvetin. Hän valloitti ja voitti tuonelan ja kuoleman ja helvetin alhaalla siellä. Ja jopa Korkeimpien Taivaiden yläpuolella, Heprealaiskirjeen luvussa 7:26, Hän istuu Korkeimpien Taivaiden yläpuolella. Enkelit palvovat Häntä, KUNINGASTA, HAMELECH.

 

Hän on tulossa, siunatut ihmiset. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois seksuaalisesta himosta, aborteista, moraalittomuudesta, kääntykää pois valheista! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS! Vastaanottakaa evankeliumi ja olkaa uudestisyntyneitä. Ottakaa kaste! Olen nähnyt KUNINKAAN! KUNINGAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Hän, jonka näin, on KUNINGAS! Hän on MESSIAS! JEESUS Nasaretilainen, Pelastaja, Lunastaja on tulossa! Hän on tulossa Voittajana! Halleluja! Kuinka väkevä Sanoma, jonka Hän antaa minulle tänään, kun menen KTTC:lle, Nairobiin jälleen.

 

Voittaja on tulossa! Valloittaja on tulossa! Lunastaja on tulossa! KUNINGAS on tulossa! JUMALANI on Pyhä! Huudan Pyhä teille! Pyhä kansakunnille! Tehkää parannus! Vastaanottakaa JEESUS! Olkaa uudestisyntyneitä! Ottakaa kaste! Olkaa pyhät! KUNINGAS on tulossa, HAMELECH! Vanhurskauden KUNINGAS! Pyhyyden KUNINGAS! Saalemin KUNINGAS, Jerusalemin KUNINGAS on tulossa! Kuinka väkevää aikaa seurakunnassa, MESSIAS on tulossa! Todah chaverim. Valmistakaa HERRALLE tie. Valmistakaa sydämenne. Todah Hashem, todah chaver sheli, Hashem. Todah chaverim, erev tov, todah Shalom. Todah rabah, todah todah, Shalom todah.

 

(30.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)