29.3.2020 PROFETIA KORONAVIRUKSEN VAKAVASTA KIIHTYMISESTÄ

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä, koskien meneillään olevaa tilannetta maailmassa. HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani, koskien meneillään olevaa tilannetta maailmassa. Profetiaa, jonka annoin jonkin aikaa takaperin, niin kauan taaksepäin kuin 2015, profetiaa koronaviruksesta, suuresta taudista tulossa maailmaan.

 

Tässä keskustelussa HERRA on näyttänyt minulle johtajia Euroopassa, joitakin maailman johtajia Euroopassa. Joten he puhuivat lehdistölle päivittäisessä tiedotustilaisuudessaan. Silloin näen tämän johtajan siellä puhujanpöntössä puhuvan lehdistölle. Hän alkaa yskimään kontrolloimattomasti ja hän liikkuu taaksepäin hiukan. Ja hän yskii median edessä todella kontrolloimattomasti, yskien ja yskien ja yskien ja yskien, yskien todella kontrolloimattomalla tavalla.

 

Joten HERRA Sanoo, että tulee olemaan vakava kiihtyminen. Tulee olemaan vakava kiihtyminen koronaviruksesta, tämän hetkisestä taudista, joka on maan kamaralla. HERRA Sanoo, että tulee olemaan vakava kiihtyminen. Hän pyytää tätä sukupolvea kuuntelemaan Häntä; kuuntelemaan Hänen Profeettojansa. Sillä ei ole väliä, mikä on Euroopan johtajien ja maailman johtajien arvo. Ovat he sitten pääministereitä tai kuninkaita. HERRA pyytää, että he kuuntelevat Hänen Ääntänsä, joka on maailmassa täällä. Tai muuten tämä tulee menemään pahemmaksi. Sillä HERRA Sanoo, että tämä tulee menemään pahemmaksi nyt.

Näen johtajia, en tiedä, onko se Iso-Britanniassa, vai missä maassa. He keskustelivat ja puhuivat päivittäisessä tiedostustilaisuudessa. Luulen, että se on Euroopassa. Päivittäisessä tiedotustilaisuudessa. Sitten hän alkaa yskiä kontrolloimattomasti suorassa lähetyksessä median edessä, yskien yskien. Sitten siirrettiin, hänet siirrettiin pois, hän siirtyi pois. Hän poistui takaisin huoneisiin sinne. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan vakava kiihtyminen tämän hetkisessä meneillään olevassa tilanteessa maailmassa. Kieleni Sanojen profetia.

 

HERRA pyytää tätä sukupolvea tekemään parannuksen! Että nämä ihmiset tekevät parannuksen! Että maailma tekee parannuksen! Hän pyytää, että kunnioitatte Hänen Kahta Palvelijaansa. Tiedättehän, että se mikä merkitsee HERRALLE on yksi asia: kun Hän lähettää tämän tason Peljättävät Profeetat, niin teidän tulee kunnioittaa heitä. Sillä tämä on Hän itse, joka palvelee keskuudessanne. Hän palvelee keskuudessanne. Voitte jopa nähdä, kuinka hän kutsuu alas JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Pilven, ja Hän itse tulee alas. Jos JUMALA kunnioittaa heitä näin paljon. Jos Taivas kunnioittaa heitä näin paljon, silloin te luodut ihmiset, teidän tulee kunnioittaa heitä!

 

Katsokaa sitä tilapäistä ruumishuonetta, hätävara ruumishuonetta Louisianassa, New Yorkissa. Heidän täytyy etsiä, heidän täytyy tehdä tilapäisiä ruumishuoneita kaikkialla maailmassa, mihin laittaa kuolleet ruumiit. Teidän tulee kunnioittaa HERRAN Ääntä, jotta HERRA voisi parantaa tämän sukupolven. MESSIAS on tulossa! Hallavan Hevosen Ratsumies, Ilmestyskirjan luvussa 6:9-10 on alkanut palvelustyönsä maailmassa. Tämä tarkoittaa, että ylöstempaus on tapahtumaisillaan.

 

Pyydän anoen: Tehkää parannus! Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksenne ja Vapahtajaksenne. Hylätkää kaikki ne epäjumalanpalvonnan uskonnot, epäjumalat, joita olette palvoneet! Itäiset uskonnot ja nimeä vain. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herraksenne. Palvokaa ainoastaan JEHOVAA! Palvokaa ainoastaan HERRAA! MESSIAS on tulossa! Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. KIitos.

 

29.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)