29.10.2019 PROFETIA: TULEVASTA SANAN RÄJÄHDYKSESTÄ PÄÄTOIMISTOILLA PERJANTAINA & MESSIAS ON TULOSSA

Siunatut ihmiset, ja sitten toinen keskustelu. Toinen keskustelu koskee Sanan räjähdystä, joka on tulossa tänä perjantaina tänne Päätoimistoille. Näin hänet, joka Puhuu kanssanne, loisteliaan kirkkaassa ruumiissa valmistamassa Kokouspaikkaa tälle Konferenssille, joka on tulossa perjantaina.

 

Uudestaan, näin hänet, joka Puhuu kanssanne, valmistamassa Kokouspaikkaa, jonne Kansallinen Piispain Neuvosto tulee kokoontumaan yhdessä kaikkien Aluevalvojien kanssa, Vanhempien Aluevalvojien ja Nairobin Pastorien kanssa yhdessä, missä tuo Konferenssi, perjantain Konferenssi tulee tapahtumaan, alkaen klo 09, syvälle, mahdollisesti klo 01 tai klo 00 keskiyöhön saakka.

 

Näin hänet, joka Puhuu kanssanne, valmistamassa kirkastetussa ruumiissa, valmistamassa tuota Kokouspaikkaa, kävellen ympäriinsä, vetäen verhokankaita ikkunoihin, ja kaikkea, siellä Kokouspaikassa, missä tuo Konferenssi tulee tapahtumaan. Näin sen toisen Profeetan valmistavan tuota paikkaa, loisteliaan kirkkaana, hänen loisteliaassa ruumiissaan kävellen ja valmistaen tuon Konferenssin Kokouspaikkaa.

 

Joten tämän kaltaiset ovat ne ajat, joita elämme, siunatut ihmiset. Nämä ovat niitä valtavia päiviä, joita olemme eläneet ja nähneet. Joten valmistetaan tie, MESSIAS on tulossa. Ei ole enää aikaa jäljellä seurakunnassa. Ei ole enää aikaa jäljellä luopumukselle, teologioille, ihmisteologioille, mitä onkaan. Tämä on hetki, jolloin HERRA on tullut esille todella elävästi ja rohkeasti, voimakkaasti, tullen esille paljastamaan itsensä, antaen sukupolven nähdä Hänen Kirkkauden Pilvensä, sen peljättävän Pilven.

 

Ja Taivas on myös tullut avoimesti alas todistamaan ihmisestä, todistamaan ihmisen puolesta, joka kävelee maailmassa. Nämä ovat valtavia aikoja. Ette voi ymmärtää tätä väärin. Se tie, joka johtaa JUMALAN Valtakuntaan, on todella selvä, että nämä Kaksi, teidän tulee kuulla näitä Kahta Profeettaa, jotta voisitte nähdä loisteliaan kirkkaan ikuisuuden Valtakunnan. Sanoma on todella todella selvä jopa 6-vuotiaalle. MESSIAS on tulossa. Todah rabah, todah Shalom, yom tov. 
 
(29.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)