29.10.2019 PROFETIA: ISÄ JUMALA VUODATTI VALTAMERELLISEN VOITELUA HÄNEN KAHDEN PROFEETTANSA YLLE JA HALKI MAAILMAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA JAHVE, Taivaan ja maan Luoja, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, aamutunneilla tänään. Ja tässä keskustelussa HERRA vei minut erääseen paikkaan. Ja sitten tuossa paikassa Hän Puhui ääneen kuultavalla Äänellä, ISÄ JUMALA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä ääneen, ja Hän Sanoi: "Elävän Veden Lähde". Ääneen, todella todella kovalla äänellä, Hän huusi ääneen. Hän Puhui todella kovalla äänellä: "Elävän Veden Lähde".

 

Ja sitten aivan kuin valtameri olisi avautunut. Järvi, valtameri, meri, avautui Taivaassa. Ja vesi virtasi päälleni Taivaasta, maailmaan, alas. Läpimäräksi. Se oli valtavaa. Hän Sanoi: "Elävän Veden Lähde". Ääneen. Ja sitten Hän avasi Taivaan, Taivaan Portit, ja massiivinen HERRAN Voitelu tuli, PYHÄN HENGEN Voitelu tuli veden kaltaisena, tullen alas kahdesti. Joten ensimmäinen, on yksi, joka meni edeltä, ja jonka näen jopa nyt. Se on hieman edellä. Toinen on tulossa. Ja se on aivan kuin valtameri virtasi virtasi, meri, järvi virtasi ylleni, kun Hän huusi ja Hän Sanoi: "Elävän Veden Lähde".

 

Joten tämä tarkoittaa, että on valtava Parantumisvoitelu, on massiivinen Vierailun voitelu, jonka HERRA antaa Hänen Kahden Valtavan, Väkevän, Pyhän Muinaisen Profeettansa ylle. Profeettojen ylle, jotka näitte Nairobin Keskuspuistossa, kun he palvelivat ja saarnasivat. Voitte nähdä yhden heistä käden, nähden sen toisen heistä käden ilmassa, kun tämä tässä on melkoisen paljon edellä. Ja tämä on, voitte nähdä hänet kokonaisena. Mutta voitte nähdä sen toisen, hänen kätensä. Käden. HERRA sallii käden nähtävän todella selvästi. Ja peittäen sen loisteliaan kirkkaan ikuisen ruumiin, joka nostettiin kuolleista Taivaassa.

 

Raamatun Mega Profeetat, muinaiset Israelin Profeetat. On merkittävä merkittävä merkittävä Voitelu, jonka Taivas on vapauttanut tänään heidän ylleen tällä Missiolla tässä. Missiolla valmistaen Tietä MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja HERRA pyytää, että seurakunta on parannuksenteon ja synnistä pois kääntymisen etulinjassa, että seurakunta johtaa tietä. Ja sitten johtaa kaikki kansakunnat parannuksentekoon, JEESUKSEN KRISTUKSEN vastaanottamiseen ja pyhyyteen palaamiseen, vanhurskauteen palaamiseen, ja hyläten kaiken muotoisen jumalattomuuden ja pahuuden. Jotta kun MESSIAS tulee, Hän voisi löytää kypsän morsiamen, pyhän morsiamen, vanhurskaan seurakunnan, säteilevän seurakunnan.

 

Kaikki tämä Voitelu vapautetaan MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Ja koko tämä keskustelu suuntaa kohti teidän sydämienne herkistämistä, sallien kaikkien kansakuntien tietää, että kyllä totisesti, MESSIAAN Edelläkävijät ovat täällä. Ja kyllä totisesti, MESSIAS, KRISTUS JEESUS Nasaretilainen, KUNINGAS, HAMELECH, Hän on tulossa. Hän on tulossa pyhää seurakuntaa varten, loisteliasta seurakuntaa, vanhurskasta seurakuntaa, kypsää seurakuntaa varten, joka on säilyttänyt uskon. Kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö Hän ollenkaan uskoa täältä? Seurakuntaa, joka on ylläpitänyt uskonsa, pitänyt kiinni uskostaan, säilyttänyt uskonsa. Uskollinen seurakunta.

 

Uudestaan, ääneen kuultavalla Äänellä tänä viime yönä ISÄ JUMALA julisti, Hän Sanoi. Mutta ääneen kuultavalla Äänellä ISÄ JUMALA julisti ja Hän Sanoi: "Elävän Veden Lähde". Ja sitten Taivaasta käsin Hän avasi Taivaan. Ja valtava veden valtameri virtasi alas maailmaan. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan Mega Mega, koskaan ennennäkemätön HERRAN Vierailu, kun HERRAN Kaksi Profeettaa palvelevat ja saarnaavat halki maan kamaran. Tulee olemaan uskomaton, käsittämätön Vierailu, jollaista ei ole koskaan ajateltu Raamatun historiassa. On suuri Vierailu, joka on tulossa seurakuntaan. On Mega Vierailu, joka on tulossa maailmaan. Sillä MESSIAS on tulossa.

 

He, joilla on korvat, pyydän anoen, vastaanottakaa JEESUS ja kääntykää pois synnistä. Johdatan ihmiset HERRAN luo nyt. Te, jotka haluatte vastaanottaa JEESUKSEN, sanokaa:

 

Väkevä HERRA JEESUS, teen parannuksen kaikesta synnistä nyt.
Ja päätän kääntyä kaikesta synnistä. Ja pyydän Sinua, HERRA JEESUS, tulemaan elämääni. Ja tule sydämeeni ja pese minut, pese minut pyhällä pyhitetyllä Verelläsi, jonka vuodatit Golgatalla. Ja vakiinnuta armon pelastus, Ristin pelastus, JEESUKSEN Veren pelastus sydämeeni. Ja pidä minut pyhyydessä, voitele minut PYHÄLLÄ HENGELLÄ. Ja vakiinnuta Sanasi sydämessäni, vakiinnuta Sanasi elämässäni. Ja voitele minut PYHÄLLÄ HENGELLÄ suojelemaan minua pahuudelta, suojaamaan minua synniltä, säilyttämään minut, säilyttämään pelastukseni vanhurskaudessa. Jotta vaatteeni olisi loisteliaan kirkas tuona päivänä, kun tulet seurakuntaa hakemaan. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen uudestisyntynyt tänään.

 

Jos olet sanonut tuon rukouksen, niin etsi tiesi paikkaan, jossa pyhä Pastori voi kastaa sinut. Tarkoitan pyhä, hän, jonka kädet ovat pyhät, hän voi kastaa sinut. Kastaa sinut, jotta voit nyt vaeltaa vanhurskaudessa. Lue Raamattua, etsi Raamattua opettava seurakunta. Seurakunta, joka kuuntelee tätä HERRAN Ääntä. Ei seurakuntaa, joka kompastelee jossakin pimeydessä. Vaan seurakunta, joka kuuntelee, on samoissa askeleissa, mitä ISÄ JUMALA Taivaassa Sanoo ja tekee. Tämä on seurakunta, joka tulee astumaan sisälle ikuisuuteen. Sillä jatkuvassa keskustelussa, he pystyvät tietämään ajan ja valmistautumaan. HERRA Siunatkoon teitä. Todah chaverim, Baruch Hashem, todah Hashem, cahver sheli, todah rabah.      

 

(29.10.2019. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)