28.6.2019 PROFETIA KIRJAKÄÄRÖSTÄ, JONKA HERRAN KAKSI VÄKEVINTÄ PROFEETTAA SÖIVÄT - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla. Tiedän, että tänään HERRA on avannut suuren oven teille lähettää rukouspyyntönne. Kiitämme HERRAA hyvin paljon, että JEESUKSEN Veri virtaa vieläkin Golgatalta. JEESUKSEN Veri vapauttaa vieläkin ihmisiä, pesten heidän syntejään ja parantaen heidän sairauksiaan.

 

Viime yönä HERRA Puhui kanssani valtavalla tavalla. mukaan lukien, ääneen. Nyt, HERRA ottaa Kirjakäärön. Hän ottaa Kirjakäärön oikealla Kädellään, valkoisen loisteliaan kirkkaan Kirjakäärön, kun olen Kaikkivaltiaan JUMALAN väkevän Valtaistuimen edessä Taivaassa. Hän asettaa sen Kirjakäärön suoraan suuhuni ja söin sen. Uudestaan, HERRA ottaa sen Kirjakäärön ja asettaa sen Kirjakäärön suuhuni, joten söin sen. Söin Kaikkivaltiaan JUMALAN Kirjakäärön.

 

Sitten eilen JUMALAN Ääni Sanoi ääneen. JEHOVA Sanoi ääneen, että ohjeistus on annettu. Ohjeistus on annettu. Hän sanoi, että tämä on se, miten ohjeistus annetaan, joten ohjeet on annettu. Sitten ymmärsin, että HERRA on antanut ohjeistuksen toisella tasolla liittyen tähän juuri meneillään olevaan vierailuun seurakunnassa, vierailuun maailmassa. Nyt HERRA on tuonut kiihtyvällä tahdilla toisen tason ohjeistukset. Tämä puhuu hyvin paljon ajasta, siitä ajasta, jossa olemme. Se puhuu monista asioista, koskien MESSIAAN Tulemusta ja siitä aikakaudesta tämän jälkeen.

 

Ymmärsin välittömästi, että HERRA JEHOVA Puhuu tälle sukupolvelle hyvin ankaralla tavalla, hyvin vakavalla tavalla, ja todella periksiantamattomasti ja jatkuvasti Hän Puhuu tälle sukupolvelle. Luen Jesaja 6:6, Hän Sanoo:

 

"Silloin lensi minun luokseni yksi serafeista, kädessään hehkuva kivi, jonka hän oli pihdeillä ottanut alttarilta." (Jes.6:6)

 

Nyt, tämä tapahtuma tapahtuu Profeetta Jesajalle JUMALAN Valtaistuimen edessä. Tällä kertaa serafit ovat Valtaistuimen yläpuolella, jotka ovat ottaneet tämän hehkuvan kiven, hiilen laittaen Hänen kielelleen. Kuitenkin tällä kertaa se on HERRAN ISÄ JUMALAN itsensä Käsi, joka ottaa Kirjakäärön ja laittaa sen minun kielelleni, suuhuni ja sitten söin sen kokonaan. Sitten Hän sanoo, että ohjeistukset on jaettu.

 

Joten siunatut ihmiset, tämä on valtava hetki seurakunnassa. Tämä on hyvin hyvin väkevä hetki. Ilmestyskirjan luvussa 8:5, Hän sanoo:

 

"Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä." (Ilm. 8:5)

 

Tämä vain kuvaa sitä, kuinka valtava HERRAN Alttarin sisältö on. Joten HERRA JEHOVA, ISÄ JUMALA otti Kätensä, oikein Kätensä. Hän ottaa Kirjakäärön Alttarilta. Hän asettaa Kirjakäärön kielelleni suuhuni ja syön sen. Vain jotta voisitte tietää tämän alttarin sisällön Taivaassa, sen loisteliaan kirkkaan alttarin sisällön JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimella. Tämä on vain se, kuinka vakava tuon alttarin sisältö on, siunatut ihmiset, joka on JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimella Taivaassa. On siis niin paljon työtä, niin paljon palvelusta, joka tulee esille sieltä. Psalmien kirjan luvussa 51:7, Hän Sanoo:  

 

"Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin."

 

On siis puhdistus ja puhdistaminen, joka tulee esille, joka tulee tapahtumaan palvonnassa, palvonnassa, joka tulee esitellä HERRAN JEHOVAN edessä. Ja tämä on se, mitä HERRA painottaa tänä hetkenä. Hän Sanoo, että ohjeistus on annettu. Ja ymmärrän, että se ohjeistus kulkee halki tämän todellisuuden, tämän aikakauden, siihen seuraavaan akseliin sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Sen jälkeen kun seurakunta on otettu pois, se palvelustyö jatkuu. Palvonnan puhdistus, luopumuksen puhdistaminen. Ilmestyskirjan luku 9:13, Hän Sanoo: 

 

"Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä"

 

Tämä on se alttari, jolta Hän ottaa sen hehkuvan hiilen, alttari, jolta Hän ottaa myös Kirjakäärön. Ja sitten Hän syöttää, ja sitten näen, kuinka HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa ovat syöneet JUMALAN Kirjakäärön. Ja nyt He ovat täysin valmiita työhön, valmiita toimintaa varten, valmiita palvelusta varten. Tämä on todella todella voimallinen hetki seurakunnassa. Miksi He tuovat esille palvonnan puhdistuksen ja puhdistamisen? Hän Sanoo, että kuka voi kestää? Luen Malakian kirjan luvusta 3:2:  

 

"Mutta kuka kestää hänen tulemisensa päivän, ja kuka voi pysyä, kun hän ilmestyy? Sillä hän on niinkuin kultasepän tuli ja niinkuin pesijäin saippua."

 

Nyt siis ymmärrätte, miksi puhdistus tapahtuu, miksi synnin nuhtelu tapahtuu, miksi palvonnan puhdistus tapahtuu. Sillä MESSIAS on tulossa. Ja 1. Piet. 1:7, Hän Sanoo, että nämä ovat siis tapahtuneet: 

 

"että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä."

 

Jälleen puhuen siitä puhdistuksesta, puhdistamisesta, joka tulee ennen MESSIAAN Loisteliaan kirkasta tulemusta. Ja lopuksi voitte lukea eteenpäin ja eteenpäin Heprealaiskirjettä. Heprealaiskirje 12, siunatut ihmiset. Luen jakeesta 28 koko matkan alas saakka. uudestaan, Heprealaiskirje 12:28-29, Hän Sanoo:

 

"Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla; sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli."

 

Joten se Kirjakäärö, jonka Hän asetti, ja ne Kaksi Profeettaa, jotka seisovat Hänen Valtaistuimensa edessä, söivät sen Kirjakäärön, ja sitten He nyt astuivat ulos. He ovat ohjelmoidut toimintaa varten, sitä puhdistusta varten, palvonnan nuhtelemista varten, palvonnan puhdistusta varten. Tuo Kirjakäärö on tarkoitettu valmistamaan, tuomaan esiin Tulen, sen kuluttavan HERRAN Tulen, puhdistamaan palvonnan. Jotta kun MESSIAS tulee, niin morsian olisi pyhä. 

 

Ja sitten toiselle puolen sitä aikakautta, missä me olemme, silloin tuona aikana tulee nyt tulemaan se suuri tuon ajan luopumuksen puhdistaminen. Ja ne toimijat, jotka tulevat olemaan mukana tuona aikana, tuon ajan päähenkilöt, jotka He, jotka ovat syöneet sen Kirjakäärön JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuimen edessä, tulevat kohtaamaan. MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä, ja sitä mitä HERRAN Henki Sanoo kasakunnille. Todah Shalom. Valmistakaa HERRALLE tie. MESSIAS on tulossa. Baruch Hashem. Kiitos.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 28.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)