27.7.2018 PROFETIA ITALIAN JA EUROOPAN MISSIOSTA

 
HERRA JEHOVA, rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani jälleen viime yönä, koskien HERRAN Missiota Italiaan. Ja uudestaan, Yksi niistä Kahdesta Profeetasta on jo saapunut sinne. Ja HERRA Puhui edemmäs keskustelusta Italian kansakunnan kanssa. Ja tässä keskustelussa HERRA näytti nyt erään, joka on sillä toisella puolella, jonkun, Pastorin, evankeliumin saarnaajan, ehkä johtajan, seurakunnan johtajan, kirkkokunnan johtajan. Ja hän ajaa tiellä, joka on melkoisen karu, ja hän kääntyy vasemmalle.
 
Kun hän kääntyy vasemmalle, niin hän menee tielle, joka on hiukan leveämpi ja melkoisen mutainen, paremminkin, se on melkoisen pölyinen ja mutainen. Se on melkoisen mutainen, kun sataa. Sen kuuluu olla mutainen talvisin. Ja kun hän ajaa sillä tiellä; ja se ajoneuvo, jota hän ajaa kääntäen rattia, HERRA laittaa minut sisälle tuohon ajoneuvoon, jotta voin nähdä sen ratin. Se ratti on todella vapiseva. Ja aivan kuin se tulisi halkeamaan, sen ajoneuvon ratti.
 
Ja hänellä on monia ihmisiä ajoneuvo täynnä. Kun hän kääntyy vasemmalle, niin hän todella taistelee ja kamppailee pystyäkseen kääntämään sitä vasemmalle. Sillä sen tien oikealla puolella, jolle hän on kääntynyt, sillä päätiellä, joka ei ole hyvä tie, se on huono tie; mutainen. Sen tien oikealla puolella on syvä kuoppa, todella syvä kuoppa. Joten se tapa, miten hän kääntyi oikealle, hän yrittää taistella sen ratin kääntämisen kanssa, mutta se ratti on niin heikko, että aivan kuin se halkeaisi. Aivan kuin se ratti voisi mennä rikki. Ja se ajoneuvo voisi pudota ojaan, kuoppaan.
 
Joten se oja, kuoppa menee tien oikealla puolella. Ja se tie viettää hieman sinne ojaan, kuoppaan päin. Joten kun hän kääntyi vasemmalle, niin hän otti nyt tämän tien, joka on melkoisen mutainen. Mutta sen tien oikealla puolella on syvä oja, kuoppa, joka kulkee koko sen pituudelta, ja se syvenee, kun etenet. Joten kun hän kääntyi, se ratti melkein rikkoontui. Se ajoneuvo on painavampi kuin se ratti. Pystyin tuntemaan, kuinka se ratti melkein halkesi. Ja se ajoneuvo saattaisi syöksyä siihen ojaan, kuoppaan. Mutta se kuoppa myös leikkaa poikki siellä edellä, se leikkaa poikki sen tien. Joten eräänä hetkenä sinun täytyy myös mennä sisälle siihen ojaan, kuoppaan tällä tiellä. Se kulkee tien oikealla puolella, mutta edelläpäin se halkaisee sen tien poikki.
 
Ei ole siis mitään ulospääsyä. Mutta hän ajaa sitä ja sen on täynnä ihmisiä. Ja se menee siihen suuntaan. Nyt siis ymmärrän jopa paremmin sen keskustelun eilen, kun Hän näytti minulle niitä valheuskontoja ja valhekirkkokuntia Italiassa. Nyt ymmärrän paremmin, kun Hän Sanoi, että joku tulee ulkopuolelta. Tarkoittaen, että tuo johtaja, hän on ulkopuolelta. Ehkä Latinalaisesta Amerikasta. Ja hän johtaa näitä ihmisiä. Ajoneuvo tulee putoamaan ojaan, kuoppaan. Ei ole mitään mahdollisuutta, että se ajaisi eteenpäin. Se ratti on niin heikko ja hän menee tuohon suuntaan, joten nyt ymmärrän vieläkin paremmin sitä keskustelua eilen, kun Hän näytti minulle ne Italian väärät uskonnot ja väärät suuntaukset. Nyt ymmärrän paremmin, miksi Hän sanoi, että joku tuolta ulkoa. Tuo johtaja on ulkoa. Ehkä Latinalaisesta Amerikasta, mutta hän johtaa tätä joukkoa, mutta se kulkuneuvo tulee kaatumaan ojaan. Se ratti on niin heikko ja se halkeaa ja se kantaa paljon ihmisiä mukanaan. Näin paljon ihmisiä, joten nyt ymmärsin paremmin sitä persoonaa, jonka ne Kaksi kohtaavat, sen väärän persoonan, sen väärän profeetan, väärän apostolin, väärän seurakunnan johtajan, jonka ne Kaksi kohtasivat eilen.
 
Sillä nyt Hän näytti minulle sen kulkuneuvon. Kulkuneuvo on palvelustyö, ministry. HERRA Puhuu palvelustyöstä ja kirkkokunnasta. Tämä henkilö tulee toiselta puolelta maailmaa. Hän johtaa suurta kirkkokuntaa. Joten tämä on se, mitä HERRA Sanoo Italialle. Tämä kertoo sinulle, että on tulossa keskustelu liittyen seurakunnan ennallistamiseen ja palvonnan ennallistamiseen kaikkien eurooppalaisten sydämissä, kaikkien italialaisten ja kaikkien ihmisten maailmanlaajuisesti.
 
Joten tämä tulee olemaan maailmanlaajuinen ennalleen asettaminen, jotta kaikki voivat valmistautua MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Nyt HERRA on Puhunut enemmän ja selvemmin siitä henkilöstä, jonka ne Kaksi kohtaavat eilen tuossa keskustelussa ja unessa. Nyt näen sen johtajan ja hän ajaa sitä kulkuneuvoa, mutta ratti on melkein menossa poikki. Se kulkuneuvo on raskaampi sille ratille. Kun hän kääntää vasemmalle, se kulkuneuvo heiluu paljon ja se meni melkein ojaan, mutta myös edessä on iso kuoppa, oja. Se ei melkein johda mihinkään, joten HERRA Puhuu suuressa rakkaudessa. Hän rakastaa ihmisiään. Hän kaipaa, että Hänen ihmisensä kääntyvät takaisin Hänen luokseen ja että he kuuntelisivat tätä Ääntä Taivaasta, Ääntä, joka kutsuu kansakuntia palaamaan vanhurskauteen ja vastaanottamaan JEESUS KRISTUS Herrana ja Vapahtajana, palaten pyhyyteen, jotta he voivat nähdä JUMALAN Iankaikkisen Valtakunnan.
 
Joten tämä on hyvin tärkeää ennallistamisen aikaa kaikille maailman kansakunnille, koska jos ymmärrät, niin tämä on suurempaa nyt. Se tulee olemaan suurempaa tässä keskustelussa. HERRA tulee koskettamaan kaikkien ihmisten sydämiä, jotka Hän on luonut, Hänen omien ihmistensä. Muistakaa, että HERRA rakastaa Hänen luotujaan ja Hän vihaa syntiä ja kaikista synneistä Hän vihaa luopumusta, rappiota ja eksytystä, sillä nämä ovat asioita, jotka vievät Hänen ihmisiään pois Hänen Äänensä luota, mutta nyt Hän on lähettänyt Äänensä, joka huutaa autiomaassa, sanoen, valmistakaa tie MESSIAAN tulemukselle. Tehkää tienne oikein HERRAN edessä. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herrana. Käykää kasteella täyttääksenne kaiken vanhurskauden ja syleilkää pyhyyttä ja olkaa vanhurskaat ja pyhät. JUMALAN Valtakunta on lähellä.
 
Ja PYHÄN HENGEN PERSOONA puhui minulle Äänellään, kun Hän istui edessäni. Kun ISÄ JUMALA lähetti PYHÄN HENKENSÄ istumaan edessäni, siinä keskustelussa, jonka jaoin tässä radiossa. Hän istui edessäni ja sanoi minulle: Mene ja kerro maailman kansakunnille, maailman äärille, niille neljälle ilmansuunnalle, että MESSIAAN tulemus on käsillä, HERRAN tulemus on käsillä. Joten rakkaat ihmiset, te, joilla on korvat, teidän täytyy valmistautua nyt ja olla valmiit, sillä kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. (Matt. 24:36) ei edes enkelit, ei edes Ihmisen Poika, MESSIAS itse.
 
Voitte kuvitella nyt, kuinka tämä keskustelu on meneillään seurakunnan ja Taivaan välillä. Itseasiassa se, että ISÄ JUMALA ITSE Puhuu Hänen kanssaan, joka puhuu kanssanne ja Hän kommunikoi kansakuntien kanssa, sillä ainoastaan Hän tietää päivän ja hetken ja sen läheisyyden, kuinka lähellä tämä päivä ja hetki on. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom Toda rabah.
 
(Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)