27.1.2020 PROFETIA LAPSISTA, JOTKA HUKKUVAT VÄLIMEREEN

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani hetkestä ja ajasta, jossa olemme, jopa kun jatkamme ISÄ JUMALAN Vierailun katselemista, joka on täysin kuluttanut Kristuksen seurakunnan juuri nyt ja sitä suurta Herätystä, jonka JUMALAN Pilvi on tullut sytyttämään seurakuntaan. HERRA Puhui kanssani eilen. Ei tänä yönä, mutta toisena yönä. Tässä keskustelussa niin paljon lapsia itki, niin monet lapset itkivät, niin monet. He itkivät epätoivoisesti apua. Kuulin niin monen lapsen itkevän ja itseasiassa itkevän apua.

Muistan, kuinka viime kerralla, kun tuo tapahtui olin Etelä-Koreassa, luultavasti se oli elokuuta, elokuun aikana 2010, kun HERRA oli näyttänyt minulle sen välin, meren Libyan ja Euroopan välissä. Kuulin niin monen lapsen itkevän siellä, tarkoittaen, että he olivat vajonneet, he olivat hukkuneet. Joten pääasiassa on toinen maahanmuuton aalto, joka tulee tapahtumaan, joka alkaa jälleen tapahtumaan Afrikan rannikolta ja Lähi-Idästä, yrittäen tehdä matkaansa Eurooppaan.

Monia ihmisiä tulee hukkumaan, monia ihmisiä tulee kuolemaan, lapsia. Kuulin monien lasten itkevän, oli paljon itkemistä ja huutamista avuttomana. He hukkuivat. Viime kerralla, kun näin tämän, sanoin, että se oli monta vuotta sitten, noin vuonna 2010, kun olin Soulissa Etelä-Koreassa tuona yönä, ja sitten se toteutui halki tuon meren, Välimeren, ja niin monta ihmistä on nyt haudattuna tuohon mereen siitä saakka, kun tuo profetia annettiin. Nyt HERRA on Puhunut tämän toisen kerran.

Raamattu on todella selvä, että tulee olemaan synnytystuskien alku ennen kuin MESSIAS tulee. Sillä synnytyskivut todella tapahtuvat kunnolla silloin, kun seurakunta on otettu ylös Taivaaseen. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Todah Shalom.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)