25.3.2020 NÄKY IHMISISTÄ, JOILLA ON PUNAISET SILMÄT

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM on Puhunut kanssani viime yönä ja myös osittain tänään, tänä päivänä täällä, tänä aamuna. Näen, Hän näyttää minulle ihmisten silmät. He peittävät itsensä maskeilla, he pitävät yllään maskeja, joilla he peittävät nenän ja suun ja sitten Hän näyttää minulle, kuinka heidän silmät ovat hyvin punaiset. En tiedä, mikä on se muu kehitys, joka alkaa tapahtumaan sen kanssa, mitä on meneillään liittyen virukseen, koronavirukseen, joka on iskenyt maailmaan.

 

Se tulee pahenemaan, sillä näen HERRAN näyttävän minulle ihmisiä, joilla on maskit, mutta heidän silmänsä. HERRA antoi minun tietää, että pelko oli, että he saavat tartunnan silmiensä kautta, nyt silmiensä kautta. Silmät ovat myös melko punaiset. En tiedä, onko toinen tila tulossa silmistä tämän tartunnan tähden. Mutta pelko oli, että he saavat tartunnan silmiensä kautta.

 

HERRA on kiinnittänyt maailman huomion todella todella peljättävällä tavalla tänä hetkenä sen profetian tähden, jonka annoin 1. joulukuuta vuonna 2015. Se makasi siellä netissä pitkän aikaa, se on todella uskomatonta. Se on absoluuttisesti peljättävää katsella noiden Sanojen levittäytymistä, JAHVEN Sanojen levittäytymistä. Sitten yöllä HERRA jälleen toi Hallavan Hevosen Ratsumiehen hänen kanssaan, joka on täällä ja puhuu kanssanne. Joten HERRA on todella todella tämän sukupolven tapauksen keskellä. Hän halajaa, että he palaavat Hänen luokseen.

 

Uudestaan, Hallavan Hevosen Ratsumies tuli ja sitten hän lähti. Profetia, jonka annoin 29. heinäkuuta vuonna 2009 matkallani Venezuelaan. Siitä saakka siitä levittäytyen pieniä palasia. Mutta teidän tulee laittaa tuo profetia yhteen sen toisen osan kanssa, jolloin näen nyt seurakunnan Taivaan sisällä ja palvomassa HERRAA. Ja myös yhdistää se profetian kanssa, maamerkki profetian kanssa, jonka annoin 2. huhtikuuta 2004, 2. huhtikuuta 2004, koko matkan aina Monterreysta Meksikosta saakka.

 

Sitten näette Benjamin Netanyahu I ja II, vallanvaihdot Jerusalemissa. Teidän tulee ottaa se ja laittaa se yhteen sen kanssa, minkä näette nyt: Hallavan hevosen Ratsumiehen. Sitten katsokaa 5. sinettiä, jonka luin eilen ennen kuin päätimme Kokouksen. Kun 5. sinetti murretaan, silloin se on jo Suuren Ahdistuksen sydämessä, sillä pyhien sielut ovat Alttarin alla ja he huutavat oikeutta. He huutavat tasausta, kostoa.

 

MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus! He, joilla on korvat kuunnella HERRAA, tehkää parannus ja valmistakaa tie! Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Seurakunta, jonka näen Hänen ottavan on hyvin pyhä seurakunta. Se on pyhä, täysin pyhä. Se on luopunut maailmasta, se elää KRISTUKSELLE. Viisautenne auttakoon teitä. Kiitos.

 

25.3.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)