25.2.2020 PROFETIA: ILMESTYSTÄ HALLAVAN HEVOSEN RATSUMIEHESTÄ

Aamen, Vanhempi Pastori Ranson yhdessä Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa Busiasta, totisesti, ymmärsitte sen todella oikein. Teillä on todella todella voimallinen keskustelu siellä. Tämä on tarkalleen se, mitä HERRA aikoi välittää. Tämä on tarkalleen se Sanoma, jota HERRA välittää maailmanlaajuisesti kaikille kansakunnille, kaikelle lihalle, kaikille ihmisille, jotka Hän loi. Se tarkka keskustelu, joka teillä on, on se tarkka tulkinta tästä valtavasta profetiasta, siitä pahaenteisestä profetiasta, jonka HERRA on antanut, jossa jopa tomu, ilma tulee tuomaan heille viruksen, tiedättehän. Ja tomu tulee tuomaan sen taudinaiheuttajan. Ihmiset tulevat juoksemaan sulkemaan oviaan ja paiseet ja rakkulat tulevat olemaan sietämättömiä. Näette, mitä on nyt tapahtumassa maailmanlaajuisesti, tapahtumassa koko maailmalle. Lennot eivät mene Kiinaan. Ihmiset eivät voi edes mennä kristillisiin kokouksiin, joten he eivät voi kokoontua, eivätkä edes palvoa HERRAA tänä hetkenä.

 

Joten se, mitä Hän Sanoo tänä hetkenä; jopa taloudet romahtavat. Hän pääasiassa Sanoo, että nämä Kaksi Profeettaa seisovat HERRAN edessä. KARITSA avaa sinetin, Hän avaa neljännen sinetin JUMALAN Kirjakääröstä, sillä aikaa, kun seison suoraan JUMALAN Valtaistuimen edessä ja Kirkkaus on peittänyt Valtaistuimen. Välittömästi, kun JUMALAN KARITSA avaa sinetin, neljännen sinetin JUMALAN Kirjakääröstä, niin Hän vapauttaa nyt tuon neljännen olennon, neljännen olennon JUMALAN Valtaistuimen ympärillä, valtavan olennon, joka on JUMALAN Valtaistuimen ympärillä. Ja tuo olento, kun JUMALA on varma, että olen jo identifioinut hänet neljänneksi. En voi antaa yhtään enempää yksityiskohtia siitä. On niin paljon yksityiskohtia. Näyttää aivan kuin hevosilla, joillakin heistä on siivet. Heillä on loisteliaan kirkkaat siivet, aivan kuten mustalla Hevosella, paljastin teille aiemmin, että hänellä on itseasiassa valkoiset loisteliaan kirkkaat siivet, jota pyyhkäisivät tällä tavoin ja Kirkkaus tuli ulos ja siivet koskettivat minua. Tarkoittaen, että HERRA halusi minun näkevän nuo siivet, tuntevan nuo siivet.

 

Mutta kuitenkin, kun KARITSA avasi neljännen sinetin, ja sitten nyt neljäs olento vapautetaan, sitten neljäs Ratsumies vapautetaan, mutta näette, että pysäytän tuon neljännen Ratsumiehen. Hänen silmänsä ovat kuin mädäntyneen kuolleen ruumiin. Hän on sitonut turbaanin, jossa on poninhäntä päässä. Mutta hänen silmänsä ovat kuin mädäntyneen kuolleen ruumiin, ne ovat vajonnet sisään ja mädäntyneet ja mädäntynyttä verta vuotaa alas silmistä poskia pitkin alas. Todella rumaa katsella. Mutta näette, että tämä Profeetta JUMALAN Valtaistuimen edessä on ainoa, joka voi pysäyttää hänet. On suurempia yksityiskohtia, joita en ole antanut teille. Ratsumies on todella suuri. Jopa se, että pystyn koskettamaan hänen otsaansa, niitä läikkiä, hallavia läikkiä hänen otsassaan. Antakaahan kun vapautan hiukan enemmän yksityiskohtia. Hevonen itseasiassa menee alas ja istuu alas maahan ja silloin nyt pystyn koskettamaan hänen päätään. Hän on todella korkea. Nämä ovat valtavia hevosia, Apokalypsin Hevosia.

 

Sitten hän lähtee ulos ja hän vapauttaa kaiken tämän, minkä näette nyt, koronaviruksen. Ja ne Kaksi Profeettaa nyt varustettuna tuolla profetialla, varustettuina JUMALAN vihalla, varustettuina KARITSAN vihalla, he pystyvät nyt vapauttamaan Tuomion JUMALAN profeetallisen aikajanan mukaisesti. Joten keskustelunne Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa on todella voimallinen swahiliksi. Toivon, että myös englanninkielisillä kuuntelijoilla voisi olla mahdollisuus olla osallisia niistä paljastuksista ja keskustelusta, joka teillä on, koskien tätä pahaenteistä profetiaa.

 

HERRA tekee sen todella selväksi, että he, jotka rakastavat elämäänsä maailmassa, he, jotka rakastavat elää täällä, he olivat todella paljon harhaan johdettuja, he olivat todella paljon tuuditettuja, maailman elämä tuuditti heidät välinpitämättömyyteen. He rakastivat kotejaan, he rakastivat ruokaansa maailmassa, he rakastivat diskoja, he rakastivat moraalittomuutta, he rakastivat teknologiaa, he rakastivat modernismia. He ovat rakastaneet maailmaa siinä mittakaavassa, että he eivät pysty kiinnittämään huomiota näihin Kahteen Profeettaan, jotka julistavat MESSIAAN tulemusta. He ovat rakastaneet maailmaa niin paljon, että he eivät itseasiassa pysty rakastamaan KRISTUSTA. He eivät itseasiassa pysty istuttamaan kristillisyyttä, pelastusta elämäntyyliinsä. "He ovat asettuneet, he ovat saapuneet, he ovat saavuttaneet sen". Joten kesksustelu, joka teillä on swahiliksi Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa, on todella voimallinen. Tämä on se tarkka ilmestys kaikesta tästä.

 

Sillä HERRA Sanoo, että tulen tuhoamaan maailman, joten maapallo on täysin sietämätön. Kuulin sinun ja Vanhemman Pastori Alphonsin sanovan, että toisin sanoen englanniksi, mitä sanoitte swahiliksi, on, että HERRA on tekemässä maapallosta nyt sietämättömän, elämän maailmassa sietämättömäksi, jotta joka-ikinen ihmisolento tulee nyt halajamaan ulospääsyä, päästäkseen pois tästä maailmasta ja menemään Taivaaseen. Sitten siinä prosessissa, boom!, he tulevat nyt kohtaamaan JEESUKSEN pelastuksen. He tulevat nyt etsimään, jotta he tietäisivät, kuinka pääsen täältä pois, kuinka saan turvallisen ulospääsyni pois täältä. Sen tähden tuo keskustelu, Vanhempi Pastori Ranson, joka teillä on Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa Busiasta siellä, on todella voimallinen keskustelu, josta kaikkien muiden kielten tulee olla osallisina.

 

Sillä itseasiassa se on se todellinen tarkoitus, jota varten HERRA on nyt päättänyt käyttää näitä Kahta Profeettaa vapauttamaan, päästämään irti sietämättömän JUMALAN vihan maailmassa, saamaan heidät, jotka rakastavat elämää maailmassa ymmärtämään, että tätä maapalloa ollaan tuhoamassa. Tämä maapallo ei ole kotisi. Tämä maapallo ei ole alfasi ja omegasi, alkusi ja loppusi. Tämä maapallo, tämä elämä maapallolla on jo päättymässä, sen tähden nämä Kaksi Profeettaa ovat jo täällä. Sen tähden he lyövät maata maanjäristyksillä, he tuhoavat maata. He lyövät sitä vitsauksilla, he lyövät sitä heinäsirkoilla. Katsoessanne niitä uusia tulleita videoklippejä, joita on nauhoitettu heinäsirkkojen vitsauksesta, mitä ne tekevät ja kaikkialla maassa, joka on nyt niitä täynnä, ne ovat kuin kasoja maaperässä. Jos on kasa, ne kiipeävät rakennuksia pitkin, ne kiipeävät, ne yrittävät peittää seiniä ja kattoja. Ne peittävät puita, se on todella rumaa katsella. Kehonne tulevat kutiamaan, koko kehonne tulevat kutiamaan, ajattelette, että mitä tämä oikein on, jota katselemme? Se on todella rumaa katsella!

 

Hän on tuhoamassa maapalloa täysin. Olemme synnytystuskien alussa, mutta Hän Sanoo heille, että minä hetkenä tästä eteenpäin, maapallo tulee olemaan täysin sietämätön, aivan kuten Hän jo teki. Se tulee menemään pahemmaksi. Sen tähden keskustelunne Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa Busiasta, on todella voimallinen ja se on todella huipussaan tässä hetkessä. Tiedän, että teidän auringonlaskun ylistyksenne tulee alkamaan pian, antakaa minulle vain minuutti tai kaksi, jotta voin päättää tämän. Kaikki se, mitä sanon, on, että meidän täytyy jatkaa tätä keskustelua maailmanlaajuisesti, jotta ihmiset ymmärtäisivät koko tämän pahaenteisen profetian tulkinnan, että se tekee elämän maapallolla käytännössä katsoen sietämättömäksi.

 

Jos rakastat elää Italiassa, niissä 10 kaupungissa, 12 kaupungissa Italian pohjois-osassa, nyt siellä on sietämätöntä. Jos rakastat elää maailmassa Wuhanissa Kiinassa ja muissa Kiinan kaupungeissa, nyt se on käytännössä katsoen sietämätöntä. Jos rakastat mennä ja nauttia elämästä Diamond Princessillä, sillä risteilyaluksella, jossa on diskoja ja grillijuhlia ja uima-altaita, ja mitä vain, juhlia meneillään, nyt se on käytännössä katsoen sietämätöntä, siitä tuli kuoleman kuolema, kuoleman ansa. Sen tähden keskustelunne Vanhemman Piispa Alphonsin kanssa on todella avain, sillä toitte sen esille todella selvästi, että HERRA on tekemässä elämästä maapallolla käytännössä katsoen sietämättömän, jotta Hän voisi nyt kiinnittää kaikkien ihmisten huomion ulospääsyyn, jokainen tulee halajamaan ulospääsyä. Miten pääsen pois täältä? Miten pääsen pois täältä? Ja mikä on se turvallisempi paikka, minne mennä, mennä Taivaaseen sitten. Kuinka pääsen Taivaaseen? Ja tämä on nyt, jolloin boom!, he kohtaavat JEESUKSEN pelastuksen, boom!, he tulevat kohtaamaan PARANNUKSENTEON SANOMAN! Boom!, he tulevat ymmärtämään Sanansaattajat, jotka valmistavat kansakunnat menemään ulospääsyyn, turvalliseen ulospääsyyn Taivaaseen, ovat täällä, ja sitten he tulevat kuuntelemaan.

 

Tämä on se sanoma, joka olisi kuulunut tulla välitetyksi, kun olette keskustelleet tuota tämän päivän pahanenteistä profetiaa. Sillä se tulee olemaan sietämätöntä! Sammakot tulevat, juoksen sulkemaan oven. Tomu ulkona tuolla levittää tautia. On aivan kuin se tulee tuulen kautta. Rakkulat ovat sietämättömiä, et voi mennä suihkuun, et voi koskea kehoasi kylmällä vedellä, et voi nukkua sängyllä. Kun makaat, ihosi tulee jäämään siihen. Tiedän, että HERRA tulee saattamaan nämä täyttymään, ne pienet osat siitä synnytystuskien alussa, jotta Hän voi alkaa esittelemään tälle maailmalle, tälle torkkuvalle maailmalle, herättelemään heidät siihen tosiasiaan, keitä nämä Profeetat todella ovat. Tiedän, että Hän tekee tämän, pystyäkseen paljastamaan meidät maailmalle. Oletteko todella tietoisia? Tiedättekö todella, keitä nämä ovat? Jotta he halajaisivat päästä pois, he halajaisivat päästä ikuisuuteen. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 25.2.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)