24.2.2020 PROFETIA HIRVITTÄVISTÄ VITSAUKSISTA TULOSSA MAAILMAAN

Pitäkää huolta, että tämä nauhoitetaan erittäin hyvin ja säilytetään hyvin, joten kun kaikki tämä tapahtuu, niin tämä maailma voi katsoa taaksepäin ja voi muistaa tämän päivän. Kiitos. Siunatut ihmiset, tänään on maanantai 24.2. Kello on nyt 17.25 Itä-Afrikan aikaa. Tiedän, että jotkut teistä olette eri aikavyöhykkeillä, mutta nyt kello on 17.26 Itä-Afrikan aikaa maanantaina 24.2.2020. HERRA on Puhunut hyvin hyvin syvällisellä tavalla. Haluan jakaa teille tämän keskustelun juuri nyt, jotta voitte ymmärtää mitä on tulossa maailmaan. Numero 1, HERRA on Puhunut tapahtumista, jotka tulevat muuttamaan tämän maapallon täysin. Aivan kuten näette uutiset eri puolilla maailmaa, kuten Kiinassa. Näet sen myöskin tapahtuvan Italiassa, Etelä-Koreassa ja muualla.

Nyt, numero 1) HERRA on Puhunut vitsauksesta. Hän laittoi minut uneen ja tuossa unessa Hän näytti minulle tomun. Otin tomua ja pirskotin tomun Häntä kohden ja silloin tomu tuli takaisin ja asettui. Pirskotin tomun Taivasta kohden ja se tuli takaisin ja asettui pieniksi kasoiksi siellä täällä, mutta asettuen takaisin. Pirskotin harmahtavaa tomua HERRAN edessä, aivan kuten Hän määräsi minut tekemään. Kun pirskotin sen tomun tähän maailmaan, maapalloon, jossa olette tänään, silloin sitä lyötiin valtavalla vitsauksella, hirvittävimmällä vitsauksella, jollaista olen koskaan nähnyt. Se kauhistutti myös minua ja pelkäsin sitä. Se kauhistutti myös minua hirvittävällä tavalla mitä tein maailmalle.

Uudestaan, HERRA on jo unessa vienyt minut paikkaan ja siellä oli tomua ja poimin tomua, nokea ja viskasin sen HERRAA kohden Taivaassa. Tomu palasi takaisin ja asettui erilaisiksi kasoiksi. Se ei mennyt tasaisesti, kuten tomu tavallisesti laskeutuu maahan, maaperään. Täten tehden yhtäkkiä tajusin, että olin iskenyt maailmaa maailman historian hirvittävimmällä vitsauksella siitä saakka, kun se luotiin, tämän maailman elämässä. Vitsaus, joka siitä tuli, oli äärimmäisen tarttuva. Paljon enemmän tarttuvampi, kuin koronavirus, jonka näette tänä päivänä, äärimmäisen tarttuva. Ihmisten ruumiiseen alkaa kehittyä märkäpaiseita, rakkuloita.

Nämä paiseet kasvavat joka puolella ruumista, aivan kuten Ebolan märkäpaiseet, mutta en ole nähnyt tällaista aikaisemmin. Nämä paiseet märkivät iholla. Iholla on paiseita, mutta niissä on reikä ja tuo reikä on tumma ja se kasvaa siinä rakkulassa, mutta se on tumma. Siitä paiseesta itsestään tulee hieman rusehtava. Rakkulan pää on tumma. Paiseet tulivat ihmisiin. Näin paljon ihmisiä. Se oli hirvittävä hetki tämän maapallon historiassa. HERRALLA on ollut tämä keskustelu kanssani. Se oli niin tarttuva, hyvin hyvin äärimmäisen tarttuva ja infektoiva, että ihmiset juoksivat ja lukitsivat itsensä sisälle taloihin.

HERRA näyttää minulle tomun, aivan kuin tomu myös tartuttaa heitä, tuhka, maaperän tomu. Näen maaperän nyt ja tomun, tuhkan ja maaperän. Kun menet ulos, niin tomu, maaperä, tuhka pystyy tartuttamaan sinut. Minulla on tunne, että luultavasti sinun ei tarvitse olla yhteydessä jonkun kanssa, joka on saanut tartunnan, sillä se tarttuu myös tomun ja ilman välityksellä. Tulette saamaan tartunnan. Se on hyvin hyvin hirveää. Se on kaikista kauhein ja hirvein tilanne, mihin olen koskaan nähnyt tämän maailman joutuvan. Ihmiset sulkevat ovensa. Ihmiset kirjaimellisesti sulkevat ovet ja ikkunat pelossa. JUMALAN pelko valtaa maailman.

HERRA Sanoo, että Hän tekee tämän välinpitämättömyyden tähden, ihmisen välinpitämättömyyden. Hän tekee tämän, jotta he ymmärtäisivät keitä nämä Kaksi Profeettaa ovat, jotka saarnaavat maailmassa. Se oli hirvittävin ja kauhistuttavin hetki koko seurakunnan elämässä siitä saakka, kun se syntyi ja luotiin. 2. Mooseksen kirja 9:8-9. Poimin vain muutaman sanan sieltä.

"Ottakaa kouranne täyteen pätsin nokea, ja viskatkaa se taivasta kohti, niin se muuttuu tomuksi, joka peittää koko maan, ja siitä tulee ihmisiin ja karjaan märkäpaiseita kaikkialla".

Tämä on shokeeraava hetki seurakunnan elämässä. Sen rinnalla koronavirus ei ole mitään, ei absoluuttisesti yhtään mitään! Ette ole nähneet vielä yhtään mitään! Joten HERRA on kutsunut minut astumaan esiin Hänen eteensä. VANHAIKÄINEN itse puhuu kanssani ääneen. Hän laittaa minut ottamaan tomua ja tuhkaa ja viskaamaan sen Häntä kohden. Sitten näin shokeeraavimman vitsauksen, jolla löin maailmaa. Olin shokissa, sillä tajusin, että olin lyönyt maailmaa kuolemalla, shokeeraavimmalla kuolemalla, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt. Kauhu täytti maailman. Ihmiset juoksivat edestakaisin sulkien ovensa, varmistaakseen, että tuuli, tuhka ja tomu ei koskisi heihin.

Valtavan suuret märkäpaiseet alkoivat kasvamaan joka puolella ihmisten ruumista. Se oli pelottavin hetki. Ihmiset eivät voineet tulla ulos kodeistaan. He eivät voi matkustaa tai mennä ulos tuuleen. Hän tekee tämän, jotta Hän voisi identifioida teille keitä ne Kaksi Profeettaa ovat, jotta voisitte pelätä, kunnioittaa ja totella Heitä, tullen ja alistuen Heille. Pidit siitä tai et, niin tällä kertaa tulette alistumaan Heille. Tällä kertaa olen saanut teidät kiinni, sanoo HERRA. Vihdoin olen saanut teidät kiinni ja opetan teille pysyvän opetuksen, että teidän tulee kuunnella Heitä ja lopettaa herjaus, pilkka ja mustamaalaus ja pelkäätte sitä, keitä He ovat! Silloin tulette tietämään, että MESSIAS on Tulossa.

Uudestaan, tänään tarkalleen 17.33 Itä-Afrikan aikaa, maanantaina 24.2.2020. Olen nyt julistanut, että tiukasti perustuen yksin kieleni sanoihin. Tiukasti perustuen auktoriteettiin, jonka VANHAIKÄINEN, HERRA, ISRAELIN JUMALA, JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN JUMALA, JEHOVA ELOHIM, nyt tiukasti perustuen siihen voimaan, jonka Hän on vuodattanut minulle, olen astunut tänään esiin maailman kansakuntien edessä ja lyönyt maailmaa hirvittävimmällä, kuolettavimmalla paiseiden vitsauksella. Nuo mätäpaiseet kasvavat ihmisten iholla ja paiseen päässä tulee olemaan reikä, joka tulee repäisemään sen auki ja se tulee olemaan tumma. Ne ovat kivuliaimpia rakkuloita, joita maailma on koskaan kokenut ja kärsinyt.

Ihmiset tulevat juoksentelemaan edestakaisin ja ihmiset yrittävät löytää tien sinne, missä nämä Kaksi Profeettaa ovat, kysyäkseen missä on remissio, helpotus? Mitä meidän tulisi tehdä? Mutta te ette pysty tavoittamaan Heitä. Ette pysty enää pääsemään Heidän luokseen nyt, teidän välinpitämättömyytenne tähden, mustamaalauksenne takia. Ne pastorit, jotka ovat mustamaalanneet, he, jotka ovat mustamaalanneet, tämän maailman ihmiset, tämän maailman kuolevaiset, jotka ovat mustamaalanneet Luojaa ja Hänen Profeettojaan, Hän tulee nyt opettamaan teille pysyvän opetuksen, iankaikkisen opetuksen. Nyt, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen lyönyt maata kaikista uskomattomimmilla, kaikista tarttuvimmilla paiseilla, vitsauksella, jonka kaltaista ei ole koskaan aiemmin nähty, ja silloin tulette pelkäämään HERRAA.

 

Se toinen keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani. Se toinen keskustelu. On valtava pimeys, jolla HERRA laittaa minut lyömään maata. Tämä viimeinen keskustelu. HERRA tuli Puhumaan kanssani, ja se muistutti minua profetiasta, jonka annoin kauan aikaa sitten, noin yksi tai kaksi vuotta sitten. Tällä kertaa Hän laittoi minut kävelemään Häntä kohti, Vanhaikäistä, ja pystyin näkemään Hänet seisomassa siellä. Hän käski minua katsomaan ylös ja käskemään aurinkoa antamasta valoaan. Sitten yhtäkkiä pimeys peitti maan, pilkkopimeys. En tiedä, kuinka kauan se tulee olemaan, mutta se tulee olemaan hiukan kauemmin nyt. Se tulee nyt olemaan pidempään. Absoluuttinen pimeys tulee peittämään maan. Täysi pimeys tulee peittämään maan. Toisen Mooseksen kirjan luvussa 10:21 eteenpäin, Hän Sanoo:

"Ojenna kätesi taivasta kohti, niin tulee sellainen pimeys".

Joten se hiljattainen pimeys, jonka käskin olemaan 26. joulukuuta 2019, tulee olemaan kuin ei mitään, se tulee näyttämään aivan kuin ei miltään. Nyt pimeys on tulossa maailmaan. Viimein pimeys on tulossa maailmaan. Se tulee olemaan sietämätön pimeys, se tulee olemaan kauhistuttava pimeys. Se tulee olemaan shokeeraava pimeys. Pimeys, jonka kaltaista ei ole aiemmin nähty. Ihmiset tulevat juoksentelemaan edes takaisin ihmetellen, mitä tehdä, sillä te olette riippuvaisia sähköverkoista, sähköverkoista.

Kolmas keskustelu tänä viime yönä. HERRA on laittanut minut astumaan eteenpäin Hänen edessään ja iskemään maata sammakoilla. Näin sammakot ja niiden ihon, kun ne yhtäkkiä peittivät maan. Niiden iho oli kuin käärmeiden. Ne tulivat sisälle taloihin, joten juoksin myös sulkemaan oveni. Sammakoiden iho oli sellainen, että se oli vihertävä, hiukan vihertävä, sen kaltainen kuin käärmeiden. Nämä ovat hirvittäviä aikoja. Nyt, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, maa tulee peittymään sammakoista. Sotajoukkojen HERRA, Hän Sanoo, että ylititte nyt punaisen rajan. Te olette epäkunnioittaneet Sanansaattajiani, Minun omani Palvelijoitani, ja nyt tulen vapauttamaan heidät, nyt tulen vapauttamaan heidät teidän päällenne, jotta tietäisitte tarkalleen, keitä he ovat ja sen voiman, jota he kantavat.

Te juoksentelette edes takaisin, juoksennellen edes takaisin, juoksentelette edes takaisin, yrittäen sulkea ovenne, jotta sammakot eivät tulisi. Olen juossut myös siellä sisällä sulkien ovia, jotta ne eivät tulisi. Nyt tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen lyönyt maata sammakoilla. On niin paljon sammakoita hyppien ympäriinsä. Se on uskomatonta, se on hirvittävää nähdä. Ne kiirehtivät yrittäen päästä taloon, suljen oven. Niiden iho on vihertävä, muotoilu aivan kuin käärmeen, sietämätöntä katsella. Nämä ovat hirvittäviä päiviä. Siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa.

Sitten HERRA jälleen käskee minun astua eteenpäin ja seisomaan Vanhaikäisen edessä, ja pystyin näkemään Hänen seisovan edessäni. Sitten Hän vei minut koko matkan ylös aina maailmankaikkeuteen saakka, jonne ihminen ei voi saavuttaa planeettoihin ylhäällä siellä galaksien toiselle puolelle. Hän laittoi minut ravistelemaan maailmankaikkeutta vasemmalla profeetallisella kädelläni. Sitten oli yhteentörmäys. Tällä kertaa planeetat yhteen törmäsivät ja näin planeettojen palaset. Maailmassa oli kauhu, sillä jotkut niistä paloista olivat tulossa lyömään, tönäisemään maapalloa. Oli suuri planeettojen yhteentörmäys ylhäällä siellä. Jotkut planeettojen paloista halkesivat. Kun ne yhteen törmäsivät, niin maailmankaikkeus järkkyi.

Sitten jotkut niistä suurista paloista olivat tulossa, ja koko maailma oli tempautuneena kauhuun, sillä ne olivat tulossa tuhoamaan maailman, tönäisemään sitä. Jotkut niistä paloista olivat tulossa suoraan saapuen kohti maapalloa. Jos ne tönäisisivät maapalloa, niin hyvästi ihmissuku! Mutta kun ne tulivat, niin se oli tiukka ohitus. Suurin osa niistä, ne palaset, niiden planeettojen palat tulevat ohittamaan todella läheltä maapalloa ja kauhu tulee kuluttamaan maailman ihmiset. Jotkut niistä, jotka ohittivat, tulevat säteilemään kuin kristalli. Palaset, jotka halkaisin, kun työnsin planeettoja ja ne yhteen törmäsivät. Jotkut niistä tulevat olemaan kuin lasia ja kristallia ja tulevat ohittamaan läheltä täällä maapallolla.

Mutta se kauhu, joka tulee kuluttamaan ihmisten sydämiä. Monien ihmisten sydämet tulevat sulamaan heidän sisällään, vain pelkästä pelosta. Pelkästä ajatuksesta, että jotkut suurista palasista voisivat vaikuttaa maapalloon. Se tulisi olemaan, hyvästi ihmissuku! Mutta ne eivät kosketa maapalloa ja sitten ne ohittavat. Luulen, että yksi niistä putoaa maapallolle. Pieni pala putoaa maapallolle. Mutta sen, jonka näen ohittavan oikealla puolellani täällä lähellä maapalloa, ne ovat kristallia, ne välkehtivät ja kiiltävät, kuin lasi.

Nyt tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen käskenyt planeettojen yhteen tömäyksen ylhäällä täällä ravistelemaan maailmankaikkeutta ja ravistelemaan maapalloa. Ne palaset, jotka rikkoutuivat yhteentörmäyksessä, sillä se nopeus, jolla työnsin niitä, oli uskomaton! Palaset rikkoutuivat ja jotkut niistä aivan kuin kristalli ohittivat, ja monet niistä, ei vain yksi. Monet planeettojen palat tulevat ohittamaan läheltä maapalloa, jotkut niistä liian läheltä, ne melkein iskivät maapalloon. Se kauhu, joka tulee kuluttamaan kuolevaista ihmistä maan kamaralla!

Tänään noin kello 17, tullen kello 17.40 illalla Itä-Afrikan aikaan, 24. helmikuuta 2020, olen julistanut tämän profetian, että tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, nyt te tulette pelkäämään Minua, te tulette pelkäämään Minun Palvelijoitani, Sanoo HERRA. Tulee olemaan valtava uskomaton planeettojen yhteentörmäys ylhäällä täällä. Palaset tulevat rikkoutumaan aivan kuin lasi. Jotkut niistä ovat todella suuria, suurempia kuin maapallo, suunnaten kohti maapalloa, tiukan ohituksen kanssa maapallon ohi.

Viimeisessä keskustelussa näen valtavan hetken, kun HERRA laittaa minut astumaan eteenpäin tänä viime yönä. Näin Vanhaikäisen ja Hän seisoi siellä, JEHOVA ELOHIM, ISÄ JUMALA, ISÄ JUMALAN itsensä Persoona. Sitten Hän laittaa minut lyömään maapalloa, lyömään maata ja lyömään maapallon meriä ja vesiä verellä. Sitten kun tein niin, Hän huusi kolme kertaa, Hän Sanoi: "Verta! Verta! Verta!", kolme kertaa. Kun katsoin, niin vesi muuttui vereksi. Nämä ovat hirvittäviä hetkiä! Nyt te tulette tietämään, että HERRAN Sanansaattajat, JAHVEN Peljättävät Profeetat, nyt ymmärrätte, miksi heitä kutsutaan HERRAN Peljättäviksi Profeetoiksi.

MESSIAS on tulossa. Viisaat valmistautukoot. MESSIAS on tulossa. Asiat ovat pahasti. Asiat ovat muuttuneet. Se mustamaalaus. Te olette koskeneet Hänen Sanansaattajiinsa. Kuinka uskallatte! Pelkät kuolevaiset. Kuinka uskallatte! Nyt te tiedätte, miksi heitä kutsutaan HERRAN kaikista Peljättävimmiksi Profeetoiksi, Väkevimmiksi Väkevimmiksi, kaikista muinaisimmiksi JAHVEN Profeetoiksi, Hänen omiksi Palvelijoikseen. Miksi te ette ole valmistaneet tietä?! Teidän tulee tehdä parannus! Ja vastaanottaa JEESUS, ja kääntyä pois synnistä ja olla pyhät! MESSIAS on tulossa. Todah Shalom.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 24.2.2020 / www.jesusislordradio.info

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)