23.9.2019 PROFETIA JOHTAJISTON VAIHDOKSESTA ISRAELISSA & MESSIAAN TULEMUKSESTA

Siunatut ihmiset, koska olette tuoneet esiin tämän hyvin sensitiivisen 2.4.2004 profetian. Nyt voin avata tätä hiukan enemmän. Tämä on se mitä HERRA Sanoi tuona päivänä. HERRA otti Hänen Profeettansa ja Hän vei Hänen peljättävän Profeettansa Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtaistuimen eteen 2.4.2004. Seisten suoraan Valtaistuimen edessä, JUMALAN Valtaistuin on täysin peitettynä valtavalla puhtaalla valkoisella JUMALAN Kirkkaudella, joka normaalisti tulee koko matkan alas ja asettuu pääni ylle.

Tämä koko Valtaistuin oli peitettynä vuorimaisella Kirkkaudella. ISÄ JUMALA, Hän antoi minun tietää, että ISÄ JUMALA, Hän, joka istuu Valtaistuimella, istui Valtaistuimella kiinnittäen erityisesti huomiota tähän Profeettaan, joka puhuu kanssanne tänään, kun Hän seisoi Valtaistuimen edessä. Hän myös antoi minun tietää, että Karitsa, JEESUS KRISTUS MESSIAS, JUMALAN LOISTELIAAN KIRKAS KARITSA istui myös Hänen Kirkkaalla Valtaistuimellaan siellä Valtaistuimen paikassa yhdessä ISÄ JUMALAN kanssa.

Ja sitten tuona aikana 2.4.2004, tuona aikana välittömästi ISÄ JUMALA hälytti minut ja Hän antoi minun tietää, että Hän vapauttaisi Johannes Kastajan Valtaistuimelta tulemaan luokseni. Johannes Kastaja tulee välittömästi luokseni koko matkan. Hän saapuu sinne ja puhuu hiukan. Kuvailen kirjoituksissani sitä, kuinka hän menee hiukan vasemmalle ja sitten oikealle, aivan kuin kolmio, kun hän kävelee. Tämän jälkeen hän puhuu. Siihen keskusteluun liittyy niin paljon, jota en ole jakanut. Hän sanoi, että mene kertomaan tärkeimpänä, mene valmistamaan neljä maailman kulmaa loisteliaan kirkkaan JUMALAN KARITSAN loisteliasta Tulemusta varten. Tämän keskustelun keskiössä, suuremmassa kerronnassa on JUMALAN KARITSA, joka kuoli ihmisten syntien puolesta.

Sitten Johannes Kastaja kävelee ja katoaa minuun. Hän kävelee minua kohden ja katoaa minuun. Kun Johannes Kastaja on kadonnut minun sisääni, silloin ISÄ JUMALAN Ääni Puhuu Valtaistuimelta. Hän puhuu ja sanoo: Anna kun näytän ja jaan sinulle, mitä on tulossa tapahtumaan maailmassa. Hän nosti minut ylös sieltä missä seisoin JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuimen edestä, sisällä Taivaassa. Valtaistuimen edessä. Siinä tarkassa paikassa, josta Jesaja löysi itsensä, Jesaja 6, jonka olemme nähneet. Seisoen JUMALAN Valtaistuimen edessä, Hän nostaa minut nyt ylös sen jälkeen, kun Hän oli sanonut, että: Anna kun näytän sinulle, mitä on tapahtumassa maailmassa.

Sitten Hän nostaa minut ylös sieltä ja vie minut koko matkan Lähi-Idän ja Jerusalemin ylle, Jerusalemin pilvien ylle, joten pystyin näkemään Israelin ja Jerusalemin kaupunkiin. Ensimmäinen asia, jonka näen, on Arafatin kuolema, joten näen surua ja valitusta Arabimaissa ja tällä puolen. Tämän jälkeen, Hän näytti minulle Jerusalemin ja johtajiston vaihdoksen, joka tapahtuu Jerusalemissa, vaihdoksia johtajistossa. Nämä kaksi vallanvaihdosta ovat oikeistohallituksia. Johtajiston vaihdokset. Sen tähden tämän profetian jälkeen sanoin, että se tulee olemaan Benjamin Netanjahu 2, Benjamin Netanjahu 2, sillä se ensimmäinen Benjamin Netanjahu tapahtui, kun hän, joka puhuu kanssanne, oli Israelissa. Benjamin Netanjahu 2. Joten näen johtajiston vaihdoksia Jerusalemissa ja koko maailma on ihmeissään. Koko maailma on hämmästyksissään. He kysyvät monia kysymyksiä, kuten kuinka voimme keskustella Jerusalemin rauhasta, Israelin rauhasta, Palestiinan rauhasta, ja kaikesta tästä.

Hän vie minut moniin pääkaupunkeihin ympäri maailman katsomaan sitä ihmetystä ja levottomuutta. Jerusalemissa on johtajuuden vaihtaminen, joka tapahtuu. Toinen vaihdos ja toinen vaihdos. Ja siten uudestaan ISÄ JUMALA nostaa minut ja vie minut koko matkan Taivaaseen. Löysin itseni jälleen seisomasta Hänen Valtaistumensa edessä, ISÄ JUMALAN Valtaistuimen edessä, Valtaistuimen edessä ja JUMALAN Karitsan Valtaistuimen edessä. Sitten tuossa paikassa, HERRA avasi silmäni ja pystyin näkemään sisälle Valtaistuinsaliin. Pystyin näkemään KARITSAN, superkirkkaan JUMALAN KARITSAN istumassa siellä superkirkkaalla Valtaistuimella, Valtaistuimen istuimella. Se oli voimallinen Kirkkaus ja superloisteliaan kirkas JUMALAN KARITSA istui JUMALAN superloisteliaan kirkkaalla JUMALAN Valtaistuimella Valtaistuinsalissa, sen keskellä.

Tuossa paikassa, välittömästi katsoin ja KARITSA katsoi minuun. KARISTA käänsi kaulaansa hieman tällä tavoin, mutta pystyin näkemään, että Hän oli teurastettu ja veri virtasi joka puolella Hänen superloisteliaan kirkasta rintaansa. Hänet on teurastettu, joten veri virtaa joka puolella Hänen rintakehäänsä. Se superloistelias Kirkkaus Hänen rintakehässään, veri vuosi siitä. Hän kääntää kaulaansa hieman oikealle puolelle tällä tavoin, jotta Hän voisi nähdä minut ja saada katsekontaktin. Otin katsekontaktin KARITSAN kanssa keskellä Valtaistuinsalia. Tämän jälkeen tarkastelen itseäni ja näen, että olen kirkastunut ja vaatteeni ovat kirkastetut ja superkirkkaat.

Sanoin minun kertomuksessani ja kirjoituksissani, että jos joku ottaisi kynän ja koskettaisi sillä, niin näkisin sen pisteen. Se oli tämän tason superkirkas Kirkastuminen, joka tapahtui minulle ja vaatteilleni, joihin olin pukeutunut JUMALAN Valtaistuinsalissa. Sitten välittömästi ISÄ JUMALA vapautti JUMALAN KARITSAN. Sitten Hän tuli koko matkan minua kohden jalkoihini saakka. Kaikesta tuli superloisteliaan kirkasta. Minusta tuli superkirkas. Hän tuli ja pysähtyi jalkojeni juureen. Tämän jälkeen heräsin ja löysin itseni takaisin maailmassa. Jalkojeni juurella, täällä. Tämän jälkeen heräsin ja löysin itseni takaisin maailmassa.

Olen sanonut ajan kuluessa, että on paljon pastoreita Latinalaisessa-Amerikassa, jotka ovat yrittäneet yhdistää asioita ja mennä läpi tätä profetiaa ajan kuluessa. Aloin profetoimaan muutoksia, joita tulisi tapahtumaan, muutoksia Israelin johtajistossa, jotka tapahtuisivat Jerusalemissa, oikeistohallituksen johtajuus. Tulisi olemaan ensimmäinen vaihdos, toinen vaihdos. Oikeistohallitus, oikeistohallitus. Kaksi vaihdosta. Kummatkin ovat oikeistohallituksia, johtajiston muutoksia, jotka tulisivat tapahtumaan Jerusalemissa. Tämä profetia alkoi täyttymään. Olen jättänyt pois toisen osan tätä profetiaa, missä ihmiset matkustavat Israeliin. Olen jättänyt pois tuon osan. Puhun vain siitä osasta, josta olen puhunut tänään.

Joten kun olin antanut tämän profetia, se alkoi täyttymään pikkuhiljaa. Jatkoin sanomista, että Benjamin Netanjahu 2, halki vuoden 2004-2005, kunnes Benjamin Netanjahu tuli valtaan. Jatkoin ihmisille kertomista ympäri maailman kansakuntia, että profetia MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta, HERRAN lopunajan profetia pyörivät Israelin tapahtumien ympärillä. Se on nyt ihmeellistä, koska toitte sen nyt ilmi, se on hämmästyttävää, kun pastorit tuohon aikaan kirjoittivat minulle ja sanoivat, että ovat kuunnelleet tuon profetian ja se näyttää siltä, että kun Benjamin Netanjahu tuli. He sanoivat, katso, nyt hän on tullut mukaan.

He sanoivat, että se näyttää aivan siltä kuin se olisi Benjamin Netanjahun hallituskauden lopussa, kun MESSIAS tulee, tulee morsiantaan varten. Koska Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, niin hillitsin heitä, sillä muuten heidän olisi pitänyt odottaa. Entäpä, jos ylöstempaus tapahtuu keskellä sitä? Jatkoin heille sanomista, että: ei, ei ei ei, se ei ole lopussa. Sanoin ainoastaan, että näin kaksi johtajiston vaihdosta. Näin johtajiston vaihdoksia Jerusalemissa ja sitten olin takaisin Hänen Valtaistuinsalissa.

Vaatteeni Kirkastuivat, minä Kirkastuin ja sitten JUMALAN KARITSA vapautettiin ja JUMALAN KARITSA tuli koko matkan. Se oli superloisteliaan kirkas valtavan suuri Karitsa. Hän tuli ja pysähtyi jalkojeni kohdalle ja sitten tuossa kohtaa löysin itseni takaisin maailmasta. Nyt näette sen täyttymisen, näette sen kiireen, kuinka HERRA Puhuu MESSIAAN Tulemuksesta. Sitten näette johtajiston vaihdoksen. Nyt voitte ymmärtää sen vinkin ja signaalin, jonka HERRA asetti tuohon profetiaan: johtajiston vaihdos Jerusalemissa. Voitte nähdä sen tämänhetkisen johtajiston vaihdoksen Jerusalemissa! Teidän tulee valmistaa tie. MESSIAS on tulossa! Todah shalom. Boker Tov.

(Profeetta Dr. Owuor. 23.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)