23.9.2019 PROFETIA – KRISTITYISTÄ, JOTKA TULEVAT JÄÄMÄÄN JÄLKEEN YLÖSTEMPAUKSESTA

Nyt, haluan tehdä joitakin extra lisäyksiä tähän keskusteluun, jonka HERRA on tuonut tänään seurakunnalle, että kyllä se on totta. Olen kuullut ihmisten sanovan, että tulin profetian kanssa. Kyllä, se on totta. Matkustin ulkomailta ja annoin profetian muutama vuosi sitten. Ja siinä profetiassa HERRA asetti minut tarkalleen sinne, missä tulen olemaan, missä tulen olemaan, liittyen siihen maahan, missä tulen olemaan, kun ylöstempaus tapahtuu. Joten minulla on hiukan kuvaa siitä, missä tulen olemaan, kun ylöstempaus tapahtuu. Ja se tulee olemaan Kokouksessa, se tulee olemaan Herätyskokouksessa, Mega Herätyskokouksessa. Haluan kuitenkin tuoda esille myös toisen keskustelun, jossa HERRA esitteli minut myös tietyssä paikassa, silloin kun ylöstempaus tapahtui.

Joten ensimmäinen osa, ensimmäinen keskustelu, en tiedä, oliko se viisi vuotta sitten, vai neljä. Se missä paikassa tulen olemaan Kokouksessa. Voin nähdä, minulla on aavistus siitä, sillä pystyn näkemään joitakin ihmisiä tuossa Kokouksessa. Minulla on aavistus siitä maasta. Ja se, mitä tapahtuu on, että valitettavasti, kun ylöstempaus tapahtuu, niin kaikkia ihmisiä ei oteta. Tämä on siis se todellisuus, todellisuus tapahtumapaikassa, josta haluan ihmisten ottavan nyt kiinni, niin että kuuntelijanne saavat tästä kiinni todella hyvin, että mahdollisuuden ikkuna, se miksi HERRA näytti minulle, että eivät kaikki ihmiset pääse ylöstempaukseen on, koska Hän haluaa sinun tekevän parannuksen.

Jotta voisin tuoda tämän teille, ja nyt voitte tiukentaa vaellustanne JEESUKSEN kanssa ja hyljätä seksuaalisynnin, valheet, perversiot, moraalittomuuden, menestysteologian evankeliumin, kaikki ne muut evankeliumit, joita näette TBN:ssa, Daystarissa, missä vain, sen kaltaista naisten pukeutumista, jotka saarnaavat siellä. Kaikkea sellaista eksytystä ja sekaannusta, jota he tuovat sinne sen sijaan, että he valmistaisivat pyhän seurakunnan. Teillä on siis todellinen mahdollisuus. Se evankeliumi Nigeriassa, Etelä-Afrikassa, Euroopassa, missä vain, Aasiassa. Teillä on todellinen mahdollisuus tässä.

Uudestaan, se syy, miksi HERRA asetti minut siihen paikkaan, ja tiedän sen maan. Tiedän, että täällä oli muutamia Piispoja Vanhemman Arkkipiispan kanssa viime viikolla ja lopulta uskouduin heille. Annoin heille tarkempia yksityiskohtia tuosta maasta. Kuitenkin, siellä oli 3 tai 4 Piispaa. Mutta tunnen tuon maan niistä ihmisistä, joita näen siellä. Ja kun ylöstempaus tapahtuu, olen Herätyskokouksessa, kun HERRA ottaa seurakunnan, kun MESSIAS tulee, niin olen Herätyskokouksessa. Ja tiedän, että jään tänne sen suuremman Mission tähden, joka on edessämme täällä.

Mutta se, mikä minua tarkalleen kosketti, on että ihmisiä jäi jälkeen, jotkut ihmiset jäivät jälkeen. Jotkut ihmiset otetaan ylös, ja jotkut ihmiset jäivät jälkeen. Ja tuon tämän teille tänä iltana, että se syy, miksi jotkut ihmiset jäivät jälkeen, on että voin julistaa teille nyt, kaikille teille maailmanlaajuisesti, että nyt voitte tiukentaa vaellustanne, olla pyhät ja valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. Jotta voisitte tiukentaa pelastustanne, vaellustanne JEESUKSESSA KRISTUKSESSA.

Ja nyt pystytte vaeltamaan tiukemmin, kiinteämmin, varmistaaksenne, että pelastuksessanne ei ole yhtään huokoisuutta. Sillä nämä ovat ne asiat, mitkä saavat teidät jäämään jälkeen. Tämä pieni synti täällä, pieni synti siellä, tämän hyväksyminen. Tiedättehän, siedätte tällaista siellä täällä. Jotta voisitte tiukentaa. Hän siis laittaa minut näkemään, että jotkut ihmiset tulevat jäämään jälkeen. Ja muistan toisen keskustelun jälleen, jossa jotkut ihmiset jäivät jälkeen, ja Hän laittaa minut kieriskelemään maaperässä. Tämän olen jakanut halki maapallon. Jaoin sen Lima Perussa, kaikkialla, Keniassa, monissa maissa, jossa kieriskelin ja kiristelin hampaitani. Joten HERRA on todella alleviivannut sen tosiasian, että jotkut kristityt tulevat jäämään jälkeen. Jotta voisin tulla luoksenne ja julistaa teille, jotta te ette jäisi jälkeen.

Joten ensimmäisessä keskustelussa, kun tulin muutama vuosi sitten luoksenne ja Sanoin, että tiedän sen tarkan maan, sillä näen ne ihmiset. Ja sitten nyt siinä toisessa keskustelussa kävelen joidenkin Piispojen kanssa, ja sitten yhtäkkiä ylöstempaus tapahtuu. Ja se, mitä HERRA tekee, on suuri pimeys. Kun seurakunta otetaan pois tällä tavoin, niin koko maailma syöstään pimeyteen. Se syöstään välittömään pimeyteen. Joten yrittäessäni kävellä pois sen jälkeen, kun ylöstempaus on tapahtunut, niin seurakunta, te olette maailman valkeus. Kun maailman valkeus otetaan pois, niin valtavan suuri pimeys peittää maailman.

Joten sen jälkeen aloin kävelemään pois, aloin valmistelemaan matkaani, jäljittäen tieni takaisin Israeliin nyt tuona hetkenä. Ja siinä prosessissa katsoin taaksepäin ja näen muutaman yhden tai kahden Piispan vieläkin seuraavan minua ylöstempauksen jälkeen! Ja joitakin muita ihmisiä. Mutta yhden tai kahden Piispan, ja he sanovat: "Herrani, on liian pimeää! On liian pimeää täällä!" Sillä pimeys syöksyi, ja he satuttivat nyt jalkojaan kiviin sen pimeyden tähden. Ja tämä on todella syvällinen keskustelu, jonka HERRA on antanut. Joten HERRA tuo tämän keskustelun, jotta tietäisitte, että tämä ei ole mikään vitsi. HERRA tekee viimeisen kutsuhuudon, varmistaakseen, että te ette jäisi jälkeen.

Olen siis korottanut, olen nostanut nämä kaksi keskustelua, ja olen nyt päivittänyt ne tälle päivälle, jotta tietäisitte, että jotkut ihmiset tulevat jäämään jälkeen. Se syy, miksi Hän näyttää joidenkin ihmisten jäävän jälkeen ennen tuota päivää, on että voisin varoittaa teitä, että kukaan maan päällä ei jäisi jälkeen, jotta ihmiset voisivat vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen, olla kunnolla uudestisyntyneitä, olla kastettuja PYHÄLLÄ HENGELLÄ, olla kastettuja täydessä upotuskasteessa vedessä, ja sitten PYHÄLLÄ HENGELLÄ. Ja sitten siinä prosessissa alkaen elää pyhää kristillistä elämää, jossa on nollatoleranssi synnille. Ja PYHÄ HENKI tulee auttamaan teitä, antamaan teille avun.

Tämä huokoisuus, kaikkialla maailmassa, jossa mitä tahansa tulee ja menee sisälle ja ulos JEESUKSEN Ristin sisällä, sen kaltainen pelastus on harhaan kulkenut, se on uskosta pois eksyminen, se on paholaisen valhe. Näen joidenkin ihmisten jäävän jälkeen, mutta se syy, miksi Hän näyttää sen minulle ennen tuota päivää on, jotta voisin varoittaa teitä ihmiset, jotta kukaan ei jäisi jälkeen. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 22.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)