23.2.2020 PROFETIA: VALTAVA LOISTELIAS KIRKKAUS TULI ALAS TAIVAASTA KUIN SALAMAN VÄLÄHDYS, SILMÄNRÄPÄYS

Siunatut ihmiset, nyt voin jakaa teille, mitä HERRA Puhui minulle eilen yöllä, viime yönä. HERRA JEHOVA, yhtäkkiä Hän laittoi minut katsomaan ylös taivaalle. Näin valtavan HERRAN Kirkkauden tulevan Taivaasta, puhtaan valkoisen loisteliaan Kirkkauden tulevan Taivaasta välähdyksessä, silmänräpäyksessä. Uudestaan, eilen yöllä HERRA JEHOVA laittoi minut katsomaan ylös taivaalle, ja näin valtavan massiivisen massiivisen HERRAN Kirkkauden puhtaan valkoisen tulevan aina Taivaasta välähdyksessä, silmänräpäyksessä.
 
Nyt, joka-ikisen ihmisen, joka välittää ikuisuudestaan, tulee valmistautua MESSIAAN tulemusta varten, siunatut ihmiset. Raamattu sanoo, kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, mutta tämä on se keskustelu, joka on tapahtunut. Voitte itse nyt nähdä, kuinka asiat kehittyvät täällä maailmassa, hänen käskystään, joka puhuu kanssanne. Voitte nähdä kokonaisen lentokoneen tulevan Etelä-Koreasta Israeliin, täynnä, suuri lentokone saapuen sinne, ja vain 12 ihmistä vedetään ulos tuosta lentokoneesta, jotka ovat israelilaisia, ja muut, täysi lentokone määrätään menemään takaisin Etelä-Koreaan.
 
Voitte nähdä, kuinka Iranin rajat, kaikki Iranin naapurit ovat sulkeneet rajansa Iranin ympärillä, ja Iran on sulkenut joitakin yliopistoja, monia niistä. Voitte nähdä, kuinka Italia on sulkenut yli 10 kaupunkia. Voitte nähdä, kuinka Kiina on eristyksessä. Voitte nähdä, kuinka Etelä-Koreassa ei ollut ollenkaan seurakunnan kokousta tänään. Se on eristyksessä, ihmiset ovat suljettuja sisälle. He eivät pääse seurakuntiinsa tai tapaamaan tai tulla yhteen ryhmänä, tapaamaan ryhmissä, ei ollenkaan.
 
Voitte nähdä, kuinka heinäsirkkojen vitsaus Keniassa on todella valtava, se on uskomaton. Tänään ne liikkuivat uudelle alueelle. Yksi parvi on melkein kahdeksan kilometrin pituinen, ja minne tahansa ne saapuvatkin, ne itseasiassa syövät melkein kaiken.
 
On siis sanomattakin selvää, MESSIAS on tulossa. He, jotka ovat viisaita, valmistakoot tien MESSIAAN tulemusta varten. Aika on ohitse. Varmistakaa, että olette pyhät ja vanhurskaat. MESSIAS, HERRA on tulossa. HERRANI on tulossa. KUNINGAS on tulossa. MESSIAS on tulossa loisteliaan kirkasta seurakuntaa varten. He, joilla on korvat, kuunnelkoot, mitä HERRAN Henki Sanoo juuri nyt maailman kansakunnille, kaikille maailman ihmisille ja KRISTUKSEN seurakunnalle.
 
Uudestaan, tänä viime yönä valtava loisteliaan kirkas Kirkkaus virtasi Taivaasta yhtäkkiä taivaalle matkaten alas, välähdyksessä, silmänräpäyksessä. Kukaan ei tiedä päivää ja kukaan ei tiedä hetkeä, mutta voitte nähdä, kuinka hirvittäviksi asiat ovat tulossa maailmassa. Voitte nähdä todella selvästi, että kaikki tämä näyttää ohjaavan maailman Ahdistuksen aikaan ja Suureen Ahdistukseen. Kiitos. Älköön viisautenne koskaan pettäkö teitä. Kiitos, kiitos todella.
 
HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / 23.2.2020 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)