23.1.2020 PROFETIA TUOMIOSTA & HERÄTYKSESTÄ, JOTKA TULEVAT HERRAN HUONEESEEN SAMAAN AIKAAN

Kiitos siunatut ihmiset, kuinka upea mahdollisuus jälleen tulla luoksenne livenä tässä ajassa, tänä hyvin hyvin tärkeänä ajankohtana seurakunnan historiassa. Seurakunta näkee historiallisen vierailun tässä hetkessä. Seurakunta näkee mega mega vierailun, historiallisen vierailun koko elämänsä historiassa. Aamen siunatut ihmiset, aivan kuten sanoin, tämä on hyvin kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. Se on määrittelevä hetki koko seurakunnan elämässä sen vierailun tason tähden, jota se katselee tällä hetkellä. Se tuo suuren etuoikeuden, että HERRA lähettää minut puhumaan teille tässä hetkessä, sillä voitte kaikki nähdä, että lopullinen vierailu tapahtui Kisumussa ja ISÄ JUMALA JEHOVA JAHVE ITSE tuli ja vieraili seurakunnassa.

Tämä on muuttanut koko seurakunnan narratiivin, koko kristillisen palvonnan kokemus muutettiin ikuisesti tälle sukupolvelle ja erityisesti Kristuksen seurakunnalle, sillä näette, että tuo vierailu, joka tapahtui 22.12.2019, tämä oli lähin, kaikista lähimmäksi mitä Kristuksen morsian, Kristuksen seurakunta on koskaan päässyt ISÄ JUMALAA itseänsä. Seuraavaksi lähin tulee olemaan sisällä Taivaassa, kun he seisovat Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtaistuimen edessä ja Hänen edessään, joka istuu Valtaistuimella ja KARITSAN edessä palvoen HERRAA. Tämä on tapahtuma, joka tulee koittamaan, kun seurakunta on Taivaassa, JUMALAN KARITSAN Hääaterialla.

Tämä on siis hyvin määrittelevä hetki seurakunnalle, kuten sanoin. Tämä on hetki olla uudestisyntynyt. Se on hetki, kun HERRA Sanoo, että se on yksin Ristin uskonto, JEESUKSEN KRISTUKSEN uskonto yksin, ollen KRISTUKSEN seuraaja, kristitty, uudestisyntynyt, parannuksen tehnyt, KRISTUKSEN vastaanottanut, kastettu upotuskasteella ja myös kastettu PYHÄLLÄ HENGELLÄ ja TULELLA saattaakseen täydelliseksi kaiken vanhurskauden. Tämä on hetki, kun HERRA Puhuu kansakunnille, että heidän tulee tehdä voittoja. Heidän täytyy kapitalisoida tämä upea armo, jonka JEESUS KRISTUS toi ihmiskunnalle, ihmisille, Ristin pelastuksen, JEESUKSEN Veren pelastuksen.

Haluan jakaa teille keskustelun, joka tapahtui eilen ja tänään. Eilen HERRA JEHOVA esitteli minulle Kaksi Profeettaa. Näin Heidät yläpuolelta HERRAN silmin. He olivat ajoneuvossa. He olivat kulkuneuvossa matkalla missiolle. Tällä kertaa JUMALAN Kirkkaus, JUMALAN Pilven Pilari tulee koko matkan Taivaasta ja osoittaa auton ylle ja liikkuu auton kanssa. Auto liikkui ja se oli hyvin tyrmistyttävää nähdä.

Uudestaan, JUMALAN Pilven Pilari osoittaa auton katolle, missä He ovat ja liikkuu auton kanssa. En tiedä miksi se näytti minusta enemmänkin hieman illalta ja he olivat matkalla jonnekin missiolle. Tämä on siis vierailun hetki. Tämä on se, kun JUMALA on päättänyt uudistaa seurakunnan, herättää seurakunnan, kertoen seurakunnalle, että JUMALAN loistelias Valtakunta on tullut lähelle, antaen heille toivoa ja herättäen ihmisten sielut, jotta kaikille ihmisille voitaisiin antaa etuoikeus ja mahdollisuus valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen ja olla pyhä, jota ilman kukaan ei tule näkemään HERRAA.

Tämä keskustelu tapahtui eilen ja tänä päivänä JEHOVA koko yön, viime yönä, koko yön aamuun saakka Hän puhui Kahdelle Profeetalleen ja oli kaksi paperipalaa, jotka Hän kirjoitti ja ojensi Heille. Niitä on kaksi. Superloisteliaat paperinpalat, valkoiset, teidän A4 kokoiset. Hän kirjoitti Heille viestin, jota en voi jakaa tässä hetkessä, ja antoi Heille Kahdelle.

Tämä on siis hyvin tärkeä hetki, siunatut ihmiset. Se on nyt selvää kaikille ihmisille, koko ihmiskunnalle, että MESSIAS on Tulossa. Kun sanoin ja julistin, että MESSIAAN Tulemus on lähellä, JUMALA on nyt tullut ja asettanut leimansa ja sinettinsä siihen, että kyllä se on totta, mitä Hän on sanonut, jota nämä Kaksi Profeettaa ovat julistaneet, että MESSIAS on Tulossa. Hänen tulemuksensa on lähellä ja totisesti. Se on todella totta. Vierailu Kisumussa on todistus, jonka Hän on antanut tälle sukupolvelle.

Nyt, on olemassa keskustelu, joka minulla oli kanssanne jonkin aikaa sitten. En tiedä muistatteko kaikkia keskusteluja, joita HERRALLA on kanssanne tässä sukupolvessa. On olemassa keskustelu, joka minulla oli Kenian kansakunnan kanssa, Kristuksen seurakunnan, joitakin kuukausia takaperin, ehkä muutama kuukausi takaperin vuotena, joka on juuri päättynyt 2019. Tuossa keskustelussa sanoin, että HERRAN Kaksi Profeettaa iskivät maata ja sulkivat Taivaan maan yltä. Maa oli täysin kuivaa, absoluuttisen kuiva, täysin, täysin, täysin, täysin. Maaperä oli punaruskeaa tuolla tavoin. Edes yhtä lehteä ei kasvanut maaperästä, joten en tiedä muistatteko enää tätä keskustelua.

Oli todella kuivaa, todella todella kuivaa, ei lehtiä, lehtiä ei kasvanut maaperässä. Ainoastaan Kahden Profeetan mega Palvelustyö liikkui ympäriinsä. Jatkoin myös sanomista, että en tiedä mitä tapahtui ihmisille, kuolivatko he kaikki. En tiedä mihin saakka. Kattaako se vain tämän maan vain halki koko maailman. Jaoin tämän keskustelun, jos muistatte hyvin. Jossain vaiheessa viime vuotta, kun Kenian sanomalehdet mustamaalasivat HERRAA, kun he mustamaalasivat minua. He mustamaalasivat HERRAA. Kenian media, uutislehdet, tv ja kaikkea. Jostain syystä jotain tuli heidän ylleen ja he tekivät mahdottomia ja koskivat näihin HERRAN Kahteen Loisteliaimpaan Profeettaan, jotka te nyt tiedätte. Nyt tiedätte, kuinka korkeita He ovat HERRAN edessä.  

Joten viime vuonna, viime vuoden alussa Menengai 3:n jälkeen, Kenia kansakuntana, Kenian lehdet, Kenian media koski näihin Kahteen Mega Profeettaan panettelulla, herjauksella ja mustamaalauksella, mutta luulen, että vähänpä he tiesivät, että he koskivat HERRAAN JUMALAAN JEHOVA JAHVEEN itseensä! Näette, että tuolla alueella, kun HERRA lähettää minut Keskuspuistoon, ylistän murheessa ja maanjäristys iskee maahan. Lyhyen ajan päästä annan profetian heinäsirkoista, massiivisesta heinäsirkkojen hyökkäyksestä, joka tulisi, se profetia, jonka näette nyt, se tuomio, jonka näette nyt täyttyvän ja muodostuvan maassa. Nyt kuulette, että sirkat ovat saapuneet tänne Jujaan ja Kiambuun. Se on myös Kituissa, alkaen peittämään maata.

Osassa keskustelua, joka minulla oli Vanhaikäisen kanssa, kun tapasin Hänet ja jaoin teille livenä radiossa, kun Hän ilmestyi eteeni. Nyt voin jakaa osan tästä keskustelusta. Hän Sanoi: ’KOKO MAA. SE TULEE VAIKUTTAMAAN KOKO MAAHAN’. Kun laitat nämä yhteen: mustamaalaus, panettelu, herjaus, pilkka ja pahoinpitely, joilla maa yritti vaivata näitä Kahta Profeettaa, jotka ainoastaan tekivät hyvää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. He vain toivat teille JEESUKSEN Veren ja Ristin evankeliumin.

He pyysivät teitä vain kääntymään pois synnistä ja vastaanottamaan JEESUKSEN ja olemaan aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, sillä ilman sitä te ette voi päästä sisälle Taivaaseen. He toivat teille vain Taivaan Valtakunnan, he nostivat vain rampojanne maasta, he avasivat lastenne ja kaikkien ihmisten sokeita silmiä tässä maassa. He avasivat kuuroja korvia, he koskettivat mykkiä. He toivat teille ainoastaan JEESUKSEN Veren ja JEESUKSEN Ristin väkevän parantavan voiman. He toivat teille JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN Palvelustyön, Ristin pelastuksen, Pyhyyden evankeliumin, MESSIAAN loisteliaan tulemuksen julistuksen. Tämä on kaikki se, mitä he toivat. Ja lepran, puhdistivat lepran, nostivat mama Rosan kuolleista, nostivat Litundan Arkkipiispan, kun hän kuoli. He toivat teille ainoastaan hyvyyden, HERRAN hyvyyden.

Sitten sanomalehdet mustamaalasivat heitä, joten näette sen mustamaalauksen. Sitten näette, mitä tapahtuu noin huhtikuun aikaan, kun tuli profetia heinäsirkoista tulossa maahan. Eräänä hetkenä he myös mainitsivat syöpiä, jotka tulisivat syömään ihmisiä. Joten nyt näette tämän heinäsirkkojen profetian täyttymisen. Näette myös, kuinka siinä matkalla he mainitsivat vakavan kuivuuden, jolloin ei edes lehteäkään tultaisi löytämään maasta. Joten nämä ovat todella tuhoisia JUMALAN tekoja. Luulen, että viisaalle kansakunnalle tämä olisi todella tärkeä aika, kun juhlimme JUMALAN Pilven Vierailua, mutta myös miettiä, myös suunnitella Kansallista parannuksentekoa. Sillä nyt voitte ymmärtää, että vain nämä Kaksi voivat seistä HERRAN edessä ja vapauttaa maan. Mutta tämä tulisi vaatimaan Kansallisen parannuksenteon.

Joten sanon, että jopa nyt juhliessanne tätä todella historiallista itsensä ISÄ JUMALAN Vierailua, ja totisesti kyllä, Häntä tulee juhlia, Hän on arvollinen saamaan juhlinnan, sillä tämä on historiallista! Tällaista ei ole tapahtunut siitä saakka, kun seurakunta luotiin. Joten kyllä, Palvelustyö, tämä Palvelustyö tulee juhlimaan, tämä seurakunta tulee juhlimaan siihen saakka, kunnes MESSIAS tulee. Mutta siellä sisällä, Tuomio ja Herätys, Herätys ja Tuomio tulevat yhdessä, ne astuvat sisälle HERRAN huoneeseen yhdessä. Joten tiedän, että olen nähnyt kaikki teidät, jotka olette tässä Palvelustyössä. Otin hallinnan ja sinetöin teidät tältä tulevalta vihalta, teidät, jotka eivät ole mustamaalanneet HERRAA. Mutta on tärkeää, että juhliessamme mietimme Kansallista parannuksentekoa lievittämään näitä asioita, tuomaan parannuskeinon ja lääkkeen sille, mitä on tapahtunut maassa, jotta HERRA ei veisi sitä eteenpäin koko matkan, ei toisi esille sitä todella hävitystä aikaan saavaa, järkyttävää Tuomiota, joka tulisi tuhoamaan maan.

Herätys on liian suuri. Näitte, mitä tapahtui viime viikonloppuna ISÄ JUMALAN Vierailun juhlintojen aikana. Näitte sen massiivisen massiivisen ihmisvaltameren, jokien virtaavan ihmisiä kulkueiden kanssa juhlien JEHOVAA. Joten mielestäni HERRALLA on kaikki syy pelastaa tämä maa heinäsirkkojen hävityksestä, Tuomiosta ja kuivuudesta, ja niin edelleen. Joten mielestäni tänä hetkenä juhlintojen tulee todella mennä huippuunsa, niiden tulee mennä huipulle. Kuitenkin, ennusteessa, pitkällä tähtäimellä, ajatellaan Kansallista parannuksentekoa, missä koko kansakunta, ja jolloin koko kansakunta tulee kokoontumaan yhteen. Nämä Kaksi Profeettaa voivat johdattaa teidät HERRAN luo yhdessä tämän maan johdon kanssa, johdattaa teidät HERRAN eteen ja sitten parantaa maan. Raamattu on todella selkeä 2. Aikakirjan luvussa 7:14, että jos:

Hänen kansansa, jotka tunnetaan Hänen identiteetistään, Hänen nimellään, nöyrtyy, ja he rukoilevat, ja kaikista tärkeimpänä kääntyy pois synnistä, kääntyy pois pahuudesta, toisin sanoen, tekee parannuksen, kääntyy pois synnistä, silloin Hän kuulee Taivaasta ja tulee alas ja parantaa heidät, parantaa heidän maansa ja ennalleen asettaa heidät.

Joten tämä on se, mitä halusin jakaa teille, että juhlinnat ovat meneillään, jopa Päätoimistoilla täällä. Paljon todella vanhempaa johtoa on täällä, he juhlivat tätä suurella tavalla. Sillä tätä tulee juhlia! Tämä on absoluuttisen historiallista! Olen nähnyt jopa suuremman Vierailun edessämme tässä. Tänä vuonna HERRA alkaa yhdistämään Hänen Palvelijansa toisiin kansakuntiin, mikä tarkoittaa, että nuo Missiot tulevat starttaamaan tänä vuonna. Mutta siinä prosessissa ajatellaan, te kenialaiset, ajatelkaa Kansallista parannuksentekoa, jotta voitte tulla ja konsultoida näitä Kahta HERRAN Profeettaa ja kutsua heidät. Kun olette valmiita, kun olette järjestäneet itsenne, silloin tuo päivä voidaan ilmoittaa, julistaa. Kolmen päivän rukous ja paasto kulminoituen yhteen merkittävään pyhään kokoontumiseen halki koko maan ja ihmiset laittavat säkkipuvun ylleen.

Sillä nämä ovat nyt niitä päiviä, jolloin nyt JEHOVA Vierailee, Hänen Kaksi Profeettaansa kävelevät maan kamaralla. Joten tulee olemaan todella viisasta tänä hetkenä olla oikeassa kannassa HERRAN edessä, seistä oikein HERRAN edessä. Muistakaa, parannuksenteko on aina hyvä, se johtaa aina Herätykseen. Se tulee elvyttämään kansakunnan, elvyttämään seurakunnan. Joten nämä ovat hyvät uutiset, että MESSIAS on tulossa! Meidän tulee valmistaa tie! Maailma, tämä maapallo ei ole kotinne. Tämä ei ole pysyvä kotinne. Kaikkien teidän tulisi valmistautua loisteliaan kirkasta Valtakuntaa varten, Kirkkautta, Kirkkauden Valtakuntaa varten, Kirkkautta varten, joka tullaan paljastamaan ikuisuudessa, Taivaassa, ikuisessa Elämässä.

Mutta sillä aikaa, tämä on se suunnitelma ja agenda, että juhlinnat ovat meneillään. Kyllä, meidän tulee juhlia HERRAA JUMALAA KAIKKIVALTIASTA, Ystävääni JEHOVA JAHVEA Hänen suuresta rakkauden luonteestaan tämän maan ylle. Mutta lyhyellä aikavälillä kohti pitkää aikaväliä, teidän tulisi ajatella Kansallista parannuksentekoa, sen tähden, koska julistukset on tehty, sen pahuuden tähden, jota harjoitettiin HERRAA vastaan viime vuonna. Jotta kansakunta heräteltäisiin siihen tosiasiaan, että tämä on vastuun hetki, sillä he elävät HERRAN silmien edessä. Parannuksenteko on aina hyvä, synnistä pois kääntyminen on aina absoluuttisen hyvä, erityisesti huomioon ottaen sen, että MESSIAS on tulossa. Kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä.

Joten HERRA Siunatkoon teitä, kun juhlitte tätä mega Vierailua. HERRA tulee pitämään teistä huolen, elättämään teidät, suojelemaan teidät, puolustamaan teitä, pitämään teidät poissa häpeästä. Te, jotka olette kuunnelleet hyvin innokkaasti HERRAN Hengen Ääntä, joka Puhuu kanssanne juuri nyt. Seuraten tällaisella lapsen sydämellä, nöyränä, murtuneena ja parannusta tekevänä ja sokeasti kuuliaisena, yksinkertaisesti kuuliaisena, sillä olette tietoisia, että tämä on HERRAN Ääni. Ei ole olemassa minkäänlaista kyseenalaistamista. Hän Sanoo, että heille on Siunaus siirretty ja Kirkkauden Valtakunta on heidän. Parannuksenteko on aina hyvä.

Juhlitaan HERRAA, Siunatut ihmiset! MESSIAS on tulossa. Juhlitaan maksimiinsa, sillä HERRA ELOHIM, Luoja, JEHOVA BARA, Hän on tullut Vierailemaan hänen luonaan, joka puhuu kanssanne. Kun kutsuin Hänet, sanoin: HERRA, tule Kisumuun! Sitten Hän tuli sinne. Tämä on todella suuri hanke, suuri tapahtuma, joka on tapahtunut maan kamaralla, maailmankaikkeudessa. Joten tämä jättää lähtemättömän jäljen seurakunnan kalenteriin, seurakunnan identiteettiin, kristillisen uskon nimeen, ja se antaa teille etulyöntiaseman, etumatkan kaiken muun ylitse, kaiken muun. Nyt te olette kansa, joka kantaa valkeutta, kansa, jonka JUMALA on Elävä Taivaan JUMALA. Hän, joka antaa toivon hautojen ylitse, antaa toivon iankaikkisesta Elämästä, Kirkkauden Valtakuntaan, Taivaaseen. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.

Uudestaan, on mahtavaa katsella tätä Vierailua. Meillä on jatkuvasti, meillä on tv-ruutu täällä, joka pyörittää niitä videoita, kun JEHOVA on tulossa, tullen ja asettuen. Jopa nyt puhuessani kanssanne, katselen niitä Vierailuja suurelta screeniltä täällä, kuinka Kirkkaus tuli alas ja asettui teltan ylle. Se on todella ihmeellinen hetki. Se on vain sanoin kuvaamaton hetki tässä elämässä, että JEHOVA voi tulla ja vierailla ihmisten luona. Tuo kuva on hämmästyttävä, tuo valtava Pilvi, suuri JUMALA, Valtava Taivaan JUMALA teltan yllä. Sitten teillä on teltta, ne Kaksi Profeettaa saarnaavat siellä sisällä ja jotkut ihmiset istuvat siellä. Tuo kuva on klassinen. Se on hämmästyttävä. Sillä silloin kysyt, keitä ovat nämä ihmiset? Keitä ovat nämä rakastetut? Aivan kuin Hän olisi tullut asettamaan kotkanpoikaset, aivan kuin Suuri Kotka tulee puolustamaan kotkanpoikasiaan, asettamaan heidät Hänen siipiensä alle. Säilyttämään heidät, suojelemaan heitä ja antamaan heille johtajuuden Hänen loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaansa.

Tämä on siis todella historiallista aikaa, shokeeraavaa aikaa, peljättävää aikaa seurakunnan historiassa. HERRA auttakoon teitä viisauden kanssa, jotta voisitte tehdä suuria voittoja tänä hetkenä, vanhurskauden voittoja. Muistakaa Ilmestyskirjan luku 19:8, hienoin pellava hohtavan puhdas, josta tuli mittakeppi sisäänpääsylle Valtakuntaan, Kirkkauden Valtakuntaan. Muistakaa Heprealaiskirjeen luku 12:14. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä loisteliaan kirkasta iankaikkista JUMALAN Valtakuntaa. Nämä ovat siis mittakeppejä Raamatussa, jotka eivät tule muuttumaan. HERRA Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä ikuisesti. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom.

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)