22.9.2019 PROFETIA (OSA 1) – SEURAKUNNAN PIAN TAPAHTUVASTA YLÖSTEMPAUKSESTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä, eilisyönä, HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla, hyvin hyvin tärkeässä keskustelussa seurakunnan elämässä. HERRALLA oli hyvin hyvin kriittisen tärkeä keskustelu kanssani, hyvin valtava keskustelu, väkevä kriittisen tärkeä ja hyvin hyvin äärimmäisen tärkeä keskustelu seurakunnalle, keskustelu, joka tulee hyvin hyvin sensitiivisenä aikana koko seurakunnan historiassa. Nyt, tässä keskustelussa eilen HERRA esitteli ne JAHVEN Kaksi Profeettaa, HERRAN Kaksi Profeettaa, JEHOVAN Mega Profeetat, He, jotka kommunikoivat nyt maailman kansakunnille ohjeistaen heitä käskyillä, jotka JUMALA on vapauttanut Valtaistuimeltaan kansakunnille, seurakunnille, uskoville, Hänen kansalleen.

Tässä keskustelussa Hän asetti ne Kaksi Profeettaa, Hän asetti minut kokoukseen ja kun Hän asetti minut kokoukseen, näin myös sen toisen Profeetan. Paljon tapahtui tuossa kokouksessa. Se oli suuren suuri kokous, joka oli meneillään. En tiedä missä se tulee olemaan. Näen erivärisiä ihmisiä. Näen myös joitakin valkoisia ihmisiä ja niin edelleen ja mustia ihmisiä. Näen kaikkia ihmisiä, kaikkia ihmisiä tuossa kokouksessa, joten en tiedä missä tuo kokous tulee olemaan. Uudestaan, tuossa kokouksessa näen joitakin ihmisiä, tärkeitä ihmisiä eri maista, teollisuusmaista. Näen ihmisiä myös Afrikasta. En edes tiedä missä tuon kokouksen sijainti tulee olemaan.

Kuitenkin tiedän, että tuo kokous tulee olemaan hyvin kriittisen tärkeä ja sensitiivinen. Tuossa kokouksessa yhtäkkiä Pyhän Hengen persoona puhuu kanssani. Hän ilmestyy ruumiillisessa muodossa ja seisoo niiden HERRAN Kahden Profeetan edessä. Hän ilmestyy aivan kuten ihmisenä, hengellisenä ihmisenä, Pyhän Hengen persoonana, Kolmiyhteisen Jumalan kolmantena persoonana. Hän seisoo edessäni, edessämme. Sitten Hän puhuu kanssani, kanssamme.

Ja hän sanoo, ”HYVIN HYVIN PIAN SEURAKUNTA MENEE YLÖS TUONNE” ja Hän osoitti ylöspäin. Kun katsoin ylös, näin suoraan Taivaaseen, planeettojen yläpuolelle. Näin suoraan sisälle Taivaaseen. Uudestaan, Hän sanoi: ”HYVIN HYVIN PIAN SEURAKUNTA MENEE YLÖS TUONNE”. Sitten Hän osoitti ylöspäin. Kun katsoin Häneen, katsoin Hänen kasvoihinsa ja katsoin ylös minne Hän osoitti, näin Taivaaseen. On enemmän yksityiskohtia, mitä Hän antoi jälleen. Paljon tästä on salattua. On suurempia yksityiskohtia, joita HERRA on etuoikeuttanut minulle, joita Hän ei ole sallinut minun tuoda teille. Kuitenkin Hän sanoi, että pian ja hyvin pian, seurakunta menee ylös tuonne. Hän osoitti ylös ja näin Taivaan ja näin myös toisia yksityiskohtia Taivaassa, joita en pysty jakamaan täällä. Raamattu sanoo hyvin selvästi 1. Tessalonikalaiskirjeessä 4, Hän sanoo tässä:

”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin.”

Sitten Hän jatkaa eteenpäin ja eteenpäin: sitten heidät, jotka ovat elossa Kristuksessa, eli toisin sanoen uudestisyntyneitä, tehneet parannuksen ja vaeltaen pyhyydessä tuossa hetkessä, myös heidät muutetaan ylöstempauksen jälkeen, temmattuna ja kirkastettuina. Sitten sen jälkeen elossa oleva seurakunta, elävät kristityt tullaan muuttamaan ja he kohtaavat yläilmoissa.

Olen nähnyt Taivaan portaat laskettuna alas ja seurakunnan menevän sisälle. Olen nähnyt JUMALAN Pilven ylhäällä täällä ja Taivaan avaavan oven ja loisteliaat Portaat ilmestyvät ja kirkas seurakunta menee sisälle häävaatteissaan. Hienointa pellavaa hohtavan puhdasta annettiin hänelle pukeutua. Hienoin pellava on seurakunnan vanhurskaus. Ilmestyskirja 19:6-9. Jakeessa 8 Hän juhlii sisäänpääsyn vaatetta. Matteus 22:1-14, Hän juhlii sitä samaa vaatetta. Jos jotain ei löydetä pukeutuneena pelastuksen vaatteeseen, pyhyyden vaatteeseen, vanhurskauden vaatteeseen, he eivät mene sisälle Taivaaseen.

Tämä on se mitä HERRA tarkoitti Heprealaiskirjeessä 12:14, jonka lopussa sanotaan, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tehkää kaikkenne elääksenne rauhassa kaikkien kanssa ja ollaksenne pyhät,sitten Hän sanoo, että sillä ilman tätä pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

Joten uudestaan, viime yönä HERRALLA on ollut hyvin sensitiivinen keskustelu Hänen Kahden valtavimman loisteliaimman, kiivaimman Toimijansa kanssa, jotka ovat tulleet taistelemaan, taistelemaan syntiä ja saatanaa vastaan. Hänellä on ollut tämä keskustelu MESSIAAN Edelläkävijöiden kanssa. Hän on puhunut MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta. ISÄ JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoona itse seisoi edessämme ja osoitti ylös sanoen: ”Hyvin pian seurakunta on menossa ylös tuonne”. Hyvin pian. En tiedä mitä tarkoittaa ’hyvin pian’.

Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Kun Hän sanoo, että ’pian ja hyvin pian’. En tiedä mitä tarkoittaa ’pian ja hyvin pian’ ajan termeissä. Kuitenkin kaikki mitä tiedän on se, että kun katsoin ylös minne osoitin, näin Taivaan. Kaikki mitä tiedän on se, että JUMALAN Valtakunta on tullut lähelle. MESSIAS on tulossa. Olen kaiuttanut tätä viimeiset 15 vuotta. MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS KRISTUS Herrana ja henkilökohtaisena Vapahtajana. Kääntykää pois synnistä. Tehkää parannus seurakunta! Valmistakaa tie HERRALLE! Hän on tulossa. Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA!

Tämä on se ääni, joka huutaa autiomaassa: Valmistakaa Tie HERRALLE! Tasoittakaa vuoret sydämissänne ja nostakaa masennuksen laaksot ja valmistakaa pyhä Tie HERRALLE. Kuningas on tulossa. JEESUS KRISTUS NASARETILAINEN, LUNASTAJAMME, VAPAHTAJA, MESSIAS on Tulossa. Tämä on sensitiivinen keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani.

Pyhän Hengen Persoona seisoi edessäni, niiden Kahden Profeetan edessä. Hän sanoi: ”PIAN, HYVIN PIAN SEURAKUNTA MENEE YLÖS TUONNE”. Ja on suurempia yksityiskohtia, joita en jaa, jotka ovat salattuja. Hän antoi minulle suurempia ja pienempiä yksityiskohtia. Kun katsoi ylös, mihin Hän osoitti, niin näin Taivaan. Siunatut ihmiset, MESSIAS on tulossa. Valmistakaa Tie. MESSIAS on tulossa. He, joilla on korvat, kuunnelkoot mitä HERRAN JAHVEN Suu, HERRA JEHOVA ISÄ JUMALA itse on puhunut tänään. Hän, joka yksin tietää päivän ja hetken. Hän on varoittanut tänä yönä. Hän on sanonut, että MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie! Ei ole väliä mitä olet ollut, mutta voit tehdä parannuksen nyt ja vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrana ja ottaa upotuskasteen ja vastaanottaa Pyhän Hengen ja Tulen kasteen. Ja pukeutua vanhurskauden vaatteeseen, pyhyyden vaatteeseen. Toistakaa perässäni sanoen:

Rakas JEESUS, teen parannuksen tänään ja käännyn pois kaikesta synnistä. Vastaanotan sinut sydämeeni tänään Herrakseni ja Vapahtajakseni. HERRA, tänään olen kuullut, että tulosi on lähellä. Pyydän Sinua vapauttamaan minut synnistä ja asettamaan nimeni Jumalan Karitsan Elämän Kirjaan Taivaassa. HERRA, voitele minut Pyhällä Hengellä. Kasta minut Tulella. Pidä minut pois jumalattomuudesta, pahuudesta ja tämän sukupolven synnistä. Pidä minut pois kaikesta synnistä, vääryydestä ja ohjaa askeleeni pyhyyteen, pyhään kristilliseen elämään. Joten tuona päivänä, kun tulet ottamaan seurakunnan, minut löydetään pyhyydestä.

HERRA Siunatkoon teitä. Todah raba. Todah lachem. MESSIAS on Tulossa. Shalom. Todah.

(Profeetta Dr. Owuor. 22.9.2019. www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)