2.2.2020 PROFETIA: KUINKA IHMISET JUOKSEVAT SUOJAVAATTEIDEN KANSSA & PEITTÄVÄT SUUNSA HAUKOTELLESSAAN - MESSIAS ON TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä, yönä ennen tätä yötä. Tässä keskustelussa Hän on Puhunut MESSIAAN tulemuksesta. HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Tässä keskustelussa näen ihmisten ottavan kätensä, he ottavat kätensä ja yrittävät peittää suunsa. Näen paljon ihmisiä ottavan kätensä ja peittävän suunsa. Toisin sanoen, HERRA Sanoo, että: "Tulette ottamaan kätenne ja peittämään suunne", kun he haukottelivat. He haukottelivat, kun he peittivät suunsa. Ihmiset haukottelivat ja yrittivät peittää suunsa, aivan kuten, krhhhh, haukotellen tällä tavoin. Sitten Ääni Sanoi, että: "Ei ole ollenkaan ruokaa". Ei ole ollenkaan ruokaa, he nääntyvät nälkään. Ei ole ollenkaan ruokaa.

 

Mutta sitä ennen, keskustelussa juuri sitä ennen, on paljon ihmisiä valkoisissa puvuissa, valkoisissa suojavaatteissa koronavirusta vastaan, joka on iskenyt maailmaan. Näen heidän juoksevan. Näen heidän juoksevan. Heitä on kaksi edessä ja melkoisen paljon heitä seuraa ja ehkä mahdollisesti muutama enemmän takana. Yhden näin takana, mutta paljon heitä niissä puvuissa juoksemassa. Näen heidän juoksevan. Tämä on se ensimmäinen keskustelu sitä ennen, jonka olen juuri jakanut. He juoksevat niissä suojavaatteissa. Sitten sen jälkeen seuraavassa osassa näen käsiä suussa, ihmiset haukottelevat, ja he ovat nälkäisiä. HERRAN Ääni Sanoi, että: "Ei ollut ollenkaan ruokaa". Heillä ei ollut ollenkaan ruokaa, ja he olivat odottaneet niin pitkään.

 

Joten MESSIAS on tulossa. Kansakunnat tehkööt parannuksen! Kaikki ihmiset tehkööt parannuksen! MESSIAS on tulossa. Kaikki ihmiset tehkööt parannuksen! Tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Uskokaa evankeliumi. Vastaanottakaa JEESUS ja olkaa aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, uudestisyntyneitä aidosti ja kunnolla. Taivaan Valtakunta on lähellä. Nyt tiedätte, että HERRA on alkamassa identifioimaan näitä Kahta Palvelijaa tässä todella todella shokeeraavalla tavalla tämän ajan tähden. Voitte nähdä, että aika on nopeasti juossut loppuunsa. KUNINGAS on tulossa. HERRA JEESUS on tulossa. MESSIAS, HERRAN KRISTUS, MESSIAS on tulossa pyhää seurakuntaa hakemaan. 

 

Aika on ohitse. MESSIAS on tulossa. Tehkää parannus ja olkaa pyhät. Varmistakaa, että elätte pyhää elämää, vanhurskasta elämää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, omaten nollatoleranssin synnille. Tästä ei absoluuttisesti voi riidellä, tästä ei voi väitellä, tästä ei voi keskustella. Olkaa vain aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)